Υπομονή! Θα μας σώσουν … εξαθλιώνοντας μας!!!

11

Φίλες/οι τις τελευταίες ημέρες ζούμε το θέατρο του παραλόγου μια και η εξουσία έβγαλε την μάσκα της και φάνηκε το σκληρό της προσωπείο!!!
Τα γεγονότα πολλά και σημαντικά και ξεκινώ από την υπόθεση της Κερατέας όπου η ίδια η πολιτεία παρανομεί έναντι των δικών της αποφάσεων δηλ. ότι όπως φαίνεται στα δικά της έγγραφα ο χώρος έχει επιλεγεί για Χ.Υ.Τ.Α και όχι Χ.Υ.Τ.Υ και φυσικά ξεχνά ότι η περιοχή ανήκει στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής που έχει χαρακτηρισθεί ως Τοπίο ιδιαίτερου Φυσικού Κάλους. ΦΕΚ 852/Β/3.9.1980 και το κυριότερο ότι είναι Ιστορικός και Αρχαιολογικός Χώρος. ΦΕΚ 1070/Β/29.12.1995.

Προκλητικά αγνόησε και την απόφαση του δικαστηρίου για παύση των εργασιών και συνεχίζει να βάζει τους Ματατζήδες να δέρνουν τον κόσμο που απαιτεί την απομάκρυνση τους από τον τόπο τους.
Βέβαια  τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε όταν το όλο εγχείρημα θύμισε τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες μια και πήγαν στα μουλωχτά τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου για να αιφνιδιάσουν τους κατοίκους και να δημιουργήσουν τετελεσμένες καταστάσεις υπέρ των εργολάβων που .......
θέλουν μετά τα μεγάλα έργα και τα διόδια να βάλουν το μακρύ τους χέρι και στην διαχείριση των απορριμμάτων.
Το άλλο θέμα των τελευταίων ημερών έχει να κάνει με την λεγόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία που υποτίθεται ότι έχουμε και η οποία διαγράφει τον βουλευτή (κ. Παπαχρήστου) που διαφώνησε  με την κυβερνητική και κομματική γραμμή. Επίσης αυτή η ψευτοδημοκρατία αρνείται να δώσει το λόγο μέσα στην Βουλή σε μία εκλεγμένη από κάποιες χιλιάδες ανθρώπους ανεξάρτητη βουλευτίνα (κ. Σακοράφα) γιατί τα όσα θα πει δεν τους συμφέρουν.
Θα αναφερθώ τώρα στην απεργία και την μεγάλη πορεία χιλιάδων ανθρώπων της περασμένης Τετάρτης όπου είδαμε και βιώσαμε τερτίπια και μεθοδεύσεις που μας θύμισαν άλλες εποχές. Συγκεκριμένα  είδαμε τους κουκουλοφόρους (κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες και στο διαδίκτυο) να χαριεντίζονται με τους  Ματατζήδες και τελικά να στήνουν την προβοκάτσια με τις μολότοφ με την οποία  πέτυχαν την αποκοπή του μεγάλου όγκου των διαδηλωτών στα δύο με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να φτάσουν όλοι στην Βουλή για να βροντοφωνάξουν με μια φωνή “Κλέφτες .. Κλέφτες”
Φοβούμενοι ίσως την βοή του συγκεκριμένου συνθήματος αλλά και τον μεγάλο όγκο της συγκέντρωσης φρόντισαν να απεργήσουν την ίδια μέρα και οι αβανταδόροι δημοσιογραφοκαναλάρχες  για να μη δουν και οι υπόλοιποι Έλληνες τις εικόνες και αναθαρρήσουν και αποφασίσουν να μπουν και αυτοί ενεργά στον αγώνα και στην προσπάθεια να τους πετάξουμε από το σβέρκο μας!!!
Για να απαλύνουν τις εντυπώσεις (ίσως και για να μετριάσουν τους προσωπικούς τους φόβους)  βλέπουμε τις τελευταίες μέρες να προσπαθούν να χρεώσουν στον Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α την αυθόρμητη οργή του κόσμου η οποία ξέσπασε πάνω στον άφρονα  για μένα κ. Χατζηδάκη (μια και προσπάθησε γελαστός και σαν να μην συμβαίνει να περάσει ανάμεσα από τους  οργισμένους διαδηλωτές.)
 Όχι κύριοι δεν είναι έτσι, έτυχε να δω την σκηνή από σχετικά μικρή απόσταση και δηλώνω ότι τον κ. Χατζηδάκη όταν τον αντιλήφθηκε, τον κυνήγησε άναρχα  μερίδα εξοργισμένου κόσμου. Ευτυχώς δεν συνέβηκαν τα χειρότερα μια και στο πρόσωπο του κ. Χατζηδάκη εκείνη την στιγμή όλοι εκείνοι που τον ξυλοκόπησαν έβλεπαν αυτούς που μας οδήγησαν εδώ, με τα ψέματα , την ανικανότητα, τις παραλήψεις, τις κλεψιές τους αλλά το κυριότερο με το θράσος τους να λένε ότι θα μας σώσουν … εξαθλιώνοντας μας!!!

                                                                                                       Υποσημείωση:


Από ότι άκουσα ο Εισαγγελέας δείχνοντας ευαισθησία διέταξε έρευνα για το συμβάν αλλά φαίνεται ότι όλη αυτή η ευαισθησία εξαντλήθηκε και δεν περίσσεψε τίποτα και για τον απλό άνθρωπο από την Κερατέα που οι Ματατζήδες του έσπασαν το κεφάλι!!!


Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια
  1. ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Υπομονή! Θα μας σώσουν … εξαθλιώνοντας μας!!!"

    ...εκτος κι αν βάλουμε μυαλό και ψηφίσουμε ένα κόμμα με τσαμπουκά, που να βάλει πλαφόν στο δημόσιο τα 1600 ευρώ, να αφαιρέσει τα προνόμια βουλευτάδων, δικαστάδων και προπαντός συνδικαλιστάδων. Και πρώτα από όλα να κόψει μαχαίρι τον νόμο για "βολτίτσα επί ένα μήνα" στην Ελλάδα των εισεχομένων αλλοδαπών , τα τζάμπα φάρμακα σε πακιστανούς (να τα πληρώσει επιτέλους η πακιστανική πρεσβεία!) και τις εκατομμύρια τζάμπα συντάξεις στις βουλγάρες.

    Διαφωνεί κανένας; Μάλλον όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, 10.59, ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πείραμα της Ελλάδας.
    Θα δουλεύουν όλοι οι λαοί σαν σκλάβοι για να ξεχρεώνουν εσαεί τους δανειστές-νταβατζήδες-τοκογλύφους.
    Θα δουλεύουμε με ένα πιάτο ρύζι την ημέρα για να ξεχρεώσουμε δάνεια που δεν "τα φάγαμε μαζί" αλλά τα έφαγαν οι πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοί τους.
    Εσύ θα το δεχτείς αυτό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11,00 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ .
    ΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ.
    Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ.
    ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ???
    Η ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?
    Η ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΧΑΖΟΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μωρε ας γινουν αυτα που λεει το σχολιο 2 κι ας τα κανει κι ο λαβεντης. πολυ σωστα ειναι αυτα που λεει. κολλησαμε τωρα στην ονομασια του κομματος? αν αυριο αλλαξουν ονομα θα ειναι καλοι, και σημερα δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελληνόπαιδες γειά,
    Μα καλά είμαστε σοβαροί να ασχολούμαστε με Χρυσές Αυγές και φασιστειδή στοιχεία.
    Σοβαρευτείτε λίγο.
    Ξυπνάτε, λίγη σοβαρότητα και στον καφετζή. Δεν βλέπει ότι ένας βαρεμένος βρωμίζει το χώρο και κοντεύει να του κλείσει το μπλοκ.
    Πρώτοι ας ξεσηκωθούν οι γράφοντες στο μπλοκ. Αλλοιώς είναι συνένοχοι και συνοδοιπόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι λες ρε χαμενε. βριζει κανεναν ο ανθρωπος? μαλλον απο κατι αλλους που βριζουν και ουρλιαζουν εδω μεσα να καει το τα δε κτηριο και να πελεκηθει το ξεταδε κινδυνευει να κλεισει.
    αντε σαχλαμαρα σοβαρεψου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο 11.35.
    ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΒΡΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ 11.35.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΑΡΕΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ;

    ΡΩΤΑΩ , ΜΗΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου