Ποιοι πραγματικά κυβερνούν αυτό τον τόπο!!!

4
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός



Το περασμένο Σαββάτο 2/1/11 αργά το βράδυ έπρεπε να πάω (λόγω εργασίας) προς την περιοχή λιμανάκι της Αγ. Μαρίνας Κερατέας. Παρακολουθώντας όπως όλοι μας τον τελευταίο καιρό τα γεγονότα με τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του νέου Καλλικράτιου δήμου της Λαυρεωτικής για το θέμα του Χ.Υ.Τ.Α 
 αποφάσισα να μετακινηθώ με την μοτοσικλέτα μου με σκοπό να εισχωρήσω μέσα στα μπλόκα για να δω από κοντά τους “μία χούφτα” “πεισματάρηδες” και “απείθαρχους” ανθρώπους οι οποίοι σύμφωνα με τον δυνατό πλαγιοχαφιεδοψίθυρο της κυβερνητικής προπαγάνδας (η οποία ελέγχει την επίσημη ενημέρωση των μεγάλων καναλιών) προς την κοινή γνώμη, αντιδρούν στις νόμιμες, έγκυρες και επιστημονικά τεκμηριωμένες διαδικασίες για την δημιουργία του εν λόγω έργου!!!

Μπήκα λοιπόν στην Αττική οδό πληρώνοντας το σχετικό αντίτιμο του 1,40€ και στην διαδρομή μου μέχρι το Μαρκόπουλο σκεφτόμουν τα σχέδια (που διάβασα κάπου πριν καιρό) των νταβατζήδων δρομοεισπρακτόρων οι οποίοι έχοντας κάνει ήδη απόσβεση του κόστους της Αττικής οδού θέλουν να επενδύσουν τα υπερκέρδη τους δημιουργώντας και στο κομμάτι από Μαρκόπουλο έως και Λαύριο άλλον έναν κλειστό αυτοκινητόδρομο!!!

Η απλή λογική (λόγω και της ταυτοπροσωπίας των δρομοεισπρακτόρων με τους κατασκευαστές του εν λόγω Χ.Υ.Τ.Α) μας βάζει σε διαδικασία να σκεφτούμε ότι ίσως τα συγκεκριμένα.......... συμφέροντα θέλουν να συνεχίσουν να λυμαίνονται και να αισχροκερδούν (όπως κάνουν σε όλη την Ελλάδα με τα πολλαπλούς σταθμούς διοδίων αλλά και τα υπέρογκα ποσά που εισπράττουν) και σε αυτή την διαδρομή, εις βάρος των ταξιδιωτών προς το λιμάνι του Λαυρίου (το οποία μελλοντικά θα είναι το κύριο της Αθήνας) αλλά και των ουδόλως ευκαταφρόνητων εισφορών των δήμων που οι σκουπιδιάρες τους θα μετακινούνται για να αδειάσουν στον Χ.Υ.Τ.Α που θέλουν να δημιουργήσουν.

Ίσως να έχω υπερβάλλουσα και νοσηρή φαντασία αλλά με προβληματίζει η κυβερνητική αδιαλλαξία η οποία αγνοεί πλέον εξόφθαλμα τις δικαστικές αποφάσεις συντελώντας εδώ και καιρό στον αποκλεισμό μιας ολόκληρης περιοχής αλλά και χρησιμοποιώντας τους Έλληνες αστυνομικούς ως σεκιουριτάδες για την φύλαξη των μηχανημάτων των εθνικών δρομοεισπραχτόρων που θέλουν να γίνουν και διαχειριστές των απορριμμάτων για να τα αρπάζουν και από εκεί!!!

Υποσημείωση
Θα επανέλθω στην επόμενη ανάρτηση μου εκθέτοντας τις εντυπώσεις μου από την επαφή μου με τους κατοίκους αλλά και τους αστυνομικούς που λόγω του κυβερνητικού “τσαμπουκά” ως εχθροί, βρίσκονται σε θέσεις μάχης για τα συμφέροντα των “εθνικών νταβατζήδων”  που πρώτος ανέφερε ο “λακίσας” προς την Ραφήνα πρώην Πρωθυπουργός κ. Καραμανλής του οποίου “η σιωπή ..... λέει πολλά” για το ποιοι πραγματικά κυβερνούν αυτό τον τόπο!!! 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
  1. Όταν με το καλό επανέλθετε κύριε πείτε να μάθω και εγώ που ρωτάω καιρό τώρα, που ρίχνουν τα σκουπίδια τους αυτοί που σήμερα εμποδίζουν στην κατασκευή ΧΥΤΑ;
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Καλύτερη μελέτη για την Προπαγάνδα των ΜΜΕ! Πως μας κρατούν στον Καναπέ!!
    netakias.wordpress.com

    Έπεσε στα χέρια μου, μέσα στις εορτες, το περιοδικό NEXUS Οκτωβρίου(www.nexushellas.gr) , μέσα στην υπερπληθώρα εντύπων στα περίπτερα, δεν το είχα προσέξει.

    Στην αρχή με ξένισε λίγο το ύφος του εντύπου, που μάλλον απευθύνεται σε ακαδημαϊκούς ή τουλάχιστον σε πιο μυημένους στην επιστημονική ορολογία.

    Το άρθρο που μου έκανε όμως εντύπωση ήταν αυτό με τον τίτλο
    “H «αλφα-βήτα» των πρακτικών των MME και των οικονομικών εξελίξεων που θα φέρει το Mνημόνιο” του Γιάννη Μιχελή που περιγράφει βήμα προς βήμα τον τρόπο λειτουργίας της προπαγάδας των MEGAλων ΜΜΕ και της κυβέρνησης.

    Είναι μακροσκελές για τα δεδομένα μιας ιστοσελίδας, αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ από όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τον τρόπο με τον οποίο “παιζουν” με το μυαλό μας.

    Βάζει μια οπτική στο ερώτημα “γιατί δεν ξεσηκωνόμαστε;”

    Θα ήταν άτοπο να προσπαθήσω να του κάνω περίληψη, γιατί θα έχανε το νόημα του.

    Οταν όμως το ΔΝΤ κι οι ντόπιοι συνεργάτες του ξοδεύουν εκατομμύρια σε διαφημιστικές εταιρίες και ψυχολόγους για την προώθηση των θέσεων τους, το μόνο δικό μας όπλο στην πλύση εγκεφάλου είναι η ΓΝΩΣΗ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ,
    ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΑΣΟΚ. ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ
    ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....................

    Κύριε Πάγκαλε, με ποιο ΦΕΚ είπαμε πως διορίσατε την κόρη σας ;

    Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του Πα.Σο.Κ. κος Πάγκαλος διόρισε την κόρη του στο δημόσιο, με βάση νόμο που επιτρέπει στους βουλευτές να βολεύουν στον κρατικό μηχανισμό όποιον έχουν στο γραφείο για 2 χρόνια (συγγενείς, φίλους, γλείφτες κλπ.).
    Το ΦΕΚ διορισμού της κόρης Παγκάλου αριστερα...

    Τώρα κραυγάζει στα κανάλια πως οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες, είναι αλητήριοι, πολλοί (κατά τον κο. Πάγκαλο και τους κ.κ Καμπουράκη & Οικονομέα είναι διπλάσιοι σχεδόν από όσους έβγαλε η απογραφή), αντιπαραγωγικοί και εσχάτως... και ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!!

    Παίρνει άραγε παράδειγμα από την... κόρη του και τις 3 κυρίες (δείτε την μια εδώ)που βόλεψε, αφού μόχθησαν για μια διετία στο γραφείο του ;

    Θλιβερή η προσπάθεια ενός θλιβερού αντιπρόεδρου μιας Κατοχικής "κυβέρνησης" του Μνημονίου να γλείψει τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, αυτούς που τους πατάει στο λαιμό η κυβέρνηση, το έργο της οποίας συντονίζει όταν δεν παίζει τον Γκέμπελς στα κανάλια.

    Έχει ανάγκη να στρέψει την οργή του κόσμου σε κάποιον άλλο μετά τις προκλητικές δηλώσεις ότι φάγαμε μαζί τα λεφτά, ενώ το οικογενειακό του εισόδημα αντιστοιχεί σε μια συνοικία …

    Όσο και αν εξοργίζεται κανείς με αυτές τις δηλώσεις, δεν μπορεί να μη διακρίνει τα σημάδια (εκτός της ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ, της ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑΣ, του ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ ΘΡΑΣΣΟΥΣ και του ΠΑΝΙΚΟΥ που ξεχωρίζει κάθε Πα.Σο-κο σήμερα) του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ της οικογένειάς του.

    Δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ΘΛΙΒΕΡΟ υποκείμενο , μαριονέτα στα χέρια έμπειρων παικτών που τον καταδικάζουν σε μια ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δείτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης planetf1.com ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα:
    http://whois.domaintasks.com/planetf1.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου