Σαν πολυ δεν μαγκεψάμεν τώρα τελευταία?

 Ελλην Φορολογούμενος

 

 

Η τοποθέτηση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Α.Νταβούτογλου σε απάντηση τούρκου δημοσιογράφου:   "Η Ελλάδα θα υποχωρήσει στο Αιγαίο ή θα υποστεί τις συνέπειες"

μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Μια, πώς να το πω; Χαρμολύπη!!! Ναι αυτή είναι η σωστή έκφραση. Το συγκεκριμένο γεγονός έχει ένα θετικό   και πολλά άλλα εξίσου αρνητικά.
Κι αφού το θετικό είναι ένα και μοναδικό, λέω να ξεκινήσω από αυτό για να τελειώνω γρήγορα και παστρικά από την πρώτη κιόλας παράγραφο, όσο για τα  αρνητικά πολλοί περισσότεροι αλλά και πολύ καλύτεροι και με γνώση πάνω σ΄ αυτά τα θέματα έχουν καταπιαστεί από καιρό και σέβομαι τις γνώμες τους και τις απόψεις τους
. Λοιπόν, το θετικό είναι ότι πρώτη φορά ο κοντός το λέει στα ίσια.
«θεωρώ ότι το Αιγαίο σας πέφτει πολύ......... Γιουνάνηδες και γουστάρω να το μοιραστούμε τσαμπουκαλίκι »
Μέχρι εδώ όλα (δηλαδή ένα μόνο) καλά! Και λέω καλά γιατί όσο καλοπροαίρετος να είναι κάποιος , όσο ανάγκη για φιλία , αγκαλιές , χάδια κουμπαριά , ζεμπεκικιές  και άλλα τινά  να έχει ανάγκη. Αυτή η ωμήλα* , το περίσσιο τσαμπουκάλεμα και ο φτηνός εθνικισμός , από τον κύριο καθηγητά που στο φινάλε είναι και μια τζούρα άνθρωπος , αντί να με χαλάσει , με έφτιαξε . Και λέω με έφτιαξε για έναν και σημαντικό λόγο.
Τώρα , μετά την δήλωση του κοντοΥΠΕΞ  , τι  στα κομμάτια θα λένε στα σουλάτσα και στις βεγγέρες στα σούρτα και  στα φέρτα οι  αξιότιμοι κύριοι πρωθυπουργοί της χώρας μας και της γείτονος και φίλης και συμμάχου και κουμπάρας  Τουρκίας . Με τι μούτρα αυτή η μισοριξιά , ο Νταβούτογλου θα κοιτάει τον πτωχό (λόγω τρόικας) αλλά πλην τίμιο και λεβέντη Δρούτσα.
Τι θα πουν σε κάποιους που εδώ και χρόνια φωνάζουν ότι δεν είναι για παρέα τα μεμέτια , άμα θέλετε φιλίες ψάχτε αλλού όχι πάντως από κει μεριά. Είναι μπαμπέσης ο μεμέτης , μόλις ο Χαρδαβέλας , άρχισε τις εκπομπές με τα πετρέλαια,  ο κοντοπούτ@νος δεν έχασε επεισόδιο τα είδε όλα και σήμερα τσουουουπ!!!  Έκανε τη δήλωση της χρονιάς .
Είδες κοντό άνθρωπο δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι , δες ο Ναπολέων μια πιθαμή ήτο , το ίδιο και ο Αδόλφος και ο Στάλιν ήτο βραχύσωμοι έτεροι , να μην για κάποιον  διάσημο ποινικολόγο.    
*ωμήλα , από το ωμός