Η αγιοποίηση της νομιμότητας

 Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Φρίκη! Οι φλούφληδες πανελίστες των εργολαβικών χορηγιών ξεσάλωσαν την περασμένη Δευτέρα. Εν χορώ και με αφορμή το «άσυλο» αφόριζαν την ανυπακοή που προτείνει το ΚΚΕ και τα ανεξάρτητα κινήματα πολιτών επειδή κατά την ορθόδοξη πίστη τους αποτελούν εστίες μιας άκρως επικίνδυνης κοινωνικής φωτιάς που πολύ πιθανόν θα κατακάψει όλο τον πληθυσμό (για την αλητοελιτοκρατία κόπτοναι) του τόπου αυτού. Ουρά τους και τα κοινοβουλευτικά φασιστοειδή του γνωστού μοντελοπνίχτη αλλά και οι Γερμανοτσολιάδες πολιτικοί απόγονοι του Κρητικού δεινόσαυρου. Με αιχμή του δόρατος τον αγράμματο τηλεπλασιέ βιβλίων ο οποίος δια του απύθμενου θράσους του δήλωνε πως «αυτός δεν είναι άνθρωπος είναι κομμουνιστής» ευθυγραμμίστηκαν πλήρως στην γραμμή του Βατοπεδινού Βουλγαράκη που θέλει το όποιο νόμιμο να είναι και ηθικό, για να παραγραφούν τα οικονομικά κακουργήματα με τις επί της Ελληνικής κοινωνίας καταστροφικές συνέπειές τους αφού.......... σύννομα και κατά τις συνταγματικές επιταγές αποφασίστηκε η παραγραφή τους.. Συγχέοντας  οι άθλιοι υποδόρια το σύννομο με το εύνομο και εκμεταλλευόμενοι την εγχώρια αναντιστοιχία μεταξύ του δικαίου και του δίκιου, ωρύονταν, οι μεν πίσω από την κοινοβουλευτική και οι δε την Μιντιακή ασυλία, πως δια της ανυπακοής καταλύεται η δημοκρατία, θεμέλια λίθος της οποίας σημειώνω εγώ είναι η αλητοελιτοκρατία. Ποιας όμως δημοκρατίας; Αυτής που νομιμοφανώς έχει εξασφαλίσει την ατιμωρησία των πολιτικών υπευθύνων της κατάρρευσής μας και που δια μέσου μιας δράκας δημοσιογραφικών φλούφληδων και των ακροδεξιών πολιτικών ταγών τους, στοχοποιεί τους κατά τα Χιτλερικά πρότυπα της δημοκρατίας της Βαϊμάρης αναρχικούς, τους αριστερούς και τους δημοκρατικούς πολίτες, για να αποσείσει των πλατών της τις εγκληματικές ευθύνες που την βαραίνουν.

Κατά ποιου;  Ενός πληγωμένου λαού, διαλυμένου οικονομικά και συλλογικά ενοχοποιημένου για έναν εξ άνωθεν επιβαλλόμενο οικονομικό μαρασμό, που χρόνια τώρα επιχείρησε ανεπιτυχώς να σταθεί στα πόδια του. Ενός λαού που τη συνδρομή του εκλέγονταν οι σοσιαλδημοκρατικές (τύπου Σημίτη και Παπανδρέου του νεόκοπου) και οι συντηρητικές (τύπου Μητσοτάκη και του Καραμανλή του νεώτερου ) κυβερνήσεις που εναλλάσσονταν μεταξύ τους και μέσα σε ένα σκηνικό ατέρμονης διαφθοράς προκειμένου για τα έσοδά τους να στραγγίσουν τον λαό με φόρους, αφού δεν ήλπιζαν πια στην αθρόα εξωτερική οικονομική βοήθεια των περασμένων εποχών. Η βιομηχανική παραγωγή περιορίζεται στο χαμηλότερο σημείο με τα εργοστάσια και τις βιοτεχνίες να εξάγονται για λόγους εργατικού κόστους, αλλά και νομιμοφανώς επιδοτούμενες από τον λαϊκό κορβανά, προς άλλες χώρες, κυρίως βαλκανικές,. Η αγροτική οικονομία καταβαραθρώνεται από την κακοδιαχείριση των φυσικών πόρων και των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων. Το εμπόριο εξυπηρετεί ολοένα και λιγότερους πολίτες, κυρίως τους νεόπλουτους, καθώς τα είδη που εισάγονται είναι τα πλέον πολυτελή συρρικνώνοντας την τάξη εμπόρων σε ένα ιδιότυπο τραστ ολιγοπώλιου της Ερμού, του Κολωνακίου και των Βωβών οικιστικών τεράτων τύπου The Mall.

Κατάσταση που αν όχι στις λεπτομέρειές της τουλάχιστον στον βασικό της κορμό έχει αντιληφθεί ο Ελληνικός λαός και η οργή του αποτελεί ένα εύφλεκτο υλικό που δεν χρειάζεται παρά μια σπίθα για να εξεγερθεί. Κι αυτό επιδιώκει η αλητοελιτοκρατία προωθώντας αφορμές τύπου καταλήψεις της  Νομικής. Να το κάνει έκνομα, ασύντακτα σαν ασκέρι για να ηττηθεί μια και καλή. Επειδή η εξέγερση δεν είναι άσκηση βολονταρισμού. Προϋποθέτει το έσχατο όριο εξαθλίωσης που αθροιζόμενο με τις ατομικές συνθλίψεις προκαλούν ένα εκρηκτικό πεδίο συλλογικής ανέχειας και πάνδημης οργής και απαιτεί μέθοδο και πολιτική οργάνωση. Και επ’ αυτού σε καμιά περίπτωση θα λειτουργούσε σαν θρυαλλίδα η από μετανάστες κατάληψη της νομικής αφού στο μυαλό του γηγενούς πληθυσμού θα εκλαμβανόταν ως στυγνός εκβιασμός και ταπεινωτική έξωθεν παρέμβαση. Σωστά. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Μια και καλή…

Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr