ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΠΟΥ … ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΜΑ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ

Έγινε και αυτό …
Στον όμορφο αγγελικά πλασμένο κόσμο, των διαφόρων … νερόβραστων σταρς των Μ.Μ.Ε., που εργολαβικά αναλαμβάνουν, πίσω από ένα μικρόφωνο ή μια πικάντικα διατυπωμένη αρλουμπολογια, να σχολιάζουν τους πάντες και τα πάντα … Ποτέ όμως τον εαυτό τους …
Αυτός είναι τύπος και υπογραμμός. Είναι το φωτεινό παράδειγμα, που μπορεί με το … επαγγελματικό του δαιμόνιο, να δείχνει την φωτεινότητά του, μέσα στις σκοτεινές χαραμάδες της ανομίας, και να τις φωτίζει, ώστε να τις δουν και οι αρμόδιες αρχές, που θα επιληφθούν παραδειγματικά την αποκατάσταση του δικαίου ….
Ένας εκπρόσωπος αυτού του «δικαίου», είναι και ο Γιώργος Τράγκας, το πρώην τσιράκι του Τζώρτζη Αθανασιάδη και μερικών «Τζωρτζηδων» ακόμα, που εκπροσωπούν το κλαμπ των αετονύχηδων Αστραπόγιαννων, που η διαπλοκή τους με το Ελληνικό Δημόσιο, τους .......κατέστησε, με «περιέργως» αποκτηθέντα αγαθά, νεόπλουτους.
Μέλος του κλαμπ αυτού, και ο μονίμως οργισμένος, με την αιωρούμενη διαφθορά, Γιώργος Τραγκας, ο οποίος …. μαχητικά  και «χωρίς αναισθητικό», στην επωαζουσα αναισθησία του, καταγγέλλει ό,τι στραβό γκριζάρει το πολιτικοοικονομικό τοπίο της χώρας …..
Δεν μας χε….εις ρε Τράγκα, επαναστάτη της φακής, που χάρη στην διαπλοκή σου με το αμαρτωλό λόμπυ του τόπου, έχεις γίνει πάμπλουτος;  Με σπίτια στην Γαλλία και στο Βέλγιο, με καταθέσεις στην Ελβετία, με μια οικονομική άνεση, απίστευτη για … «λειτουργό» της ενημέρωσης, και προπαντως με απίστευτα χρέη στο δημόσιο, χρέη  εκατομμυρίων ευρώ, για τα οποία  «ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ»
Όταν κάποιος έχει στο εξωτερικό μυθώδη περιουσία, αλλά στη χώρα του διώκεται για χρέη, με εντάλματα και απαγορεύσεις εξόδου, τότε αυτός πως λέγεται ;  Απατεώνας μήπως ;
Και σ’αυτην την περίπτωση, πώς ένας τέτοιος, στέκεται πίσω από ένα μικρόφωνο και μονίμως καταγγέλλει ;  και ποια αξιοκρατία έχουν αυτές οι καταγγελίες ;
Θλίβομαι πραγματικά, γιατί, με κάτι τέτοια, διαπιστώνω πως η δημοκρατία στον τόπο μας , δεν κινδυνεύει μόνο από τους Υπουργούς που καταχρώνται αγαθά για δικά τους οφέλη, από την εξουσία που τους δίνει, η θαλασσοδαρμένη μας Δημοκρατία, αλλά κυρίως από αυτούς που τους εμπιστευόμαστε, για να ασκούν έλεγχο στην εξουσία, προφυλάσσοντας έτσι, τα ιδανικά της δημοκρατίας …..
Διαφωνείς φίλε Γιώργο ;
Και όλοι εσείς που επωφελούμενοι της τότε δημιουργικής αναμπουμπούλας, των ιδιωτικών μέσων, βρήκατε την ευκαιρία και πιάσατε στασίδι, στον αμαρτωλό ναό της «ανεξάρτητης» (τρομάρα της) ιδιωτικής τηλεόρασης .
Έστω τώρα, φίλε Γιώργο, χωρίς πια άλλη διαπλοκή, ενάντια σε έναν λαό που δεινοπαθεί πιστεύοντάς σε, Ο ΑΦΕΛΗΣ, «πλήρωσε» τα χρέη σου, για να αρθεί η απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Έχεις να τα πληρώσεις.
Μην εκβιάζεις άλλο τους κυβερνητικούς παράγοντες, κάνοντας χρήση του  … «αναισθητικού» σου. Το κράτος έχει ανάγκη από όλους, φίλε  Γιώργο.
Όχι μόνο από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.
Από όλους, φίλε Γιώργο μου, που δίδασκες μα νόμους δεν εκράτεις …..

ΛΥΣΙΑΣ