Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Μήπως τελικά ο στόχος είναι όλη η Ευρώπη;

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


 
Οι παρακάτω σκέψεις μου πηγάζουν από μια προσωπική παρακολούθηση και εκτίμηση των γεγονότων που συντελούνται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας.
Μακάρι να έχω εκτιμήσει τελείως λάθος  και να είμαι απλά υπερβολικός!!!

 
Πριν λίγες ημέρες η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι η απόπειρα οικοδόμησης πολυπολιτισμικής κοινωνίας εντός των Ευρωπαϊκών τειχών «απέτυχε παντελώς.»
Με αυτή την δήλωση αρχίζει να διαφαίνεται ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες ή έστω η ηγέτιδα της μεγαλύτερης χώρας αρχίζει να αντιλαμβάνεται το γεωπολιτικό παιχνίδι των Αμερικανών στην γηραιά ήπειρο.
Η Αμερική όπως είναι γνωστό από τις αρχές του 1900 αλλά και ίσως και λίγο νωρίτερα έγινε η γη της επαγγελίας για τους μετανάστες από όλα τα μέρη της γης με αποτέλεσμα αυτή την............. στιγμή να αποτελείτε από πολλές εθνικότητες και ομάδες οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους σε πολιτισμικό και θρησκευτικό επίπεδο.
Η μαεστρία των ηγεσιών της στο πέρασμα του χρόνου είναι ότι κατάφεραν όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους ενώσουν με το MADE USΑ το οποίο πάντα υπερτερεί έναντι όλων των άλλων χαρακτηριστικών τους.
Ένα άλλο στοιχείο που έδωσε την σημερινή της υπεροχή είναι ότι μάζεψε και μαζεύει όλα τα μεγάλα μυαλά του πλανήτη τα οποία ερευνούν και παράγουν όλες τις νέες τεχνολογίες που φυσικά την καθιστούν ακόμη ισχυρότερη.
Αυτή λοιπόν την πασπαρτού χώρα που βρίσκεται μακριά από τις εύφλεκτες περιοχές της Ευρώ-Ασίας διάλεξε το διεθνές κεφάλαιο (πολλοί το επικεντρώνουν στους Εβραίους) σαν βάση για την δημιουργία της παγκόσμιας κυριαρχίας που οραματίζονται τα μέλη της.
Με τον ίδιο τον Αμερικάνικο λαό έχουν ξεμπερδέψει μια και τον έχουν αποχαύνωση τόσο που χρειάζεται playback γέλια για να καταλάβει το αστείο στις τηλεοπτικές τους κωμωδίες. Στις υποτίθεται δημοκρατικές εκλογές τους όλα δρομολογούνται και εξελίσσονται σύμφωνα με τις προσχεδιασμένες επιλογές τους που πάντα εξυπηρετούν τους πραγματικούς ηγέτες της και όχι τις μαριονέτες τύπου Ρήγκαν, Μπους κ.α
Ανέφερα τα παραπάνω για να καταλήξω στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι των τελευταίων χρόνων το οποίο έχει να κάνει με την πρόθεση αυτών των σκοτεινών τύπων να σβήσουν την Ευρωπαϊκή κουλτούρα που κτίστηκε πάνω στην αρχαία Ελληνική γραμματεία στην οποία όπως είναι γνωστό πρωτεύον ρόλο είχε η ανθρώπινη διανόηση με ζητούμενο την πνευματική ανέλιξη και εξέλιξη του ανθρώπου και όχι στην υλιστική του ανάγκη και υπερβολή!
Έτσι λοιπόν σε πολλές χώρες με δολοπλοκίες, με εξαγορά ή επιβολή αχυρανθρώπων στην εξουσία, χούντες, ανατροπές εκλεγμένων κυβερνήσεων,  ακόμα και με πολεμικές συρράξεις κατόρθωσαν στο τέλος να τις κάνουν υποχείρια τους με βραχυπρόθεσμα ωφέλει όπως τα ενεργειακά και τα ορυκτά αποθέματα τους αλλά και με μακροπρόθεσμο σχέδιο την άλωση της ίδιας της Ευρώπης χωρίς πόλεμο!!!
Η Ευρώπη είναι προσβάσιμη και από την Αφρική και από την Ασία (φανταστείτε … θα μπορούσαν ας πούμε ποτέ Αφρικανοί λαθρομετανάστες να διασχίσουν τον Ατλαντικό για να βρεθούν στην Αμερική;)
Τα τελευταία χρόνια οι εμπόλεμες περιοχές εγγύς στην Ευρώπη είναι πάμπολλες και πολλοί απελπισμένοι αλλά και καθοδηγούμενοι άνθρωποι ξεκινούν και φτάνουν από τα Αφρικανικά Μεσογειακά παράλια στην Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα η οποία επιβαρύνεται περισσότερο και από τα Μικρασιατικά παράλια καθώς και από τον Έβρο μια και η φίλη και σύμμαχος Τουρκία θέλοντας να έχει μερίδιο από το μελλοντικό μοίρασμα της πίτας επιτρέπει σε καραβάνια ολόκληρα από το Πακιστάν την Ινδία κ.α να διασχίζουν όλη της την επικράτεια και στο τέλος να μας τους φέρνουν με τα καράβια τους (υποτίθεται) οι δουλέμποροι (για μένα σίγουρα είναι πράκτορες επ’ αμοιβή) αφιερωμένοι στο μεγάλο σκοπό δηλ. του να δημιουργήσουν ξανά την παλιά τους αυτοκρατορία!!!
Τα σκοτεινά μυαλά γνωρίζουν ότι ειδικά οι Μουσουλμάνοι λόγω θρησκευτικού φανατισμού δεν αφομοιώνονται και δεν προσαρμόζονται εύκολα όπως επίσης ξέρουν για την πολυγαμία και την ταχύτατη πληθυσμιακή τους ανάπτυξη και αυτό είναι που τους κάνει να ευελπιστούν ότι αν οι Ευρωπαίοι δεν αντιληφθούν εγκαίρως τον κίνδυνο για να αντιδράσουν και συνεχίσουν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου σε λίγα χρόνια θα αποτελούν μια απλή αναφορά στην παγκόσμια ιστορία.
Ας πάψουν λοιπόν οι ύποπτοι εγχώριοι θιασώτες της πολυπολιτισμικής συνύπαρξης να θεωρούν το πρόβλημα απλό και να το θέτουν στην βάση της ρατσιστικής υπερβολής. Ας δούνε τα προβλήματα που υπάρχουν ήδη στις διάφορες γειτονιές της Αθήνας και τα οποία μέρα με την ημέρα γίνονται πιο πολλά και πιο δυσεπίλυτα!!!
Δεν θεωρούμε υπεύθυνους αυτούς τους ανθρώπους που είναι εδώ αλλά το σίγουρο είναι ότι μέσω αυτών έχουν δρομολογηθεί μακροχρόνια σχέδια που θα σβήσουν από το χάρτη και εμάς αλλά πιθανόν και όλη την Ευρώπη.
Ας δούμε όλοι πιο μακριά γιατί το οφείλουμε στις χιλιετίες που υπάρχουμε σαν λαός αλλά και στις επόμενες γενιές που θα μας ακολουθήσουν.
Η Μέρκελ δείχνει κάτι να κατάλαβε ας ελπίσουμε ότι θα την ακολουθήσουν και άλλοι… Εγκαίρως!!!

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

9 σχόλια:

 1. Δείτε τις απεργίες πείνας των λαθρομεταναστών προκειμένου να εκβιάσουν την Ελληνική πολιτεία και να την φέρουν προ τετελεσμένων. Με το ζόρι απαιτούν να αποκτήσουν καθεστώς πολιτικού πρόσφυγα μονίμως επιδοτούμενου και άνεργου. Είναι αμόρφωτοι, στην πλειοψηφία τους. Είναι ανεπάγγελτοι. Μεταξύ αυτών μπορεί να βρίσκονται και ταλιμπαν ή μουτζαχεντιν, ή ιμάμηδες τρομοκράτες, ανώμαλοι πισωγλέντηδες βιαστές, εθισμένοι αφγανοί ναρκομανείς και πλήστοι άλλοι ων ουκ έστι τέλος. Όλοι αυτοί καθοδηγούνται, χειραγωγούνται, είναι εκμεταλλεύσιμοι άμεσα από Ελληνες πολιτικούς νενέκους και κεφαλαιοκράτες, και αποτελούν βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας. Η Ελληνική κοινωνία δεν μπόρεσε να συνυπάρξει, να συμβιώσει, με τους Τούρκους, θα το πετύχει τώρα με τους αφγανοπακιστανούς? Έίναι αδιανόητο και τα παιδιά μας απειλούνται άμεσα από τα σχέδια των Αμερικανοεβραίων καπιταληστών που θέλουν να διαλύσουν την κοινωνία μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπραβο χτυπησες κεντρο, ακριβως ετσι εχουν τα πραματα....Στην Ενωμενη Ευρωπη χτυπιουνται δυο δυναμεις οι του ελληνισμου και του εβραισμου...οι δυναμεις του ελληνισμου ειναι ολος ο ευρωπαικος πολιτισμος, ενω στις δυναμεις του εβραισμου ειναι ο εβραιοαμερικανικος ιμπεριαλισμος, με αεροπλανοφορα τον κομμουνισμο και τον μωαμεθανοχριστιανισμο...Οι δυναμεις του ελληνισμου απελευθερωνουν τον ανθρωπο σαν οικονομικη και πνευματικη υποσταση, ενω οι δυναμεις του εβαιοαμερικανισμου, τον θελουν goim...Ειθε η Ευρωπη να αφυπνισθει εγκαιρως....Οι αλλοι λαοι της Ασιας κυριως προσδιοριζονται μεσα απο αυτες τις δυναμεις, και αρα θα καθοριστει η ταυτοτητα τους απο την εκβαση του πολεμου μεταξυ φωτος και σκοτους δηλαδη μεταξυ ελληνιζουσας ευρωπης και εβραιζουσας αμερικης....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλε, αναμασάς Γερμανική προπαγάνδα.
  1."Αντιαμερικανισμός". Οι Αμερικάνοι έχουν φύγει από την Δυτική Ευρώπη από το 1990. Τα συμφέροντά τους είναι να περνάνε για την Μέση Ανατολή και τα πετρέλαια και να περιορίζουν τους Ρώσους, κάτι που και οι Γερμανοί το θέλουν 50-50 όμως και με άλλο σκοπό.
  2. Αυτό το αντι-εβραϊκό... Και ο Χίτλερ αυτό είχε για ιδεολογία. Που τους είδες; Που σε πείραξαν; Τα εξωτερικά μας χρέη είναι κυρίως σε Γαλλικες, Γερμανικές και Πορτογαλικές τράπεζες. Και αυτές πουλάνε αντι-εβραϊκή φιλολογία. Οι Τούρκοι, σε πειράζουν. Οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι. Και οι Άγγλοι και οι Ρώσοι και οι Βούλγαροι και οι Αλβανοί. Τους Εβραίους, τι τους ανακατέβεις?

  Οι Ασιάτες μεταναστεύουν Δυτικά από το 2000 πΧ. Κάθε μετανάστευση είτε ήταν Έλληνες είτε Κέλτες, είτε Γότθοι., είτε Ούννοι, είτε Πετσενέγκοι, Τούρκοι και Αφγανοί, είχε τριβές. Που την βλέπεις την συνομωσία?

  Το Γερμανικό θαύμα βασίζεται σε ξένους εργάτες (που τους στέλνουν σπίτια τους σε κάθε ύφεση). Οι Αμερικάνοι το σκαρφίστηκαν αυτό?

  Ευρώπη? Ποιά είναι ακριβώς η Ευρώπη? Η Αμερική, με τα ψέματα ή την προπαγάνδα της έχει εθνικισμό. Δεν είδα κανένα Βούλγαρο ή Ισπανό να βουρκώνει όταν βλέπει την ...Ευρωπαϊκή σημαία.

  ΥΓ το Κινέζικο κεφάλαιο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το να πιστέψω ότι η Μέρκελ άλλαξε κάτι από τις "εντολές" που παίρνει από την Budesbank και τον Weber, θα ήταν σαν να πιστεύω ότι ο Jeff κινείται με καθαρώς πατριωτικά κριτήρια.
  Οι λάθρο δεν θα φύγουν από πουθενά, υπάρχει στόχος και πρέπει να επιτευχθεί.

  Έχω μια απορία, άραγε όλοι οι λάθρο θα πάρουν την Κάρτα του Πολίτη ;;

  Ο Αρμαγεδώνας είναι εδώ !


  Ένας συνοδοιπόρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ...και φυσικά, ο στόχος είναι όλη η Ευρώπη !

  Ένας συνοδοιπόρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Οι ΗΠΑ από τη στιγμή της ίδρυσής τους ήταν ένα πολυπολιτισμικό κράτος. Διακήρυξαν την "ελευθερία" και την "ισότητα" όντας ιδιοκτήτες σκλάβων και απαγορεύοντας την ψήφο στις γυναίκες. Για τέτοια υποκρισία μιλάμε! Κυβερνιέται από τότε από μια ελίτ λευκών αγγλόφωνων που υπερηφανεύεται για την ευρωπαϊκή καταγωγή της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ετσι να ψοφησεις ΓΑΠ...

  http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=88363

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η πολιτικη τους ειναι οχι φιλοεβραικη αλλα καθαρα Εβραικη. Ο Σαρκοζυ και ολοι οι αλλοι γαλλοι δελφινοι ειναι Εβραιοι. Ποια πολιτικη θα προωθησουν ;;
  Τη δικη μας ;;
  Το θεμα ειναι οι εφοπλισταραδες οι δικοι μας τι σκατα πρεσβευουν αφου κρατανε ολο το εμποριο της γης ;;

  Ειναι ολοφανερο οτι και το 1800 επειδη οι Ελληνες ειχανε κατακτησει παλι ολο το εμποριο της Εσπεριας, με τις δυο μεγαλες πολεις ΣΜΥΡΝΗ και ΠΟΛΗ, τα εβραιοπουλα (Φιλικη εταιρεια=μασωνια) μας ξεσηκωσαν να πολεμησουμε τους Τουρκους- σιγα καλε ποιους Τουρκους, μη χεσω- ολοι ητανε εξοθωμανισθεντες κατοικοι της Μικρας Ασιας
  και μπηκαμε στον πολεμο ενω σε 50 χρονια θα περναγε παλι στους Ελληνες η πρωην νεα-ρωμαικη αυτοκρατορια αλλα με ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ αφου η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ πατουσε σε στο ελληνικο ιδεολογημα !!!

  Αντε ρε ξυπνατε αμορφη μαζα του Κοπολα και του Κιουμπρικ... του χορρορ και των γουεστερν.. του κρακ και της εκστα-ΣΙ
  ΠΕΣΤΕ ΕΚΣΤΑ-ΝΟ !!!!

  αντε ρε διαβαστε Κοντογλου να μορφωθειτε, ακουστε κανενα φωτισμενο ανρθωπο και οχι τους λατρεις του μαμωνα σαν τον Κουτσού και τους ομοιους τους....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. To χειρότερο συντρόφισσες και σύντροφοι του συνασπισμού της ριζοσπαστικής αριστεράς και της προόδου, της ανανεωτικής πτέρυγας της δημοκρατικής αριστεράς, της εξωκοινοβουλευτικής ομάδας ρανταρ-σία και των ΜΚΟ "απολαύστε τον ρατσισμό" και " είμαστε όλες μετανάστριες" δεν είναι οι πενήντα - εκατό χιλιάδες ταλαίπωροι μουτζαχεντίν χάλκ....Το χειρότερο έπεται και έχει άμεση σχέση με την εφαρμογή του οθωμανικού οπισθολατρευτικού δικαίου εις το άμεσο μέλλον. Μιά γεύση των όσων πρόκειται να συμβούν πήραμε πρόσφατα στο Σύνταγμα, μετά το "κάψιμο" του κοπρανίου, από τους συντρόφους εξ' ανατολών οι οποίο έσπασαν τζάμια ( και οχι τζαμιά) αναποδογύρισαν αυτοκίνητα για να ελέγξουν τις αναρτήσεις τους και πέταξαν τις διάσημες (πλεον) βόμβες μολότωφ με τις οποίες τους εφοδιάζει ο σύντροφος Κωνσταντίνου της ρανταρ-σια...Οι μουσουλμάνοι συντρόφθισσες και σύντροφθοι, πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνελάκια του Πλέϊ-μπόυ..Αν υποθέσουμ οτι στο Ελλαδισταν αυτή τη στιγμή -και μετά από 10-15 χρόνια που ήρθαν οι πρώτοι- δηλαδή μέσα σε 10 χρόνια- βρίσκονται 700 χιλιάδες υπήκοοι της μουσλιμανίγια , φαντασθείτε πόσοι θα είναι μετά από 10 χρόνια με τον σημερινό ρυθμό. Είναι ηλίου του πασοκ φαεινότερο οτι οι L-nes καφέ φραπέ με σπαστό καβλαμάκι θα είμαστε μειονότης μετά από 5-10 χρόνια. Αφού οι μουσουλμανιακοί στην Ασία ( Μπαγκλα-Πάκι-Αφγάνοι-Ιράνοι) είναι τουλάχιστον 500 εκατομύρια, και εμείς οι γιουνάνι ( L-nes τουρκιστί και στα Ορντού) είμεθα οι καψεροί 10 κατομύρια και μειούμενοι συνεχώς ελέω Γιωργάκι, ε να μην έρθουν και 10-20 εκατομύρια μουσλίμια εντώ στο Ελλαδιστάν του Γιουνανιστά. Ντηλαντή συντρόφισσες και σύντροφοι του Τσύριζα και της ΔΑ, σύντροφε Θανάση, οι Μουσουλάντοι αδελφοί μας μουτζαχεντίν δημιουργούν / έχουν δημιουργήσει μιά βάση στην Ελλάδα για τον πολλαπλασιασμό τους και την - με ειρηνικά και ερωτικά μέσα(βοηθήματα)-βλ. λίγο βιασμοί-λίγο οθωμανικό-κατάληψη της χώρας μας. Και άντε μετά σύντροφοι της ευρύτερης αριστεράς και της προόδου να μπορέσουμε να κάνουμε σύντροφους κομμουνιστές τους μουτζαχεντίν-ταλιμπάν και να τους διδάξουμε τον ιστουρικό υλισμό του Κάρολου. Το πιθανότερου είναι οτι αυτοί, θα μας επιβάλλουν την Σαρία, ήγουν το θρησκευτικό τους νόμο, συντρόφισσες και σύντροφοι και ΜΚΟ ( Μπίζνες Καλά Οργανωμένες)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.