Οι απόγονοι του Γ' Ράιχ ... ξαναχτυπούν!!!

18
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Πολλοί αναρωτιόνται γιατί κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν απαντάει στις κατά καιρούς προκλήσεις εναντίων όλων των Ελλήνων από τους “εταίρους” μας Γερμανούς και ιδίως της καγκελαρίου κ. Μέρκελ.
Φίλες/οι μην περιμένετε απάντηση από τους εγχώριους  μιζαδόρους και τα λαμόγια που δωροδοκήθηκα για να πληρώσει ο Ελληνικός λαός, υποβρύχια που γέρνουν, τρένα που δεν χωράνε στις γραμμές και γενικά προϊόντα και υπηρεσίες που μας χρέωναν τρεις και τέσσερεις φορές πάνω από την κανονική τους τιμή.
Για να καταλάβουν οι απόγονοι του Γ’ Ράιχ πρέπει να τους χτυπήσουμε εκεί που πονάνε δηλ. στο κέρδος!
Ας ανακοινώσουμε όλες τις...........
εταιρίες Γερμανικών συμφερόντων όπως Lidi, IKEA, Prakticer  και ας σαμποτάρουμε τα πανάκριβα αυτοκίνητα (και ανταλλακτικά) που μας πουλάνε τόσα χρόνια.
Ανακοινώσεις και αναλύσεις σε όλα τα blogs για την ανάγκη του μποϊκοτάζ σε όλα τα Γερμανικά προϊόντα για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν οι απόγονοι του Χίτλερ που αιματοκύλησαν την Ευρώπη δύο φορές να την ξανά υποδουλώσουν με τα οικονομικά τους τεχνάσματα.
Ας βρεθεί επιτέλους ένας Πολιτικός να τους πει να καθίσουμε να κάνουμε λογαριασμό στο τι μας οφείλουν από τις πολεμικές αποζημιώσεις για να δούμε ποιος χρωστάει σε ποιον!
Δυστυχώς όμως όσο οι πολιτικοί μας στερούνται “αντρικών οργάνων” θα ακούμε και θα βλέπουμε αυτό το “Γύναιο”  να μας κουνάει το δάκτυλο εξαπολύοντας νουθεσίες και απειλές!!!
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
 

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια
  1. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΗΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΛΕΓΞΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς φίλτατε. Αλλά στο δια ταύτα. Τί να κάνουμε τώρα. Πρέπει όλη μας η δύναμη να στραφεί εναντίον αυτής και των άλλων κυβερνήσεων. Αλλά τί μας απέμεινε εκτός από το να αντιδράσουμε μαζικά και σθεναρά.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕ ΣΑ ΛΑΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΙΤΛΕΡ ΜΑ ΠΕΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΔΕ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΣΟΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΧΑΖΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΥ ΤΟΝ ΡΙΞΑΝΕ..ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνησω για τους πουλημενους δημοσιογραφους, της ξευτιλας και της ντροπης, που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως θα παρουν υπερογκα ποσα χωρις καμμια μορφωση παιζοντας το παντογνωστες της βλακιας και της ασυναρτησιας. Επισης το ιδιο για τους επαγγελματιες πολιτικους που εχουν το θρασος να εχουν την βουλη τσιφλικι τους και να ωρυονται για τους αλλους. Αλλα απο την αλλη θα διαφωνησω γιατι ναι μεν οι δικοι μας πολιτικοι ειναι διεφθαρμενοι αλλα και αυτοι που λαδωναν και κερδιζαν εκατ. Πρεπει να διωχθουν αφου κατακλεψαν. Ο κλεφτης ειναι και αυτος παρανομος. Αρα οταν κατακλεψαν με υπογειες και παρανομες συμβασεις τοτε πρεπει να τιμωρηθεις. Οι Γερμανοι και οι αλλοι μας εχουν κατακλεψει απειρες φορες. Καταστρεψαν την χωρα και πηραν δανεια το 40, ο εμφυλιος που μας μπλεξαν οι αγγλοαμερικανοι μας χρεωσε με δις. Τοτε με την ανοχη των ρωσων. Αρα καποτε δεν πρεπει να πληρωνουμε μονο και να σκυβουμε το κεφαλι ως καλοι υποδουλοι αλλα και να διεκδηκουμε. Αρα φιλαρακι το δικο μας λαθος ειναι 25% και το αλλο των λυσταρχων τυπου μερκελ, δντ, κλπ., καθως του οτι θα πρεπει να αρχισουν να μπαινουν και εκτελεστικα αποσπαμτα για ολους αυτους που ασυδωτα προδωσανε την χωρα και ζηταν απο τον φτωχο λαο μεσα στην ασυδοσια τους θυσιες όταν αυτοι περνουν 16 μισθους που είναι πολλων χιλιαδων ευρω καιζηταν και …αναδρομικα. Ειμαι κατα της θανατικης ποινης αλλα η ασυδοσια των κομματων ολων ανεξερετως εχει φτυασει σε ξεφτιλιστικα ορια. Τα του Καισαρα τω Κιασαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΚΛΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kλαψ κλαψ.
    Οι αθώοι,άμοιροι ευθυνών πολίτες αυτής της χώρας που δεν φταιν πουθενά και οι μόνοι που φταίνε είναι οι δημοσιογράφοι,οι πολιτικοί,οι τράπεζες και όλοι οι άλλοι,εκτός από τον εαυτό τους.
    Τελικά πολλούς βλάκες ανεγκέφαλους έχει ατός ο τόπος.
    Δεν βλέπατε εσείς πανέξυπνα πουλάκια μου ότι δεν πήγαινε πουθενά η βαλίτσα?
    Δεν βλέπατε ότι έκλειναν τα εργοστάσια,οι βιοτεχνίες έφευγαν στις γειτονικές χώρες και ότι ζούσαμε μόνο με δανεικά?
    Τώρα βρήκατε καινούργιο στόχο.
    Σας φταίει η Μέρκελ.
    Αν εμείς είχαμε σωστό κράτος και όχι μπουρδέλο,θα μας σέβονταν και η Μέρκελ και όλοι.
    Εσείς τους μπαταχτήδες φίλους σας σε πόση εκτίμηση τους έχετε?
    Αντε κλάψτε και αγανακτήστε με τα χάλια μας και τα συλλογικά και τα ατομικά και ύστερα αφού θα τακτιποιήσουμε τα του οίκου μας,να πάμε να τα ψάλουμε και στη Μέρκελ και να ζητήσουμε και αποζημιώσεις.
    ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Για να καταλάβουν οι απόγονοι του Γ’ Ράιχ πρέπει να τους χτυπήσουμε εκεί που πονάνε δηλ. στο κέρδος!"

    ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ .
    ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΙΝΦΥΝΕΥΕ ΝΑ ΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΜΙΑ "ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΛΑΜΨΗ"
    ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΓΥΑΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καραγκιόζη, αν οι απόγονοι του Γ’ Ράιχ ξαναχτυπούν, και οι άλλοι που μας χτυπούν Γάλλοι, Ολλανδοί, Άγγλοι, Σουηδοί, Φινλανδοί κλπ. τίνος κακού απογονοι είναι και τι κακό μας κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα τελευταία χρόνια κάθε μέρα σχεδόν είχε στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές κι ένα σωματείο εργαζομένων που διαμαρτύρονταν γιατί έκλεινε η επιχείρηση ή η βιοτεχνία.
    Για θυμηθείτε Μινέρβα,Σόφτεξ και ένα σωρό άλλες.
    Ομως εμείς ζούσαμε σε Ελληνική αρένα.
    Αρτον και θεάματα ζητούσαμε.
    Κάθε μέρα το κέντρο της Αθήνας,έκλεινε από μια συντεχνία του Δημοσίου.
    Τι θέλουν πάλι οι δάσκαλοι ρωτούσαμε,τι θέλει πάλι η ΑΔΕΔΥ?
    Αυτά τα ξεχάσατε?
    Εσας μπορεί να σας βολεύει να τα ξεχνάτε.
    Ομως τώρα είναι η ώρα να τα θυμηθούμε όλοι.
    Το κακό είναι ότι κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
    Τα ξερά και άχρηστα είναι στην πλειοψηφία του Δημόσιου τομέα.
    Τα χλωρά είναι στον ιδιωτικό.
    Μόνο για τα δεύτερα λυπάμαι.
    Για τα πρώτα δεν δίνω δεκάρα.
    Καμιά πορεία να μην προσληφθούν άλλοι στο δημόσιο δεν ήξεραν να κάνουν.
    Τάβλεπαν ότι είχε ξεχειλώσει το πράγμα.
    Αλλά βολεύονταν όλοι.
    Γιατί να δουλέψουν οι μόνιμοι?
    Αφού την έβγαζαν μια χαρά τη δουλειά οι συμβασιούχοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ειναι πολυ μικρη η ελλαδα για να αντιδραση και οταν δεν εχει και πολιτικους τα πραγματα γινοντε ακομη χειροτερα.
    δεν χανουν οι γερμανοι οταν σταματησουμε να αγοραζουμε δικα τους προιοντα γιατι 10000000 ελληνες ποσα θα αγορασουν;
    χανουν οταν μας δανιζουν χρηματα και τα αξιοποιησουμε στην αναπτυξη και οχι στην αγορα οπλων κ.τ.λ απο αυτους.γιατι οταν δεν εχουμε αναπτυξη και δανιζομαστε με αυτον τον τροπο παντα θα εξαρτωμεθα απο αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυρ Γιάννη μου καλό μεσημέρι.


    Μια παροιμία γνωρίζετε τι λέει?

    Και γάτος γ@@@@, και γάτος σκούζει.

    Οπερ μεθερμηνευόμενον οτι ολοι οι αλλοι μας φταίνε και ζητάμε και τα ρέστα και απο επάνω?

    Ετσι οπως το θέτετε κυρ Γιάννη στην ανάρτηση ειστε σε λάθος σκεπτικό νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Den ftene oi apogonoi tou trtou raix
    alla ta kleftronia oi politikoi pou
    mas kuwernane epi xponia. Aisxos...
    kati akomi,to IKEA einai souidiko kai
    oxi germaniko!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ μου Walτer Wuellenweber,
    Ονομάζομαι Γεώργιος Π. Ψωμάς. Είμαι δημόσιος λειτουργός κι όχι υπάλληλος, όπως κατά κόρον τα ΜΜΕ των «συμπατριωτών» σου (μου) και άλλων «συμπατριωτών» σου (μου) αναφέρουν, ως βρισιά και με περίσσεια χλεύη. Ο μισθός μου είναι 1.000. Το μήνα, όχι την ημέρα, όπως ίσως σ’ έχουν παρασύρει, να νομίζεις. Ούτε 1.000 λιγότερα από σένα.
    Από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που σας έχουμε παραχωρήσει με αδιαφανείς όρους κι’ έναντι αυτών των 200 δις που λέτε, ότι μας δώσατε, το 40% περίπου των αμυντικών εξοπλισμών μας, το σύνολο σχεδόν των εθνικών τηλεπικοινωνιών μας, την κατασκευή 2 μεγάλων αεροδρομίων καθώς και πολλών χιλιομέτρων εθνικού οδικού δικτύου. Αν ξεχνώ κάτι, ζητώ να με συγχωρέσεις. Σημειώνω, πως είμαστε από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς στα καταναλωτικά προϊόντα που παράγουν τα εργοστάσιά σας.
    Η αλήθεια είναι, πως δεν ευθύνονται μόνο οι πολιτικοί μας γι’ αυτή την καταστροφή. Ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει και μια εταιρία γερμανικών κυρίως συμφερόντων, η οποία τους λάδωνε, για ν’ αναλαμβάνει, όπως λέω παραπάνω, δημόσια έργα (βλ. C4Ι). Πιθανολογώ, πως φταίνε και τα γερμανικά ναυπηγεία, τα οποία μας πούλησαν κάτι υποβρύχια, που γέρνουν. Είμαι σίγουρος, ότι εσύ δεν με πιστεύεις ακόμα, αλλά δείξε λίγο υπομονή και περίμενε, διάβασέ με, κι αν δεν σε πείσω, τότε διώξε με από την Ευρωζώνη, τον τόπο της Αλήθειας και της Ευημερίας, του Δίκαιου και του Σωστού.
    Λοιπόν Walτer, μισός αιώνας και πάνω πέρασε από τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, από τότε που η Γερμανία έπρεπε να ξοφλήσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα. Οι οφειλές αυτές, που μόνον η Γερμανία αρνείται να ξοφλήσει στην Ελλάδα (η Βουλγαρία και η Ρουμανία, τακτοποίησαν ήδη τις αντίστοιχες υποχρεώσεις τους), συνίστανται:
    Τέλος Α΄Μέρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Β΄Μέρος επιστολής
    α) Σε χρέη ύψους 80 εκατομμυρίων γερμανικών μάρκων, από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
    β) Σε χρέη από τη διαφορά του κλήριγκ στο μεσοπόλεμο, ύψους 593.873.000 δολαρίων, που ήταν σε βάρος της Γερμανίας.
    γ) Στα αναγκαστικά δάνεια, τα οποία σύναψε το Γ΄ Ράιχ από την Ελλάδα, ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στη διάρκεια της κατοχής.
    . δ) Στις επανορθώσεις, που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα, για τις κατασχέσεις, αρπαγές και καταστροφές, που της προξένησε το Γ’ Ράιχ, την περίοδο της κατοχής, ύψους 7,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως επιδίκασαν οι Σύμμαχοι.
    ε) Στις ανυπολόγιστες υποχρεώσεις της Γερμανίας για την αφαίρεση της ζωής 1.125.960 Ελλήνων (38.960 εκτελεσμένων, 12.000 νεκρών από αδέσποτες, 70.000 σκοτωμένων σε μάχες, 105.000 νεκρών στα στρατόπεδα της Γερμανίας, 600.000 νεκρών από πείνα και 300.000 απωλειών από υπογεννητικότητα).
    στ) Στην ατίμητη ηθική προσβολή, που προξένησε στον ελληνικό λαό και στις ανθρωπιστικές ιδέες που εκφράζει η ελληνική ιδέα. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό, είναι ηθικής τάξης, ύψιστης ηθικής αξίας.
    Ξέρω Walτer, σε πειράζουν αυτά που γράφω, αλλά και μένα με πείραξαν, αυτά που έγραψες! Αλλά περισσότερο με πειράζουν, αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις να κάνεις για μένα και τους «συμπατριώτες» σου, τους Έλληνες !
    Walτer, φίλτατε Walτer, στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται 130 γερμανικές επιχειρήσεις, στις οποίες, περιλαμβάνονται σχεδόν όλοι οι γερμανικοί κολοσσοί, οι οποίες πραγματοποιούν ετήσιο τζίρο της τάξης των 6,5 δισ. ευρώ.
    Ξέρεις Walτer, σύντομα δε θα μπορώ ν’ αγοράζω Γερμανικά προϊόντα, γιατί δεν θά έχω λεφτά. Εγώ Walτer μεγάλωσα στα λίγα, θα τ’ αντέξω. Και μην ανησυχείς για τους νέους στην Ελλάδα, είμαστε ακόμα πολλοί παλιοί, για να τους βοηθήσουμε, να εξοικειωθούν στη νέα κατάσταση. Αλλά εσείς βρε Walτer, τους ανέργους σας, που θα δημιουργηθούν από την κατάσταση αυτή στην Ελλάδα, πως θα τους αντιμετωπίσετε;
    Πες μου σε παρακαλώ, έχω απορία: Εμείς οι Έλληνες πρέπει να φύγουμε από την Ευρώπη, την Ευρωζώνη (κι απ’ όπου αλλού θέλετε, εσείς, οι Γερμανοί, οι Σουηδοί, οι Ολλανδοί και λοιποί «συμπατριώτες). Πρέπει να φύγουμε, για να σωθούμε από μια Ένωση, κατ’ επίφαση. Από μια ομάδα κερδοσκόπων. Από μια ομάδα, στην οποία είμαστε συμπαίκτες, όσο καταναλώναμε τα προϊόντα των συμπαικτών!
    Εγώ φίλτατε Walτer, πιστεύω, ότι οι Έλληνες θα πρέπει να σταματήσουν ν’ αγοράζουν Mercedes, BMW, Opel, Ford, Scoda, κλπ. συμμαχικά προϊόντα, γιατί, δεν μπορούν και δεν πρέπει! Δεν το αξίζουν. Θα πρέπει να σταματήσουν ν’ αγοράζουν προϊόντα από το Lidl, το Praktiker και το IKEA. Γιατί δε θα μπορούν πια να τ’ αγοράσουν αυτά τα προϊόντα, βρε αδερφέ, τι να κάνουμε!
    Φίλτατε Walτer, θα πρέπει να κανονίσουμε και κάποιες άλλες «λεπτομέρειες» . αν μου επιτρέπεις βέβαια, γιατί εσύ είσαι ο «πιστωτής» της ζωής μου. Ξέρεις βρε φίλε Walτer, θέλω να μου επιστρέψεις τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μου, που έκλεψες εσύ (όχι ΕΣΥ βεβαίως, αλλά κάποιοι ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ), θέλω τα ΑΘΑΝΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ, που βρίσκονται στα Μουσεία του Βερολίνου, του Μονάχου, του Λονδίνου, του Παρισιού, της Ρώμης! Τα θέλω τώρα, που μπορεί να πεθάνω, αλλά θέλω να πεθάνω, κοντά στους πατέρες μου!
    Πηγή: http://xsefoto.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ"
    ΤΟ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ"
    ΤΟ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;
    ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΥΡΩ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ,ΣΤΡΑΤEYMATA ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΑ , ΤΩΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕ... ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ "ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ !
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου