Ξεπουλάμε την Ελλάδα σε Ισραηλινούς, για λίγα ψίχουλα!

14

Πριν από 20 ημέρες ο Έλληνας υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος υπέγραψε με τον ισραηλινό ομόλογο του Σταζ Μισέζνικοφ, πρωτόκολλο συνεργασίας για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης ισραηλινών προς την Ελλάδα. Στη βάση της συμφωνίας αυτής, προβλέπεται ενίσχυση της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ των δύο χωρών και ειδικά με βάση τη Θεσσαλονίκη, της κρουαζιέρας, του προσκυνηματικού τουρισμού, της δημιουργίας κοινών τουριστικών πακέτων μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και με τρίτες χώρες και προώθηση των επενδύσεων από το Ισραήλ στην Ελλάδα, επίσης σε σχέση με τον τουριστικό τομέα.
Αυτό ουσιαστικά σημαίνει αύξηση των τουριστών από το Ισραήλ, σύμφωνα με τις προβλέψεις που θα φθάσει τις 400.000 αφίξεις επιπλέον. Στην λογική αυτή που προβάλλεται, υπάρχει ένα πλέγμα μυστικών επαφών του Π. Γερουλάνου με κυρίαρχους παράγοντες των αμερικανοεβραϊκών λόμπι, που έχει σαν αντικείμενο, με τη μορφή ξένων επενδύσεων, την αγορά τεράστιων περιοχών, σε πολύ προβεβλημένες περιοχές της Ελλάδας όπως η Κρήτη, η Ρόδος και η Κεφαλονιά, χωρίς μάλιστα η λίστα αυτή ενδιαφέροντος να είναι κλειστή. Σύμφωνα με ανοιχτές πηγές μάλιστα, οι Ισραηλινοί πρότειναν την αγορά εκτάσεων αξίας από 200.000-7.000.000 ευρώ, σε διάφορες περιοχές της χώρας και οι διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι δεν θα πωληθεί δημόσια γη, δείχνουν έωλες και τελικά μη ισχύουσες...

Σημειώνεται ότι στα 3 μεγάλα αυτά νησιά και φημισμένους παγκόσμιους περιορισμούς, αλλά και σε μια σειρά άλλων δευτερευουσών προτεραιοτήτων, σε ελληνικές περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος, οι ισραηλινοί ήρθαν στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Π. Γερουλάνο, πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού ως γνωστόν, πολύ καλά «διαβασμένοι». Πληροφορούμεθα μάλιστα ότι στην περίπτωση της Κρήτης ειδικά, μιλούν για περιοχή φιλέτο, τεράστιας έκτασης για τα δεδομένα της έκτασης του νησιού, που συγγενεύει χωροταξικά δημόσια με ιδιωτική γη και έχει τεθεί στο «στόχαστρο» των ισραηλινών επιχειρηματιών.
Τίθεται το εξής απλό ερώτημα: Με δεδομένη την ένταση στην Β. Αφρική και την Μέση Ανατολή και την πλήρη ανατροπή των φιλικών σχέσεων Τουρκίας- Ισραήλ από πέρυσι και την οδηγία του Τελ Αβίβ, οι ισραηλινοί να αποφύγουν την Τουρκία και να προτιμήσουν την Ελλάδα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το «ξεπούλημα» της Ελληνικής Γης και ειδικά των τουριστικών «φιλέτων» σε ισραηλινά ή αμερικανοεβραικά συμφέροντα. Σημειώνεται ότι χωρίς τέτοιου τύπου διεργασίες και τάχα προαπαιτούμενα η αύξηση των τουριστών από το Ισραήλ το 2010, ήταν +57%, τον Ιανουάριο 2011 +18% και τον επόμενο μήνα τον Φεβρουάριο +33%.
Άρα οι μυστικές συμφωνίες Γερουλάνου με εβραϊκά λόμπι για την πώληση και αξιοποίηση ελληνικής γης, εντάσσονται σε άλλου τύπου σκοπιμότητες και στο πλαίσιο ενός οικονομικού, επιχειρηματικού, διπλωματικού και σίγουρα αντεθνικού παρασκηνίου και δεσμεύσεων της οικογένειας Παπανδρέου και της «αυλής» της, όπου Πρίγκιπας παραμένει ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνος.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια
  1. Δεν θέλω σχόλια γιατί θα έχουμε εχθροπάθειες.
    Έχω προνοήσει για όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητάει ο Γ. Παπακωνσταντίνου

    "να επιμηκυνθεί για άλλη μια φορά ο χρόνος αποπληρωμής των 110 δισ. ευρώ που δανειζόμαστε και να μειωθεί περαιτέρω το επιτόκιο",

    To παράξενο θα ήταν να μην ζήταγε επιμήκυνση,,,,
    Όσο πιο βαθιά τόσο πιό καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο γνωστός Διώτης, από την υπόθεση Τσαλικίδη και τον γιό-σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη που πήδηξε από το παράθυρο, ανέλαβε ΓΓ. ΣΔΟΕ.

    Ο γνωστός εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης ανέλαβε τη θέση του Γιάννη Καπελέρη στο τιμόνι του ΣΔΟΕ, όταν ο δεύτερος τέθηκε Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Γεωργακόπουλου.

    Πρόκειται για τον αντιεισαγγελέα, επί θητείας του οποίου εξαρθρώθηκε η 17 Νοέμβρη... εδώ τελειώνουν και τα θετικά στοιχεία του βιογραφικού του και αρχίζουν τα μελανά:

    -Ήταν ο εισαγγελέας που είχε αναλάβει την έρευνα της "αυτοκτονίας" του υπαλλήλου της Vodafone Κ. Τσαλικίδη μόλις αποκαλύφθηκε το "σκάνδαλο" των υποκλοπών... την υπόθεση την έβαλε στο αρχείο παρότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα

    -Ο γιός του είχε "βουτήξει" από τον 7ο όροφο του Υπ. Δημοσίας Τάξης τον Δεκέμβριο του 2009, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Χρυσοχοΐδης τον είχε προσλάβει νομικό σύμβουλό του λίγες μέρες αφού το ΠΑΣΟΚ ήρθε στην εξουσία, παρόλο που ο νεαρός δεν διέθετε πτυχίο!!! Η γνωστή υπόθεση που όμως δεν έγινε "σκάνδαλο Διώτη", σε αντιστοιχία με το "σκάνδαλο Ζαχόπουλου", μιας και θάφτηκε από τα ΠΑΣΟΚικά ΜΜΕ

    Τέλος να θυμίσουμε ότι ο κ. Διώτης παραιτήθηκε μόλις πριν ένα χρόνο από το δικαστικό σώμα... επικαλούμενος λόγους υγείας... ένα χρόνο μετά είναι περδίκι και έτοιμος να αναλάβει το κηνύγι των φοροφυγάδων σ' όλη της Ελλάδα... μακάρι να επιτύχει στο έργο του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποδοκιμασίες στην Υφυπουργό Εργασίας Α Νταλάρα

    Από: epikaira | Δημιουργήθηκε: 2 Μάι 2011
    YouTube.
    ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗ ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ!
    στις 15:10


    Σκάστε παλιόπαιδα, όσο κι αν φωνάζετε εγώ θα το πω, το ποίημα μου...

    Είπε η μικρή σχεδόν ελάχιστη ξαδέρφη Ραγκούση και μετά είπε μια μικρή παπαριά,τσούπ σαν πορδή και έφυγε τρέχοντας...Ουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καφετζή! που ειναι το κακό που ανοίγει αλλη μία αγορά για τον τουρισμό μας, και που ειδες τουλάχιστον εσύ και αναμάσησες και μας σέρβιρες μια ... φιλοσοφία απο το νιούς μπομπ, το οτι ξεπουλάμε γή στους Εβραίους και δή δημόσια.

    Εχουμε δηλαδή έτσι να λέμε και μόνο, το κάτι να πούμε ακουσα, η κάτι μου ειπε κάποιος?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΕΛΛΗΝΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2 Μαΐου 2011 8:51 μ.μ.
    ..."Εχουμε δηλαδή έτσι να λέμε και μόνο, το κάτι να πούμε ακουσα, η κάτι μου ειπε κάποιος?."

    με εβραίους/ισραηλινούς/σιωνιστές κάθε είδηση/θέμα γίνονται πιο πιασάρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κι "εμείς" απ ότι φαίνεται έχουμε καλά...πιασίματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 2 Μαΐου 2011 11:11 μ.μ.

    Συμφωνώ μαζί σου.

    Το πρόβλημα ομως ειναι οτι δημιουργούνται τα λεγόμενα φοβικά σύνδρομα στον απλό κόσμο.
    Εβραίοι / Σιωνιστικές - μασωνικές στοές / κέρατα / Χριστούγεννα / μυστήρια.
    Ετσι φαντάζουν στον λαό αυτά.


    Εδώ οτι θα αγοράσουν την γή μας κλπ. ,αυτού ειναι το πρόβλημα, το αν ο αγοραστής αν θα ειναι Εβραίος?

    Το θέμα ειναι το να μην ξεπουλάμε σαν ιδιοκτήτες γής σε ξένους.
    Μπορούμε? Μάλλον οχι.

    Η ..... μισή Κρήτη που λέει ο λόγος εχει ξεπουληθεί σε Αυστριακούς Γερμανούς.
    Οτι δεν πέτυχε ο Χίτλερ το 1941 με τις μεραρχίες του , το πέτυχαν με τα λεφτά σήμερα.

    Για η μισή Μάνη με ολα τα ιστορικά κάστρα που εχει ξεπουληθεί σε Σκανδυναυούς.

    Η Χαλκιδική? Ξεπουλιέται στους Ρώσους ολιγάρχες.

    Στα νησιά και δή σε παραμεθόρια?
    Αρχησε να γίνεται και εκεί το έλα να δείς.
    Εταιρίες Real estate που εδρεύουν Αγγλία-Γερμανία κυρίως αγοράζουν εκτάσεις.
    Ποιοί κρύβονται απο πίσω ως αγοραστές που ειναι συνήθως εξωχώριες εταιρείες , ενας Θεός το ξέρει μόνο.

    Ο Θεός ας βάλει και το χέρι του να μην ξυπνήσουμε ενα πρωί και βρεθούμε πρό εκπλήξεων, δηλαδή ξένοι στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πώληση γης σε αλλοδαπό δεν σημαίνει ότι το ελληνικό κράτος εκχωρεί κυριαρχικά δικαιώματα σε άλλη χωρα πολίτης της οποιας είναι ο συγκεκριμένος αγοραστής. έχει όμως διαφορα να πουλιέται ελληνική γη σε ευρωπαίους η σε ξένους, εχθρικούς στην κουλτούρα μας και στον τρόπο ζωής μας όπως είναι οι μουσουλμάνοι. με τους γερμανούς στο Πήλιο δεν υπάρχουν προβλήματα, μάλλον όλοι κερδισμένοι βγαίνουν. το ίδιο συμβαίνει υποθέτω με σκανδιναβούς, γάλλους, άγγλους κλπ. προβλήματα θα υπάρξουν με μουσουλμάνους διότι οι μουσουλμάνοι ακόμη της δεύτερης και τρίτης γενιάς στην Ευρώπη δημιουργούν προβλήματα, τα παραδείγματα από Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία είναι άπειρα. ξένοι στον τόπο μας μαζί με ευρωπαίους η και εβραίους η αμερικανους δεν θα αισθανθούμε ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντως εδώ δεν θέλω σχόλια τοιούτων τύπων γιατί θα έχουμε εχθροπάθειες.
    Έχω προνοήσει για όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2 Μαΐου 2011 10:21 μ.μ.


    Τι πίνεις?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό που λατρεύουμε στο ΠΑΣΟΚ είναι η ..συνέπειά του !!!!

    "Με την επόμενη Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εμείς θα παραμείνουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας. Τη μετοχική πλειοψηφία του 51% στο Δημόσιο. ".
    13/02/2009 Χρήστος Παπουτσής

    δείτε το και μόνοι σας: http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/4f9fa66b-6f1a-4528-bc25-b4e66922d8f3

    ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ ΣΤΟΝ..ΑΣΤΑΚΟ
    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 3 Μαΐου 2011 12:07 π.μ.

    Πίσω απο τις εξωχώριες εταιρειες η επενδυτικά κεφάλαια που απευθύνονται σε εταιρίες Real estate και αγοράζουν ακίνητα και εκτάσεις καννένας δεν ξέρει ποιοί ειναι οι μέτοχοι η τι κεφάλαια εκπροσωπούνται.

    Ποτέ δεν έρχεται πχ. ενας Τούρκος και λέει αγοράζω αυτές τις εκτάσεις φιλέτα.

    Πάει και αγοράζει μέσω ειδικών γραφείων οπου γίνονται αυτά και έχουν και πλήρη νομιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου