CMA: 58% πιθανότητες για χρεοκοπία της Ελλάδας δίνει η εταιρεία

3
Την πρώτη θέση στη λίστα των κρατών που κινδυνεύουν με πτώχευση εντός της επόμενης πενταετίας κατέχει η χώρα μας, σύμφωνα με την έκθεση της νεοϋορκέζικης εταιρείας CMA Datavision Bonds για το κρατικό χρέος. Η CMA εκτιμά ότι η Ελλάδα έχει 57,7% για να υποχρεωθεί σε χρεοκοπία, με αποτέλεσμα το συμβόλαιο ασφάλισης από τον κίνδυνο χρεοκοπίας να ανέρχεται στα 1.015 χιλιοστά πάνω από το γερμανικό.
Τον μικρότερο κίνδυνο πτώχευσης αντιμετωπίζει η............. Νορβηγία, με το συμβόλαιο ασφάλισης να ανέρχεται στα 17,8 χιλιοστά. Οι ΗΠΑ βρίσκονται στην όγδοη θέση της λίστας, ενώ στην ένατη ακολουθεί η Γερμανία. Οι αναταραχές στον αραβικό κόσμο προκάλεσαν και την άνοδο στην κατάταξη της Σαουδικής Αραβίας.
Πάντως, για πρώτη φορά η Πορτογαλία αύξησε στο 38% τις πιθανότητες χρεοκοπίας της, ξεπερνώντας την Ιρλανδία, για την οποία οι πιθανότητες χρεοκοπίας ανέρχονται στο 36%.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Εμ βέβαια. Αφού ταΐζουμε 5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, το οποίον, 15 εκατομμύριο πιάτα φαγιά ημερησίως... (χώρια φάρμακα, επιδόματα ανερίας και συντάξεις σε ρωσσίδες που παντρεύονται 80χρονους και χωρίζουν αυθυμερόν... -δεν μιλάω καν γι αυτά)

    Και μη μου πείτε καμμιά βλακεία, ότι εργάζονται κλπ...

    15 εκατομμύρια πιάτα φαγιά ημερησίως από τα λεφτά ΜΑΣ.

    Ναι... ΜΑΣ!!!

    Βάλε 3 ευρώ ανά μερίδα και έφυγες στα
    45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΨ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΑΡΙΟΥ...

    Κι εσεις μιλάτε για κλεψιμέϊκα κάποιων υπουργών και για τραπεζίτες...

    Πανέξυπνοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΨ!!!

    45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΡΩΣΣΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ

    45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΑ!!!!

    ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!!

    ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ - ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ!!!!


    ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω παντως ακουσα απο πασοκο που κυβερνα να παραδεχεται οτι αυτος και αλλοι, μαζι τα φαγανε τα λεφτα. Εσυ γιατι μας ζαλιζεις με τους λαθρο? Μηπως πας να μας μπερδεψεις? Ναι ειναι προβλημα και μεγαλο οι λαθρο αλλα εαν δεν ξεφορτωθουμε τα "τσιμπουρια" απο πανω μας ειμαστε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου