Σεταμάς ρε σεταμάς

 Ελλην Φορολογούμενος

Φάγανε τα λυσακά τους οι υπερκομματικοί  αστέρες του παιδαγωγικού ινστιτούτου με τις Δραγωνορεπουσηνες να θέλουν να μας αλλάξουν την ιστορία μας . Να διδασκόμαστε την ιστορία μας , όχι καθ’ όπως μας πρέπει , αλλά όπως μας αξίζει , κατ’ αυτούς τους θολοκουλτουριαραίους .
Σεταμάς, δηλαδή , να φάμε παπά και να μας την πέσουν οι κουτόφραγκοι , για να μας πάρουν την μπουκιά από το στόμα , εεε ! όχι θα τρίζουν τα οστά του σχωρεμένου του Οδυσσέα , που την φάγαμε σαν τους χάνους  από το πουρότεκνό τον Ντομινίκ .
Αν διδασκόμασταν σωστά την ιστορία μας δεν θα μπορούσαμε να τη φάμε από κάποιον που τον λένε Ντομινίκ, ή Όλι  μεγάλη ξεφτίλα δικέ μου , άντε τώρα να έχεις μούτρα να ξαναβγείς στο ταράφι , τις αγορές δηλαδή  σαν μαδημένο κοτόπουλο.
Τέλος πάντων κι επειδή είναι χρονιάρες οι μέρες να ευχηθώ στο φιλοθεάμων κοινό του blog  , όχι μία ............ευχή αλλά ,  εφτά + μία ευχές :
ΕΥΧΟΜΑΙ μέσα στο 2011 :
  1. να ξαναδούμε τις porche cayenne , διασχίζουν περήφανα τις πόλεις μας
  2. να ξαναδούμε στις οθόνες μας τα ακριβοπληρωμένα μπασταρδάκια , να μας βγάζουν τις ροδαλές γλωσσίτσες τους.
  3. να μας ξανασπάσουν τα νεύρα οι υπάλληλοι των τραπεζών και να μας γλύφουν πατόκορφα να πάρουμε τις πιστωτικές τους κάρτες.
  4. να ξεκουμπιστεί όλος αυτός ο συρφετός των υπαλλήλων του ΔΝΤ και της ΕΚΤ.
  5. να γίνει πραγματικότητα ο «πολιτικός ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» , δηλαδή η συγχώνευση της αριστεράς δηλαδή ΚΚΕ+ΣΥΡΙΖΑ+συν και τα ρέστα, σε ένα ενιαίο κόμμα και η συσγχωνευση των άλλων κομμάτων ΠΑΣΟΚ+ΝΔ+ΔΗΣΥ+ΛΑΟΣ σε ένα άλλο κόμμα καλλικρατικό με στόχο να μειώσουμε τις επιδοτήσεις των κομμάτων με εξοικονόμηση 1δις ευρώ
  6. να βάλουν τσιπ σε όλους τους πολιτικούς (και μόνο σ΄ αυτούς και σε κανέναν άλλο ) έτσι ώστε να ελέγχουμε πόσα παίρνουν και από ποιον τα παίρνουν διότι , αυτοί μόνο παίρνουν μαύρα και αδήλωτα λεφτά σ΄ όλη την επικράτεια όλοι οι άλλοι παίρνουμε τα@@@@.
  7. να ξανά ξεκινήσει η χαρτούρα στα μπουζουκομάγαζα και να πιάσουν και πάλι  οι «φωνάρες» τα μικρόφωνα , και να αφήσουν τα κινηματογραφικά πλατό ,τα κρεβάτια και τα DVD , για τις επαγγελματίες .
 
και του χρόνου σπίτια μας "σύντροφοι !"
καλή χρονιά ( που θα είναι)  το 2011