ΕΦΙΑΛΤΕΣ 156 - ΛΕΩΝΙΔΑΣ ένας

13

Βαγγέλης Παπαχρήστος, Βουλευτής Πρέβεζας

Θωμάς Άπιστος, ιστόρησε

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια
  1. Κινούμενη «βόμβα» για την Αθήνα, αλλά και για πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας αποτελούν πλέον οι εισβολεις δερβισηδες εποικοι.

    Μετά από έρευνα-σοκ της ΜΚΟ Εργοερευνητικής και του ινστιτούτου έρευνας νοσημάτων θώρακος επισημαίνεται ότι ένας στους τρεις αλλοδαπούς που βρέθηκαν θετικοί στην φυματίωση, δεν πήγαν ποτέ για επανέλεγχο ως όφειλαν, φοβούμενοι ότι θα απελαθούν και θα γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους.

    Η έρευνα αυτή ξεκίνησε το 2000 και ολοκληρώθηκε το 2009. Εξετάστηκαν 86.618 λαθρομετανάστες εκ των οποίων οι 122 βρέθηκαν φυματικοί και ένα ποσοστό 33,6% από αυτούς δεν πήγε για επανεξέταση με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ελεύθεροι στους δρόμους και στα λεωφορεία, αποτελώντας άμεσο κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

    Πολλοί επιστήμονες στους οποίους απευθύνθηκε το newsbomb.gr φάνηκαν καθησυχαστικοί τονίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχει πανικός, καθώς ο ελληνικός πληθυσμός είναι εμβολιασμένος και δεν διατρέχει κάποιον άμεσο κίνδυνο. Το μεγάλο πρόβλημα παρουσιάζεται όταν διαμένουν πολλοί οικονομικοί μετανάστες μέσα σε ένα σπίτι τότε ο ένας μπορεί να κολλήσει τον άλλο και να υπάρχει μεγάλη διασπορά, καθώς αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι εμβολιασμένοι για την φυματίωση.

    Ανάστατοι όμως από την έρευνα αυτή είναι πολλοί κάτοικοι των περιοχών του Αγίου Παντελεήμονα και της Πλατείας Αμερικής όπου εκεί συναντάται το φαινόμενο λαθρομετανάστες να αφοδεύουν ακόμα έξω και από πόρτες σπιτιών και πλέον η υγεία των κατοίκων κινδυνεύει άμεσα.

    newsbomb.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ
    ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΓΡΟΘΙΑΣ
    ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΕΙ ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ .
    Όλοι μαζί στην απεργία των πλουσίων .
    Ας σταθούμε πλάι πλάι με τον πρόεδρο της ΓΕΣΕΕ κύριο Παναγόπουλο που παίρνει 75000 ευρώ τον μήνα όπως ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου .
    Ας συμπαρασταθούμε σε όλους τους συνδικαλιστές , τα παιδιά του λαού που παίρνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον μήνα νόμιμα βέβαια , τα παράνομα δεν τα γνωρίζουμε .
    Ελάτε όλοι σήμερα στην απεργία να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας σε αυτά τα κουρασμένα και τίμια και φτωχά παλικάρια και ας είναι το χέρι στο σχήμα της γροθιάς και ας κρατάει το Ρόπαλο του Ηρακλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΓΕ ΒΑΓΓΕΛΗ!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ;ΠΟΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΕΛΟΙΟ ...ΞΕΡΞΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χρυσαυγουλα αντε γαμησου με το καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 15 Δεκεμβρίου 2010 10:56 π.μ.

    Ρε μουνόπανα χρυσαυγίτες κάντε μου τη χάρη και άντε γαμηθείτε με κανένα πακιστανό γιατί μάλλον το έχετε απωθημένο..

    Ή μήπως είστε τόσο βρωμόσπουστοι που δεν σας γαμούν ούτε και αυτοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ !!!

    Μας έδωσαν την ευκαιρία στις πρόσφατες εκλογές, και μεις κολακευμένοι τους στείλαμε πίσω μιά λευκή επιταγή με την υπογραφή μας. Όλα είναι θέμα ποιότητας λαού…
    Μήπως είμαστε made in China ?

    Κυβέρνηση εξωθεσμική και με πλήρη απουσία στοιχειώδους Εθνικού Προσανατολισμού.

    Μια κυβέρνηση οπερέτα, οπορτουνιστών, που συμπεριφέρεται με κύριο γνώμωνα το προσωπικό κέρδος και όφελος, αδιαφορόντας πλήρως για το μέλλον.

    Έρχεται η ώρα που θα συγκρουστεί ο Ελληνικός Λαός με την πραγματικότητα και τότε θα δείς κεφάλια να ψάχνουν το σώμα τους.

    Κι αν δεν είναι διορισμένοι είναι συγγενείς.

    Τα αδέρφια του ΓΑΠ έχουν γίνει οι μεσίτες για το ξεπούλημα της Ελλάδας(βλέπε αστακό,ναυπηγεία κτλ).

    Αυτό δεν είναι ΟΥΤΕ ΚΑΝ παρέα.
    Είναι ΣΥΜΜΟΡΙΑ £££££££££££$$$$$$$$$.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:27 ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ;ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΛΚΟΝΑΤΗ ΑΣΠΡΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΣ ΜΗ ΠΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΟΠΑΣΟΚΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ;ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΓΙΜΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΞΙΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΣΑΣ ΚΑΤΕΦΑΦΙΣΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τους δουλεύει όλους ψιλό γαζί στο ΠΑΣΟΚ.
    Και τα ζαβά τον χειροκροτάνε. χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Εδω εμας δουλευε…
    Σκεψου ποσο δουλευε τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ…
    χαχαχα

    Είδες τί μπορεί να συμβεί αν οι γραφιάδες των λόγων του δεν συνενοούνται ?

    Το θέμα είναι πως τα ζαβά δεν καταλαβαίνουν πως τους δουλεύει και χειροκροτάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ..ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΥΤΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΟΥΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΓΑΜΑΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΓΚΑΛΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΠΕΙΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα κλασει η νυφη και θα σχολασει ο γαμος. μετα ολοι στα σπιτακια τους

    #

    Να καταλάβει ο Αντώνης ότι δίπλα στους αναρχικούς θα αντιμετωπίσει όταν αναλάβει την κυβέρνηση και τους πρασινοφρουρούς των ΔΕΚΟ. Και όλο το σύστημα των ΜΜΕ που θα εκδηλώσει το αντιδεξιό του μένος. Θέλει χοντρή φυλάκα σε όποιον πετάει πέτρα (προτιμότερο να παραδίνεται σε ιδιοκτήτη καμμένου ΙΧ ή σπασμένης βιτρίνας) και παλιούς ΟΝΝΕΔίτες γιατους συνδικαλιστές των ΔΕΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γραψτε λιστα με τα 156 ονοματα των γαμημενων που ψηφιζουν τα παντα και αναρτηστε την παντου, με τιτλο:
    Οι προδοτες που πουλησαν την Ελλαδα για να σωσουν την καρεκλα τους και την βολευτικη τους συνταξη.
    Ουστ! κοπροσκυλα σοσιαλησταδες.
    Θα ειστε υπολογοι για το υπολοιπο του βιου σας καριολια του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου