Παρέμβαση Παπουλια για το θέμα της τρομοκρατίας

"Τις τελευταίες μέρες διαπιστώσαμε πώς ο παραλογισμός της τρομοκρατίας μπορεί να απειλήσει την επώδυνη προσπάθεια της χώρας μας για σταθεροποίηση της οικονομίας και αναβάθμιση της διεθνούς εικόνας της", τονίζει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλιας, με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα με την αποστολή των παγιδευμένων πακέτων σε ευρωπαίους ηγέτες και πρεσβείες στην Αθήνα...
 

Ο κ. Παπούλιας σημειώνει ότι "η καταδίκη κάθε είδους βίας είναι αυτονόητη και ισχυρή. Όπως επίσης αυτονόητη και ισχυρή θα πρέπει να είναι η συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων στα θέματα που υπερβαίνουν τις κομματικές διαχωριστικές γραμμές". 

"Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι συνέβαλαν στην αποτροπή τρομοκρατικών επιθέσεων και να εκφράσω τη βεβαιότητά μου ότι η ελληνική πολιτεία είναι σε θέση να υπερασπιστεί το δημοκρατικό κεκτημένο και να εμπεδώσει κανόνες ασφάλειας για τους πολίτες", τονίζει και καταλήγει: "Καλώ όλους να αναλογιστούν πόσο εύκολο είναι στις μέρες μας ένας αστάθμητος παράγοντας να προκαλέσει δραματικές συνέπειες σε μία συγκυρία κρίσιμη για το μέλλον της πατρίδας μας".


nooz.gr