Μετατροπή της πραγματική μειοψηφίας ... σε πλασματική πλειοψηφία!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Ακούγοντας τα νέα μέτρα που προτίθεται να πάρει εις βάρος μας η κυβέρνηση μου ήρθε στο μυαλό ή περίφημη φράση του Αριστοτέλη “Ομοια ως εστί το πολύ τα  μέλλοντα τοις γεγονόσι” που στα νεοελληνικά σημαίνει ότι “Τα μέλλοντα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο μέρος όμοια με όσα έχουν γίνει” και συμπληρώνω  ότι ίσως είναι ... και χειρότερα!!!
Κάνω αυτή την επισήμανση για αυτούς που καυχιόνται ότι η απόχη και η μη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία θα προβλημάτιζε και εν μέρει θα νουθετούσε τους εισπράκτορες των ΔουΝουΤάδων!!!

Φίλες/οι  όχι μόνο δεν πήραν χαμπάρι αλλά είδατε ότι αυτοκηρύχτηκαν νικητές και δικαιωμένοι για τις επιλογές και τις αποφάσεις τους εις βάρος μας. Μάλιστα με περίσσιο θράσος και ωμότητα μας κοροϊδεύουν πως τάχατε δεν θα θίξουν περαιτέρω τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους αλλά ήδη έχουν ληφθεί αποφάσεις για  την αύξηση του Φ.Π.Α σε πολλά από τα βασικά είδη, στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η, στο πετρέλαιο θέρμανση, ενώ κατάντησαν οι μετακινήσεις μας εντός της χώρας μας να φαντάζουν σαν ταξίδια στο εξωτερικό με τα ληστρικά διόδια που έχουν επιβάλει οι μεγαλοεργολάβοι υποστηριχτές τους!!!
Τις τελευταίες μάλιστα μέρες τα φερέφωνα τους (αβανταδόροι μεγαλοδημοσιογράφοι) μας πλασάρουν τα νιαουρίσματα του κ. Πρωθυπουργού απέναντι στην κ. Μέρκελ ως........
λεονταρισμούς ενώ παράλληλα επανέφεραν στο προσκήνιο την υπόθεση Βατοπαιδίου με στημένες ψηφοφορίες και παραπομπές που φέρνουν στο νου όλων μας την σοφή λαϊκή φράση “Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει”
Ανέφερα τα παραπάνω για να σας δείξω ότι η αποχή μας τελικά τους καταβόλεψε μια και  μετέτρεψε την πραγματική μειοψηφία τους σε πλασματική πλειοψηφία που τους επιτρέπει να συνεχίσουν με ερασιτεχνισμούς και παλινωδίες  το θεάρεστο έργο τους. ¨Ένα έργο που οι εναπομείναντες πραγματικά μεγάλοι σε ηλικία, αλλά το κυριότερο σε ανάστημα,  Μίκης Θεοδωράκης και Μανώλης Γλέζος χαρακτηρίζουν με τα λεγόμενα τους ως εθνική προδοσία!!!