Ειδήσεις ….. Τέλος!!!

43

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

     Όλο και περισσότερος κόσμος εγκαταλείπει κάθε μέρα τα δελτία ειδήσεων των καναλιών. Το επίπεδο των παρουσιαστών έχει πέσει πολύ χαμηλά και τώρα πλέον μας δείχνουν απροκάλυπτα τι πρέσβευαν εδώ και χρόνια.
Όλοι μας αυτό τον καιρό καταλαβαίνουμε πως η ελεύθερη τηλεόραση που μας έφεραν εδώ και μία εικοσαετία δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μία άλλης μορφής χειραγώγησης της Ελληνικής κοινωνίας αφού αρκετές φορές παραπληροφόρησαν ή απέκρυψαν ειδήσεις.
Οι βαρόνοι του τύπου θέλοντας να κάνουν και άλλες δουλειές εκβίασαν εν ψυχρώ πολλούς κοινοβουλευτικούς εκπρόσωπους μας για να προωθήσουν τα συμφέροντα τους. Όσοι τους προσκύνησαν έφτασαν ψηλά ενώ όσοι τους αγνόησαν εξαφανίστηκαν για πάντα από το πολιτικό προσκήνιο.
Ονόματα δεν λέω γιατί όλοι μπορείτε να θυμηθείτε ποιοι σουλατσάρουν από κανάλι σε κανάλι κάθε προεκλογική περίοδο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά κάποιους να βγαίνουν στο πρωινό πάνελ ενός καναλιού στις 8:00 και να βιάζονται να φύγουν γιατί στις 10:00’ ήταν προσκαλεσμένοι σε άλλο κανάλι λες και δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι με ........
λόγο και επιχειρήματα.
Φυσικά οι παραπάνω και με την αβανταδόρικη μεταχείριση των δημοσιογράφων έπειθαν τους τηλεθεατές ότι είναι οι καταλληλότεροι για να διαχειριστούν και να λύσουν τα προβλήματα της κοινωνίας μας.
Αυτό το παιχνίδι κράτησε χρόνια εις βάρος μας γιατί δυστυχώς οι ίδιοι άνθρωποι είχαν βάλει χέρι και στον έντυπο τύπο με αποτέλεσμα η επιρροή τους να είναι τόσο μεγάλη ώστε μπόρεσαν και ανεβοκατέβασαν κυβερνήσεις, εκβίασαν πρωθυπουργούς, υπουργούς και γενικά από ελεγκτές των πεπραγμένων της εξουσίας έγιναν οι ίδιοι εξουσία εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα και όχι του λαού.
Όλοι λοιπόν οι βοηθούμενοι με αυτό τον τρόπο, όταν ήταν στις κατάλληλες θέσεις ανταπέδιδαν το τίμημα για την εκλογή τους (με διάφορους νόμιμους και διαφανείς τρόπους) όπως ας πούμε με απευθείας ανάθεσεις έργων, με φορολογική αμνηστία, με παραβλέψεις παρανομιών, με κατάλληλες τροπολογίες, με παράτυπες επιχορηγήσεις και δάνεια, με υπέρ κοστολογήσεις κ.τ.λ
Ακούτε και διαβάζετε αυτές τις μέρες ποιοι είναι πίσω από τα μεγάλα οδικά έργα και για τα παράλογα σε αριθμό αλλά και σε χρήματα διόδια που καλούμαστε να πληρώνουμε για να μετακινηθούμε μέσα στην ίδια μας την χώρα.
Ναι έγιναν κάποιοι πραγματικά καλοί δρόμοι αλλά αυτοί πληρώθηκαν από το κράτος (δηλ. εμάς) στο μεγαλύτερο ποσοστό της χρηματοδότησης και το μικρό ποσοστό που έβαλε ο ανάδοχος του έργου το πήρε πάλι από το κράτος με χαμηλότοκο δάνειο.
Το κράτος όμως του  παραχώρησε την εκμετάλλευση του έργου στις περισσότερες περιπτώσεις για 25 και 30 ολόκληρα χρόνια.(Γράφτηκε ότι το έργο της Αττικής οδού έχει ήδη αποπληρωθεί από τις μέχρι τώρα εισπράξεις.)
Δηλαδή για αυτή την μεγάλη χρονική περίοδο αυτός, τα παιδιά του και πιθανόν τα εγγόνια του θα εισπράττουν από όλους μας το αντίτιμο της διέλευσης του δρόμου. (Για να ακριβολογούμε και από τα παιδιά μας και από τα εγγόνια μας.)
Όμως το τελευταίο καιρό τα πράγματα για όλους αυτούς δεν πάνε και τόσο καλά γιατί η μεγάλη μερίδα του κόσμου έχοντας και άλλη πληροφόρηση (Ιντερνέτ) κατάλαβε τι συμβαίνει.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι  είδαμε τους περισσότερους από τους εκλεκτούς που μας πλάσαραν εδώ και χρόνια να είναι μπερδεμένοι σε ένα σωρό ύποπτες υποθέσεις.
Αυτό όμως που συμβαίνει αυτές τις μέρες στα δελτία τους και στα πάνελ τους πραγματικά είναι πρωτόγνωρο. Μαζεύονται 5 ή 6  και βάλλουν εναντίον ενός καλεσμένου μη μπορώντας να κρατήσουν ούτε την δημοσιογραφική δεοντολογία που προστατεύει τον καλεσμένο από τέτοιου είδους επιθέσεις.
Οι αφηνιασμένοι αβανταδόροι της εξουσίας δεν κινούνται πλέον στα πλαίσια της άντλησης της πληροφορίας αλλά πάνε σε ολομέτωπη επίθεση, με συγκεκριμένο στόχο την επιβολή θέσης και άποψης ενώ με περίσσιο θράσος προβαίνουν τις περισσότερες φορές σε αρνητική κριτική των θέσεων αλλά και στο πρόσωπο του καλεσμένου.(καμιά φορά προσπαθούν να φαιδροποιήσουν τα γεγονότα αλλά και τα πρόσωπα.)
Φυσικά όλοι εκπλαγήκαμε και στεναχωρεθήκαμε ....  που εχτές ο ναύαρχος της δημοσιογραφίας, το υπόδειγμα, ο ευγενής, ο γλυκομίλητος, ο κατηρτισμένος, ο αμερόληπτος, εξετράπη και κοκκίνισε, φώναξε, θύμωσε και γενικά έδειξε απρεπή έως χυδαία συμπεριφορά απέναντι σε έναν απλό άνθρωπο που έτυχε να είναι πρόεδρος ενός σωματίου και όχι η Λιάνα Κανέλη για να τον στείλει στο διάολο αφού πρώτα θα τον είχε βάλει στην θέση του!!! 

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

43Σχόλια
  1. Ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά νέο έκτακτο ανασχηματισμό.
    Η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού αναφέρει ότι η κυβέρνηση αναγνωρίζοντας την άοκνη και άδολη προσφορά των παρακάτω προσώπων , στην προώθηση του κυβερνητικού έργου, τους τοποθετεί στην κυβέρνηση ως εξής:

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΙ:
    1. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    2. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.
    3. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ.

    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΙ:
    1. ΤΡΕΜΗ ΟΛΓΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ
    2. ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ
    3. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΟΙ:
    1. ΤΣΙΜΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    2. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    3. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.

    ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΙ ΟΙ:
    1. ΚΑΨΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    2. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    3. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
    4. ΚΩΝΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.
    5. ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ.

    Επίσης γίνεται γνωστό , ότι όσοι δεν περιλαμβάνονται στο νέο υπουργικό σχήμα ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα εκτιμήσει το έργο των υπόλοιπων παρατρεχάμενων στα κανάλια στον επόμενο ανασχηματισμό.

    Καλή επιτυχία στα νέα μέλη της κυβέρνησης ΤΟΥ πρωθυπουργού
    ΡΑΓΚΟΥΣΗ...χέσε μέσα... νταλάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *********************************
    καφετζη μην το σβήσεις επειδή το βάλανε κια παρακάτω.

    εδω τεροιαζει κουτί !!!
    ***********************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tα ελληνικα δελτια δεν ηταν τιποτα αλλο παρα μια φυλακη για το μυαλο των Ελληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μεγαλοδημοσιογραφοι ξερανε την κατρακυλα που ειχε παρει η χωρα. Ειναι το ιδιο υπευ8υνοι με τους πολιτικους για να μη πω πρωτοι αυτοι που σκουζουν τωρα και πεφτουν απο τους ουρανους (τι γυρευατε εκει πανω ρε μαγκες? )
    Και ακομα παιζουν τα παιχνιδια τους, βοηθωντας την κατρακυλα.
    ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ Η ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΑΧΛΟΜΕΣΙΜΕΡΙΑΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΚΟΥΝΙΣΤΑ KAI TO ΞΕΡΟΥΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ερχεται η ωρα τους. θα ψοφησουν σαν σκυλια. μονο ο τραγκας το εχει καταλαβει και εχει κανει στροφη 180 μοιρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επι ΝΔ ο κοσμος δεν μπορουσε να καταλαβει το μεγεθος του πολεμου που γινονταν απο τα ΜΜΕ στον Καραμανλη, ηλεκτρονικα και εντυπα.

    Σημερα ολοι βλεπουν τη μεγαλη αβαντα, την τεραστια στηριξη που γινεται πλεον απροκαλυπτα υπερ του πασοκ.
    Εχουν ερθει τα πανω - κατω, η χωρα εχει βουλιαξει, μαυριλα και απελπισια παντου, και τα σαπιοκαναλα πλεκουν διθυραμβους στους "κυβερνωντες", στο ΔΝΤ, ενω ξεσκιζουν στην κυριολεξια οσες συντεχνιες απεργουν και διεκδικουν, ξεπερνωντας ακομα και αυτο το γραφειο τυπου του πασοκ.

    Φνταστητε σημερα ο Καραμανλης να ειχε κανει τα μισα απο ολα αυτα τι θα γινοταν.
    Οι απεργιες, οι αποκλεισμοι δρομων θα ηταν καθημερινο φαινομενο, οι συντροφοι μπαχαλαιοι - που αποδειχτηκαν πασοκοτεροι των πασοκων - θα εκαιγαν την Ελλαδα απο ακρη σε ακρη.

    Οχι, δεν ειμαι ΝΔ, αλλα εχοντας εδω και χρονια πεταξει τα κομματικα γυαλια μπορω πλεον ως ελευθερα σκεπτομενος ανθρωπος να κρινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαι για να μην ξεχνιώμαστε επειδή σε αυτή την χώρα έχουμε ασθενή μνήμη μην ξεχνάμε ότι το πλαισιο που χάρισε τις συχνότητες στους εκδότες και τα συμφέροντα είναι έργο Έβερτ.
    Για όσους έχουν ασθενή μνήμη την εποχή που ξεκίνησε η "ελεύθερη" τηλεόραση ήταν οικουμενική κυβέρνηση και μετά κυβέρνηση Μητσοτάκη.

    Το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο όπως το τρώμε καθημερινά στη μάπα αρέσει δεν αρέσει είναι έργο Νεας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ?

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ
    ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ
    ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.
    εντάξει υπάρχουν και πολλά βολεμένα
    - εις βάρος ολου του λαού- ζώα σαν και σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12:29 μ.μ., ναι, ειναι εργο της ΝΔ που ομως το καλο πασοκ δεν φροντισε επι δυο δεκαετιες να νομιμοποιησει για να μπορει να εκβιαζει, να εξαγοραζει και να καταβαζει διακοπτες οποτε ο εκβιασμος δεν επιανε, οπως ο εκανε ανεκδιηγητος και θλιβερος Πρωτοππαπας, για οσους επισης δεν εχουν μνημη.

    Εικοσι χρονια πασοκ = ολα τα καναλια πρασινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ειστε μεγαλοι μαλακες. εδω ο κοσμος χανεται και εσεις τσακωνεστε αν φταει η νδ ή το πασοκ. ρε μουνια εσεις φταιτε που τους ψηφιζατε. με εσας τα εχουμε. και φυσικα δεν ειμαι απο τον περισσο. μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" Ο χέσε μέσα Νταλάρα !

    Σε υπερσυντονιστή του κυβερνητικού έργου αναδεικνύεται ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης, μετά τη σχετική απόφαση του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου που δημοσιεύθηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

    ΚΑΙ οι ψηφοφόροι του Πασοκ
    μου θυμίζουν τα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΙΜΗΚΟΣ.
    Ξεπουπουλιασμένα, χωρίς εντόσθια
    με τα ποδαράκια δεμένα,
    στη πλαστική συσκευασία,
    τυλιγμένα με το σελοφάν απο πανω.
    και την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ απο κάτω.

    Έτοιμα για την κατσαρόλα ή το ψήσιμο
    ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΕΣΕ ΒΑΡΥΣ Ο .. ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΛΕΝΕ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ....ΤΑΚΟΥΣ ΡΑΦΗΝΙΩΤΗ ΑΝΤΡΑ???ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΛΕΚΗ ,ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ....Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αν ο πολιτης εχει την δυναμη με την ψηφο του να ανεβοκατεβαζει κυβερνησης.
    Ειναι πολυ πιο ισχυρος στο χειρηστηριο της τηλεορασης του οπου και μπορει να μετακομιζει ευκολα μολις το ρολοι δειξει 20:00 στο γειτονικο ντοκυμαντερ!
    Αυτη ειναι δυναμη που δεν αγοραζεται, ομως ξερει ο καθενας οτι την εχει; αναρωτιεμαι :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 12:42 μ.μ.

    ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ!
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΣ! (ναζιστικη Γερμανια)
    ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΙΝΑΖΙ ΠΛΕΥΡΗΣ!

    Μπαμ κανεις ρε λοβοτομημενε, αντε τραβα καμια πηχτη ρε μαλακισμενο να σου περασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 16 Σεπτεμβρίου 2010 12:27 μ.μ.
    Το πρόβλημα είναι ότι απλά δεν έκανε τίποτα !!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

    ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1:04 μ.μ. επειδη και εσυ δεν θυμασαι, παρε να δεις τα πεπρεγμενα του πασοκ επι δυο δεκαετιες. Για οτι εχεις αμφιβολια εδω ειμαστε να τα συζητησουμε.

    http://aigio.org/2010/01/901.html

    Αυτα πληρωνουμε σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Χατζηνικολάου είχε μελανιάσει
    από το μένος και την δριμύτητα
    των λόγων του-ξεφώνιζε καλύτερα θα λέγαμε- ο Τζωρτζάτος το ίδιο, και στη μέση η Μακρή να λέει κάτι για βαλίτσες που πάνε κι έρχονται από τους φορτηγατζήδες.

    Ο Τράγκας δεν μίλησε μετά, αλλά όταν του ζήτησε το σχόλιο ο Χ. είπε ότι μαφία υπάρχει όχι μόνον στους φορτηγατζήδες αλλά και στα εκδοτικά συμφέροντα
    (Οιμέ τί βλασφημία ήταν κι αυτή!) και άρχιζε πάλι να ξεφωνίζει ο νεόκοπος εκδότης , ιδιοκτήτης ρ_σ Χατζηνικολάου, σαν να του έβρισαν τη μάνα του…..

    Πάντως, ήταν μια αηδιαστική τηλεοπτική εικόνα, μια εικόνα που δείχνει πεντακάθαρα τις εξαρτήσεις που έχουν οι δημοσιογράφοι στην χώρα μας, με τους τρείς σωματοφύλακες της κυβέρνησης Χατζηνικολάου, Μακρή και Κώνστα να έχουν στήσει στον τοίχο τον εκπρόσωπο των φορτηγατζήδων, που αν ήταν σε άλλη χώρα θα του υπέβαλαν οι δημοσιογράφοι απλώς καίριες και οξείες ερωτήσεις, αλλά μέχρις εκεί.

    Σήμερα ο κ. Χατζηνικολάου απέδειξε ότι έχει φιλότιμο. Χέρι που τον ταϊζει δεν δαγκώνει…..

    Αν είχε κι η Νέα Δημοκρατία ένα δικό της κανάλι τότε θα μιλάγαμε για αποτελεσματική επικοινωνιακή πολιτική του κόμματος. Εκεί πάσχει. Ο Σαμαράς αγωνίζεται. Ομως πρέπει να προβάλεται και προς τα έξω.

    Δεν υπάρχει τίποτα πλέον αντιμνημονικό στον ορίζοντα της τηλεοπτικής δημοκρατίας.
    ΄Εχει επιβληθεί ένας ιδιότυπος στρατιωτικός νόμος ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O Σοσια΄-”ΛΗΣΤΗΣ” του ΔΝΤ θεωρώ ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας.
    Είναι αδιανόητο να δυσαρεστείται από την αντιπολίτευση γιατί δεν αποδέχεται την συνταγή του .
    Έπρεπε να λένε όλοι YES MEN ;
    Από το ΣΟΒΙΕΤ έχει πάρει μαθήματα; Και Αυτό κατέρρευσε.

    Υπάρχουν και φωνές από ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ όπως Μπάμπης Παπαδημητρίου που ενώ μέχρι τώρα έσταζε μέλι με τα μέτρα και το μνημόνιο ήταν μονόδρομος άρχισε να υποστηρίζει την τροποποίηση του μνημονίου και την προχειρότητα της κυβέρνησης.
    Δημοσιογράφος να σου πετύχει όικονομολόγος ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΡΑΤΗΚΟΤΗΤΑ ή χωρίς γνώσεις;

    Αυτό δεν υποστήριξε σχεδόν ολόκληρη η αντιπολίτευση και Ο ΣΑΜΑΡΑΣ με τα παράλληλα μέτρα στήριξης της οικονομίας ;
    Για πρώωτη φορά δεν ακούστηκε ολοκληρμένη πρόταση για την έξοδο από την κρίση και με νέα διαπραγμάτευση για το μνημόνιο;
    Ο ίδιος προθυπουργός δεν οδήγησε την χώρα στα βράχια με την άγνοια; Ο προθυπουργός δεν είναι αυτός που διατηρεί άτομα με πολύ κλάμα για τα μέτρα που παίρνει ως προς την “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ”!!!!

    Γιατί λοιπόν κ. ΔΝΤ φταίει η αντιπολίτευση;
    Το μυαλό σας φταίει που δεν βλέπετε ούτε δύο μέτρα παραπέρα.
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ (ΔΟΛΛΑΡΙΟ) ΤΩΝ
    ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ.
    ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΣΑΣ.
    ΝΑ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1.38 ΜΑΘΕ ΑΓΟΡΑΚΙ,ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΛΕΞΗ..ΠΡ.Ω..ΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ΔΝΤ φοβάται κοινωνικές εξεγέρσεις

    1. Οι μανιακοι που εβαλαν φωτια στα σπιτια μας,απαιτουν να τους αφησουμε να τη σβησουν με βενζινη !

    2. Για αυτό την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια ο GAP ?
    Και παραβίασε και το Σύνταγμα της κατεχόμενης Ελλάδας.
    ======================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1:45 μ.μ.
    Λαθος το λες και συ, πρωθυπουργευων ειναι.
    Δεν εχουμε πρωθυπουργο, Αρχιμαλακα εχουμε ζωον πρασινοκουραδο.

    Και για τον απο κατω σου, που πιστευω οτι εισαι εσυ,

    "η (πρασινη) πουτανα θελει να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΙΣΤΕ ΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΙΚΟΙ ΛΑΙΚΟΙ.
    ΔΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ
    ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ
    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ - ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΤΟ καλό μας..


    " ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
    -----------------------------------
    Με σημαντικές αλλαγές υπέρ των ασφαλισμένων κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.
    Πιο αναλυτικά εισάγονται προς ψήφιση οι παρακάτω ρυθμίσεις:

    1. Όλοι οι αποθανόντες ασφαλισμένοι δικαιούνται αναδρομική σύνταξη σε περίπτωση αναστάσεως.

    2. Ασφαλισμένοι που έχουν έξι δάχτυλα στο αριστερό πόδι και ανάλογο αριθμό στο δεξί χέρι και έχουν πλήρη ασφάλιση 41 χρόνια δικαιούνται σύνταξη στο 59ο έτος

    3. Προσαύξηση 30% στη σύνταξη θα λαμβάνουν οι μητέρες ανήλικων τέκνων με συμπληρωμένο το 80ο έτος ηλικίας

    4. Συνταξιούχοι με δυσανεξία στα γαλακτοκομικά θα λαμβάνουν δωρεάν 2 γιαούρτια με την προϋπόθεση να καταναλώνονται από τους ίδιους και παρουσία ελεγκτού

    5. Σε οικείους ασφαλισμένων που αποδημήσουν εις Κύριον πριν λάβουν σύνταξη, θα αποστέλλεται ευχαριστήριος επιστολή με τις υπογραφές Παπακωνσταντίνου και Λοβέρδου

    6. Τέλος, η ευνοϊκή ρύθμιση Νο 1 δεν ισχύει για όσους ασφαλισμένους ονομάζονται Χριστός ή Λάζαρος

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΖΗΤΩ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ.
    Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο γ΄ Ο κανοφόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΕΞΙΟΚΟΚΚΙΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ, ΑΠΕΙΡΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ,,,ΘΡΗΝΕΙΣΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πρεπει να γινει σημαια μας η απομακρυνση απο τους χοντροπληρωμενους τελαληδες των δελτιων ειδησεων των απατεωνων. Οχι σε ειδησεις απο οποιοδηποτε επισημο ΜΜΕ, κρατικο ή (πολύ περισσότερο) ιδιωτικό. bloggs, μονο bloggs...Οχι σε τηλεοραση (κυριως), ραδιοφωνο, εφημεριδα..Επιλεκτικα βλεπομε επιφορφωτικα προγραμματα. Δεν βλεπομε τανιες, διοτι τους επιτρεπουμε να μας μεταχειριζονται σαν βοδια σε φαρμα..φατε λιγη ταινια, φατε και ενα κιλο διαφημηση κλπ κλπ..Μακρυα λοιπον απο τα ΜΜΕ, ειναι θεμα αξιοπρεπειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΟ...ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΟ.ΥΠΟΒΙΒΣΘΗΜΕΝ.ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΓΕΙΝΑΜΕ ΖΩΑ.Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ,=ΜΑΓΚΑΣ.ΕΥΓΕ ΜΑΣ.ΚΑΛΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΥΠΑΝΑΠΤΙΚΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 16 Σεπτεμβρίου 2010 2:45 μ.μ.

    Βρε πρασινο γιουσουφακι παλι εδω ?

    Που εισαι βολεμενος ρε χολερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 3.09 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 16 Σεπτεμβρίου 2010 3:09 μ.μ.

    Και εσύ τι κάνεις εδώ εμετικό απόβρασμα !!

    Γιατί δεν είσαι στην ΚΟΡΕΑ !!

    Αυτός είναι ο παράδεισος που ονειρεύεσαι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 16 Σεπτεμβρίου 2010 3:09 μ.μ.
    Αν δεν το κατάλαβες φασιστόμουτρο ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ !!
    Ξέρω ότι σε ενοχλεί ότι δεν έχουμε όλοι την ΔΙΚΗ σου άποψη όπως συνηθίζεται στα φασιστικά κράτη , αλλά στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΑΛΛΟΥ ΕΣΥ ΤΣΟΓΛΑΝΙ
    ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ούτε μια στιγμή δεν σκεφτήκατε τι θα γινότανε χωρίς το δάνειο από Δ.Ν.Τ.!!
    Πως θα ήμασταν σήμερα χωρίς το δάνειο από Δ.Ν.Τ. !!!!
    4,5 δις έκοψε αυτή η κυβέρνηση από μισθούς φέτος και μας κόστισε περίπου 15 % του μισθού !!
    ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ 35 δις από μια μέρα στην άλλη διότι αυτά είναι ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ,ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ κ.λ.π.
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 25 δις ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΧΡΕΩΝ !!
    Σήμερα ρε βλήματα ,η μείωση του μισθού μας θα πλησίαζε το 80% το λιγότερο !!
    Τι θα λέγατε τότες !!
    Μάλλον ζήτω ο Καραμανλής πάλι θα φωνάζετε η ζήτω τα Σοβιέτ !!

    ΜΑΘΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
    1+1=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μήν ξεχνάμε οτι ο Χατζηνικολάου χρωστάει και στο Μητσοτακέικο γιαυτό με κάθε ευκαιρία αναφέρεται στην αγγούρω την Ντόρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!!ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ,ΣΟΒΑΡΟΣ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ,ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΦΕΤΖΗ,

    ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ..

    ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ..

    ΤΟ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ..

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΡΑ.

    Α ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΕΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @@@@@@

    ΜΑΘΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
    1+1=2

    16 Σεπτεμβρίου 2010 4:35 μ.μ.

    .................................

    MΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ''Dubhai"" ΚΑΙ ΠΩΣ/ΔΙΑΤΙ ''ΞΕΠΕΡΑΣΕ'' ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ(????) ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ,ΑΦΟΥ ΣΥΡΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ (ΑΝΟΧΗΣ) ΣΤΗΝ ΚΕΛΕΜΠΙΑ ΤΟΥ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ??

    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ''ΠΡΟΘΥΜΙΑΝ'' ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΠΕΡΙ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ Ο ΑΡΧΙ-ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΑΠ ΗΡΝΗΘΗ????

    Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ,ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ,ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΕ.

    ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΡΕΠΕΙ ""ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ"" ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙ Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ,ΕΚΤΟΣ ΕΕ/ΔΝΤ!!

    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ''ΟΔΗΓΙΕΣ'' ΤΩΝ ΕΕ/ΔΝΤ,ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΑΠ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ναι.
    όλοι θα αρχήσουμε τα ναρκωτικά

    Ο Πρώτος πολίτης εχθές μας έδειξε τον δρόμο.
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ μέχρι και τους φόρους και τα χαράτσια
    ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ...αλληλεγγύη στην κυβέρνηση του ΔΝΤ και των ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

    βαράτε ρε...........
    ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ ΤΩΝ 8΄ ΜΕ
    ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ωωωωω, τι περίεργο που το θέμα σκάει 1 ημέρα πριν πάει ο Σαμαράς στη ΔΕΘ και ενώ οι της Τρόικας βρίσκονται στην ελλάδα και απειλούν τη ΝΔ.

    Οποιαδήποτε σχέση με γεγονότα και καταστάσεις της περιόδου 1967-1974, αφήνετε στην ελεύθερη κρίση σας!
    ====================================

    Για το χρηματιστήριο, το κτηματολόγιο, τη σίμενς, τα υποβρύχια που γέρνουν, τον ΟΣΕ, κτλ, θα κλητεύσει κανένας Σημίτη και ΓΑΠ, ή μπααααααααααα;;;;;;;

    Προφανώς όλα αυτά είναι για λένε τις γνωστές παπαριές τα κανάλια.
    Εν τω μεταξύ ο ΓΑΠ συνεχίζει να κάνει μόνο αυτά που ΔΕΝ είχε πει προεκλογικά.

    Δεν μας παρατάνε με τις επιτροπές λέω γώ;
    Το όλο θέμα των επιτροπών έναν μόνο σκοπό εξυπηρετεί:

    τον ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ των πολιτών απ τα προβλήματα που η κυβέρνηση όχι μόνον δεν λύνει αλλά προσθέτει συνεχώς περισσότερα και κάνει την ζωή των πολιτών αβάσταχτη.

    Επιτροπές και μπαρμπούτσαλα!
    Λές και στο τέλος κάτι θα αποδειχτεί και δεν θα βγάλουν για μία ακόμη φορά πέντε διαφορετικά πορίσματα.
    Λές και θα τιμωρηθεί κάποιος.
    Λες και όσοι έφαγαν τα χρήματα τα τελευταία τριάντα χρόνια θα τα επιστρέψουν.

    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ..Μ Α Υ Ρ Η ...

    ΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. mega-pasok-dnt

    ieri symmaxia me to azimioto..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τι μισος απο τα ΜΜΕ αποψε το βραδυ..
    Ο Ακης ναι Ο Ακης Παυλοπουλπς αφριζοντας και πετοντασ χαρια στον αερα..την επεσε κατα το κοινως λεγομενο στην κ. Βοζεμπεργκ….

    η δε αλλη κυρια Μακρη εβγαλε και αποφαση..ΕΝΟΧΟΣ!!!


    Τελικα εχουν παθει μεγαλη ζημια και αφριζουν ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου