Γνώριμο ... σκηνικό!!!

10
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Μικροεκρήξεις, ύποπτα δέματα, και κυνηγητό 22ρονων και 24χρονων τρομοκρατών με πλούσια όπως φαίνεται δράση και πείρα που ίσως μας πουν ότι άρχισε από το νηπιαγωγείο!... σκηνικό γνώριμο (αποπροσανατολιστικό ενδεχομένως) μια και είμαστε  λίγα εικοσιτετράωρα πριν την Κυριακή των εκλογών!!!!
Των εκλογών που ο ίδιος ο πρωθυπουργός φρόντισε να εκτρέψει από την πραγματική τους διάσταση δηλώνοντας ότι πρέπει μέσω αυτών να του δώσουμε τα συχαρίκια για όλα τα καλά που μα έφερε τον τελευταίο χρόνο!!!
Γενικά ο κ. Παπανδρέου τον τελευταίο καιρό δείχνει να διακατέχεται από μια αγωνία που θυμίζει την αγωνία υποψήφιου εξετάσεων για κατάληψη μίας θέσης ή μίας επιβράβευσης από πρόσωπα που ξεπερνούν την πρωθυπουργική του εξουσία και ιδιότητα!...
Όλοι οι βουλευτές αλλά και οι...........
υπουργοί ορκίζονται κατά την ανάληψη της θητείας τους πίστη στο σύνταγμα και τους νόμους αλλά το κυριότερο την υποχρέωση τους να υπηρετήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τον λαό που τους επέλεξε ως αντιπροσώπους στα ανώτατα αξιώματα. Αντί αυτού βλέπουμε τα τελευταία χρόνια κάποιοι εκλεγμένοι και διορισμένοι (από τους εκλεγμένους) να λειτουργούν ως ντήλερ εταιρειών, μεγαλοεκδοτών και γενικά συμφερόντων που είναι ενάντια στο συμφέρον των πολιτών αυτής της χώρας. Των πολιτών των οποίων την κριτική σκέψη και ενδεχομένως αντίδραση στις κάλπες προσπαθούν να νοθεύσουν με μεγαλόστομες αντιπροεδρικές δηλώσεις του τύπου “Τα φάγαμε όλοι μαζί”  “Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες και άχρηστοι”  “Οι των ένοπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας είναι αντιπαραγωγικοί” και άλλα τέτοια που αποσκοπούν στον διαμελισμό της Ελληνικής κοινωνίας σε αλληλοσυγκρουόμενες ομάδες. Τελικά στην Ελλάδα η μόνη ομάδα που είναι ικανή, είναι αυτή  των τρομοκρατών (θα έστελνα τρομάρα τους παγιδευμένη επιστολή στον Σαρκοζί) η οποία εδώ και χρόνια εμφανίζεται πάντα την κατάλληλη στιγμή για την παραπαίουσα εξουσία και αλλάζει την ατζέντα της επικαιρότητας!.... αλλά ικανότεροι όλων μας είναι και οι ίδιοι οι πολιτικοί εκ των οποίων πολλοί, αφού πρώτα τα έκαναν μπάχαλο με την ανεπάρκεια, την υποτέλεια και την ιδιοτέλεια (για προσωπικό τους συμφέρον) έρχονται εκ των υστέρων με περίσσιο θράσος και μας δηλώνουν ότι …. θα μας σώσουν!!!
Την ερχόμενη Κυριακή ας πάρουν την απάντηση που τους αξίζει μόλις ξεσφραγιστούν  οι κάλπες και αρχίσει η καταμέτρηση…. με χιλιάδες αρνητικές “βόμβες ψήφοι” !!!

Υποσημείωση:
Υπάρχει η πληροφορία ότι ο κ. Παπανδρέου απείλησε ότι αν δεν ψηφιστούν οι υποψήφιοι του κόμματος του, για να μας τιμωρήσει που είμαστε αχάριστοι θα παραιτηθεί και αντ’ αυτού θα βάλει  τον Πάγκαλο στην θέση του!!!
Πω πω … ΦΡΙΚΗ!!!!!

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια
  1. Πολύ ύποπτες οι τοποθετήσεις βομβών και η αποστολή πακέτων εκκρηκτικών λίγες μέρες μόνο πριν από τις εκλογές, ενώ φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ παθαίνει πανωλεθρία. Τα ΜΜΕ παπαγαλάκια της κυβέρνησης όλα ασχολούνται σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα με τις βόμβες και έχουν παραμερήσει το θέμα των εκλογών. Ποιόν συμφέρουν αυτά μέσα στην Ελλάδα είναι προφανές. Τον κ Παπανδρέου. Γιατί τόσο καιρό είχαμε ησυχία και ξαφνικά βόμβες και εμπρησμούς αυτοκινήτων από αναρχικούς (που είναι εξαφανισμένοι οι αναρχικοί τόσους μήνες ΠΑΣΟΚ);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν η βομβα "εσκασε" στα "χερια της 17Ν" θα επρεπε κανεις να παρει συνεντευξει απο τους εβραιους για να καταλαβει τι εγινε, πως εσκασε και ποσο γρηγορα τους πιασανε.

    Και καπως ετσι εξαρθρωθηκε τοτε αυτη.

    Τα σημερινα παιδακια ειναι να τα λυπασαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλά το λέει ο κ. Πάγκαλος ότι ο Στρατός είναι ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος. Αφού δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του να συλλάβει όλους τους πολιτικούς που εγκλημάτισαν κατά της πατρίδας και εκχώρησαν κυριαρχικά της δικαιώματα εκτός απο αντιπαραγωγικός έχει καταστεί και διακοσμητικό στοιχείο. Περίμεναν για παράδειγμα στα Ίμια σούζα η στρατηγοί να συναποφασίσουν ποιοι;;;
    Ο Σημίτης, ο Γιωργάκης και σκατοπαραγωγός ο Πάγκαλος.
    Ε είναι να μη τη παίρνει μετά τη σημαία ο αέρας;;;
    Μήπως τη γλιτώσει δηλαδή τουλάχιστον η σημαία απο τα νύχια τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ....απέδειξε στους
    αμερικανούς καθοδηγητές του Γιωργάκη
    ΟΤΙ...ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. THE UNABOMBΕR στην ελλαδα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η μάνα του trompaktikou
    δες εδώ
    Τρομπακτικοί, είναι κάτι μουνόπανα του ΣΥΡΙΖΑ, που προστατεύει ο διεφθαρμένος σκατόμπατσος Σφακιανάκης, επειδή είναι άνθρωπος της Αμερικανικής πρεσβείας, που θέλει σε ετοιμότητα τους δήθεν αναρχικούς.
    Προσέξατε ότι οι "αναρχικοί" υπάλληλοι της Αμερικανικής πρεσβείας, δεν έστειλαν βόμβα στις ΗΠΑ ή στο Ισραήλ, αλλά στη ...Χιλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν μερικες ημερες εγραφα για τους Γνωστους Αγνωστους οτι ενα χρονο ηταν εν χειμερεια ναρκη. Και ω του θαυματος μας θυμηθηκαν. Και μας εντυπωσιασε και η αποστολη των δεματων με Πασχαλιατικα στρακα στρουκα που εσταλησαν και ακομη αποστελλονται σε διευθυνσεις παραληπτων ασχετων ως προς τα τεκτενομενα της χωρας τρομοκρατων με βομβες μανταλακια. Δυο τρομοκρατες συνεληφθησαν και πεντε καταζητουνται. Ολη η Αστυνομια επι ποδος. Παπαγαλοι Αμαζονιου παπαγαλακια Πρετεντεριου παπαγαλακια ...παπαγαλακια .....Αναλυουν και επεξεργαζονται με μπουρδου μπουρδου και επιστημονικες ανωτατου επιπεδου ενα γριφο για παιδια προσχολικης ηλικιας? Και οι γνωστο[ αγνωστοι μηπως λεω μηπως ανηκουν στους επι χρημασι μισθωσει εργαζομενους για μελλουμενα που δεν συμφερουν καποιον? Λεω μηπως. Οι εχοντες στοιχειωδη γνωση οχι μονον καταλαβαινουν αλλα και γελανε για αυτα που συμβαινουν σε αυτη την χωρα που απο ΕΛΛΑΔΑ την καναν ΠΙΘΗΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tα θλιβερά παλληκάρια των πανύψηλων σωμάτων και των χαμηλών συνειδήσεων, ο μελετηρός δασοπροστάτης του ΙΑΠ και τα γνωστά-άγνωστα κωλόπαιδα/έποικοι, έχουν τη ψευδαίσθηση ότι μπορούν εσαεί να «δουλεύουν» τουs Eλληνες, full-time+overtime.

    Μία φορά κι ένα καιρό, ίσως και να μπορούσαν. Τώρα όμως, οι αναμενόμενες και προβλέψιμες παλαιάς και νέας κοπής Πασοκιές, με τη χαρακτηριστική «βούλα», την ιδιότυπα γνώριμη δυσοσμία, αχρωμία και βιαστικό ερασιτεχνισμό, αφήνουν παγερά αδιάφορους πλέον, τους βαθύτατα υποψιασμένους Πολίτες.

    Μόνον ανείπωτη οργή, γιά την επί 13 μήνες υποτίμηση της νοημοσύνης μας, την Διεθνή απαξία και διασυρμό της Ελλάδας, που ΑΥΤΟΙ, προς ίδιον και ψηφοθηρικό όφελος, Προ-σχεδιασμένα, συνεχίζουν να προκαλούν. Και η οποία ανείπωτη οργή, πρόκειται έκδηλα να εκτονωθεί στις κάλπες, την Κυριακή, 07 Νοεμβρίου, 2010.

    Lighting-it-up fellas! The party is over.

    Υ.Γ. Το επικίνδυνο ΠΑΣΟΚικό σύστημα θα χρησιμοποιήσει όλα τα βρωμερά μέσα για να επιτύχει το σκοπό του. Πρέπει να αντιδράσομε όλοι μας βίαια.
    Και έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει, και είμαστε εδώ, και θα το αποτρέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι ρε ο Παγκαλος δεν παραγει,παραγει φυσικο λιπασμα,και σε μεγαλη δοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοιτάτε και ψηλά τους ουρανούς... Υπερβολική δραστηριότητα των χωρίς διακριτικά αεροσκαφών, πριν τις εκλογές. Τυχαίο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου