Τα εύκολα δύσκολα και τα απλά ανέφικτα.

 Γράφει ο Θ.Χ.

Θέλει πραγματικά μεγάλη τέχνη και υποκρισία από τους δια νόμου ανεύθυνους Υπουργούς και μία μερίδα καλά αμειβόμενων θολοκουλτουριάρηδων να μας πείσουν ότι:
1.       Σαν λαός είμαστε Ρατσιστές.
Όχι δεν είμαστε Ρατσιστές και αυτό αποδεικνύεται από τους ίδιους τους παράνομους μετανάστες (άμα γράψουμε λαθρομετανάστες οι σοφολογιότατοι ειδικοί τρελαίνονται) που επιλέγουν την Ελλάδα έναντι των άλλων κρατών γιατί ξέρουν ότι εδώ θα βρουν περίθαλψη και βοήθεια όχι από τον κρατικό μηχανισμό που είναι τουλάχιστον ανεπαρκής αλλά από εμάς τους Έλληνες πολίτες.
2.       Ότι οι παράνομοι μετανάστες είναι πρόσφυγες.
Όχι δεν είναι πρόσφυγες. Δεν ξέρω κανένα Ασιατικό πόλεμο όπου να εμπλέκονται Ινδοί, Πακιστανοί, Αφγανοί, Κορεάτες, Αλγερινοί, Ιρακινοί και δεν ξέρω ποιες άλλες εθνικότητες και όλοι αυτοί να ..........
ζητούν άσυλο στην χώρα μας.
Πρόσφυγες ήταν οι Μικρασιάτες που ήρθαν το 1922 από την Μικρά Ασία με την καταστροφή της Σμύρνης και τον διωγμό των Ελλήνων.
3.       Είμαστε Σωβινιστές.
Όχι δεν είμαστε σωβινιστές, γιατί θεωρούμε τους εαυτούς μας κατώτερους από τους «πολιτισμένους» ευρωπαίους Άγγλους, Γάλλους και Γερμανούς και είμαστε πάντα διατεθειμένοι να συνομιλήσουμε στη γλώσσα τους και όχι στη δική μας που αποδεδειγμένα είναι η πλουσιότερη γλώσσα στο κόσμο.
Μπορούν εύκολα να συζητούν μεταξύ τους ή στα τηλεοπτικά πάνελ χωρίς να παίρνουν αποφάσεις και να επωμίζονται την ευθύνη των θέσεων που κατέχουν αλλά μόνο να εισπράττουν τους μεγάλους μισθούς τους και να μεταθέτουν το πρόβλημα χωρίς να το λύνουν.
Υπάρχει νομοθεσία για το Πανεπιστημιακό Άσυλο ας εφαρμοστεί.
Ας αποφασίσει ο Πρύτανης την άρση και την άμεση αποβολή των αλλοδαπών από τη Νομική ,το ζητά σύσσωμη η Ελληνική Κοινωνία.
Ας το αποφασίσουν οι ανεύθυνοι Υπουργοί.
Ας πιέσει τις καταστάσεις κάποιος εισαγγελέας.
Μπορούν με μεγάλη ευκολία να παρουσιάζουν τα εύκολα και λογικά προβλήματα σαν δύσκολα και σημαντικά.
Μπορούν εύκολα όλοι τους να μας κάνουν διεθνώς ξευτίλα.
Μπορούν ακόμα πιο εύκολα να πάνε ήσυχοι για ύπνο χωρίς να καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρω τους.
Παρουσιάζουν την ατολμία σαν στάση ζωής απέναντι στο πρόβλημα.
Την απλή λύση της επιβολής του νόμου την έχουν κάνει ανέφικτη μέσα από μια απέραντη λογοδιάρροια.
Το πρόβλημα είναι απλό δείξτε επιτέλους πυγμή και απομακρύνετε τους,
Θυμήθήτε την ιστορία μας αν είστε Ελληνες, ο Μέγας Αλέξανδρος με το σπαθί έλυσε τον Γόρδιο δεσμό δεν κάθισε να τον βλέπει.
Με εκτίμηση
Θ.Χ