Προσκλητήριο στους απανταχού ... Έλληνες!!!

13
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Τις τελευταίες μέρες ακούμε όλο και συχνότερα από τα κυβερνητικά στελέχη, κλισέ φράσεις και αναλύσεις του τύπου ότι το κράτος είναι σαν μια επιχείρηση η οποία δεν μπορεί να ξοδεύει περισσότερα από όσα παράγει.
Με αυτό τον τρόπο οι προφέσορες της κακιάς ώρας μας λένε ότι οι περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις αλλά και οι επερχόμενες απολύσεις ήταν και είναι αναγκαίο κακό για να διασωθεί η Ελλάδα!!!
Δεκτό και σωστό επιχείρημα εκ μέρους τους το οποίο όμως θα χρησιμοποιήσω και εγώ, αλλά για την αφεντιά τους!!!
Κύριοι νυν και πρώην Αρχηγοί, Αρχηγίσκοι και Βουλευτάδες των Ελληνικών κομμάτων αν δεχτούμε τα λεγόμενα σας δηλ. ότι το κράτος λειτουργεί σαν επιχείρηση τότε θα πρέπει να δεχτείτε ότι σε τέτοιες καταστάσεις, αστοχίας, παραλήψεων και δόλου που την έφεραν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας οι πρώτοι που θα πρέπει να απολύθουν και να εκδιώχθουν θα είναι τα μεγαλοστελέχη της δηλ. οι κεφαλές της που στην προκειμένη περίπτωση είστε όλοι εσείς!... εσείς που όχι μόνο δεν ζητάτε συγνώμη για το κακό που προξενήσατε στην Ελλάδα (επιχείρηση όπως την λέτε) αλλά κατηγορείτε και φορτώνεται στους........ απλούς υπαλλήλους (δηλ. στους Έλληνες πολίτες) να ξεπληρώσουν την ανικανότητα, τα λάθη, τις παραλήψεις και τις κλεψιές που διέπραξαν πολλοί από εσάς.
Έχετε το θράσος και μιλάτε και μας υπόσχεστε λύσεις ενώ καλύπτετε τους κλέφτες και τα λαμόγια που εκθρέψατε στο κόρφο σας φοβούμενοι ότι αν τα πειράξετε θα βγάλουν και τα δικά σας άπλυτα στην φόρα!!! 
Φυγαδεύσατε διακομματικά και εντέχνως τον Χριστοφοράκο στην Γερμανία για να μη μιλήσει για τις χορηγίες  που έδωσε η Siemens σε πολλούς από εσάς αλλά και στα κόμματα σας!!! (Εξαιρώ τον κ. Μαντέλη που ο φουκαράς δήλωσε ότι του έδωσαν τα χρήματα …λόγω... εκτίμησης!!!)
Κοροϊδεύετε βγάζοντας αλληλοσυγκρουόμενα διακομματικά πορίσματα από τις εξεταστικές που στήνετε οδηγώντας στην λήθη τα μεγάλα σκάνδαλα του χρηματιστηρίου, των Ολυμπιακών αγώνων, του Βατοπαιδίου, τις μίζες στους εξοπλισμούς και τόσων άλλων σκανδάλων που φαγώθηκαν και κλάπηκαν εκατοντάδες δις από τα λεφτά που ήταν για την υγεία, την παιδεία, την ασφάλεια, την κοινωνική μέριμνα και ευημερία του λαού μας!!!
Εφεύρατε την περίφημη παραγραφή για να διαγράφετε νόμιμα τις ανομίες σας και τώρα κόβετε το ρεύμα στον οικογενειάρχη που δεν μπορεί να το πληρώσει, ενώ το περίφημο καλάθι της νοικοκυράς το μετατρέψατε σε χαρτοσακούλα από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια των βασικών αγαθών.
Επιτρέψατε και γέμισε η χώρα μας με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες  οι οποίοι τελευταία μας κάνουν και επίδειξη δύναμης απλώνοντας τις κουρελούδες τους στα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας είτε για να προσευχηθούν, είτε για να πουλήσουν τη πραμάτεια τους μπροστά από τα μαγαζιά των μικροεμπόρων, τους οποίους απειλείτε με φυλακίσεις γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές!!!
Η (επιχείρηση όπως λέτε) Ελλάδα χρεοκοπεί και για αυτό είσαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι όλοι σας, οπότε το αφεντικό της που είναι ο Ελληνικός λαός απαιτεί να ξεκουμπιστείτε εδώ και τώρα (με εθελουσία έξοδο) πριν σας βρει η οργή του!!!

Το προσκλητήριο για την σωτηρία της Ελλάδας ξεκίνησε και οι απανταχού Έλληνες θα συνδράμουν και θα την ξαναφέρουν εκεί που της αξίζει!!!



Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια
  1. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ [ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ?????ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φωτιά στη φωτο είναι για να ψήσουμε τους αλήτες της τρόϊκας ?

    Προτιμώ κρεμάλα στο σύνταγμα. Στη φωτιά να ρίξουμε το Γιωργάκι, την παρέα του και μερικόυς τραπεζίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομαδικά πυρά κατά του Μνημονίου
    στο ΣτΕ...
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Απίστευτα πράγματα, τρελά κι ακατανόητα…
    Με τα επιχειρήματα των εισηγητών ο Κολοκοτρώνης θα είχε οδηγηθεί στην λαιμητόμο.
    Χάθηκαν κι οι δικαστές πια…
    Ούτε Τερτσέτης ή Πολυζωίδης ή έστω ένας Σαρτζετάκης ή ένας Ντεγιάννης δεν υπάρχουν πια…
    Όταν ο Μιχάλης Δεκλερής ανέτρεπε δεκάδες , επιζήμιες για το περιβάλλον , κρατικές αποφάσεις , δεν υπερίσχυε το επιχείρημα του «μείζονος εθνικού συμφέροντος» ή όπως αλλιώς περιγράφουν τον ραγιαδισμό οι κυρίες εισηγήτριες…
    Απελπισιά…Ουφ…

    Καμμία αίσθηση καθήκοντος ή ελάχιστη ντροπή για την πατρίδα.
    Γι αυτό επιμένω ότι φυλακίσεις και δημεύσεις περιουσίας είναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟ που πρέπει να κάνουμε.

    Το ζητούμενο είναι να ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΤΟΥΝ δημόσια, να στιγματιστεί το όνομα το δικό τους και η ντροπή να αγγίξει τα παιδιά τους σε βάθος γενεών.
    Να ντραπεί το παιδί του πολιτικάντη/δικαστικού να βγει στον δρόμο.
    Να στηθεί μνημείο ντροπής αιώνιο που να στερήσει τον ύπνο από τα παιδιά τους και να τρομάζουν και μόνο στη σκέψη ότι υπάρχουν και φέρουν το στίγμα.

    Να υποφέρουν τα παιδιά τους όπως υποφέρει ο ελληνικός λαός τόσα χρόναι ανεχόμενος την ξεφτίλα τους, την πουλημένη συνείδησή τους και την ντροπή που φέραν στην πατρίδα.

    Όλοι όσοι υπέγραψαν και υποστηρίζουν έμμεσα ή άμεσα την υποθήκευση Ελληνικής γης προς όφελος των απατεώνων τραπεζιτών.

    Όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Σφάξτε τους όλους μετά τα Χριστούγεννα!»

    ...γραφουν οι συμπολιτευομενες (!!!) εφημεριδες για τον Ιρλανδο πρωθυπουργο και την κυβερνηση που τους παρεδωσε στα χερια των τοκογλυφων.

    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ!
    Δεν ειναι δυσκολο, αν και εχουν για προστασια στρατιες απο εβραιους της μοσαντ.
    Καταλληλα οπλα μπορουν να βρεθουν, σκοπευτες καλοι υπαρχουν, ολα μπορουν να γινουν οταν υπαρχει θεληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Συνταγμα των Ελληνων, το οποιο το εχουν κανει κουρελοχαρτο οι προδοτες GAP, Παπακης, Ραγκουσης και CIA, αναφερει ρητα οτι αν ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ, τοτε οι πολιτες ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τα προστατευσουν παση θυσια.
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ!!!

    Επομενως, η οποια πραξη βιας προς οποιονδηποτε η οτιδηποτε ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δεν αποτελει πραξη βιας, αλλα ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ προς τους εχθρους της Πατριδας.

    Οι τυχον συλληφθεντες μετα απο την τελεση μια τετοιας πραξης αντιστασης, ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΩΣ ΗΡΩΕΣ ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΘΑ ΕΚΛEIΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΝΤ και λαθρομετανάστες, διπλή κατοχή που βάζει φωτιά και μπουρλοτιάζει την Ελλάδα. Επομενως, η οποια πραξη βιας προς οποιονδηποτε η οτιδηποτε ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δεν αποτελει πραξη βιας, αλλα ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ προς τους εχθρους της Πατριδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΩΝΗ ΠΡΟΔΟΤΗ...ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ..ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν θα έπρεπε να αναλογιστεί ότι δεν είναι σωστό, κάποιος Έλληνας να είναι πρόβατο ενός οποιουδήποτε ( ξένου ) κόμματος;

    Σφιχτείτε λίγο. Πρέπει να αρχίσουμε επιτέλους να ενεργούμε ως ένα σύνολο, να αρχίσουμε να είμαστε και να δρούμε συντονισμένοι ( άρα πολλοί, και επομένως ισχυροί ), και να αποτελέσουμε επιτέλους εμείς οι ίδιοι την σφραγίδα τού Ελληνικού μας Μέλλοντος.

    Να είμαστε συνενοημένοι μεταξύ μας. Να παίρνουμε αποφάσεις κοινών ενεργειών.

    Να πάψουμε να είμαστε πελάτες και καταναλωτές ξένων προϊόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αλλά και ακόμα από τη Δομινικανή Δημοκρατία και τον Άγιο Δομήνικο.
    -----------

    Αυτό, για να πώ την αλήθεια, δεν το περίμενα!

    Έχουν τόσα λεφτά για τα εισιτήρια;
    Εμείς δεν μπορούμε να πάμε στην Αθήνα λόγω διοδίων, κι αυτοί έρχονται από τη Μέση Αμερική;

    Ποιά κοπρόσκυλα προωθούν αυτήν την εκμηδένιση των Ελλήνων; Που κάποια στιγμή τεχνηέντως και κατόπιν σοσιαληστρικού σχεδίου των Γερμανών, θα εξαναγκάσουν τους Έλληνες να εγκαταλείψουν τη χώρα, και ο πληθυσμός θα αντικατασταθεί από Γερμανούς και από τους εργασιακούς σκλάβους τους;

    Λένε ότι ήδη η μισή Κρήτη είναι πουλημένη σε γερμανούς λαθρομετανάστες και γερμανικές εταιρείες...


    Οι βασικότεροι λοιπόν ΛΆΘΡΟ, είναι τα Γερμανο-Αλβανικά κοπάδια, και όχι οι Αφγανοί/Πακιστανοί/Ινδοί.
    Οι τελευταίοι, είναι απλώς το ΝΕΟ εργατικό δυναμικό των πρώτων ( γερμανών - αλβανών )!

    Πρωτοστατεί όλης αυτής της κατάκτησης, η Ζιμενς με την βαλτή τών Γερμανών πασοκική κυβέρνηση τού Γκέοργκ Τσολάκ - ογλου.
    Για τού λόγου το αληθές, αναρωτηθείτε για ποιό λόγο κανένα γερμανοπασοκικό τομάρι, δεν λέει ούτε μια λέξη για την παράνομη παρουσία γερμανών και αλβανών, ούτε για την δράση γερμανικών επιχειρήσεων τροφίμων, ούτε για την εισβολή στη χώρα, των πολυάριθμων γερμανικών τηλεοπτικών σταθμών, που δρουν ως συντελεστές στην χάραξη Πολιτικής Γραμμής, Γραμμής Υποτέλειας σε γερμανικά προϊόντα, αλλά και ανοχής σε γερμανομογγόλους τής Μικράς Ασίας και των άνανδρων απαιτήσεών τους ( Αιγαίο ) εις βάρος μας.

    Αντί η κυβέρνηση να μπουζουριάσει όλα τα Γερμανικά και Γερμανοτουρκαλβανικά πρακτόρια που έχουν το πρόσωπο «τηλεοπτικών σταθμών», τούς δίνει και την ιδιότητα τού άμεσου ( και μόνου !! ) συνομιλητή της σε Εθνικά Πολιτικά θέματα, μέσω των εμφανίσεων των «υπουργών» της στις οθόνες τους!

    Ή θα διώξουμε, λοιπόν, όλους τούς αλήτες - Καρλ και Φριτς και Γκέοργκ - ή θα εξαφανιστούμε!

    Ούτε καν το νερό από τα δικά μας ύδατα δεν θα πίνουμε σε λίγο, αλλά εμφιαλωμένα ΔΙΚΑ τους νερά!

    Αντισταθείτε σ' αυτούς τούς καριόληδες, με όλες σας τις δυνάμεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αλλά και ακόμα από τη Δομινικανή Δημοκρατία και τον Άγιο Δομήνικο.
    -----------

    Αυτό, για να πώ την αλήθεια, δεν το περίμενα!

    Έχουν τόσα λεφτά για τα εισιτήρια;
    Εμείς δεν μπορούμε να πάμε στην Αθήνα λόγω διοδίων, κι αυτοί έρχονται από τη Μέση Αμερική;

    Ποιά κοπρόσκυλα προωθούν αυτήν την εκμηδένιση των Ελλήνων; Που κάποια στιγμή τεχνηέντως και κατόπιν σοσιαληστρικού σχεδίου των Γερμανών, θα εξαναγκάσουν τους Έλληνες να εγκαταλείψουν τη χώρα, και ο πληθυσμός θα αντικατασταθεί από Γερμανούς και από τους εργασιακούς σκλάβους τους;

    Λένε ότι ήδη η μισή Κρήτη είναι πουλημένη σε γερμανούς λαθρομετανάστες και γερμανικές εταιρείες...


    Οι βασικότεροι λοιπόν ΛΆΘΡΟ, είναι τα Γερμανο-Αλβανικά κοπάδια, και όχι οι Αφγανοί/Πακιστανοί/Ινδοί.
    Οι τελευταίοι, είναι απλώς το ΝΕΟ εργατικό δυναμικό των πρώτων ( γερμανών - αλβανών )!

    Πρωτοστατεί όλης αυτής της κατάκτησης, η Ζιμενς με την βαλτή τών Γερμανών πασοκική κυβέρνηση τού Γκέοργκ Τσολάκ - ογλου.
    Για τού λόγου το αληθές, αναρωτηθείτε για ποιό λόγο κανένα γερμανοπασοκικό τομάρι, δεν λέει ούτε μια λέξη για την παράνομη παρουσία γερμανών και αλβανών, ούτε για την δράση γερμανικών επιχειρήσεων τροφίμων, ούτε για την εισβολή στη χώρα, των πολυάριθμων γερμανικών τηλεοπτικών σταθμών, που δρουν ως συντελεστές στην χάραξη Πολιτικής Γραμμής, Γραμμής Υποτέλειας σε γερμανικά προϊόντα, αλλά και ανοχής σε γερμανομογγόλους τής Μικράς Ασίας και των άνανδρων απαιτήσεών τους ( Αιγαίο ) εις βάρος μας.

    Αντί η κυβέρνηση να μπουζουριάσει όλα τα Γερμανικά και Γερμανοτουρκαλβανικά πρακτόρια που έχουν το πρόσωπο «τηλεοπτικών σταθμών», τούς δίνει και την ιδιότητα τού άμεσου ( και μόνου !! ) συνομιλητή της σε Εθνικά Πολιτικά θέματα, μέσω των εμφανίσεων των «υπουργών» της στις οθόνες τους!

    Ή θα διώξουμε, λοιπόν, όλους τούς αλήτες - Καρλ και Φριτς και Γκέοργκ - ή θα εξαφανιστούμε!

    Ούτε καν το νερό από τα δικά μας ύδατα δεν θα πίνουμε σε λίγο, αλλά εμφιαλωμένα ΔΙΚΑ τους νερά!

    Αντισταθείτε σ' αυτούς τούς καριόληδες, με όλες σας τις δυνάμεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΣΚΑΤΟΚΟΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΑΤΑΡΑ ΤΟΥΣ !

    Eιναι δεύτερη φορά που χρησιμοποιεί αυτή την έκφραση γιά τις ένοπλες δυνάμεις ο κ.Παγκαλος σε σύντομο χρονικό διάστημα.
    Στήν τρίτη επεμβαίνει ο ΓΑΠ ,αν τολμάει……..

    O Πάγκαλος είναι σε διατεταγμένη αποστολή.Προετοιμάζει το έδαφος…..
    για χουντα ?

    - οχι!
    Για συρρίκνωση του στρατεύματος.
    Αυτο γραφεται οντως σημερα και στις εφημεριδες.Το ειπε και ο μπαρμπαΠαπαδοπουλος.
    Tι να τον κάνουμε τον στρατό;
    Να κάνει τον τροχονόμο των λαθρομεταναστών στον Έβρο ;

    Τα ΜΑΤ χρειαζόμαστε για να βαράνε τους συνταξιούχους στο Σύνταγμα και να εξασφαλίζουν την απροσκοπτη προσευχή των ταλιμπάν στα Προπύλαια…
    Εξ άλλου «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας » ως γνωστόν…

    Δεν χρειαζόμαστε στρατεύματα πλέον!!!!!!!Θα φέρει η τρόικα να φυλάει τα σύνορα της Ευρώπης!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Στην Βαρντασκα……._____________
    μονο θα εχουμε να φυλάει τα σύνορα με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας…………….____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάποιον να μας οργανώσει χρειαζόμαστε ρε παιδιά και θα τους πάρει ο διάολος όλους μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 24 Νοεμβρίου 2010 5:37 μ.μ.

    αλλά και ακόμα από τη Δομινικανή Δημοκρατία και τον Άγιο Δομήνικο.
    -----------

    Αυτό, για να πώ την αλήθεια, δεν το περίμενα!

    Έχουν τόσα λεφτά για τα εισιτήρια;
    Εμείς δεν μπορούμε να πάμε στην Αθήνα λόγω διοδίων, κι αυτοί έρχονται από τη Μέση Αμερική;

    XXXXXXXXXXXXXX

    Δεν χρειάζεται να εχουν λεφτά.
    Αρκεί να ειναι ... μωρά και κορμάρες, και να εχουν διάθεση να φύγουν απο την Ντομινικάνα.

    Επ΄ευκαιρία , μάθε οτι ειναι οι ποιό θερμές γυναίκες της Καραιβικής.

    Αντζέντηδες πάμπολοι να πληρώσουν και να τις φέρουν , οχι μόνο εδώ αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

    Θά τους τα... βγάλουν στο εκατονταπλάσιο και σε πολύ συντομο χρονικό διάστημα.

    Δές σε κάποια απο τις εφημερίδες // στο γνωριμίες και μασσάζ πόσες αγγελίες με δαύτες υπάρχουν.

    Μήν πέφτεις απο τα σύννεφα λοιπόν και μήν απορείς.
    Ολα εχουν την εξήγησή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου