Μας περνούν για Αμερικανάκια!!!

11
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Τις τελευταίες ημέρες οι της κυβέρνησης και οι παλαμοκρουστές βουλευτές που την στηρίζουν ξανάρχισαν το γνωστό παιχνίδι του αποπροσανατολισμού και της μεγάλης κοροϊδίας εις βάρος μας.
Διαβάσαμε ότι αντιδρούν στο νομοσχέδιο της νομιμοποίησης  τζόγου με κοκορίστικες φανφάρες αλλά κάτι μου λέει ότι στο τέλος θα το ψηφίσουν ρουφώντας το αυγό τους!.... όπως έκανα στο πρόσφατο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις!!!
Το καλύτερο όμως μας το προσέφερε ο “διανοούμενος” αδερφός του Πρωθυπουργού μας ο κ. Νίκος Παπανδρέου (πολλοί λένε ότι είναι το “αόρατο” μεγαλοστέλεχος της κυβέρνησης μαζί...... με τους άλλους εξωκοινοβουλευτικούς που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της), ασκώντας σκληρή κριτική στον κ. Παπακωνσταντίνου για την οικονομική του πολιτική!!!
Το μη χειρότερα για αυτή την παρέα φαντάζει λίγο όπως και το αφελείς, ανίκανοι, ηλίθιοι, άσχετοι. Οι μόνες λέξεις που θεωρώ ότι ταιριάζουν είναι οι: αλαζόνες και επικίνδυνοι μια και κάθε μέρα προσπαθούν με τεχνάσματα να μας πλασάρουν το μαύρο, άσπρο και το παράλογο για λογικό! 
κ. Νίκο Παπανδρέου πάψτε επιτέλους να μας θεωρείτε “Αμερικανάκια” με τα φτηνιάρικα κόλπα σας!!!

Για τις τυχόν ενστάσεις σας (μια και νιώθετε να πλησιάζει η ημέρα της κρίσης) “ξεμπροστιάστε” τον αδερφό σας και Πρωθυπουργό μας, αφού αυτός είναι υπεύθυνος συνολικά για την χάραξη και εφαρμογή των πολιτικών δρώμενων και όχι ο "διορισμένος" από τον ίδιο κ. Παπακωνσταντίνου στον οποίο πάτε να φορτώσετε τις ευθύνες βγάζοντας την ουρά σας … απέξω!!!

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια
  1. - “Ο πρωθυπουργός είναι
    εμφανώς στριμωγμένος πολιτικά και η χώρα κατρακυλάει σε έναν επικίνδυνο κατήφορο. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα πραγματικό πολιτικό reset, μια επανεκκίνηση. Η πραγματική συναίνεση είναι μια λύση. Μια συναίνεση που θα βασίζεται όμως σε ένα «συμβόλαιο», μια εθνική συνεννόηση σε θεμελιώδεις στόχους”.

    Αυτά ακριβώς έλεγε και ο Καραμανλής πριν τις εκλογές. Τότε που ήταν ο κύριος αυτός ;

    Αλλά έ π ρ ε π ε να κυβερνήσει το Πασόκ για να φέρει κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

    Η κουβέντα λοιπόν περί συναίνεσης είναι εκ του πονηρού και μη αποδεκτή ΤΩΡΑ.


    - “Τα αποτελέσματα του τριμήνου, με την πλήρη κατάρρευση των εσόδων, έφεραν μεγάλη απογοήτευση και προβληματισμό.”

    Να χαρω και εγω οικονομολογους μπακαλικης της τροικα. δηλ με αυτα τα μετρα περιμεναν κατι διαφορετικο ;
    Έπεσαν μεσα με αποκλιση λιγοτερη του 200% σε εστω
    ΕΝΑ νουμερο ;;;
    ΤΑ ΠΑΣΟΚΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ..ΚΩΛΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Πρεβενιέ έχετε απόλυτο δίκιο. Μάλιστα χθες διάβασα κάπου ότι ο Νίκος Παπανδρέου δηλώνει αλληλέγγυος με τους κατοίκους της Κερατέας!!!!!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτος ειναι ο γαπ (νικος!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι παγκοσμιοποιητές σιωνιστές εφαρμόζουν κατά γράμμα τα πρωτόκολλα όπου σαφεστατα αναφέρουν ότι... είμαστε μια αόρατη δύναμη,βρισκόμαστε παντού και σε όλες τις πλευρές συνεπώς δεν μπορεί κανείς να μας εντοπισει και να μας προσβάλλει και αν ...αν καταφέρει κάποιος να μας εντοπίσει τότε η συνέπεια είναι ο κοινωνικός,ο ηθικός και ασφαλώς ο βιολογικός θάνατος του!!!
    Ειναι φυσικό λοιπόν αυτά αμερικανομαμόθρευτα να ακολουθούν το ποίημα κατα γράμμα σπέρνωντας τον αποπροσανατολισμό την απορία την αμφιβολία από τον αντικειμενικό στόχο ό οποίος προωθείται κανονικά και δεν είναι κανένας άλλος από το οριστικό ξεπούλημα του τόπου.
    Μιλάμε για πολύ μεγάλα πουσταριά και ξεφτίλες.
    Εφαρμογή του δόγματος του σοκ 100% αποπροσανατολισμός χάος απαξίωση αλληλοσπαραγμός ανθρωποφαγία τρομοκρατία απειλές αβεβαιότητα ανασφάλεια πανικός αποδιοργάνωση του κοινωνικού ιστού με άνοιγμα πολλαπλών μετώπων και συγκρούσεων έτσι ώστε απο το σύνολο των αλεπάλληλων κτυπημάτων να περνάνε τα περισσότερα εν μέσω αδράνειας και αντίστασης από τον λαό.
    Ειναι μια ζουγκλοειδής πολιτική και οικονομική μέθοδος που ασφαλώς δεν εντάσσεται σε καμία δημοκρατία αλλά εφαρμόζεται κατά κόρον απο φασιστικά και δικτακτορικά καθεστώτα που εφαρμόζεται από πουλημένα καθάρματα πολιτικούς για την εξυπηρέτηση των πατρονων τους.
    Πιστεύω ότι συνέρχεται ο λαός από τα αλεπάλληλα κτυπήματα και θα τους στήσει πρωτα στο σκαμνί και μετά στον τοίχο ως κοινούς εγκληματίες.
    Ολα ήταν προμελετημένα μέχρι κεραίας για την επερχόμενη κατάντια και ξεφτίλα μας. Στο πρόσωπο αυτων των ανδρείκελων που επαγγέλονται τους πολιτικούς βρήκαν τους κατάλληλους δοσίλογους και κουκουλοφόρους όπως στην κατοχή για να φέρουν εις πέρας το εγκληματικό έργο τους.
    Ο ι ώρες είναι δύσκολες για τον τόπο,υπάρχει ακόμα χρόνος έστω και τώρα κάποιοι από αυτά τα τομάρια να θυμηθούν ότι είναι και Έλληνες και να σταματήσουν αυτή την κουστωδία του πουλημένων καθαρματων που οδηγούν την χώρα σε μια κατάσταση μόνιμης πτώχευσης ανισχυρη και ταπεινωμένη έρμαιο στις διαθέσεις των σιωνιστών τοκογλύφων που παραφυλάνε να αρπάξουν την λεία από το κουφαρι αυτου του τόπου που πλέον άρχισε να μυρίζει σήψη και παρακμή.
    Επιτέλους ξυπνήστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χεραιτω τους επαναστατες του καναπε,φραπε και διαδυκτιου!!

    Τι εγινε τον ριξατε τον γαπ?

    Κουραγιο κραταει πολυ αυτη η κολωνια!!

    Εγω παντως τωρα τελευταια γεμισα το πορτοφολι μου με ολους τους "καναπεδες" που "πουλαω"!

    ΕΣΕΙΣ?

    Ζητω ο καναπες και ο επαναστατης ελληνας!!

    ΖΗΤΩ!!!! ΖΗΤΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο παραπάνω είναι το γνωστό ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΨΗΦΊΣΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ!
    ΜΥΡΙΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!
    ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TI MAΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ?
    Αναρωτιέμαι πολλές φορές, τι μας συμβαίνει και έχουμε γίνει κότες.
    τόσο ποταπός όχλος είμαστε και δεν πιστεύουμε ότι κάτι αξίζουμε , την δύναμη που έχουμε να εξαφανίσουμε αυτούς που μας αφάνισαν,
    από χρήμα δουλειά και αξιοπρέπεια?
    Ο άνθρωπος που δεν έχει δουλειά, κατά συνέπεια και χρήμα (τα καθημερινά του ) ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ. Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Η Τ Ε ΚΑΙ Δ Ι Ε Κ Δ Ι Κ Η Σ Τ Ε , Ξ ΑΝΑ ΌΤΙ Ι ΜΑΣ Π Η Ρ Α Ν .
    Βάλτε πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας .στον Καιάδα τα ΛΑΜΟΓΙΑ και οι πέριξ ΑΥΤΩΝ. Βγείτε στους δρόμους για τα κλεμμένα και πάψατε να κλαίτε.
    δεν σας φταίει ένας οι δυο μόνo ,σας φταίνε οι επιλογές σας τόσα χρόνια και του καθενός το ατομικό συμφέρον. και που φθάσαμε.?
    κοιταχτείτε και λίγο στον καθρέφτη σας αλλά με ειλικρίνεια, ίσως αυτό που δείτε να σας κάνει και λίγο να σκεφτείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανδρέας Παπανδρέου και Καντάφι: Πολύ ντόρος πολλά έξοδα... ΜΗΔΕΝ αποτέλεσμα

    Ο Ανδρέας Παπανδρέου επισκέφθηκε δυο φορές τη Λιβύη, την εποχή που έψαχνε τον τρίτο δρόμο προς το σοσιαλισμό. Η πρώτη ήταν στα τέλη Φεβρουαρίου του 1977 (23-26 Φεβρουαρίου) και η επίσκεψή του πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων.

    Ωστόσο σ' αυτή την επίσκεψη είπε το αμίμητο «Η Λιβύη δεν είναι στρατιωτική δικτατορία. Το αντίθετο μάλιστα. Πρόκειται για μια διακυβέρνηση στα πρότυπα του δήμου των αρχαίων Αθηναίων»

    Η δεύτερη επίσκεψή του πήρε μεγαλύτερη έκταση στον Τύπο όπως μπορείτε να δείτε και από τα παρακάτω πρωτοσέλιδα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, και έγινε τον Σεπτέμβριο του 1984.

    Ο Παπανδρέου επισκέφθηκε τη Λιβύη με όλη την κουστωδία (Αλευράδες, Μαρούδες κ.λπ) και μετά από μερικές ώρες περιπλάνησης στην έρημο, για λόγους ασφαλείας του Καντάφι μιας και δεν τον εμπιστευόταν, έφτασαν στη σκηνή του.

    Με την επιστροφή στην Ελλάδα ο Ανδρέας έφερε τη χαρμόσυνη είδηση ότι υπέγραψαν με τον Καντάφι οικονομικές συμφωνίες αξίας 1 δις δολ.... μια ομοιότητα με τον ΓΑΠ που πέρσι το καλοκαίρι που επισκέφθηκε τη Λιβύη ο Καντάφι του έταξε επενδύσεις... δηλ. τις κλασικές που τάζει σε όλους και μετά χρόνια και συνυπολογίζοντας τον πληθωρισμό έχουν ανέβει στα 200 δις δολ.

    Μετά από πιέσεις της ΝΔ να κατατεθούν τα στοιχεία της οικονομικής συμφωνίας αποδείχθηκε ότι τέτοια δεν υπήρχε και σαν οικονομική συμφωνία εμφανιζόταν ένα πρακτικό με δυο υπογραφές ότι θα κάνουν επενδύσεις, γενικά και αόριστα, το οποίο μάλιστα υπέγραψε ο Λίβυος Πρωθυπουργός Τζαλούντ στο αεροδρόμιο πριν την αναχώρηση μετά από πιέσεις του Παπανδρέου πριν την αναχώρησή του και δεν έφερε καν την υπογραφή του Καντάφι!!!


    Φυσικά μόλις η ΝΔ πίεσε να κατατεθούν τα στοιχεία το παραμύθι τελείωσε και δεν ξανέγινε λόγος για "οικονομική συμφωνία" και όπως είναι αυτονόητο τα μόνα δολλάρια που ήρθαν από την Λιβύη ήταν αυτά που είχε ο Παπανδρέου στην τσέπη του όταν επέστρεφε από το ταξίδι...

    Μετά δε και τις δηλώσεις του Λίβυου Πρωθυπουργού, "σας γνωρίσαμε, σας εγκρίνουμε και θα στηρίξουμε την επανάστασή σας" η ΝΔ έθεσε και θέμα χρηματοδότησης του ΠΑΣΟΚ από τη Λιβύη... πιθανότητα που μάλλον δεν υπήρχε μιας και ο Καντάφι ήταν μεγάλη μούφα και δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει λεφτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βέβαια όπως ανέφεραν τα παραπολιτικά σχόλια της εποχής ο Ανδρέας μετά την επιστροφή από τη Λιβύη ήταν εξοργισμένος, έσκισε μερικά καλσόν, και δεν ήθελε ν' ακούσει κουβέντα για Καντάφι... λες και έπρεπε να πάει δυο φορές στη Λιβύη για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Λέγεται ότι ο Καντάφι του ζήτησε προκειμένου να κάνει επενδύσεις στη χώρα να μιλήσει στην ελληνική Βουλή και να μιλήσει στους Έλληνες σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος!! Τι κρίμα που ο Ανδρέας αρνήθηκε και τα πρόβατα οι ΠΑΣΟΚοι που είναι σίγουρο ότι θα κατέκλυζαν την πλατεία Συντάγματος έχασαν την ευκαιρία να δούνε έναν πραγματικό δικτάτορα... μεγάλο έγκλημα του Ανδρέα που τους στέρησε την ευκαιρία...

    Η τελευταία επαφή τους ήταν στα μέσα Νοεμβρίου του 1984 όταν ο Παπανδρέου οργάνωσε μια συνάντηση Καντάφι-Μιττεράν στην Ελούντα, τον αγαπημένο του προορισμό, προκειμένου να τα βρούνε οι δύο που υποστήριζαν αντιμαχόμενες δυνάμεις στον εμφύλιο του Τσάντ.

    Όλοι είχαν στηθεί και περίμεναν το αεροπλάνο του Καντάφι και όταν προσγειώθηκε βγήκε από μέσα μόνο ένας τύπος που του έμοιαζε... στη συνέχεια ξανααπογειώθηκε και μετά από λίγο προσγειώθηκε το κανονικό που μετέφερε τον τρελό με την κομπανία του!!! Αυτό το έκανε λέει γιατί φοβόταν μήπως είχαν παγιδεύσει με εκρηκτικά τον διάδρομο και έχανε η Λιβύη τον ηγέτη της...

    Στη συνάντηση εννοείται ότι πάλι ο Καντάφι τα έκανε πουτάνα με αποτέλεσμα την απροειδοποίητα φυγή του μετά από δυο μέρες και εν μέσω των συζητήσεων, με αποτέλεσμα ο Τσίμας να τρέχει από πίσω του κυνηγώντας τον μέχρι το αεροδρόμιο χωρίς να καταφέρει να τον μεταπείσει...

    Εννοείται ότι η συνάντηση κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία, όπως παραδέχθηκε και ο Μιττεράν ένα μήνα μετά λέγοντας πως ήταν λάθος που συμμετείχε...


    Όλα αυτά βέβαια τα πλήρωσε αδρά ο ελληνικός λαός σε χρήμα... χρήμα που σήμερα λείπει και δεν μπορούν να οργανώσουν οι Πρεσβείες μας εορτές στις εθνικές επετείους... αλλά ποιος ασχολείται μ' αυτά ;
    ΕΕΕ....ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου