“Γνωσταί αι βουλαί των ΔουΝουΤάδων”

12
Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός

  Σε συνέντευξη του στο «Βήμα της Κυριακής» με αφορμή την δημόσια (στο εξωτερικό) δήλωση του Πρωθυπουργού ότι κυβερνάει μια διεφθαρμένη χώρα ο γνωστός μας κ. Γιούνκερ αφού τον υπερασπίστηκε με το παραπάνω, στο τέλος τον χαρακτήρισε «ανοιχτόμυαλο» και «ειλικρινή».
Μετά από αυτό και για να μην είμαστε μικροπρεπείς οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο Πρωθυπουργός αλλά και ο υπουργός οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου  το τελευταίο καιρό δέχονται βροχή τις επιβραβεύσεις, τα εύσημα  και τα βραβεία από πολλούς ξένους παράγοντες και οργανισμούς!
Και μόνο αυτό κάνει πλέον οφθαλμοφανές σε όλους μας ότι οι παραπάνω κύριοι υπηρετούν με υπακοή τους μεγαλοτραπεζίτες του εξωτερικού και τα κράτη τα οποία μας δάνειζαν εδώ και χρόνια υποχρεώνοντας μας  να αγοράζουμε τα όπλα τους, τα κράτη και τα συμφέροντα που ............... απαίτησαν την αποβιομηχανοποίηση αλλά και την απογύμνωση της Ελληνικής υπαίθρου από τους αγρότες (με τις περίεργες επιδοτήσεις που είχαν να κάνουν με απαγορεύσεις συγκεκριμένων καλλιεργειών) με απώτερο σκοπό να φέρουν στην χώρα μας όπως και έκαναν τις μεγάλες πολυεθνικές τους  με τις οποίες μας πουλούν τα προϊόντα τους με υψηλό καπέλο!... σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαϊκές αγορές.
Ταυτόχρονα τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν οι φωνές των οικονομολόγων που λένε ότι το αριθμητικό νούμερο του χρέους που μας ανακοινώνουν δεν δικαιολογείτε όπως και ότι η διέξοδος που χάραξαν με τα βάρβαρα μέτρα που πήραν εις βάρος μας  σίγουρα θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο μια και δεν υπάρχει ανάπτυξη και ρευστότητα στην αγορά.
Μαθηματικά λοιπόν οδηγούμεθα βραχυπρόθεσμα σε ακόμα χειρότερες καταστάσεις και μέρες από αυτές που ζούμε τώρα με σκοπό να λεηλατήσουν ότι αξίζει στην χώρα μας αλλά και να κλείσουν σημαντικά εθνικά θέματα εις βάρος μας!!!
Όλα αυτά μου φέρνουν στο μυαλό την γνωστή φράση “ Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου” που στην δική μας σημερινή πραγματικότητα είναι πλέον ολοφάνερο ότι αι βουλαί των Τροικανών και των ΔουΝουΤάδων είναι προκαθορισμένες και οι εγχώριοι υπάλληλοι τους αρχίζουν μάλιστα να παίρνουν και  bonus (βραβεία) για την αποτελεσματικότητα τους!... όμως ας μη χαίρονται  μια και μέχρι τώρα το δικό μας βραβείο ήταν ένα απλό και ανώδυνο ανοιχτοπάλαμο(φάσκελο) … σύντομα όμως να είναι σίγουροι ότι αυτή η παλάμη θα γίνει γροθιά που θα τους κατακεραυνώσει για όλα όσα μεθοδεύσανε και πράξανε εδώ και χρόνια … πίσω από την πλάτη μας!!! 

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια
  1. Πότε θα γίνει γροθιά για να τους μαυρίσει?¨Ηθελα να ξερα αυτά τα δυο πουστράκια (στο μυαλό) γιατι αλλού δεν μας ενδιαφέρει τι είναι,ποιος θα τα φάει να γλιτώσουμε. Και μέσα στο ΠΑΣΟΚ ρε παιδιά ΡΟΜΠΑ σας έχουν κάνει. Είναι δυνατόν μεσα στο ΠΑΣΟΚ να μην έχετε κανεναν με παντελόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ουρανος της αττικης γεματος chem trails.. αυτη την ωρα.
    ρουφατε γερα παλλικαρια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενημερωθείτε για τις εκλογές 2010 για τους υποψήφιους σε αυτές από το www.ekloges247.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αναδημοσίευση..


    ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

    Είναι γνωστός ο αγώνας αφύπνισης που διεξάγω τα τελευταία χρόνια για να αναδειχθούν οι εγκληματικές πρακτικές του καρτέλ των τραπεζών. Έχω κατηγορηθεί από πολλούς για αυτό. Όμως το νερό κύλησε στ’ αυλάκι και τα τελευταία χρόνια ολόκληρη η κοινωνία ένιωσε στο πετσί της τον εμφύλιο πόλεμο που της έχει κηρύξει το καρτέλ των τραπεζών, το οποίο εδώ και 80 χρόνια αποτελεί ένα αυτόνομο κράτος μέσα στο επίσημο ελληνικό κράτος. Ένα κράτος που δεν το περιορίζει ούτε το Σύνταγμα της Ελλάδος, ούτε οι νόμοι, ούτε καν οι...
    αποφάσεις των δικαστηρίων.

    Σε αυτή την χρονική στιγμή το τραπεζικό σύστημα αποτελεί τον μεγαλύτερο εχθρό της κοινωνίας. Αποκλειστικός του σκοπός είναι πλέον η μαζική μεταφορά πλούτου, μέσω των τοκογλυφικών πρακτικών και στην συνέχεια μέσω των κατασχέσεων κάθε είδους περιουσιακών στοιχείων – από εργοστάσια και επιχειρήσεις, μέχρι σπίτια και αυτοκίνητα – των Ελλήνων πολιτών που καταλήγουν στα τραπεζικά περιουσιολόγια. Δεν ενδιαφέρει καθόλου τις τράπεζες αν η ελληνική κοινωνία τριτοκοσμικοποιηθεί, εξαθλιωθεί ή υπερχρεωθεί για 10 ακόμα γενιές, προκειμένου οι ίδιες να επιβιώσουν και να διατηρήσουν τα εξωπραγματικά τους κέρδη, κυριολεκτικά “κλεμμένα”.
    Επιτέλους, η κοινωνική αντίσταση σε αυτή την τραπεζική λαίλαπα παίρνει συγκροτημένη και συντεταγμένη μορφή και είμαι περήφανος που έχω συνεισφέρει με τις μικρές μου δυνάμεις σε αυτή την ελπιδοφόρα εξέλιξη.
    Διαβάστε προσεκτικά, επιμορφωθείτε, αναθαρρήστε, και προετοιμαστείτε. Το επόμενο διάστημα η κοινωνία των πολιτών, παραμερίζοντας το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και τα κόμματα που διαχρονικά συνεργούν στα εγκλήματα των τραπεζών, ετοιμάζει μερικές εξαιρετικές πρωτοβουλίες επιβίωσης!..

    Press gr-Φ. Μπόμπολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 21 Οκτωβρίου 2010 2:32 μ.μ.

    Και της θεσσαλονικης φιλε τα ιδια...τα μουνοπανα...ριχνουν αεριο ψηφοδελτεξ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. poytsa sta pasokia

    gamo ti kolotripidara toys

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Μόνο άγνωστες δεν είναι.

    Εχθές στην ενημέρωση του βασικού μετόχου της ΔΕΠΑ, δηλαδή του δημοσίου, οι του ΥΠΟΙΚ εμφανίζονται πολύ χαρούμενοι στο να πουλήσουν τo 30% της ΔΕΠΑ. (65% έχει αυτή τη στιγμή το δημόσιο, 35% τα ΕΛΠΕ).

    Οι σύμβουλοι είναι οι Deutsche Bank, UBS, Rothschild και Alpha Bank.

    ΕΒΑΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ. ΦΑΤΗΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΞΥΠΝΗΣΕ ΡΕ ΒΟΔΙ !!
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ 16%
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 8,9 %
    ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ –ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΕΤΣΙ ΑΝΙΚΑΝΕ !!
    ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ 2008 ΚΑΙ 2009 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανυπομονούμε επιτέλους να κυβερνήσετε εσείς το ΚΚΕ και το ΤΣΡΙΖΑ διότι εκεί όπου το καταφέρατε ,όπως οι πρώην σοσιαλιστικές χώρες η έστω η Ιταλία , αποδείχθηκε ότι είστε άχρηστοι με το Σοβιετικό μοντέλο ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ !!

    ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φυσικά ΤΟ ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουμε !!
    Τουλάχιστον αυτοί ξέρουνε που πάνε και τη πρέπει να κάνουνε !!
    Την Ν.Δ δεν την ψηφίζω διότι είναι δειλοί και κουτοπόνηροι .
    Τα έκαναν σκατά και αποφάσισαν να την κοπανήσουν να γλιτώσουν .
    Ας έπαιρναν αυτοί τα μέτρα μαλάκες χέστες .
    Το ΚΚΕ ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΙΣΘΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
    150 € ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
    Το ΤΣΙΡΥΖΑ .Σχεδόν τα ίδια με το ΚΚΕ μόνο με μια διαφορά !!
    ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑΝ ΣΕ 35 ΚΟΜΜΑΤΑ .
    ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΨΗ
    ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 34 ΚΟΜΜΑΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα λεφτα υπαρχουν

    ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ 1 ΤΡΙΣ

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 21 Οκτωβρίου 2010 4:08 μ.μ.


    Τό Δ.Ν.Τ. θά περάσει από τό μπουρδελολά.ΟΣ,νά σάς κάνη διαχειριστικό έλεγχο!!!

    Μπουμπούκοι,μπουμπούκες καί κοκκινομάλλες τραβεστί,διορθώστε τά λογιστικά βιβλίας σας καί νά ''κόβετε'' αποδείξεις,διά τίς ''ξεπέτες'' fellations τής μπουμπούκας σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου