Ακυρώνονται και επαναλαμβάνονται οι Αυτοδιοικητικές εκλογές

23
Μετά την ανακοίνωση απόψε της απόφασης του  Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας το οπίο έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο 3838/2010 που προβλέπει την ιθαγενοποίηση των αλλοδαπών που διαμένουν στην Ελλάδα  
 δημιουργείται μεγάλο θέμα.
Για το θέμα θα αποφασίσει η ολομέλεια.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μας και επειδή η σημερινή απόφαση ήταν ομόφωνη , η ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας θα αποφασίσει το ίδιο.
Το Σύνταγμα, στο άρθρο 93 παρ. 4 ορίζει: "Τα δικαστήρια υποχρεούνται να μην εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα" και το δίκαιο μας ορίζει ότι  ο άκυρος νόμος όταν εξαφανίζεται άρεται και κάθε συνέπεια αυτού άρα ακυρώνονται οι εκλογές λόγω νοθείας
Αν λοιπόν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικώς οι εκλογές θα ακυρωθούν και θα επαναληφθούν..

Δημοσίευση σχολίου

23Σχόλια
  1. "Το Σύνταγμα, στο άρθρο 93 παρ. 4 ορίζει: "Τα δικαστήρια υποχρεούνται να μην εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα" και το δίκαιο μας ορίζει ότι ο άκυρος νόμος όταν εξαφανίζεται άρεται και κάθε συνέπεια αυτού "

    ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 'ΝΟΜΟ' ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ & ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ & ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΩΝ & ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ, ΚΛΠ) ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣτΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ' ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

    Ή ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ.

    ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωχ! ποιος τον ακουει τωρα τον μιχαλολιακο...


    ε,ρε τι εχει να γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πότε θα το εξετάσει η Ολομέλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΚΩΛΟΜΠΙΝΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤΤΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στο ΣτΕ και στον εισηγητή…
    Για να δούμε τι θα πει η Ολομέλεια…


    Και τώρα τι θα κάνουν οι μαύροι με τις πράσινες σημαίες ;

    σοσιαλιστική κατάληψη στο ΣτΕ … χι-χι


    θα πεσουν τηλεφωνα..
    Πάει στην ολομέλεια.
    Εκεί θα βγουν τα μαχαίρια. Το ΣτΕ έχει πολλούς ΜΗ αυράνθρωπους Πασοκους δικαστές.

    Αν βγει αντισυνταγματικός τότε πρέπει να ακυρωθούν οι εκλογές στα εκλογικά τμήματα που ψήφισαν μετανάστες. Επίσης όσοι μετανάστες είχαν ανακηρυχθεί υποψήφιοι θα πάψουν να είναι και όσοι έχουν εκλεγεί θα πάνε στα σπίτια τους.

    Γλέντια ο Καμίνης...δεν πρόκειται να ξαναβγεί με ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ;

    ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΣ;

    ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΟΜΠΕΣ: ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, ΜΕΡΚΕΛ, ΣΑΡΚΟΖΙ, ΤΡΙΣΕ, ΡΕΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΑΠ;

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ Η ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ 'ΒΓΑΛΟΥΝ' ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες κ. Παπανδρέου

    Οι αποψινές πληροφορίες για την ακύρωση από το Συμβούλιο της Επικρατείας του μεταναστευτικού Νόμου της Κυβέρνησης Παπανδρέου ως αντισυνταγματικού, επιβεβαιώνουν περίτρανα τις θέσεις της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά για την ιθαγένεια και τη μεταναστευτική πολιτική. Θέσεις σύγχρονες και σύμφωνες με την αυστηρή ευρωπαϊκή νομοθεσία.

    Από την πρώτη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε το απαράδεκτο μεταναστευτικό του Νομοσχέδιο, ο Αντώνης Σαμαράς είχε επισημάνει ότι ο Νόμος αυτός είναι αντισυνταγματικός, και δυστυχώς θα οδηγούσε σε φαινόμενα, όπως αυτά που βιώσαμε πρόσφατα στη Νομική Σχολή της Αθήνας.

    Η Ν.Δ. είχε δεσμευτεί ότι θα καταργήσει το χαλαρό μεταναστευτικό Νόμο της κυβέρνησης Παπανδρέου που, μεταξύ άλλων, ενθαρρύνει την παράνομη είσοδο μεταναστών και προσφέρει το δικαίωμα ψήφου σε χιλιάδες μετανάστες.

    Η Ελλάδα δεν είναι χώρος, είναι χώρα κ. Παπανδρέου.

    Και όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ελλάδα δεν είναι χώρος, είναι χώρα κ. Παπανδρέου.

    Και όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες…

    Αποσπάσματα απο την δευτερολογία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας
 στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση 
στην ΒΟυλή για την Ιθαγένεια και τη Μεταναστευτική Πολιτική

    Σε ό,τι αφορά, και τελειώνω, το θέμα του δικαιώματος ψήφου των μη πολιτογραφημένων νομίμων μεταναστών στις τοπικές εκλογές, δήλωσα ξεκάθαρα ότι είμαστε αντίθετοι, γιατί αυτό δημιουργεί πολίτες διαφορετικών κατηγοριών σε μία δημοκρατία που δεν πρέπει να έχει διακρίσεις.

    Σας θυμίζω, κύριε Παπανδρέου, ότι το Κίνημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ξεκίνησε στις ΗΠΑ στις αρχές της δεκαετίας του ’60 ως κίνημα κατά των διακρίσεων. Εδώ πάμε να επιβάλλουμε διακρίσεις εκεί που δεν υπάρχουν.

    Ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ τότε οραματιζόταν μία κοινωνία όπου όλοι θα είναι παιδιά του ίδιου Θεού κάτω από την ίδια σκέπη. Και εμείς υποστηρίζουμε αυτό, την ενσωμάτωση όλων των παιδιών στην ημετέρα παιδεία, όχι την αναπαραγωγή διακρίσεων, όχι την αναπαραγωγή των γκέτο, όχι την πυροδότηση αυτής της καχυποψίας, στην οποία αναφέρθηκα νωρίτερα, πάντων κατά πάντων όπως κάνει αυτό το μοντέλο της πολυπολιτισμικότητας την οποία εσείς προωθείτε.

    Ενσωμάτωση των ξένων δια της ημετέρας παιδείας είναι η συμβολή του ελληνικού πολιτισμού στον παγκόσμιο. Είναι ελληνική συμβολή, προβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο πολιτισμό.

    Και πολλές δημοκρατικές κοινωνίες αυτή ανακαλύπτουν σήμερα με τον καλύτερο τρόπο για να πετύχουν την ομαλή ένταξη των μεταναστών στις δικές τους κοινωνίες χωρίς ξενοφοβία και χωρίς ρατσισμό. Αυτή είναι η καλύτερη ασπίδα κατά του ρατσισμού.

    Η Ελλάδα δεν είναι χώρος, είναι χώρα, κύριε Πρόεδρε. Και το έχω ξαναπεί. Οι Έλληνες είναι λαός, δεν είναι πληθυσμός.

    Προσέξτε μην το πείτε ότι δεν σας είχαμε προειδοποιήσει. Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες και ειδικά όταν σπέρνει ανέμους με το μεταναστευτικό σε περιόδους μάλιστα πολύ μεγάλης οικονομικής κρίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γίνουν δε γίνουν εκλογές αυτό που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε είναι να ελεγχθούν οι εκλογικοί κατάλογοι στην Ήπειρο, στη Μακεδονία και στη Θράκη, είναι χρέος της δικαστικής εξουσίας και της αντιπολίτευσης, είναι θέμα σεβασμού στους κατοίκους αυτών των περιοχών. Δε μπορεί τα κομματικά συμφέροντα να μπαίνουν πάνω από τα εθνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11,41 ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑ.... ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ P.C.........

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΥ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ,ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ.....
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ????
    ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ????
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΛΑ;ΔΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ 2 ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ????
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ????
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΩΝ.....ΑΠΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ.....ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ
    Ο ΚΑΛΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ....ΜΑΖΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΛΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ
    ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ......
    ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ,ΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΒΖΑΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ,ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΗΤΑΝ.....
    ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ,ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΣ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.....
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ.ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ-ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

    ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΒΑΛΑΚΩΜΕΝΑ ΖΩΑ
    ΣΑΝ ΤΟ ΒΟΔΑΡΟ ΤΩΝ 2.56 ΤΟ ΠΡΩΙ.

    ΤΙ ΚΟΥΡΑΔΙ....ΜΑ ΤΙ ΚΟΥΡΑΔΙ ΕΙΝΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.

    ΤΟ ΣΤΕ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θυμόμαστε όλοι τα λάβαρα του ΠΑΣΟΚ και τους πανηγυρισμούς των λαθραία εισελθόντων στην πατρίδα μας για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
    Ραγκούση, η απόφαση αυτή αφιερωμένη σε σένα και τους ομοίους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευγε στους Δικαστές που ορθωσαν το αναστημά τους, στην λαίλαπα της επιχειρούμενης αλλοίωσης των αρθρων του Συντάγματος.

    Η ψηφοθηρία για ανομους πολιτικούς σκοπούς, μέσω των ελπιζόντων αλλοδαπών δίδοντάς τους τέτοια δικαιώματα οπως του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, ευτυχώς με αυτή την απόφαση σταθμό των δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας προσγειώνει τα νοσηρά μυαλά αυτών που εδωσαν αυτά τα δικαιώματα στους αλλοδαπούς θα τους κάνει πλέον να σκέπτονται και θα τους εμποδίζει στα βρωμερά τους σχέδια.

    Και στους αλλοδαπούς εστειλαν ενα μήνυμα οτι ειναι προσωρινοί εδώ και να μήν ελπίζουν σε τίποτα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 500000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΕΞΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΙΧΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΛΑ.Ο.Σ. προσχωρεί στις θέσεις Σαμαρά.

    Κατά τη διάρκεια του σημερινού briefing της ΝΔ, ο κ.Μιχελάκης ανακοίνωσε στους πολιτικούς συντάκτες, ότι το ΛΑΟΣ θα υπερψηφίσει την τροπολογία της ΝΔ για το άσυλο.

    «Χαιρόμαστε για όσους προσχωρούν στις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά», τόνισε χαρακτηριστικά.

    Εμεις ημαστε κατα του μνμηονιου οχι αυτοι.
    Εμεις ημαστε κατα της συνεκμελατευσης του Αιγαιου οχι αυτοι.
    Εμεις ημαστε υπερ της καταργησης του ασυλου οχι μονο αυτοι
    Εμεις ημαστε υπερ ενος αποτελεσματικου και αξιοκρατικου κρατους, ο Καρατζαφερης μηπως ειναι?

    Εμεις ημαστε αυτοι που εχουμε σταθερη και αταλαντευτη γραμμη καθε μερα, με στοχο να αναστηλωσουμε την Ελλαδα, ο Καρατζαφερης συνεργαζεται με την κατοχικη κυβερνηση.

    Εμεις δεν το παιζουμε λαγοι σαν αυτον, αλλα εξηγουμε με τιμιοτητα στο εθνος τις αδικιες που γινονται απο την κυβερνηση.

    Εμεις τελος δεν πιστευουμε στα φεουδα, ουτε ημαστε φορεις ιδεων πολεοδομικου περιεχουμε, οπως μεζονετες , πολυκατοικιες και αλλα φαιδρα.

    Γιατι ενας πατριδοκαπηλος σκεφτεται μονο σε επιπεδο αλλησβερισιου και οικοδομικων παραβασεων.

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    ΣΙΧΑΜΕΡΕ
    ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ Η ΝΔ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ.
    ΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΗΧΗΣΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ;
    α π ι σ τ ε υ τ ο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αντε κατούρα τα μπούτια σου
    Δοσίλογε Καρατζαφέρη του ΔΝΤ.

    κατούρατα δις.. για να χορτα΄σεις
    ανεγκέγαλο δεκανίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δείτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης juntadeandalucia.es ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα:
    http://whois.domaintasks.com/juntadeandalucia.es

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου