«Πες τα απλά!»

240
Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Κατάφερα να τσαντίσω ακόμα και τους φίλους μου. «Πες τα απλά!», απαιτούν εμφανώς αγχωμένοι πλέον. Προσπαθώ, αλλά δυστυχώς φαίνεται να μην τα καταφέρνω. Με εμποδίζει προφανώς η επίγνωση ότι η απλότητα στην προβληματοποίηση της πραγματικότητας, που εκφράζεται μέσω της απλοϊκότητας του λόγου, οδηγεί στην καλλιέργεια στάσεων και συμπεριφορών που τροφοδοτούν το σημερινό χυδαίο οικοδόμημα του δημόσιου λόγου στην Ελλάδα.

Απλά τα λέει ο Γιώργος και η κυβέρνησή του, απλά και ο Σαμαράς, απλά και η Παπαρήγα. Η υπόλοιπη αριστερά τα βλέπει λιγότερο απλά, αλλά τα εκφράζει εξίσου απλοϊκά. Για τους νεοφιλελεύθερους με βούλα, τα πράγματα δεν είναι απλά, είναι μάλλον απλουστευτικά. Όσο για τους εκκολαπτόμενους νεοφασίστες στην χώρα μας, η οποιαδήποτε λύση στην κρίση προσομοιάζεται με την τελική λύση των κληρονόμων του ευρωπαϊκού φασισμού και ναζισμού.

Ο δημοκρατικός λόγος δυστυχώς δεν είναι απλός. Η απλοϊκότητα στον πολιτικό λόγο υποκρύπτει ολοκληρωτικές αντιλήψεις και οδηγεί αναπόδραστα σε αυταρχικές συμπεριφορές. Η δημοκρατία για να συνυπάρξει με τον φιλελευθερισμό, απαιτεί βαθύ...... στοχασμό, αντιδογματισμό και διαρκή εξερεύνηση των πολιτικών μέσων, ώστε η καπιταλιστική οικονομία να χειραγωγηθεί από τις επιμέρους κοινωνίες και όχι οι τελευταίες από αυτήν. Η πολιτική φιλοσοφία και η επιστήμη που αποτελεί το εφαρμοσμένο τέκνο της, δεν μπορούν να αγνοούνται από τον τεχνικό της εξουσίας. Οι πολιτικοί μας διαπράττουν πολιτικά εγκλήματα διότι είναι φούσκες που γεμίζουν με αέρα κοπανιστό τον οποίο παράγουν διάφορα κέντρα συμφερόντων στον κόσμο, ή συντηρούν μουχλιασμένα δόγματα προηγούμενων τυχοδιωκτών.

Αν επιμένετε να μιλήσουμε απλά για την κρίση και τις προοπτικές επιβίωσης και προόδου της ελληνικής κοινωνίας, θα έπρεπε να ξεκινήσουμε με μπινελίκια, να συνεχίσουμε με κατάρες για να καταλήξουμε σε αυτοφασκελώματα. Δεν βλέπετε το αδιέξοδο του κυρίαρχου πολιτικού λόγου στην χώρα; Δεν παρατηρείτε οι φούσκες της μεταπολίτευσης να διατείνονται ότι είναι ικανές να ξεφουσκώσουν την φούσκα που οι ίδιες δημιούργησαν για να υπάρξουν πολιτικά και κοινωνικά μέσω αυτής; Δεν βλέπετε ότι οι τραμπάκουλες της εξουσίας ονειροφαντάζονται την ανάπτυξη μέσω της εσωτερικής υποτίμησης, που δήθεν θα ενισχύσει την μοναδική ζωντανή βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό; Θέλετε με οικονομική σκέψη να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα της ΕΕ και της ευρωζώνης δεν μπορεί να γίνει Ταϊλάνδη; Ή μήπως επιθυμείτε να δείξουμε ότι το μοντέλο της Ταϊλάνδης είναι απολύτως αταίριαστο με την ευρωπαϊκή ταυτότητα της Ελλάδας;

Δεν υπάρχει τίποτα απλό στην σημερινή κρίση της χώρας. Όλοι όσοι προσπαθούν να την απλοποιήσουν είτε μέσω του μηχανισμού φτωχοποίησης που επέλεξε η κυβέρνηση του καθεστώτος, είτε μέσω της discourse του εργασιασμού, υπεκφεύγουν, δείχνοντας παράλληλα την αδυναμία τους να στοχαστούν και να πράξουν πολιτικά. Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή εφαρμόζεται δια του ΔΝΤ, η «θεωρία της καταστροφής» που αναπτύχθηκε αναφερόμενη σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα και όχι σε κράτη. Αυτό είναι το πείραμα που διεξάγεται. Στο πείραμα αυτό δεν υπάρχει οικονομικός καταλύτης. Υπάρχει μόνον πολιτικός και λαϊκός. Στην μεν πρώτη περίπτωση απαιτείται μεταπολίτευση από μη καθεστωτικές δυνάμεις, στην δε δεύτερη, μία γενικευμένη λαϊκή εξέγερση θα σταμάταγε ασφαλώς την εφαρμογή του πειράματος, δίχως όμως να γνωρίζει κανείς πού θα μπορούσε να καταλήξει η «αντίδραση». Πόσο πιο απλά μπορεί να πει κανείς ότι δίχως την ανατολή μιας φρέσκιας ηγεσίας με προοδευτικούς προσανατολισμούς, γνώση και ικανότητα που θα επέφερε μεταβολή του ηγεμονικού χαρακτήρα της μεταπολίτευσης του 1974, λύση σε ευρωπαϊκό πλαίσιο δεν μπορεί να δοθεί; Πόσο πιο απλά μπορεί να πει κανείς ότι, στον βαθμό που το κίνημα παραγνωρίζει την ανάγκη σχηματισμού μιας μεταπολιτευτικής κυβέρνησης η οποία θα στηρίζεται στις πραγματικά δημοκρατικές δυνάμεις που συμβολικά ταυτοποιούνται μέσω του αντιμνημονιακού αγώνα, ευρωπαϊκή προοπτική για την χώρα δεν μπορεί να υπάρξει.

Αυτά θα έπρεπε να είναι τα «απλά» από τα οποία θα προέκυπταν τα εξόχως σύνθετα και δύσκολα, που θα απαιτούσαν πολιτική αρετή, κοινωνική τόλμη και βαθειά  φιλοσοφημένη επιστημονική γνώση και διοικητική τεχνική στην συνέχεια, ώστε να ξεκινήσει η αναδόμηση από το σημερινό επίπεδο και όχι από τα ερείπια που θα αφήσει πίσω της η στρατηγική του ΔΝΤ. Εάν είμαστε ανίκανοι να προσεγγίσουμε αυτά τα «απλά», τότε αναπόδραστα θα αφεθούμε στα χέρια τυχοδιωκτικών συμφερόντων που ήδη απεργάζονται τριτοκοσμικές λύσεις για την χώρα.

Έτσι απλά, αλλά καθόλου όμορφα κατά την γνώμη μου!

Δημοσίευση σχολίου

240Σχόλια
  1. ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΟΧΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ……


    Συναντήσεις με τους αρχηγούς, με διαδικασία... κατεπείγοντος
    Τη στιγμή που η κυβέρνηση προχωρεί σε ανοιχτή ρήξη με κοινωνικές ομάδες και ανοίγει πολλαπλά μέτωπα στο οικονομικό και εργασιακό πεδίο, ο Πρωθυπουργός...
    αποφάσισε να κάνει και ένα βήμα στην κατεύθυνση της «εθνικής συνεννόησης». Την ερχόμενη Τρίτη, ημέρα κατά την οποία η Βουλή θα κληθεί να ψηφίσει «κατεπειγόντως» το πολυνομοσχέδιο-«φωτιά» με τις ρυθμίσεις για τις περικοπές στις ΔΕΚΟ και τις ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, ο κ. Γ. Παπανδρέου προσκαλεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. Μία ημέρα αργότερα έχει προκηρυχθεί η γενική απεργία της ΓΣΕΕ.

    Η απόφαση του Πρωθυπουργού να προχωρήσει τελικώς στις συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς ανακοινώθηκε από τον ίδιο την προηγούμενη Παρασκευή από το βήμα της Βουλής, ενώ τις αμέσως προηγούμενες ημέρες συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου έλεγαν ότι το ενδεχόμενο συνάντησης ήταν μάλλον απομακρυσμένο. Πάντως απόφαση της κυβέρνησης είναι να ενεργοποιήσει και μια παράλληλη διαδικασία συναντήσεων και ενημέρωσης των τομεαρχών της αντιπολίτευσης από τους αρμόδιους υπουργούς, που καλούνται να φέρουν σε πέρας το βαρύ έργο των αλλαγών.

    Η απόφαση ελήφθη από τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου, παρά το γεγονός ότι η προετοιμασία των συζητήσεων εξακολουθεί να μην είναι επαρκής. Παρά ταύτα, το πεδίο στο οποίο ο Πρωθυπουργός θα επιδιώξει να φέρει τη συζήτηση δεν απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία, όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές. Σύμφωνα με αυτές, το ζήτημα θα είναι η κρισιμότητα της κατάστασης και η προσπάθεια διατήρησης ενός πολιτικού κλίματος στοιχειώδους πολιτικής συνεννόησης. Ο Πρωθυπουργός θα συνδυάσει την αναγκαιότητα για τις επερχόμενες διαρθρωτικές αλλαγές, κυρίως στον δημόσιο τομέα, με την ισορροπία τρόμου που επικρατεί στην Ευρώπη, εν όψει της συνόδου κορυφής της ερχόμενης εβδομάδας και των αποφάσεων για τον μόνιμο μηχανισμό στήριξης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι από το ίδιο βήμα που ανακοίνωσε την απόφασή του για τις συναντήσεις με τους αρχηγούς ο Πρωθυπουργός δήλωσε την Παρασκευή και την απόφασή του να θέσει τις αποφάσεις της συνόδου σε δημοψήφισμα, σε περίπτωση που κριθεί ότι θίγουν τα συμφέροντα της χώρας.

    Από πλευράς ΝΔ, τα μηνύματα που μεταδίδονταν κινούνταν στο αναμενόμενο μήκος κύματος. Με βάση αυτά, δεν τίθεται ζήτημα συναίνεσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πολιτική της κυβέρνησης, από τη στιγμή που, όπως λένε, δεν καταβάλλεται καν προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου ή έστω αντίστασης στις απαιτήσεις της τρόικας. Παρά ταύτα η αξιωματική αντιπολίτευση, όπως και ο ΛΑΟΣ και η ΔΗΣΥ της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη εμφανίζονται διατεθειμένοι να ψηφίσουν κάποιες από τις αλλαγές που και εκείνοι θεωρούν αναγκαίες, σε αντίθεση με την Αριστερά που κλιμακώνει την αντιμνημονιακή ρητορική και δράση της
    .

    ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΟΧΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε μαλακα..
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ !!!!

    Τι άλλο να κάνουν πλέον οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ και οι δορυφόροι τους? Σε έρευνα της PUBLIK ISSUE για την καθημερινή,στο μηνιαίο βαρόμετρο,η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ -Ν.Δ. είναι στο 9%.
    Βέβαια στην αρχή του ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ η ίδια εταιρεία έδειχνε διαφορά μεταξύ των 2 κομμάτων 19 μονάδες.
    Τα αποτελέσματα τα είδατε στις περιφερειακές εκλογές.
    Τώρα που όλες οι εταιρίες δίνουν διαφορά από 2.5 έως 4 μονάδες, η PUBLIK δίνει 9 μονάδες.

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ όπως λέει και ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ για τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω ένα πιο απλοϊκό ερώτημα:

    Τι ψήφισε με ξεκάθαρη πλειοψηφία ο κόσμος το 2009 ; Σίγουρα δεν ψήφισε ΕΚΤ/ΔΝΤ και εκχώρηση εθνικής κυραρχίας.
    Ή μήπως αυτό ψήφισε στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ;
    Δεν νομίζω…

    Και εν πάσει περιπτώσει, το 1940 είπαμε ΟΧΙ επειδή δεν πηγαίναμε τους Ιταλούς. Το 41 παραδωθήκαμε γιατί δεν άντεχε άλλο.
    Ποιοί επιζώντες της Κατοχής λένε “ναι” σε νέα Κατοχή.
    Αν “ναι” λένε, κατοχή θα έχουμε.

    Αλλά για την ώρα μάλλον μας τον βάζει σιγά σιγά ο ΓΑΠ για να το συνηθίζουμε. Δεν νομίζω ότι με ρώτησε ποτέ κανείς… άσχετα τι θα έλεγα.

    Βέβαια όταν και ο Παπαχελάς έχει γίνει Τρέμη, τι να πώ…
    Καλύτερη η Ανίτα.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκεί στην ΝΔ !!!
    Κατεβάστε τους στον κόσμο γιατί κοιμούνται όρθιοι.
    Η χώρα κρεμεται σε μια κλωστη και απέναντι μας είναι μια στρατιά με 1000 αποβατικά.
    Απόλυτο ΟΧΙ σε κάθε προερχομενο από το μνημόνιο νομοσχέδιο ακόμα και αν σε άλλη περίπτωση θα φάνταζε χρήσιμο.

    Όποιος συμπράξει θα είναι συνένοχος ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ
    και θα τον πάρει κι αυτον η μπάλλα όταν ο Κανένας αποφασίσει να μπήξει το πυρωμένο σουβλί του στο μάτι του Κύκλωπα που ξεπουλάει την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

    Το Συνταγμα της Ελλαδας λεει στο αρθρο 120 παράγραφος 4:

    «H τήρηση του Συντάγματος ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ και ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ εναντίον ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ επιχειρεί να το ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ με τη βία.»

    Για αυτο
    ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΝ jeffrey, ΕΝΑΝ παγκωλο, ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,

    ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρωτο βημα να γινει την Τεταρτη στις 15 στην πανελλαδικη απεργια, οπου θα παμε ολοι μαζι να σαπισουμε στο ξυλο τον καριολη πουλημενο πρασινο εργατοπατερα Παναγοπουλο.
    Μετα πορεια στη βουλη με μπολικα πολεμοφοδια και το γνωστο συνθημα να ακουγεται μεχρι την ακρη της Ελλαδας:

    ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ,
    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
    ΣΤΟΝ " ΧΡΗΣΙΜΝΟ ΤΟΥΣ..ΗΛΙΘΙΟ"...
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ?

    " Την φτώχεια δεν την γλυτώνουμε, ας γλυτώσουμε την Ελλάδα

    Αγαπητέ Αντώνη Σαμαρά, κατ΄αρχάς βάστα γερά, αυτό στο ξαναείπα σε σχόλιο προχτές. Το ζητούμενο δεν είναι η συναίνεση σε ψεύτικα διλήμματα, το ζητούμενο είναι η Εθνική επιβίωση.

    Το ότι ζούμε καλύτερα από ότι μας παίρνει, και ότι έχει διαλυθεί η παραγωγή το ξέρω από 10 διαφορετικές μεριές. Τριάντα χρόνια τώρα, χορτάσαμε επιδοτήσεις και πολυτέλεια με δανεικά, προμήθειες και «χορηγίες», και καταστρέψαμε οποιαδήποτε εγχώρια παραγωγή, συμπεριλαμβανομένης, φοβάμαι και της αγροτικής (με ελάχιστες εξαιρέσεις). Ρίξε μια ματιά στο «καλάθι της νοικοκυράς» και το αντικείμενο των εισηγμένων εταιριών, και θα το διαπιστώσεις.

    Χωρίς παραγωγή, η εσωτερική υποτίμηση που τσαμπουνάει ο Ολι Ρεν, δεν έχει καμία σχέση με την νομισματική υποτίμηση που θα έκανε κάποιος πριν από το 1996. Και το έχω ξαναγράψει, αλλά η (αναπόφευκτη) εσωτερική υποτίμηση μόνο ένα (επίσης αναπόφευκτο) αποτέλεσμα θα έχει: την εξαθλίωση. Φτηνότερα γκαρσόνια, και όλα φτηνά για να πάρει ο κάθε ξένος με τον κάθε ντόπιο εκπρόσωπο ό,τι θέλει, φτηνά. Εκκαθάριση πάγκου μικροπωλητή. Η στρατηγική μας θα είναι στρατηγική του ξέφραγου σκουπιδότοπου. Τις παραγωγικές χειρονακτικές και αγροτικές εργασίες τις έχουμε εκχωρήσει σε αλλοδαπούς, και δύσκολα τους τις παίρνουμε και ακόμα πιο δύσκολα μας τις δίνουν. Την φτώχεια, δεν την γλυτώνουμε. Ας γλυτώσουμε την Ελλάδα.

    Οι ελάχιστες βιομηχανίες που έχουν απομείνει και που κάτι εξάγουν, ελάχιστα θα βοηθηθούν από εσωτερική υποτίμηση. ΟΚ, θα μειωθούν τα κόστη τους και οι ζημιές τους. Αλλά δεν φτάνει αυτό. Το κλίμα είναι κλίμα φοροεπιδρομής και απομύζησης, και όσοι παραμένουν, παραμένουν γιατί δεν μπορούν να φύγουν, και για κανένα άλλο λόγο. Όσοι «πλούσιοι» παραμένουν, το ίδιο. Απλά, θα γίνουν και αυτοί φτωχοί, περισώζοντας ό,τι μπορούν, εκτός Ελλάδος.

    Είναι αφελές μέσα από 4-5 παραγράφους ή από 1.000 λέξεις να σου πω τι να κάνεις ή τι να κάνει η Ελλάδα για Αυτοδιαχείριση, αλλά να δύο προφανή:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας ερωτηθεί ο Ελληνικός Λαός αν την θέλει. Είμαστε σε πολύ δυσκολότερο σταυροδρόμι από την επιλογή ανούσιας Προεδρευομένης αντί περίεργης Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Η επιλογή είναι ανάμεσα σε Ελληνική Δημοκρατία και Πείραμα Διαχείρισης Failed State. Και να το πεις στον ΓΑΠ: Όχι άλλα ψεύτικα διλήμματα, όχι άλλα ψέματα. ΔΕΝ υπάρχει Παγκόσμια Διακυβέρνηση να τον, ή να μάς σώσει. Μπορεί να το πιστεύει, αλλά ΔΕΝ υπάρχει. Εταιρικά συμφέροντα υπάρχουν και οι 3-4 Βόρειες χώρες έχουν Εθνική αντιμετώπιση. Μόνο Εθνική. Θέλει συναίνεση ο ΓΑΠ; Ζήτα Δημοψήφισμα (και θα γράψω εγώ το ερώτημα).

    Ας ερωτηθεί το Ελληνικό κεφάλαιο αν την θέλει: Κουτσό στραβό ανάποδο, το Ελληνικό κεφάλαιο είναι προτιμητέο από το ξένο. Αλλά το «Κεφάλαιο». Όχι αυτοί που παριστάνουν ότι είναι, αυτοί που έχουν, και θέλουν να μείνουν εντός των συνόρων. Κεφάλαιο, όχι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι. Μάζεψε τους 5-10 επιχειρηματίες και 5-10 εφοπλιστές και 5-10 σοφούς και ρώτα αν θέλουν Ελληνική λύση.

    Αν ούτε ο Λαός, ούτε το Ελληνικό κεφάλαιο θέλουν Αυτοδιαχείριση, άσε τον ΓΑΠ να ξεπουλάει σε Βέλγους και Φινλανδούς υπαλλήλους, και να αποκοιμίζει τις μάζες με αρλούμπες. Αυτή η πολιτική δεν έχει πια αντικείμενο για ντόπιους.

    Οι δυσκολίες που συνεπάγονται αυτά που προτείνω είναι αμέτρητες, και φυσικά και φοβάμαι. Ναι, θα διαλυθούμε. Αλλά καλύτερα να διαλυθούμε τώρα παρά σε 1 ή σε 3 χρόνια. Σήμερα κάτι έχουμε, σε 3 χρόνια θα έχουμε ό,τι έχουμε σήμερα, μείον 3 χρόνια εξαθλίωσης. Αυτό είναι το δίλημμα.

    Και, προς Θεού, όχι άλλα ενυπόθηκα δάνεια. Δεν υπάρχει πιο προδοτική πράξη από την αποδοχή υποθηκών σαν αυτές που έχουμε δώσει. Μέχρι να έλθει ο ΓΑΠ, χάνανε οι πιστωτές μας. Με τον ΓΑΠ χάνει η χώρα. Απλό. Δεν υπάρχει Τρόϊκα. Υπάρχουν Γερμανοί, Γάλλοι, και διάλεξε ό,τι θές, και ό,τι κι αν σου πει το CDU, κουμάντο κάνουν οι Γερμανοί εξαγωγείς και ο ταμίας τους, η Μπούντεσμπανκ. Αυτοί θέλουν τις πωλήσεις τους, τα λεφτά τους, και χαμηλή ανεργία στις χώρες τους. Κανένας, μα κανένας δεν ενδιαφέρεται για εμάς. Ούτε οι Γάλλοι, ούτε οι Αμερικάνοι, ούτε κανείς. Όσο ενδιαφέρονται οι Τούρκοι, άλλο τόσο ενδιαφέρονται και αυτοί.

    Θα δεχόμουν Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, αν σήμαινε Ενότητα για Αυτοδιαχείριση της Κρίσης μας. Ο ΓΑΠ, έχει ήδη δέσει τα χέρια του και αμφιβάλω αν μπορεί να τα λύσει, ή αν τον αφήσουν οι Πασόκοι, και οι διαπλεκόμενοι που τους ελέγχουν, να τα λύσει. Η μόνη βοήθεια που οφείλεις να του δώσεις, είναι να τον βοηθήσεις να το καταλάβει. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟΜΑΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΚΟΤΟΣΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΤΖΕΦΡΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΕΥΚΕΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑΝ ΣΤΙΓΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟΜΑΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΚΟΤΟΣΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΤΖΕΦΡΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΕΥΚΕΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑΝ ΣΤΙΓΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το "προοδευτικο" πασοκ σπαει αλλο ενα ταμπου των οπισθοδρομικων Ελληνων.
    Μετατρεπει τον Ιερο Ναο μιας πολυπαθης περιοχης σε μπουζουκλερι.
    Οπου βεβαιως ολως τυχαιως τραγουδησε ο σαπιοπρασινος συζηγος της υπουργου Νταλαραινας.
    Ετσι, για να μαθουν οι "ξενοφοβικοι" κατοικοι να δεχονται φιλικα το μαχαιρομα, τον βιασμο, τη ληστεια απο τους λαθρομεταναστες.

    Αρχιτραγοπαπα με το πρασινο μουσι, στο τελος ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εδώ όμως εμείς εχουμε φθάσει σε “διάσταση με το” μέλλον μας και το αύριό μας.

    Οι προτεραιότητές μας ήταν και παραμένουν:

    -κάποιος να σουτάρει το ΠαΣοΚ από την κυβέρνηση. Τώρα. Θάναι ένα κόμμα, θάναι δυο, εμένα δεν με πολυενδιαφέρει (ούτως ή άλλως σιγά τις ιδεολογικές τους διαφορές, αφού όταν κυβερνούν όλοι βλέποντας και κάνοντας είναι), ΑΡΚΕΙ να τηρήσουν και τα παρακάτω σημεία
    -κάποιος να σουτάρει ΤΩΡΑ το ΔΝΤ και το Μνημόνιο. Χθες ει δυνατόν.
    -κάποιος να στριμώξει λίγο τις τράπεζες που πήραν κοντά 80 δις σε ρευστό και εγγυήσεις, που δανείζονται με 1% από την ΕΚΤ, και παρόλα αυτά η “πιάτσα” όπως την είπε και ο κ. Σαμαράς, έχει στεγνώσει, σαν ναυαγός στην έρημο
    -κάποιος να κάνει ΑΝΑΠΤΥΞΗ και να πάρει ΑΜΕΣΑ μέτρα για το ζήτημα. Να πάρει μπρος το μηχανάκι. Να πατήσει μανιβελιές γερές. Να το σπρώξει. Θα πεθάνουμε αλλιώς, θα κορακιάσουμε
    -κάποιος να μας κάνει εθνικά υπερήφανους με τους χίλιους δυο που μας τριγυρνάνε και θέλουν να μας κομματιάσουν την χώρα μας
    -κάποιος να χώσει κάναν βρωμιάρη στη φυλακή, από αυτούς που πήραν τα πολλά τουλάχιστον, και πρώτα αυτούς που έχει στο δικό του κόμμα
    -κάποιος να ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΑΥΤΙ, μέχρι να το ξεχειλώσει, στην δημόσια μηχανή, και να βάλει όσους συλληφθούν ατακτούντες τιμωρία, με το ένα πόδι ψηλά, να τον βλέπουν και τα άλλα παιδάκια να συνετίζονται, και να του κόψει και τον μισθό κάνα εξάμηνο

    Αν όλα αυτά φέρνουν κάποιον σε διάσταση με τις ρίζες του, ποσώς με ενδιαφέρει. Θες να σου πω τώρα κι εγώ το προσωπικό μου δράμα και τις “διαστάσεις” μου; Δεν πάει έτσι. Αμα δεν μπορούν να πάρουν ρίσκο, ας κάνουν άλλη δουλειά.

    Κι επιτέλους ας βάλουν δυο τρία πράματα στο μυαλό τους καλά:
    1) η ελλάδα ΔΕΝ είναι η ίδια χώρα που ήταν πριν κάνα 10-μηνο
    2) δεν θα πάει ο λαός με κανενός τα νερά, και με κανενός τα όνειρα, αυτοί πρέπει να πάνε με τα δικά του

    Θα το σουτάρει τέλος πάντων (συστεμικά, δεν χαλιέμαι καθόλου εγώ, αλλά αν αργήσει λίγο ακόμη…) κάποιος αυτό το ΠαΣοΚ, ναι ή όχι;

    Κάλεσε κανείς τον λαό και του ζήτησε να τον βοηθήσει να σουτάρει το ΠαΣοΚ και δεν το άκουσα;

    Πως τον κάλεσε; Ελάτε να κάνουμε αυτό που σας λέω για να το ρίξω;

    Εμ, είπαμε. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.

    Θα το καταλάβει κανένας αυτό ή θα οδηγηθούμε στα χειρότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εδώ όμως εμείς εχουμε φθάσει σε “διάσταση με το” μέλλον μας και το αύριό μας.

    Οι προτεραιότητές μας ήταν και παραμένουν:

    -κάποιος να σουτάρει το ΠαΣοΚ από την κυβέρνηση. Τώρα. Θάναι ένα κόμμα, θάναι δυο, εμένα δεν με πολυενδιαφέρει (ούτως ή άλλως σιγά τις ιδεολογικές τους διαφορές, αφού όταν κυβερνούν όλοι βλέποντας και κάνοντας είναι), ΑΡΚΕΙ να τηρήσουν και τα παρακάτω σημεία
    -κάποιος να σουτάρει ΤΩΡΑ το ΔΝΤ και το Μνημόνιο. Χθες ει δυνατόν.
    -κάποιος να στριμώξει λίγο τις τράπεζες που πήραν κοντά 80 δις σε ρευστό και εγγυήσεις, που δανείζονται με 1% από την ΕΚΤ, και παρόλα αυτά η “πιάτσα” όπως την είπε και ο κ. Σαμαράς, έχει στεγνώσει, σαν ναυαγός στην έρημο
    -κάποιος να κάνει ΑΝΑΠΤΥΞΗ και να πάρει ΑΜΕΣΑ μέτρα για το ζήτημα. Να πάρει μπρος το μηχανάκι. Να πατήσει μανιβελιές γερές. Να το σπρώξει. Θα πεθάνουμε αλλιώς, θα κορακιάσουμε
    -κάποιος να μας κάνει εθνικά υπερήφανους με τους χίλιους δυο που μας τριγυρνάνε και θέλουν να μας κομματιάσουν την χώρα μας
    -κάποιος να χώσει κάναν βρωμιάρη στη φυλακή, από αυτούς που πήραν τα πολλά τουλάχιστον, και πρώτα αυτούς που έχει στο δικό του κόμμα
    -κάποιος να ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΑΥΤΙ, μέχρι να το ξεχειλώσει, στην δημόσια μηχανή, και να βάλει όσους συλληφθούν ατακτούντες τιμωρία, με το ένα πόδι ψηλά, να τον βλέπουν και τα άλλα παιδάκια να συνετίζονται, και να του κόψει και τον μισθό κάνα εξάμηνο

    Αν όλα αυτά φέρνουν κάποιον σε διάσταση με τις ρίζες του, ποσώς με ενδιαφέρει. Θες να σου πω τώρα κι εγώ το προσωπικό μου δράμα και τις “διαστάσεις” μου; Δεν πάει έτσι. Αμα δεν μπορούν να πάρουν ρίσκο, ας κάνουν άλλη δουλειά.

    Κι επιτέλους ας βάλουν δυο τρία πράματα στο μυαλό τους καλά:
    1) η ελλάδα ΔΕΝ είναι η ίδια χώρα που ήταν πριν κάνα 10-μηνο
    2) δεν θα πάει ο λαός με κανενός τα νερά, και με κανενός τα όνειρα, αυτοί πρέπει να πάνε με τα δικά του

    Θα το σουτάρει τέλος πάντων (συστεμικά, δεν χαλιέμαι καθόλου εγώ, αλλά αν αργήσει λίγο ακόμη…) κάποιος αυτό το ΠαΣοΚ, ναι ή όχι;

    Κάλεσε κανείς τον λαό και του ζήτησε να τον βοηθήσει να σουτάρει το ΠαΣοΚ και δεν το άκουσα;

    Πως τον κάλεσε; Ελάτε να κάνουμε αυτό που σας λέω για να το ρίξω;

    Εμ, είπαμε. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.

    Θα το καταλάβει κανένας αυτό ή θα οδηγηθούμε στα χειρότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. - συγγνώμη για το διπλό, ξέφυγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μήνυμα Χάρυ Κλυν από twitter
    Από τους καλύτερους-αυθεντικούς κωμικούς της χώρας, αλλά όταν μιλά σοβαρά τσακίζει κόκκαλα!

    Τι περιμένετε κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της Δεκεμβριανής (2008) αριστεράς, να βάλει τα στήθια του μπροστά ο λαός και να ματώσει για να έρθετε εσείς να στρογγυλοκάτσετε στις καρέκλες της εξουσίας;
    Η χώρα βυθίζεται στο χάος κι εσείς πολιτικολογείτε!!!
    Βγείτε στο δρόμο και πάρτε το λαό μαζί που σας περιμένει να του δείξετε το δρόμο της εξέγερσης…
    Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ. ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ…
    ΚΗΡΥΞΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ή ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ…
    ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΛΕΣΘΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ, Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…
    Τολμήστε γιατί οι καιροί θα σας ξεπεράσουν, αν δε σας έχουν ξεπεράσει ήδη…
    ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΡΑ 15.12.10 ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σωστή η παρότρυνση για αυτοδιαχείριση, αλλά την είχαμε και τη χάσαμε.
    Επίσης σωστό το να μη βάλουμε υποθήκες, όπως αυτές των 110 δις στο ΔΝΤ.
    Τουλάχιστο αυτά που είχαμε μέχρι σήμερα ήταν ελέυθερα.


    Βοήθεια αυτού του είδους σε άνθρωπο με εμμονές, όπως είναι το GAP,
    μην περιμένεις να δώσεις.
    Αφ’ ενός δεν θα καταλάβει και αφ’ ετέρου θα σε διαβάλλει.

    Χάνεις τον χρόνο σου κοινώς.
    Χρειάζεται ανατροπή και μάλιστα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
    Τέτοιοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι σε πολλά επίπεδα.

    Ειδικά τώρα που υπάρχει πραγματικός κίνδυνος επιβίωσης του Έθνους εξαιτίας της βρώμικη κυβέρνηση του GAP.


    ΒΕΒΑΙΑΣ......
    Δεν έχει νόημα να σώσεις κάποιον πού δεν πιστεύει ό ίδιος στην σωτηρία του….
    ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ζώα πασοκ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ..ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ..
    - ότι θα διοριστούν !!!
    - θα τους χαρίσουν τα χρέ, με τα νέα δάνεια !!!!
    - θα φάνε καλά πάλι, όταν στρώσουν
    κάπως τα πράγματα.

    ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ..ΒΛΑΚΩΝ,

    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ..τα κατακάθια με τις χοντρές κοιλιές.
    ( αν τους προσέξεις όλοι γουρούνια
    είναι απο το πάχος)
    ΔΕΝ ΧΟΡΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΡΔΥ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.
    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. ΑΡΧΗΓΕ, ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΠΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΗ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΚΩΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δηλαδη ρε φιλαρακι η χρυση αυγη δεν ειναι με το δντ?

    αναρχικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα λετε πολυ καλα κυριε Γιαννακοπουλε,αλλα ξεχνατε κατι πολυ σημαντικο,την ψυχολογια του εγω και την ψυχολογια του οχλου.Ενας ενας εχει καλυτερη κριτικη σκεψη και εδω ειναι η ψυχολογια του εγω.Οταν μαζευτουμε σε οχλο χανουμε την σωστη σκεψη και πεφτουμε στην ψυχολογια του οχλου οπου ψαχνουμε αρχηγο και οπου μας παει στον γκρεμο στον γκρεμο στην ανηφορα στην ανηφορα,αν εχουμε τυχερο να μας παει προς το ισιαδι εχει καλος κατι πολυ σπανιο αν κοιταξεις πισω στην ιστορια.τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΓΩ ΞΕΡΩ -ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ, ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ- ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΩΣ ΛΕΜΕ "ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΦΑΚΕΛΑΚΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΤΙΜΙΑ"... ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΖΙΒΑΓΚΟΛΑΜΟΓΙΑΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11:10 μ.μ.
    Η χρυση πορδη θα συμμετεχει μεθευριο στην μεγαλειωδη απεργια και πορεια προς τη βουλη;
    Αν ναι, με ποια πλευρα θα ειναι, με αυτη των μπατσων η με αυτη των διαδηλωτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τελικα βλεποντας το ποιον αυτων που κραυγαζουν αρχιζω να συμπαθω τον ΓΑΠ

    ρε λετε να ειναι στο σωστο δρομο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ελληναραδες μπουρλοτερηδες παρτε τα αρχ...δια μας

    ΤΡΟΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χρυσαυγουλε, απαντησε σε αυτο που σε ρωτησε ο θαμωνας ΤΩΡΑ, μην υπεκφευγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τι εγινε αρχισαν παλι ολοι οι βολεμενοι στις δεκο να σκουζουν;

    ε ρε γλεντια πολυ γουσταρω

    ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΓΑΠ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11:18 μ.μ.
    Να σου πω τι χρωμα εχει το μ... της μανας σου;
    ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ, ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ; ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ (ΚΟΝΤΙΝΟ) ΜΕΛΛΟΝ
    -------------------------------------

    Το πλήθος ήταν εκεί μαζεμένο από το πρωί. Επιτέλους μετά από τόση ταλαιπωρία και τόσο αγώνα τα ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν την εκτέλεση ενός μεγάλου προδότη .Το ικρίωμα το είχαν στήσει με ζήλο μεγάλο από μέρες οι εργάτες. Ο δήμιος είχε πάρει την θέση του και ήταν πολύ χαρούμενος που του είχε κληρωθεί να είναι αυτός ο τυχερός που θα εκτελούσε τον προδότη ενός ολοκλήρου λαού .Στο βάθος φάνηκε η κλούβα που μετέφερε τον προδότη .Οι αστυνομικοί με περίσσιο ζήλο τον κατέβασαν από την κλούβα και ξεκίνησαν την πορεία τους προς το ικρίωμα .Το πλήθος μόλις κατάλαβε ότι ο προδότης είχε εμφανιστή ξέσπασε σε κατάρες εναντίων του προδότη .Βρισιές ανάμικτες με κατάρες για τον ίδιο και τους συνεργούς του γέμισαν την πλατεία συντάγματος που είχε στηθεί το ικρίωμα. Ο προδότης δεμένος πισθάγκωνα προχωρούσε προς το ικρίωμα υποβασταζόμενος από τους φρουρούς του. Ξαφνικά σαν μέσα από ταινία πέρασαν μπροστά από τα μάτια του όλες οι προδοσίες που είχε κάνει εναντίον του λαού του, ποιος ξέρει τι να σκέπτονταν άραγε εκείνη την στιγμή ,παντός από το ύφος του έδειχνε αμετανόητος μέχρι την υστάτη στιγμή. Ο λαός παρακολουθούσε με ανακούφιση τις τελευταίες στιγμές ενός μεγάλου προδότη και δόξαζε τον θεό που ήταν κει και θα είχε την χαρά να παρακολούθηση το τέλος του.Ο προδότης ανέβηκε τα σκαλιά του ικριώματος και πηρέ την θέση του στην κρεμάλα. Ο δήμιος του πέρασε την θηλιά στο λαιμό και τον ρώτησε εάν θα ήθελε να του φορέσει την κουκούλα, αυτός αρνήθηκε ,ο δήμιος απομακρύνθηκε και όλα ήταν έτοιμα για την εκτέλεση του προδότη. Το πλήθος από κάτω παραληρούσε από χαρά και από ανυπομονησία. Ο επικεφαλής τις εκτέλεσης έδωσε το σύνθημα και μια παγερή ησυχία απλώθηκε σε όλο το σύνταγμα, η καταπακτή άνοιξε το σώμα του προδότη έπεσε με ορμή προς τα κάτω, έκανε κάνα δυο ταλαντεύσεις και ισορρόπησε κρεμασμένο στο σχοινί. Ο προδότης τίναξε μια δυο φορές τα πόδια του και μετά έμεινε ακίνητος, η γλώσσα του είχε βγει από το στόμα την είχε δαγκώσει και αφροί έβγαιναν από το στόμα του. Το πλήθος παραληρούσε από χαρά αγκαλιάζονταν μεταξύ τους και ευχαριστούσαν τον θεό που τους είχε απαλλάξει από έναν τόσο μεγάλο προδότη. Στο ικρίωμα τώρα ανέβηκε άλλος δήμιος και πηρέ τη θέση του προηγούμενου. Σειρά είχε τώρα ο σκύλος του αρχηγού ο πακγαλεξ ,ένα μπασταρδόσκυλο τεραστίων διαστάσεων διασταύρωση ροτβαιλερ με γουρουνοσκυλο. Στην σειρά περίμεναν και η επόμενοι δήμιοι. Είχε πολύ δουλειά σήμερα και όλοι ήταν ευχαριστημένοι που επιτέλους είχαν απαλλαχτεί από την χειρότερη ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ συμμορία που είχε βγάλει ποτέ ο τόπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. επιτελους ενας πρωθυπουργος με αρχιδια - μπραβο γιωργακη οτι δεν τολμησαν ολοι οι αλλοι το κανεις μονος σου σε μια νυχτα

    ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΣΟ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ, ΤΟΣΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ.
    Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΘΕΝΤΕΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΥΝΔΥΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ.
    Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ "ΜΑΝΤΑΜ", ΠΟΥ ΤΗ ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ Β.ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ, ...ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙΣ.
    (Η ΟΝΝΕΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΟΝΝΕΔ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 11,22

    σωστα τα λες αν δεις ποιοι σκουζουν κατι χρυσαυγουλιτες και κατι μουχλιασμενοι σταλινικοι μαζι με τους βολεμενους του δημοσιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 11:22 μ.μ.
    Μια χαρα ειναι τα μετρα για φερετρο που θα σου παρουμε, πουτανα πρασινοφρουριτσα.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΘΑ ΠΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΓΩΝ;

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 11,25

    τι να κλασεις μωρη πορδη θα σε ξεκωλιασουμε

    ΤΡΟΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κι όμως φίλε, απλά είναι απλούστατα. Τα κάνει πολύπλοκα η ανειλικρίνεια (πχ λεφτά υπάρχουν) και η άγνοια (πχ αειφορία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΣΟΥΖΕΙ

    9 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΓΑΠ

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

    ΠΙΙΙΙΙΠΕΕΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. τετοια γραφετε και μετα θα ρωτατε γιατι δυναμωνει περισσοτερο η χρυση αυγη.
    μην ξεχνατε οτι και η αρνητικη διαφημιση ειναι επισης διαφημιση, ισως και καλυτερη μαλιστα

    αναρχικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 11:25 μ.μ.
    Η ΟΝΕΔ που δεν το παιζει φιλολαικο κομμα.
    Ωστε ειστε και κατα του ΔΝΤ ε;
    Πως θα το διωξετε;
    Ενισχυοντας την αστυνομια και τον ευρωστρατο εναντιον των πεινασμενων Ελληνων;
    Δηλαδη στην απεργια θα πανε μονο κατοικοι των β. προαστειων;
    Και τελος, ποσες μαλακιες τραβηξες σημερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    1 ΤΡΙΣ ΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

    ΘΑ ΤΗΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΨΟΦΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΩΝ

    ΤΡΟΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑς ΧΑΛΑΕΙ; ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ 70 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΣΕ

    ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 11:28 μ.μ.
    Αληθεια ειναι οτι ο παγκωλος γαμαγε τη μανα σου;
    Και γεννηθηκες εσυ ο γουρουνομαλακας;

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. εγω 700 περνω 700 θα συνεχισω να περνω

    μπραβο ΓΑΠ χτυπα τα λαμογια που μας ξετιναξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Νεο κινημα ιδρυσε προχτες ο κ. Νικολαος Χιτλερολιακος.

    Το ονομα αυτου Κ.Α.ΡΑ.ΦΛ.Α (Κινημα Απροσαρμοστων ΡΑμπο ΦΛουφληδων Αθηνων)

    Στην ιδρυτικη διακυρηξη ο κ. Χιτλερολιακος ανεφερε οτι στοχος του
    κινηματος ειναι η αγαστη συνεργασια με το ΔΝΤ και την κατοχικη κυβερνηση του πρωθυπουργευοντος κ.Jeffrey
    Μινεικο Τσογλανογλου.
    Επισης προσφερθηκε να ενισχυσει δια της νεολαιας του την αστυνομια και το ΝΑΤΟ οταν θα επεμβαινουν για να διαλυσουν τα πληθη των επαναστατημενων αλητων πεινασμενων Ελληνων.

    Ο κ. Χιτλερολιακος πιστευει οτι η φυλετικη ανωτεροτητα των ΔΝΤουδων θα ωφελησει και θα εκπολιτισει τους βαρβαρους και απειθαρχους Ελληνες.

    Στη συγκεντρωση παρευρεθησαν εκτος των αλλων και ο κ. Στρος Καν ο οποιος χαιρετησε με ενθουσιασμο την ιδρυση του κινηματος υποσχομενος στον κ. Χιτλερολιακο καθε ηθικη και υλικη υποστηριξη, ο κ. Καρατζαφυρερ, ο κ. Φοροκωνσταντινου, ο κ. Παγκωλος και αλλοι εξεχοντες Ελληνες και Ευρωπαιοι Εθνικοσοσιαληστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 11,34

    ρωτα τον πατερα σου που τον πηδαω καθε βραδι

    την μανα σου την πηδανε πακιστανοι και δεν γουσταρω

    την αδελφουλα σου την βαζω για πιπες γιατι μου βρομιζει τον πουτσο ο σκατωμενος κωλος του πατερα σου

    χαχαχαχαχα

    ΠΑΠΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. αυτοι που θα κατεβουν στην πορεια δεν μπορει ρε παιδια να ειναι γενικα απο τα δεξια κομματα νδ, λαος, χρυση αυγη, ντορα.

    συζητηση πανω σε αυτο κανετε τωρα?

    επισης δεν μπορει να κατεβει η νεολαια πασοκ.

    εξαιρουνται οι συνδικαλιστες, φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    ΕΥΓΕ ΓΑΠ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 12 Δεκεμβρίου 2010 11:22 μ.μ.

    Ποια μετρα ειναι μια χαρα ρε απανθρωπο πρασινοβαμμενο τερας ? Η καταργηση των ΣΣΕ ? Ποα θα ριξουν ολη τη κοινωνια στα 700 και κατω ευρω ? Που θα περνουν 580 οι νεοι εως 25 ? Που θα απολυουν οι εργοδοτες χωρις αποζημειωση το πρωτο χρονο ? Που θα καταρευσουν τα ασφαλιστικα ταμεια απο τις πτωση των εισφορων ?

    Λεγε ρε τομαρι ? Εχεις δει ποσοσστα των νεοπτωχων ?

    Θα σου παρουμε τα μετρα τη τεταρτη για το ταφο σου χολεριασμενε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 11:38 μ.μ.
    Δεν μπορω τωρα.
    Γαμαω την αδερφη σου για τριτη φορα ειναι πολυ καυλιαρα, εχετε και το ιδιο μεγεθος κωλοτρυπιδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 11,38

    για ποια πορεια μας λες ρε φιλε

    αντε να παιξετε κανα πινγκ πονγκ

    δεν εχετε με τι να ασχοληθειτε

    θα σκουξετε θα σκουξετε στο τελος θα τον καταπιειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΕ ΣΑΣ ΛΕΩ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΩΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΠΩΣ ΚΟΛΛΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 11,40

    προφανως εισαι ΔΥ και δεν γνωριζεις πως στον ιδιβτικο τομεα αυτα ισχυουν εδω και 5-6 χρονια

    δεν πειραζει θα συνηθισετε κι εσεις δεν ειναι τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 12 Δεκεμβρίου 2010 11:39 μ.μ.

    Θα του τα κοψουμε σε λιγο μαζι με των παρακρατικων πρασινοφρουρων σαν και λογου σου...οπως κοψανε και του Μενεμ και του Ντε λα ρουα στην Αργεντινη που τους εξαθλιωσε παρεα με το ΔΝΤ...

    Βγες και φωναξε ζητω το πασοκ μεσα στη πορεια της τεταρτης...δειξε μας τα αρχιδια σου πριν στα κοψουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Βλεπω οτι βγηκαν οι πουτανες του πασοκ για προπαγανδα, ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ τι τις περιμενει μεθαυριο.
    Σχολασε δηλαδη το μπουρδελο Πιποκρατους και πανε τωρα για αλλαγη βαρδιας στου Μαξιμου.
    Αντε καλες πιπες κοριτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 11,43

    κατουρα και λιγο
    μια πορεια θα κανετε και μετα στον καναπε σας

    οτι και να κανετε τα μετρα θα περασουν και αντε γεια δημοσιε χαραμοφαη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΩΡΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ: ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΩΝ Β.ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ (ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΕΠΙΠΕΔΟΥ "ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑΣ" -CARABOL ANRHIKS) ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ.

    OI ΠΑΣOKOI KAI ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ενταξει ρε χαζα θα σας αφησουμε να κανετε μερικες πορειες να εκτονωθειτε και μετα σας περιμενει η βαζελινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 12 Δεκεμβρίου 2010 11:43 μ.μ.

    οχι δεν ειμαι ΔΥ μαλακισμενο. πες ρε τομαρι πως θα κανει ενας νεος οικογενεια με 580 η 700 η 300 απο ελαστικη εργασια 4ωρο ?

    μας πανε για γενοκτονια και εσυ και μερικα ακομα μοσχαρια κοιμαστε..

    καταλαβες πρασινο παρακρατος που εισαι και του Ι.Τ. ?
    Κονδορες υπηρξαν και στην αργεντινη αλλα στο τελος πηραν το μπουλο...καταλαβες νεοφιλελευθερε χοιρε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ρε παιδια θα τρελλαθουμε αποψε. η χρυση αυγη ειναι ενα κομμα του δεξιου χωρου. πως σας ηρθε να ασχοληθειτε αν θα κατεβει σε πορεια?

    ποτε δεν κατεβαινουν τα δεξια κομματα σε πορειες οικομομικου θεματος. ειναι παραδοση τους, και περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 11:41 μ.μ.
    Μα αφου ΕΙΝΑΙ με το ΝΑΤΟ, με τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, με την αστυνομια εναντιον των Ελληνων.
    Γιατι ντρεπεσαι να το πεις;
    ΠΟΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ;;;;;

    ΠΟΤΕ!!!!!!

    Ποσες φορες βοηθησε η χρυση αυγη τους μπατσους εναντιον Ελληνων εργατων, διαδηλωτων;

    ΠΑΝΤΟΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 11,48

    ηρεμα θα παθεις τιποτα - σου ειπα αυτα ισχυουν στον ιδιωτικο εδω χρονια δεν το εχεις παρει χαμπαρι τρομπα - που σκατα δουλευεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ... ακομα και εναντιον ΓΕΡΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ελα μωρε αστους δημοσιοι βολεμενοι ειναι δεν τους καταλαβες ; αυτοι σκουζουν συνεχεια

    ολοι οι αλλοι λενε καλα τους κανει

    κι εγω στον ιδιωτικο εργαζομαι και τιποτα δεν εχει αλλαξει για εμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 12 Δεκεμβρίου 2010 11:48 μ.μ.

    με αυτο το πλευρο να κοιμασαι...αν περιμενεις οτι ο κοσμος θα τον θαψουν ζωντανο βρισκεσαι σε νιρβανα..

    ουτε χρονο δεν εκλεισε το δντ στη χωρα..

    ακομα και αργεντινη εμεινε 4 χρονια μεχρι να τους λιωσει..

    ελα στη πορεια και φωνα ζητω το πασοκ αρχιδατε...χα χα χα

    δεν απαντησες σκουληκακι για τα καλα μετρα που θα διαλυσουν τα ασφαλιστικα ταμεια με τη μειωση των μισθων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 12 Δεκεμβρίου 2010 11:50 μ.μ.

    μηχανικος σε εταιρια ειμαι και η θα χασω τη δουλεια μου η θα κατεβω απο τα 1100 στα 750 με τα νεα μετρα...

    καταλαβες μαλακα νεοναζι πρασινε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. 11,53

    ποια ασφαλιστικα ρε ηλιθιε αυτα εχουν τιναχτει στον αερα γιατι πληρωναμε τα εφαπαξ των δημοσιων κοπανε

    παρτο χαμπαρι στην πορεια μονον δημοσιοι θα ειναι και βαρεμενοι κνιτες

    ο υπολλοιπος λαος ειναι υπερ των μετρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 11:50 μ.μ.
    Ποσο ητανε το κατωτερο πριν τον καριολη παπανδρεου και το πασοκ, ρε μουνι;
    700; ποσο ειναι σημερα ρε; 540,
    Ποσο εκανε η βενζινα πριν, τα τροφιμα, η ΔΕΗ, ποσο ηταν το ΦΠΑ;

    ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΑΠΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 11,50

    ηρεμα θα παθεις τιποτα - εχουν δικους τους κανονες. με το να σαλταρεις ετσι χανεις το δικιο σου. αλλωστε πηραν μεγαλα ποσοστα που σημαινει οτι τους εμπιστευεται καποιος κοσμος. δεν ειναι τα πραγματα οπως τα ηξερες καποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 11,56

    γιατι αν ηθελε μεχρι τωρα ο εργοδοτης σου δεν μπορουσε να σε απολυσει - τι μαλακιες μας λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. εγω ρε μαγκα εργαζομαι σε ΑΕ εδω και 15 χρονια - παιρνω 1100 κι εργαζομαστε δεκαωρα και δωδεκαωρα εδω και χρονια

    μη μας τρελαινεις ολα αυτα υπηρχαν ατυπως απλως τωρα γινονται επισημα σιγα τω ωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 12 Δεκεμβρίου 2010 11:56 μ.μ.

    ακομα δεν εχουν τιναχτει..η υγεια θα ειναι πολυτελεια σε λιγο καιρο...συνταξεις του αγιου πουτσου...

    ξεστραβωσου..
    http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=12/12/2010&id=232451

    δεν εχουν καταλαβει ακομα τι ερχεται για θα μεινουν σπιτια τους...τα μοσχαρια...αν καταλαβουβ ομως εχουν μεγαλα κερατα που ξεκοιλιαζουν κατι νεοφιλελευθερα τιγρακια σαν εσενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 11,56

    ειδες που εισαι στοκος

    ο βασικος παλο 740 ειναι κοπανε
    τα 540 ισχυουν για νεους κατω των 25

    αληθεια εχεις ακουσει τι ισχυει στην μαυρη εργασια που απασχολειται το 40%

    πολυ χειροτερα απο αυτα που ψηφιζονται κρετινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΞΕΚΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΑ BLOGS ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

    ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΕΤΕ, ΜΥΡΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚΙΛΑ, ΒΡΩΜΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΜΕΤΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, Σ Α Σ Ξ Ε Ρ Ο Υ Μ Ε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. τι να ξερουν ρε οι δημοσιοι βολεμενα τσογλανια
    εγω στην μαυρη εργασια εδω και 4 χρονια στον βολο
    25 ευρω μεροκαματο χωρις ασφαλεια και δουλεια οπωτε θελει ο εργοδοτης

    τι να μας πειτε ρε τσουτσεκια

    εκει ρε να σας πηδηξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ακομα δεν εχουν τιναχτει..η υγεια θα ειναι πολυτελεια σε λιγο καιρο...
    εκτος απο την ανυπαρξια ελεγχου στις προμηθειες των νοσοκομειων - τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν εναν ελεγκτικο μηχανισμο; - νοσηλευονται δωρεαν και χιλιαδες ασθενεις που δεν καταβαλλουν οχι μονο τα 3 ευρω, αλλα και που δεν ειχαν ΠΟΤΕ εισφορες σε ταμεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 12,03

    ποιος ειπε να μην πατε στην πορεια

    να πατε θα γελασουμε - νομιζετε πως θα αλλαξετε κατι;
    θα τον πιειτε οπως και οι αγροτες και οι φορτηγατζηδες λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. γαβγιστε πασοκια παρακρατικα τωρα που μπορειτε ακομα...γαβγιστε...το τελος του ελληνα μενεμ πλησιαζει..

    δε θα σας αφησουμε να διαλυσετε την ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 12:01 π.μ.
    Ελα μωρη μουναρα στην απεργια, κατσε και διπλα στον ξεκωλιασμενο παναγοπουλο αν θελεις, και τολμα να φωναξεις "ζητω το πασοκ"
    Εχει ματαδει κωλαντερο-τιραμολα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ετσι κανουν παντα φωναζουν και μετα τον πινουν

    ο κοσμος ειναι με τον ΓΑΠ γιατι ολα αυτα επρεπε να εχουν γινει πριν χρονια

    μονον οι ΔΥ φωναζουν κανεις αλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. στο εξωτερικο οποιος δεν εχει εισφορες σε ταμειο (γενικα ανασφάλιστος κλπ) νοσηλευεται και μετα πηγαινει ο λογαριασμος στην φορολογικη του δηλωση. εδω εχουμε μπαχαλο. κανενας λογαριασμος δεν πηγαινει πουθενα αν δεν εχεις ασφαλιση. απλα χρεωνεται το υπουργειο υγειας. και καταρρεει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. το γαβγισμα θα το κανετε εσεις στις πορειες και μετα αντε παλι στον καναπε για κανα φραπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ποιοί είναι ρε φίλε αυτοί που δεν έχουν ασφάλιση και νοσηλεύονται δωρεάν στα νοσοκομεία μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. 12,08

    αυτα προσπαθει να διορθωσει ο ΓΑΠ και αυτοι φωναζουν οι βολεμενοι

    δεν βλεπεις απεργουν οι γιατροι γιατι κανει ολοημερα τα νοσοκομεια θα χασουν τα ιδιωτικα ιατρεια τα πουλακια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. δεν εχεις ακουσει ρε για τα οργανωμενα λεωφορεια με τους βουλγαρους, αλβανους, σκοπιανους κλπ?
    που ζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΔΥ τελειωσαν τα ψεματα τερμα η μασα και η ξαπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 12:08 π.μ.
    Ελα μαλακα, φτανει, αξιος ο μισθος σου, αντε στον καραγκιοζη τον γιωργακη να σε πληρωσει.
    Εχεις ξεπερασει σε γραφικοτητα και τον χρυσαυγιτη.

    Αυτος λεει οτι η χρυση πορδη θα γινει κυβερνηση και συ οτι ο λαος θελει τα μετρα.

    Ποσα σου δινουν ρε μαλακα εκει στο πασοκ;
    Πεντε ευρω;
    Ελα αυριο που εχω κατι μπαζα για πεταμα, δεκα ευρω δινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Πες τα απλά
    ενταξει ρε κυριος να τα πω και εγω απλα ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΧΏΡΙΟΝ
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑN ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΝΙΚΗ
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥΣ
    ΑΝΕΧΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ.....ΑΛΛΟΣ ΓΚΑΜΑΗ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.......ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΜΕΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΕ ΔΕΚΟ ΗΣΑΠ: 56.554 ευρώ. ΤΡΑΙΝΟΣΕ: 49.732 ευρώ ... Για να ξέρουμε και το ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.... ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΤΡΟΙΚΑ ΒΡΕ
    μέχριτώρα με το νόμο της σιωπής και της ΟΜΕΡΤΑ΄. ...
    Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΊΣ ΠΛΗΡΟΝΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ
    ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ..
    ΘΥΜΑΜΑΙ(τη πετουσε ο γερος στο μπακαλικο απο τις συνεχεις απεργιες )ΤΗΣ ΔΕΗ


    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ

    δεν ξερω αν το ειχατε παρατηρησει
    αν οχι μαλλον θα εισαι με τους αγωνιστες ταλιμπαν και χαρουμενος θα ησουν αποροφημενος στην μπαζα σου

    ΤΟ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ SΤΟ ΔΝΤ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑ ΜΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ

    Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 12,14

    παντως στην τυποεκδοτικη και στον 902 δεν ερχομαι γιατι εκει απολυουν με το τσουβαλι

    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. 12:12 π.μ.
    Χρυσαυγουλα δεν μας απαντησες...

    Ποσες φορες εχει διαδηλωσει εναντιον του ΝΑΤΟ, η χρυση αυγη;

    Ποσες φορες μαζι με τα ΜΑΤ η χρυση αυγη ΕΔΕΙΡΕ ΓΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. αληθεια ρε κουκουδια θα κανετε πορεια και για τα δικαιωματα των απολυμενων στην τυποεκδοτικη και τον 902

    ουστ ρε υποκριτες σταλινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ 902

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΠΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. χαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαααααααα

    καλο ρε μαγκες που ειναι ρε τα κουκουδια
    που ειναι το δικαιο το εργατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ποιος ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ και ΔΝΤ
    ΠΑΠΑΡΗΓΑ

    χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. 12:19 π.μ.
    ποιος μιλησε για ΚΚΕ εδω ρε μαλακα;
    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ, ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ.
    ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

    (ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΚΑΤΙ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΒΛΕΠΕ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ. ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΧΩΣΕΙ ΤΑ ΖΙΒΑΓΚΑΡΟΚΛΕΦΤΑΡΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. πω πω ταπες που τρωνε τα κουκουδια
    και δεν βγαζουνε αχνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Πρασινα τσιμπουκια
    Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ

    ΞΕΠΕΤΕΣ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΔΕΣ.

    ΠΑΣΟΚ

    ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. εσυ ρε ελληνα κλασε μας μια μαντρα

    τοσα χρονια ησουν μαγκαρας με φραπεδιες μπουζουκια παραλιακες αυτοκινητακια κτλ

    τωρα πληρωνε τον λογαριασμο

    ΤΡΟΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. 12:22 π.μ.
    Πολλα ψεματα ρε φιλαρακι...
    Ρε μηπως εισαι ο ΓΑΠ μεταμφιεσμενος σε χρυσαυγιτη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. το ειδατε το γκαλοπ;

    39% το ΠΑΣΟΚ

    ο λαος ειναι με τον ΓΑΠ

    ΜΟΚΟ λουγκρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. φυσικα
    ο ΓΑΠ ειναι εγγυηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ο ΓΑΠ ειναι πολυ μπροστα

    μονον κατι τελειωμενες λουγκρες κραζουν αλλα ποιος τις γαμει

    η χωρα αλλαζει κι επιτελους γινεται σοβαρο ευρωπαικο κρατος

    σε λιγα χρονια ολοι αυτοι που αντιδρουν θα ειναι ενα θλιβερο παρελθον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. οσο λετε ψεμματα κατα της χρυσης αυγης τοσο την δυναμωνετε. βουλωστε το επιτελους. μην απαντατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. δεν βλεπεις ποιοι φωναζουν

    οι ΔΥ που επαιρναν τα κερατα τους

    οι γιατροι γιατοι τους κοβωνται οι αρπαχτες και οι μιζες

    οι καθηγητες γιατι επιτελους θα ελεγχονται και θα αξιολογουνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ρε φιλε ειλικρινα, δεν το λεω ειρωνικα, πρωτη φορα το ακουω αυτο. η χρυση αυγη ειναι οντως κατα του δντ και κατα του νατο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. 12,31

    και ποιος σου ειπε πως θελουμε να φυγουμε απο το ΔΝΤ

    και ποιος θα ειναι πρωθυπουργος ρε ο σαπιοκοιλιας ο φλωρος που εχετε για αρχηγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. 12:27 π.μ.
    Το πραγματικο γκαλοπ θα το δεις οταν θα τρεχεις για να σωσεις το σαπιο βολεμενο τομαρι σου.
    Ακου το αληθινο γκαλοπ, οχι αυτο των παπαγαλων:

    ΠΑΣΟΚ 18% ΛΙΑΝ ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΝΟΟΥΝ!!!

    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ, βολεμενη σκουλικαντερα, θα σε πατησουμε αργα αργα μεχρι να ξερασεις αυτα που εφαγες και μετα θα σε λιωσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ρε φιλε αληθεια η χρυση αυγη εχει μονο μαλακες σαν κι εσενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ναι αληθεια ειναι εχει μαλακες σαν κε εμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ρε φιλε, ο κοσμος εχει αλλη εντυπωση. οτι ειναι υπερ του δντ και υπερ του νατο. σορρυ κιολας. και παλι δεν μιλαω ειρωνικα, απορια μου ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. 12,34

    ποια γκαλοπ αυτα που ελεγαν πριν τις δημοτικες πως το πασοκ ερχεται τριτο κομμα

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. παιδια και το δεξι μου αρχιδι ειναι κατα του ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ
    κερδιζω κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. 12:33 π.μ.
    ψεματα σου λεει φιλαρακι, μη τον πιστευεις.
    Η χρυση αυγη ανεκαθεν ειναι υπερ του ΝΑΤΟ και του ΔΝΤ, δεν ηταν και δεν θα γινει ποτε ΚΚΕ.

    πρωην χρυσαυγιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΙΚΙΝΗΤΑ ΓΚΑΛΛΟΠ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΕΤΕ, ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 20% ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ 1%,... ΚΑΙ ΠΗΡΕ 20%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΚΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. 13 Δεκεμβρίου 2010 12:30 π.μ.

    "σε λιγα χρονια ολοι αυτοι που αντιδρουν θα ειναι ενα θλιβερο παρελθον"
    μαζι με τη χωρα..


    χα χα χα

    θα σε τραβηξει και ενα πουλημα τη θρακη και το αιγαιο και θα εισαι αυτο που εισαι και τωρα...ΣΚΛΑΒΟΣ αλλα επισημα,,,ξερεις οπως στα εργασιακα...

    σε πηδαει ο γαπ και σου αρεσει πισογλεντη μου εσυ...

    ελα στη πορεια και φωναξε ζητω το πασοκ και θα γινουν τα ονειρα σου πραξη...εχουμε μεγαλυτερες πουτσες απτου γαπ αλλα τις φυλαμε για τα χειροτερα που ερχονται...ελα να παρεις μια γευση και δεν θα χασεις...θα σ αρεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. 12:37 π.μ.
    ποιο δεξι ρε γκεουλα, αφου προχτες σε γαμουσα και δεν διαθετεις, σου ταφαγε η γατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΕΙΠΑΜΕ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. 12,39

    συνεκμεταλλευση στο αιγαιο ειναι μια χαρα φιλε

    και χρηματα απο το πετρελαιο θα εχουμε και θα μειωθουν οι εξοπλισμοι στοκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΠΟΡΕΙ
    ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΔΝΤ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. 12,40

    γατα ειναι η μαμα σου; σορρι δεν το ηξερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Ο/Η Oικογένεια Βλάπτη απορεί...
    Οι αλλοδαποί πήδηξαν το φράχτη εδώ και καιρό και είναι στον κήπο της Οικογένειας Βλάπτη. Τρώνε από τα φρούτα και τα λαχανικά του κήπου, πλην ο πατέρας Βλάπτης αποφάσισε αντί να τους σουτάρει από την αυλή να τους δίνει και χαρτζιλίκι, καθώς και δωρεάν όλα τα φάρμακα που ζητάνε, εκεινοι δε απαιτούν η κυρία Βλάπτη να κατεβάσει το εικονοστάσι (!) διότι τους ...ενοχλεί και επιπλέον θέλουν τώρα κι ένα φορτηγό τούβλα για να χτίσουν στην αυλή και μιναρέ! Η κατάσταση επιδεινώνεται διότι η οικογένεια Βλάπτη αναγκάζεται πλέον να δανείζεται από τις τράπεζες όλο και περισσότερα χρήματα προκειμένου να ανταπεξέρχεται στα αυξανόμενα έξοδα.
    Eσεις τι λέτε; Πρέπει η οικογένεια να εξακολουθεί να τους κρατάει στον κήπο της;
    (Πρέπει να διαλυθεί η οικογένεια Βλάπτη, επειδή η οικογένεια Βλάπτη βλάπτει τον διεθνισμό;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Τελικα εχουμε πλακα οι Ελληνες.
    Δεν γιναμε και δεν θα γινουμε ΠΟΤΕ με το στανιο Ευρωπαιοι, αναλατοι, ανεκφαστοι, γυναικωτα.
    Αντιδρουμε, βριζομαστε, εχουμε τα παθη μας, ειμαστε ζωντανοι ακομα, ειναστε ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Μας γουσταρω ρε μαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. 12:42 π.μ.

    τα αρχιδια τους θα παρεις μαλακα στοκε...εσυ θα τα δωσεις για τοκους τα πετρελαια μαλακα...χα χα χα

    παλι σκλαβακι θα εισαι...θα ικανοποιεις τις ορεξεις τους ραγια...

    θα σε φωναζουν οποτε εχουν γκαβλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. οχι στην αφασια.
    εγω ειμουν παντα κομμουνιστρια και ψηφιζα ακροαριστερα κομματα.η μανταμ ενος από τα κομμουνιστικα κομματα (*) διατασσει να μη δουλευουμε για μικρομεροκαματα με αποτελεσμα οι αλλοδαποι να χτυπανε μισοτιμης τις δουλειες ΜΑΣ και εμεις να μενουμε ΑΝΕΡΓΟΙ.
    εγω σας καλω να ΜΗΝ απορριπτετε δουλειες με 10-20 ευρω. άλλο να εισαι αριστερος κι άλλο να καταντας μ@λ@κας!
    το «αρνουμαι να δουλεψω για 10-20 ευρω» σημαινει "μη χτυπημα" του πασοκ και δεν βοηθα στο ξηλωμα του αμερικανογερμανοκινητου μνημονιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

    ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΒΡΕ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ...

    ΝΤΙΠ ΧΑΪΒΑΝΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΜΩΡΗ ΚΟΜΜΟΥΝΗΣΤΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΛΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ 902

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ετσι φτιαχνει το κρατος ο γαπ

    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=231945

    Μετά από δύο έτη, την Πρωτοχρονιά του 2013, θα ξεκινήσει η επιβολή του ειδικού φόρου στις διαφημίσεις που προβάλλονται από την τηλεόραση. Είναι η δεύτερη αναβολή εφαρμογής του μέτρου.

    Ο συντελεστής του φόρου είχε οριστεί με το ν. 3845/2010 σε 20% επί της αξίας της διαφήμισης, προκαλώντας την αντίδραση των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών. Το ζήτημα έφτασε μέχρι την Κομισιόν, μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών (ACT).

    Ο νόμος, που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο, προέβλεπε επιβολή του φόρου από την 1η Ιουλίου. Αυτό δεν έγινε, αφού με τροπολογία που ενσωματώθηκε στο νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, η η έναρξη εφαρμογής της διάταξης μετατέθηκε χρονικά για την 1η Οκτωβρίου.

    ετσι ανταμοιβει ο γαπ τους σκλαβους υπηρετες του... εσενα πρασινοφρουρε ποσα σου δινει ? ποσες αφισες κολλησες σημερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. 12:43 π.μ.
    ρε χρυσαυγιτη σημερα (χτες) το απογευμα που ησασταν, στη σκυλοσυναυλια του νταλαρα και του πρασινου τραγοπαπα στον Αγιο Παντελεημονα;

    Χεσμεντεν ρε δικε μου;
    Μαγκια κλανια και τα υπολοιπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. τι λετε ρε παιδια βραδιατικα? ποια κυβερνηση πακιστανων? αρχιζω και δεν καταλαβαινω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Ε ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ΖΗΤΩ Ο ΓΑΠ ΖΗΤΩ Η ΤΡΟΙΚΑ

    ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ Η ΣΤΗΝ ΚΑΠΑΔΟΚΙΑ

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΠΕΔΕΣ

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΗΔΗΜΑ

    ΤΡΟΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

    ΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΔΝΤ - ΝΑΤΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΗΡΘΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. αρχιδια μαχη του γαπ/κατσελη για τα εργασιακα:

    κωλοτουμπες:

    - εως 12% η αποκλιση, εως το κατωτατο η αποκλιση

    - παγωμα των απολυσεων, ελευθερες οι απολυσεις

    - εως 2 χρονια η ισχυς των συμβασεων, ηρθαν για να μεινουν οι συμβασεις του εργασιακου μεσαιωνα

    φατε σοσιαλισμο χα χα χα

    ο λογος - συμβολαιο του σοσιαληστη γαπ

    ΚΑΤΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

    ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ;

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. επιτελους ο Γαπ θα μας κανει ευρωπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. 13 Δεκεμβρίου 2010 12:53 π.μ.

    οταν θα πεφτουν βροχη οι ρουκετες εσεις οι υποστηρικτες του νεοναζι γαπ να κρατατε ομπρελες...

    Ελλαδα - Αργεντινη για παντα μαζι

    εξω γαπ-τροικες και λοιπες δυναμεις της κολασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

    ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ!

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΑΕ!

    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

    Κ Α Τ Ω Η Τ Ρ Ο Ι Κ Α !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. 12:54 π.μ.
    Το ξερουμε οτι εσεις οι πακιστανοι γαματε πασοκους σαν τον 12:53 π.μ.

    Πληρωνουνε καλα ρε;
    Εγω καποτε γαμουσα μια κωλογρια αρχιπασοκα στο Περιστερι, Βασω τη λεγανε.
    Αλλα δεν πληρωνε καλα η πουτανα και ετσι πηγα με τη βαλιανατου, μιλαμε κυρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

    ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. 13 Δεκεμβρίου 2010 12:56 π.μ.

    ελα στη απεργια και φωανξε το αυτο!

    θα σου κανουμε το κωλο ισα με την ευρωπη οπως το γουσταρεις αλλωστε!

    ελα να γουσταρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ 902

    ΖΗΤΩ Η ΤΡΟΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. 1,00

    κοιτα κοτα εγω σου δινω και τρως γι αυτο σκασε και δουλευε

    ΤΡΟΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. παρτε αρχιδια μαχη του γαπ/κατσελη για τα εργασιακα:

    κωλοτουμπες:

    - εως 12% η αποκλιση, εως το κατωτατο η αποκλιση

    - παγωμα των απολυσεων, ελευθερες οι απολυσεις

    - εως 2 χρονια η ισχυς των συμβασεων, ηρθαν για να μεινουν οι συμβασεις του εργασιακου μεσαιωνα

    φατε σοσιαλισμο χα χα χα

    ο λογος - συμβολαιο του σοσιαληστη γαπ

    ΚΑΤΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. 13 Δεκεμβρίου 2010 1:01 π.μ.

    φαι με τοκους δε γουσταρω...το καταλαβες νεοφιλελευθερο γουρουνι ?

    προτιμω να βαζω πατατες στο χωριο μου αλλα εσυ λεφτα απο μενα δεν θα παρεις...το μπουλο θα παρεις σε λιγο μαζι με τον αρχηγο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. 13 Δεκεμβρίου 2010 1:01 π.μ.

    δωσε μου φαι να σε γαμαω...

    κανε μου εσυ επιμηκυνση να σου κανω κι εγω με τον καλοταισμενο μου μεσα στο κωλαντερο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. @23.59
    Το πρόβλημα των λαθρομεταναστών σε μερικά χρόνια θα έχει προσλάβει εφιαλτικές διαστάσεις. Εάν συνεχισθεί η ροή με το σημερινό ρυθμό, οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα θα είναι σε μία δεκαετία πάνω από πέντε εκατομμύρια. Ο ανά έτος αριθμός των συλληφθέντων για παράνομη είσοδο στην Ιταλία είναι περίπου 30,000 άτομα σε πληθυσμό που υπερβαίνει τα 60 εκατομμύρια. Εκεί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης θεωρείται κρίσιμο και λαμβάνονται αυστηρά μέτρα, όπως και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Αντιθέτως, στην Ελλάδα αντιμετωπίζεται σαν πρόβλημα ρουτίνας και με ανέξοδες «αντιρατσιστικές» ρητορικές των μεσημεριανάδικων και κάτι ηλίθιων απλυταριών που βάζουν αναρτήσεις σε μπλόγκ όπως το γνωστό "Καφενείο", που στην πράξη τροφοδοτούν τον ρατσισμό εναντίον των ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΔΝΤ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΤΑΜ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. αν ειναι η χρυση αυγη κατα του δντ να κατεβει στην πορεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ Η ΟΝΝΕΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΙΘΜΕΙ 150.000 ΜΕΛΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.
    ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. 1:11 π.μ.
    ποια πορεια ρε, κοτες ειναι τα κοριτσια.
    Στη συναυλια του δεμασχεζεισρε Νταλαρα και του πρασινου αρχιτραγοπαπα για να παψει η "ξενοφοβια" στον Αη Παντελεημονα ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ, ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. οποιος θελει να τρωει πατατες να παει στο χωριο του εμεις οι υπολοιποι γουσταρουμε ευρωπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. που να καλλιεργησεις πατατες ρε κακομοιρο εσυ νομιζεις πως οι πατατες ειναι τσιπς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. εδω ειναι ευρωπη οποιος δεν γουσταρει ας παει πακισταν κουβα ιερουσαλημ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. αιντα πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ρε πρασινο βλαχαδερο που θελεισ και ευρωπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. 1:18 π.μ.
    ευρωπη (και αμερικη) ηθελε και ο καραφλας με το κολαν, αλλα απο αυριο θα του μετρανε το κωλαντερο με το χιλιομετρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΕ ΚΝΙΤΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΣΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ

    ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ

    ΤΡΟΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. 1,20

    το αλλο με τον τοτο το ξερεις;

    ο ΓΑΠ γυμναζετε για να γαμει λουγκρες σαν κε εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Σχεδόν όλοι όσοι συλλαμβάνονται για παράνομη είσοδο δεν έχουν χαρτιά. Κατά κανόνα δηλώνουν ψεύτικα ονόματα και εθνικότητα για να αποφύγουν την απέλαση. Οι ελληνικές αρχές τους δίνουν ένα μικρό χρηματικό βοήθημα και τους εφοδιάζουν με ένα έγγραφο διοικητικής απέλασης, σύμφωνα με το οποίο πρέπει με δικό τους μέσο να εγκαταλείψουν την Ελλάδα εντός ενός μηνός! Στην πραγματικότητα, το απλό αυτό χαρτί, που πλαστογραφείται συστηματικά, χρησιμοποιείται σαν άτυπη άδεια μόνιμης παραμονής. Αρκετοί απ' όσους συλλαμβάνονται για παράνομη είσοδο υποβάλλουν αίτηση για παροχή ασύλου. Εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία εξέτασης του αιτήματος δεν απελαύνονται. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων υποβάλλουν αιτήσεις δεν έχουν ταυτότητα ή διαβατήρια. Από τις αιτήσεις για παροχή ασύλου ελάχιστες γίνονται δεκτές, επειδή κρίνονται καταχρηστικές ή δεν υποστηρίζονται από τους ενδιαφερόμενους (9% δεν εμφανίζονται στην προβλεπόμενη συνέντευξη).

    Είναι αξιοσημείωτο ότι πριν από λίγο καιρό εντοπίσθηκε στο τμήμα αλλοδαπών μουσουλμάνος, που οι Αμερικανοί τον καταζητούσαν ως στέλεχος της «αλ κάιντα». Ο εν λόγω ζητούσε την παροχή ασύλου με ψευδή στοιχεία. Το περιστατικό επιβεβαίωσε την εκτίμηση ότι από την στιγμή που δεν υπάρχει αποτελεσματικός έλεγχος, εγείρεται ζήτημα εθνικής ασφαλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ρε παιδια δεν καταλαβαινω γιατι ειστε εναντιον της τροικα σε τι διαφωνειτε;

    εκτος κι αν ειστε βολεμενα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. η λαθρομεταναστευση ρε φιλε τι σχεση εχει με την οικονομια και την αναγκη δανεισμου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Δεν έχει σχέση, βλάκα, η λαθρομετανάστευση με τα τζάμπα φάρμακα, τζάμπα επιδόματα ανεργίας σε 5.000.000 δικαιούχους; Με τι λεφτά ρε; Συνολικά μας κοστίζουν 2 δις ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. Και δανειζόμασυε, διότι ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. 13 Δεκεμβρίου 2010 1:20 π.μ.

    ποια ευρωπη ρε ωνε που μπηκες και στην ονε με πουστιες?

    πιτσες και σουβλακια θα μοιραζεις σε λιγο για 300 και αμα...

    κι ο ρουμανος κι ο βουλγαρος πιο πολλα απο σενα θα περνουν απο σενα..

    σε φτυνουν και νομιζουν οτι βρεχει...χα χα χα

    αν ειναι να περνουμε ΟΛΟΙ 300 ευρω λεμε στην ευρωπη να παει να γαμηθει...νταχαου της γερμανιας θα καταντησει αλλωστε...δες πορτογαλλια ιρλανδια κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. 1:23 π.μ.
    διαφωνουμε με το μουνι της μανας σου που ξεχειλωσε απο τα πολλα γαμησια και δεν μπορουμε να ευχαριστηθουμε, τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις ρε μαλακα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. 13 Δεκεμβρίου 2010 1:24 π.μ.

    το μπουλο θα παρει οπως και στη ουγγαρια σε λιγο...χα χα χα κι εκει ευρωπη ηταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. κλαλυτερα 300 ευρω παρα στην κουβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. η ουγγαρια τρωει πιπες χοντρες τωρα μαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. 13 Δεκεμβρίου 2010 1:26 π.μ.

    μεχρι και η βουλγαρια που βγηκε απο το κακο κομμουνισμο πιο καλα μακροοικονομικα εχει απο σενα...

    τα νουμερα δε βγαινουν στοκε οσο και να χτυπας τη ξεσκισμενη κωλοτρυπιδα σου κατω..

    αναδιαρθρωση χρεους θα γινει ετσι κι αλλιως..αυτο που δεν καταλαβαινει ο ξεπλυμενος εγκεφαλος σου ειναι οτι :

    1. θα γινεις σκλαβος διχως εργασιακα δικαιωματα

    2. θα ξεπουληθουν ολες πλουτοπαραγωγικες πηγες της χωρας σε μια αναδιανομη πλουτου

    αντε γλυψε τωρα το κοκκαλακι που σου πετανε σαν καλο σκυλακι που εισαι...γαβ γαβ

    γαβγισε οσο θες...για ευθανασια πας ετσι κι αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. 1,27

    αχ καλε τι αντρας ειναι αυτος σε σκεφτομαι και χυνω

    καλε ετσι γαμας ολες τις γυναικες του κοσμου; τοσο αγρια;

    ετσι εξηγειτε και η επανασταση που γινεται εξω ειναι και αυτη μονο στα λογια

    δεν πειραζει αγορι μου ελα λιγο ακομη και θα την βρεις την τρυπα της λεκανης να χυσεις να στανιαρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. 13 Δεκεμβρίου 2010 1:31 π.μ.

    εσυ τι νομιζεις οτι θα φας ? με χρυσα κουταλια ? με χρυσα πιρουνια βαθεια στο κωλο σου μπορει...

    ασε αν ειναι να παιρνουν ολοι 300 το γυρναμε στο κομμουνισμο και τελειωνει η υποθεση...κι εχουμε και το πλουτο να τον εκμεταλλευτουμε εμεις και οχι τα ξενα γουρουνια του δντ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. 13 Δεκεμβρίου 2010 1:30 π.μ.

    καλυτερα να ψοφησεις παρα να σε ακουμε...

    γαβγισε τωρα που μπορεις...η ευθανασια δεν ειναι μακρια...

    ραγια...θες εσυ ενα οθωμανικο να στανιαρεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. ΑΝΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ 182 ΣΧΟΛΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΠ ΟΠΩΣ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ...

    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ.

    ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΤΕ, ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    Η ΜΑΛΛΟΝΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

    ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. 1,35

    τοτε να πας στην κουβα εμεις δεν γουσταρουμε σταλινισμο

    α και που εισαι παρτε και τους απολυμενους απο την τυποεκδοτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. 13 Δεκεμβρίου 2010 1:37 π.μ.

    ΕΤΣΙ! ΕΤΣΙ!

    ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. μου αρεσει που μιλανε στο ονομα του λαου το 5% του κκε

    αντε γεια ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. 13 Δεκεμβρίου 2010 1:38 π.μ.

    εσεις ποσους απολυσατε ειπαμε απο τοτε που ηρθε το δντ ?
    ειναι δεν 700.000 κι ανεβαινει...

    χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. 13 Δεκεμβρίου 2010 1:40 π.μ.

    εμενα που αποφασιζει το 20% (αν ειναι και τοσο πια) για το υπολοιπο...

    πρασινος φασισμος uber alles...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. 1,41

    ΜΑΛΑΚΑ ΚΝΙΤΗ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;

    ΑΝΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΑΠΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. ρε κοτουλες

    ετσι σκουζατε και πριν τις εκλογες

    θα δωσουμε ενα μαθημα στον ΓΑΠ θα τον ηαμησουμε θα συντριβει μπλα μπλα

    και στο τελος την φαγατε την ψωλια

    μυαλο δεν βαζετε

    παλι θα γαμησετε θα κανετε θα δειξετε και στο τελος θα φατε την ψωλια

    δεν βαρεθηκατε παλιομαζοχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. και σε καθε περιπτωση ειναι πρωτο κομμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. και η πλειοψηφια των αναποφασιστων ειναι ανοχη στον ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου