Ένα πρώτο βήμα για το δικαίωμα στην ελπίδα!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Παρακολουθώντας τα γεγονότα των τελευταίων ημερών διερωτώμαι πως μπορεί αυτή η ΔουΝοΤο-κυβέρνηση και υφίσταται ακόμα. Ο καταιγισμός μέτρων εις βάρος όλων μας συνεχίζεται αμείωτος υποθηκεύοντας το μέλλον αυτής της χώρας που καταντάει σιγά σιγά τριτοκοσμική.

Οι μειοψηφούντες πλέον κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι μας (σύμφωνα με τα απόλυτα νούμερα των τελευταίων εκλογών) απαθείς ανέχτηκαν τον μεγάλο αρχηγό τους να μας φλομώνει στα ψέματα προεκλογικά, ενώ μετά τον άκουσαν να λέει σε ανώτατους αξιωματούχους άλλων χωρών ότι “κυβερνάω μια διεφθαρμένη χώρα”!... εν συνεχεία κάποια στιγμή πήρε την σκυτάλη και ο κ. αντιπρόεδρος ο οποίος μας είπε ότι “τα φάγαμε όλοι μαζί” ενώ κατά καιρούς με Γκαιμπελίστικες μεθόδους καταφέρνει και φέρνει αντιμέτωπες διάφορες κοινωνικές και εργασιακές ομάδες, τορπιλίζοντας με επιτυχία την κοινωνική συνοχή!!!
Αυτοί λοιπόν οι λεγόμενοι εκπρόσωποι μας αντί να υπερασπιστούν το δικαίωμα όλων μας για μια αξιοπρεπή επιβίωση, μας πούλησαν και μας πουλούν κάθε μέρα στα διεθνή και εγχώρια λαμόγια  και ......πραγματικά φαντάζει λυπηρό το ότι ακόμα δεν βρέθηκε ούτε ένας να δείξει πως φοράει αντρικά παντελόνια!... διαχωρίζοντας την θέση του από όλα αυτά!!!

Φίλες/οι  θεωρώ ότι είμαστε πλέον μόνοι μας μια και όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο των μέσων μαζικής ενημέρωσης τα οποία ελέγχονται ή  μπορεί και να ελέγχουν τους κυβερνώντες (λόγω μεγαλοεργολαβιών) καθορίζοντας κατά το δοκούν τις πολιτικές και τις αποφάσεις των.
Με αφορμή μάλιστα τις διαπιστώσεις και την έκκληση πριν λίγες μέρες για αντίδραση και ανυπακοή του Μίκη Θεοδωράκη, θεωρώ ότι τα περιθώρια στένεψαν δραματικά  και ίσως ήρθε η ώρα να καταλάβουμε ότι η αδράνεια, η απάθεια και ο ωχαδερφισμός μας, μας έχουν καταστήσει απλούς θεατές αυτού του αλλοπρόσαλλου κυβερνητικού θιάσου σε ένα έργο που τιτλοφορείται “Το ξεπούλημα και η οριστική διάλυση της Ελλάδας.” 

Υποσημείωση:                                                                                                                                         
Ένα πρώτο βήμα για το δικαίωμα στην ελπίδα … πρέπει να είναι η συμμετοχή όλων μας στις ερχόμενες μεγάλες απεργίες και πορείες  ξεκινώντας από αυτήν της ερχόμενης Τετάρτης 15/12.  
Μέλημα μας πρέπει να είναι η διαφύλαξη των συγκεντρώσεων μας
από τους εγκάθετους του συστήματος οι οποίοι την κατάλληλη στιγμή!... πετούν στους ξενυχτισμένους!!!! και ντοπαρισμένους!...  Ματατζήδες διάφορα αντικείμενα για να τους δώσουν την αφορμή … να αμυνθούν … ρίχνοντας χωρίς φειδώ, επί δικαίων και αδίκων τα νέα τους δακρυγόνα!!! (με πιπέρι.)                 
Φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο σκοπός τους είναι να διαλύουν με αυτές τις μεθόδους την κάθε μεγάλη συγκέντρωση αλλά και να αποθαρρύνουν την συμμετοχή μας στις επόμενες!!!