Ύποπτη ... σιωπή!!!

53
Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός 


Η είδηση …. 
Ποιος είδε την Αικατερίνη Πελέκη σήμερα και δεν τη φοβήθηκε. Άστραψε και βρόντηξε η σύζυγος του πρώην υπουργού, Γιώργου Βουλγαράκη, στην προανακριτική επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Η Αικατερίνη Πελέκη φέρεται να είπε εκνευρισμένη, ότι προφανώς υπήρξε πολιτική απόφαση Καραμανλή για να γίνουν οι ιερές ανταλλαγές, την οποία και εκτέλεσαν οι κκ. Ρουσόπουλος και Αγγέλου. «Θα περίμενα από κάποιους άντρες που φοράνε παντελόνια, να βγουν και να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν το έκαναν. Γι' αυτό σήμερα φοράω εγώ τα παντελόνια και λέω τα πράγματα με το όνομά τους», συνέχισε η κα. Πελέκη στο ίδιο ύφος.(  zougla.gr )

Ο σχολιασμός … 

Πέλεκυς …. η κ. Πελέκη για τον τέως πρωθυπουργό κ. Καραμανλή με αποκορύφωμα την φράση  «Γι' αυτό σήμερα φοράω εγώ τα παντελόνια και λέω τα πράγματα με το όνομά τους.» 
Η σιωπή του τέως πρωθυπουργού τόσους μήνες δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί από την στιγμή που η πρώην ........
οικογενειακή του φίλη αφήνει ή μάλλον λέει καθαρά ότι γνώριζε και συνήνεσε για τα πάντα σε ότι αφορά την υπόθεση Βατοπεδίου. Δεν επιτρέπεται να ακούγονται αυτές οι φράσεις για έναν εκλεγμένο έστω και πρώην πρωθυπουργό γιατί έτσι υποβαθμίζονται τελείως η Πολιτική και οι Πολιτικοί!!!!

κ Καραμανλή μιλήστε επιτέλους και πείτε την αλήθεια. Στο κάτω κάτω το να σας ξεγέλασαν οι συνεργάτες σας ή να κάνατε εσείς προσωπικά λάθος εκτίμηση σε κάποιες αποφάσεις σας θεωρώ ότι είναι λιγότερο επώδυνο από αυτό που αφήνει η σιωπή σας να πλανάτε στον αέρα δηλ. της Ενοχής σας!!! 

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

53Σχόλια
  1. περιμενετε απαντηση απο τον πουτανας γιο; μαλλον βλακες ειστε. αυτος θα μεινει σιωπηλος μεχρι να ψοφησει. ελπιζω οτι αυτο δεν θα αργησει να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε νουμερο πασοκ
    άντε σάλτα και γαμήσου με τις παπαριές σου.

    ΕΔΩ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΣ
    ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2
    ΣΚΛΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ
    ΤΑ "ΝΟΜΙΜΑ ΆΡΑ ΗΘΙΚΑ"
    ΤΗΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ
    ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ.

    { επλίζω η πράσινη λογοκρισία να μην το σβήσει !
    διαφορετικά ας μας πει, πόσο να δίνουμε για να γράφουμε σχόλια !!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνεχεια του παραπάνω......

    Μισόλογα Παπακωνσταντίνου για το Μνημόνιο 2”

    Oλοι το καταλαβαν οτι ουτε το 2013 θα μπορεσουμε να δανειστουμε και εχουν ετοιμη νεα δανειοδότηση απο την τροϊκα με τους γνωστους φιλολαϊκους ορους.
    Bεβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να εχουμε κυβέρνηση ΝΔ τότε και να διακόψει τη δανειοδότηση.
    Όπως ειχε ψηφίσει στη βουλή.

    Οι ανθρωποι που μετέτρεψαν το πρόβλημα του χρέους σε πρόβλημα δανεισμού και αναγκάστηκαν τα φέρουν το ΔΝΤ ,τώρα αρχίζουν τις κολοτούμπες και τα παπαγαλάκια άρχησαν να ψελίζουν ότι μας δόσανε μνημόνιο λάθος.

    Δηλαδή εμείς κάνανμε τα λάθη ,εμείς τους φέραμε,εμείς τους ακούσαμε αλλά αυτοί φταίνε.
    = οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι =

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΑΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΣΕ, ΔΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ (offshores),ΑΝ ΚΙ ΗΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

    ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟΝ ΤΗΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ""ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ"",ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ""ΕΝΤΟΛΗ Κ.Κ. ΔΗΘΕΝ"" ΕΦ΄ ΟΣΟΝ ΗΤΟ ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ (ΚΑΙ ΜΗ ΗΘΙΚΗ)!!!!

    Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟΝ ΤΗΣ ΑΦΟΡΑ,ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑ ''ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ'',ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ""ΑΝΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ"" ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ,ΕΑΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΝΑ ΒΓΗ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΕΞΩ,ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΝ ΕΥΘΥΝΗΝ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ,ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ""ΔΙΕΤΑΞΕ"" Ο Κ.Κ.!!!

    ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΛΛΑ ''ΑΝΤΡΑΚΙΑ'' ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ,ΤΑ ''ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ'' ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΑ ''ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΡΥΔΙΑ''!!!

    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ/ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ,ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΩΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΒΕΝΙΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΡ ΧΕΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ.
    ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΜΑΚΡΗ ΧΘΕΣ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ALTER ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ
    "ΕΝΟΧΟΣ"...
    ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΣΙΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ.

    - ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΡΙΣ.
    ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΕΤΣΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΣΑΣ
    Ή ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΒ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1:06, πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι. Τέτοιο μίσος, ούτε τη μάννα ή τον πατέρα να σου είχε σκοτώσει. Η ηλιθιότητά σου σε στραβώνει τόσο που δεν μπορείς να δεις ότι σκάνδαλο Βατοπέδι δεν υπάρχει, και η εξεταστική είναι μια μηχανή κατασκευής ενόχων πολιτικών αντιπάλων του πασοκιστάν και του λαοκιστάν που συμπορεύονται. Για ποιό πράγμα να μιλήσει ρε ηλίθιε; Για την τηλεφωνική παρακολούθηση από τους αμερικάνους; Για το παιχνίδι που έπεξε με Γάλλους και Ρώσους για το σχέδιο Ανάν; Για το βέτο στο Βουκουρέστι; Για το Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη που ματαίωσε το εβραιόπουλο; Είδες εσύ ηλίθιε σκάνδαλο ποτέ από ανταλλαγές από δημόσιο σε δημόσιο; Αν μιλήσει μήπως η Ελλάδα θα γυρίσει ανάποδα με αυτά που θα πεί; Φορμίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΠΕΛΕΚΗ , Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

    ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΠΕΛΕΚΑΙΝΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΑΙΝΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΟΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ.

    ΠΕΛΕΚΑΙΝΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΑΙΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ.

    ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΤΟ 4Ο ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ...Φιλαρακο .

    Το ΠΑΣΟΚ τρέμει τον Νοέμβρη.
    Το αρχικό πλάνο αν και εκτελέστηκε σωστά και σχετικά έγκαιρα, έχοντας την κάλυψη και την υποστήριξη των κλασσικών ΜΜΕ, τίθεται πλέον σε δοκιμασία.

    Οι αρνητές του μνημονίου πληθαίνουν τις τάξεις τους, όλο και περισσότεροι πολίτες ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης αντιλαμβάνονται τη δίνη στην οποία –κυρίως λόγω των κυβερνητικών χειρισμών-περιήλθε η χώρα.

    Οι αντιπερισπασμοί τελειώνουν (προανακριτικές, ψεύτικα στατιστικά στοιχεία, ύψος ελλείμματος, ύψος χρέους) γιατί δεν «πουλάνε» πλέον. Στην Ιπποκράτους θεωρούν δεδομένη τη μη επανεκλογή Παπανδρέου στις επόμενες –όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν- εθνικές εκλογές.
    Το «ανέφελο» μιας κυβερνητικής τριετίας «σκιάζουν» οι περιφερειακές του Νοεμβρίου.

    Ο εκλογικός σχεδιασμός της κυβερνώσας παράταξης περιλαμβάνει τρεις βασικούς άξονες:

    1. Τον ανασχηματισμό που έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες και είχε ως βασικό του στόχο την «αφύπνιση» περιφερειακών τοπικών παραγόντων, οι οποίοι μετά την ανάληψη του κυβερνητικού θώκου θα δώσουν με άλλη διάθεση τη μάχη για τις εκλογές.

    2. Δύο βήματα εμπρός, ένα πίσω. Οι ψηφοφόροι βάλλονται από καταιγισμό «μέτρων», τα οποία στη συνέχεια διευκρινίζεται ότι δεν είναι οριστικά, ότι απλά μπήκαν στο τραπέζι, ότι δεν είναι έτοιμοι οι μηχανισμοί. Το ΠΑΣΟΚ δείχνει με τον τρόπο αυτό ότι λαμβάνει υπόψη του τις αντιδράσεις του κόσμου και ταυτόχρονα δεν έχει χάσει τον «κοινωνικό» χαρακτήρα της ιδεολογίας του.

    3. Συμμαχίες «αλά καρτ» με μοναδικό στόχο το αποτέλεσμα. Με το ΛΑΟΣ στην Πελοπόννησο με τον Κουβέλη στην Αθήνα, συζητά με όποιον είναι διατεθειμένος να προσφέρει στήριξη στα επιλογές του.

    Με αυτό το τρίπτυχο θα πορευτεί το ΠΑΣΟΚ ως τον Νοέμβρη και ευελπιστεί να σώσει τα προσχήματα. Ο πολιτικός χαρακτήρας των εκλογών, επισημάνθηκε και από τον πρωθυπουργό, οπότε τα επιχειρήματα περί διαφορετικού χαρακτήρα της «αυτοδιοίκησης» και «τοπικών επιλογών» πάνε στράφι.

    Οι ψύχραιμοι στην Ιπποκράτους αναμένουν ένα κακό αλλά διαχειρίσιμο αποτέλεσμα. Μήπως όμως διαψευσθούν και οι πλέον απαισιόδοξοι;

    Υπάρχει πιθανότητα το αποτέλεσμα να είναι τόσο εκκωφαντικό που να πυροδοτήσει εξελίξεις σε κάθε επίπεδο ;

    Ίδωμεν.
    Μικρός Οδυσσέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποιό δειλό ανθρωπάκι απ τον Καραμανλή δεν γεννησε η Ελλάδα.Τα ριχνει όλα στους υπουργούς του.Να τον χαιρόσαστε !Οπως να χαιρονται και οι αλλοι τον δοσίλογο τζέφρυ τους
    Νανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να δούμε επιτέλους ποιό θα είναι το καταλληλότερο σκατό για να φάτε φέτος.
    Εμπρός κομματοκοπρολάγνοι μου επι το έργον.
    Και μετά τα ίδια: Αχ! με πόνεσε το στομάχι μου , βαριά μου έπεσαν...
    Μόνο μην αρχίστε τα ρεψίματα, γιατί η πείνα μπορεί αλλά η μπόχα σας δεν αντέχεται με τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1.06 την ηξερες την μανα του δεν ντρεπεσε λιγο πες οτι θες γι τον αποτυχημενο αλλα την μανα τι σου φταιει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 17 Σεπτεμβρίου 2010 1:16 μ.μ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 1:25 μ.μ. η φρασεολογία σας δείχνει ότι είστε κατευθυνόμενοι και σχολιάζετε ότι σας ενοχλεί … με απρέπεια.
    Για να σας εκθέσω και να καταλάβουν όλοι τον ρόλο σας και που ανήκετε
    βάζω τους παρακάτω συνδέσμους.
    Κάποια στιγμή αποφασίστε από ποιους τελικά τα παίρνουν όσοι έχουν το θάρρος να λένε την γνώμη τους με ευπρέπεια.
    Ο συγκεκριμένος γράφει δικαίως τα χειρότερα για το ΠΑΣΟΚ και την σημερινή κατάσταση και τον βρίζουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ τώρα που έγραψε κάτι για την ΝΔ τον βρίζετε και του κολλάτε ταμπέλα εσείς.
    Δείτε τα χάλια και τα ρεζιλίκια που βγαίνουν στην φόρα από τα δικά σας στελέχη και κάντε την αυτοκριτική σας. Πάψτε να μιλάτε γιατί δεν το δικαιούσθε μια και έχετε το δικό σας μερίδιο για τα σημερινά μας χάλια!!!
    Κάποτε πρέπει να μάθουμε να ακούμε και ανεξάρτητες φωνές!!!!


    http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_4661.html

    http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/09/31.html

    Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικα εχουν παθει μεγαλη ζημια και αφριζουν ετσι.


    Κοιταξε το συστημα ειχε ενα προγραμμα : ο Καραμανλης να υπογραψει για το κυπριακο και τα ελληνοτουρκικα,να παρει και σκληρα μετρα οικονομικα και μετα αφου εχει φθαρει η ΝΔ, χωρις προβληματα να ελθει το ΠΑΣΟΚ για να χτισει τη πολυπολιτισμικη κοινωνια.

    Αυτο τουλαχιστον ηθελαν.
    Ο Καραμανλης εφυγε απο το προγραμμα και τωρα πρεπει να τραβηξει κουπι το ΠΑΣΟΚ και αυτο ποναει γιατι ξεσκεπαζει την αληθινη φυση του.

    Αυτος ειναι ο λογος της λυσσας.
    Δεν εχει σημασια που και η ΝΔ ειναι χαλια,το προβλημα τους ειναι η καταρρευση του μυθου σοσιαλιστικο ΠΑΣΟΚ.Δεν καταρρεει μονο αυτο αλλα ολο παραμυθι των τελευταιων δεκαετιων του “λαικου κινηματος” μαζι του.

    Η δε αλλη,η σκύλα η Μακρη εβγαλε και αποφαση..
    ΕΝΟΧΟΣ!!!
    Άσε που έβαλε καινούργια οδοντοστοιχία και έχει τις ορέξεις του ζόμπι ?

    Μου κάνουν δε όλοι αυτοί.
    κατι σε Σχολή Ταγματων Ασφαλείας -εφόδου..με περιβραχιονιο τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...ΤΩΝ ΝΑΖΙ προγόνων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ
    ΟΤΙ Η MAFIA ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ
    ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ (ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ)
    ΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ.
    - ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ OFF SHOORE.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΨΑΧΝΑΝΕ ΛΟΓΑΡΙΣΑΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ
    (ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ).
    ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΔΙΑΣΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ
    - ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΝΔ !!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΑΜΗΘΗΚΕ "Η ΠΑΝΑΓΙΑ" ΤΗΣ ΛΕΓΑΜΕΝΗΣ ΖΑΜΠΛΟΥΤΗΣ
    ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΕΚΑΝΕ 5Ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΝΗ ΓΙΑΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ
    ΠΑΝΑΓΙΑΣ ...........ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ !!!!

    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΟΥ ΟΡΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.
    ΦΤΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ..!!!!!!!!!!!!!!

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΣΧΗΜΗ ΣΚΥΛΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. NEODHMOKRATES ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΕΣ...ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ...ΚΑΤΣΚΟΦΑΓΟ,ΡΕ ΚΑΙ ΡΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ...ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΩΦΩΝΟ ....ΑΧΡΗΣΤΟ,ΑΝΑΞΙΟ,ΑΝΙΚΑΝΟ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ????ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. -----------------------------------
    ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΦΡΕ ΠΑΣΟΚ
    Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΜΕ.

    ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΩ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΗ
    ΑΚΟΜΗ...ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΓΙΑ ΤΗΝ COCA COLA !

    ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΠΗΡΑ ΣΤΟ ΜΥΛΑΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣΟΚ * με άλλη προβιά.
    ------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δυο απλα χαζα ερωτηματα εχω.

    α) η εριτιμος κυρια πελεκη που οπως ειχε πει κι ο συζυγος της τη προτιμουσαν οι Εφραιμηδες γιατι ηταν “χριστιανη” επαιρνε κανονικα τα συμβολαιογραφικα της δικαιωματα?


    β) Ποιος η μαλλον ποιοι και γιατι προσπαθουν να αποδομησουν το Καραμανλη οταν σε ολους τους τονους διακυρρητουν πως ειναι πολιτικα νεκρος ευθυνεται για τα παντα ακομα και για τους περσικους πολεμους και με ποιο απωτερο σκοπο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επιτελούς καταλάβαμε ποιοι είναι αυτά τα απόβλητα που μολύνουν το Καφενείο !!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΣΕ 11 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΜΙΣΘΩΝ , ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ
    ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ !!

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όντως ανύπαρκτο σκάνδαλο..
    το τετράγωνο Μονή-Καραμανλής-Τάσσος-Πούτιν έπρεπε να χτυπηθεί…
    όχι όμως και καταστράφηκε επαγγελματικά η ...κυρία

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ!


    ΚΑΙ Ωραία….
    Ενα σκάνδαλο, που δεν είναι σκάνδαλο, όπως το Βατοπέδι, γιατί δεν υπήρξε καμμία βλάβη του δημοσίου, ωστόσο πρέπει να παραδεχθούμε ότι ευθύνεται ο Καραμανλής (!!!),
    άγνωστο για ποιο λόγο, για ένα θέμα που το είχαν ξεκινήσει και υλοποιη΄σει σχεδόν ολοκληρωτικά οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ!!!

    Τώρα επί 1 βδομάδα τα νταβατζοΜΜΕ θα κατασυκοφαντούν τη ΝΔ, θα μιλούν για ειδικά δικαστήρια, κ.α.
    Φυσικά καμμία σύζυγος πασόκου υπουργού δεν βγήκε μέχρι σήμερα να πει ότι ο σημιτης αν έχει παντελόνια πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για σιμενς, οτε, χρηματιστήριο, δαπάνες ολυμπιάδας, κτλ..
    Αντιθέτως η ΝΔ είναι άξια των στελεχών που έχει..

    ΥΓ1 Καλά έκανε ο ΓΑΠ που το έκανε δημοψήφισμα τις εκλογές του Νοεμβρίου. Ηξερε ότι τοσο βλάκες που είναι τη ΝΔ, και ο ίδιος ο Σημίτης να βγει να πει ότι χρηματίστηκε απ’ τη Σίμνες,
    το ίδιο βραδυ θα διαγράψει ο Σαμαράς τον Καραμανλή από ηθική συμπαράσταση.............

    Και τι έγινε που ο Μαντέλης ομολόγησε εμπλοκή Σημίτη χθες…

    ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΕΙΠΕ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έδωσε κάποιο “στοιχείο” για κάποιο αδίκημα η Πελέκη; Και ποιο;

    Όλοι οι Πασοκάνθρωποι φωνάζουν με περισσή χαρά επειδή “έδωσε” τον Καραμανλή, αλλά, αν είναι αξιόπιστη ως προς αυτό, τότε γιατί δεν είναι αξιόπιστη ως προς το άλλο, το πολύ σημαντικό που είπε;

    ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 150 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΕΟΣ-ΔΑΝΕΙΟ
    + 300 ΠΑΛΙΑ
    + ΤΟΚΟΥΣ ΕΞΟΔΑ 3 ΧΡΟΝΩΝ

    600 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ
    Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΟΥ
    ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΠΑΣΟΚΕ.

    - ΑΣΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
    ΠΟΝΤΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Καραμανλης θα μεινει στην ηστορια ως φαφλατας ,πολύ ωρεος πολυλογας ,
    κάτσε καλά γλεντζές .

    Ωμός και ως

    ΑΧΡΗΣΤΟΣ,
    ΤΕΜΠΕΛΗΣ,
    ΑΝΙΚΑΝΟΣ ,
    ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ
    ΚΑΙ
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τη ΕΛΛΑΔΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Καραμανλης θα μεινει στην ηστορια ως φαφλατας ,πολύ ωρεος πολυλογας ,
    κάτσε καλά γλεντζές .

    Ωμός και ως

    ΑΧΡΗΣΤΟΣ,
    ΤΕΜΠΕΛΗΣ,
    ΑΝΙΚΑΝΟΣ ,
    ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ
    ΚΑΙ
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τη ΕΛΛΑΔΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε παιδια φτιαχτο ειναι το θεμα, κρα κανει.
    Κατ' εντολη του Βουλγαρακη που ο Καραμανλης τον πεταξε εξω, παει η Βουλγαρακαινα και καρφωνει Καραμανλη.
    Στο πασοκ ξερουνε την κοντρα και φωναζουνε την κυρια να καταθεσει.
    Και οπως ηταν αναμενομενο, ακουν αυτα που θελουν ν'ακουσουν.
    Τωρα που ειναι στριμωγμενοι και βλεπουν στις μυστικες δημοσκοπησεις που κανουν οτι εχουν πιασει πατο, βρισκουν επιτελους το μεγαλο ψαρι που κυνηγουν για να αποπροσανατολησουν την κατασταση.
    Ειπαμε, κανει κρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ... ενω ο "Γιωργακης" θα μεινει στην ιστορια ως:

    Αρχιμαλακς
    Αρχιηλιθιος
    Ανικανοτατος
    Αρχιτουριστας
    Αμερικανος
    Εβραιοφιλος
    Σχιζοφρενης
    ΑΜΕΑ
    Ανθελληνας
    Αρχικοπριτης
    Φρενοβλαβης
    Επικινδυνος
    Αρχιπροδοτης
    Μιστερ Ψεματα του αιωνα
    Κοκαινακιας
    Χασικλης
    Αχρηστος
    ----------
    ----------
    ----------

    Παρακαλουνται οι φιλοι θαμωνες μεχρι το βραδυ να εμπλουτιζουν τη λιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 17 Σεπτεμβρίου 2010 2:38 μ.μ

    Ρε βόδι μπας και δεν ξέρεις μαθηματικά !!

    Από το 1945 έως το 2004 η Ελλάδα δανείστηκε 180 δις ευρώ !!
    (ΣΕ 59 ΧΡΟΝΙΑ)
    Από το 2004 έως το 2009 η Ελλάδα δανείστηκε 120 δις ευρώ !!
    (ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ )
    Πιστεύω να μπορείς να παρακολουθείς αγράμματε !!

    Το πρόβλημα όμως ρε βόδι δεν είναι το χρέος αλλά το ετήσιο έλλειμμα που ο δικός σου ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ το έφτασε στα 14 % που σημαίνει ότι η ΕΛΛΑΔΑ από εδώ και πέρα χρειαζότανε 60 δις ευρώ ετήσιος δάνεια να μπορεί να λειτουργήσει !!
    Σου θυμίζω ότι το 2004 το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε έλλειμμα 2,5% και δανειακές ανάγκες ανά έτος 25 δις ευρώ !!

    ΜΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 2.01 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΤΥΧΕ ΚΑΚΟ ΣΥΜΑΠΑΝΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΩΣΤΑΚΗ.....ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΚΑΙ ΣΥ ΕΛΑ...ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΝΤΟΡΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΡΗΤΙΚΙΑ.!ΕΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑΚΛΟΑ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΚΑΙ ΛΑΔΕΜΠΟΡΕΣ..ΕΛΑ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. το οτι δε μιλησε στην αρχη που παραιτηθηκε του κομματος ηταν ιδεολογικα λαθος, αλλα πολιτικα σωστο.
    Το οτι τλκ ο χρονος περνουσε και η κυβερνηση ακολουθησε μια πολιτικη κρατικης καθαρσης λειτουργησε περα απο τα σχεδια του.
    τλκ το οτι την κοπανησε δεν ηταν αρκετο. Οχι σε αυτην την Ελλαδα που δειλα-δειλα αναδυεται.
    Ισως ηταν σε μια δικη του Ελλαδα. Αλλα εμεις αλλαζουμε και τα θελουμε ολα μπροστα απο το φως :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 17 Σεπτεμβρίου 2010 2:50 μ.μ
    Αυτό το λες εσύ και όπως ξέρεις εσύ δεν μετράς !!
    Βλήματα σαν εσένα μόνο γκαρίζουνε σαν κότες !!
    Μπορεί και να διάβασες τη λένε τα ξένα κανάλια για τον Καραμανλη η καλυτέρα δες ΤΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 2:53 μ.μ.
    Ποιος τα λεει αυτα ρε νουμερο;

    ΜΑΘΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 2.50 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΤΑΚΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ!!!!ΤΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.ΖΑΓΟΡΙΤΑΚΙ...ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ..ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ???ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...ΩΣΤΟΣΟ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 2:55 μ.μ. καλα εσυ ρε yannidakis δεν παιζεσαι ρε φιλε ποια ελλαδα αναδυεται ρε, αυτη που βουλιαζει;

    Σε ποιο φως τα θελουμε ολα ρε, στο μαυρο σκοταδι της καταπρασινης αδιαφανειας και της χοντρης μασας που βρισκομαστε;

    Η μηπως σε αυτο το φως;
    http://aigio.org/2010/01/901.html

    Και κρητγικος, και πασοκ, και U2, πως ζεις ακομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Β Α Ρ Υ Σ Ο Π Ε Λ Ε Κ Υ Σ..ΚΑΙ Η Τ Ι Μ Ω Ρ Ι Α ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.......ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΑΓΟΡΙΤΑΚΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΑ ΤΗΣ Ν Δ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ..ΤΩΡΑ..ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. μωρη βλαμενη 3:05 μ.μ. τι πινεις;
    για ποια πατριδα του γαπ μιλας, την αμερικη;
    για ποια δημοκρατια μιλας, τη χουντικη;
    Για ποιν εκλεγμενο πρωθυπουργο μιλας μωρη βρωμα, αυτον που μολις με ψεματα εκλεχτηκε ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΥΙΚΑ ΤΟΥ;

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΤΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Παρτε και ενα blog, λεγονται αντεξουσιαστες του πασοκ!!!!!!!!!

    http://antieksousiastes-pasok.blogspot.com/

    Περαστε να πειτε μια καλησπερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μα κύριε Πρεβενιέ η κ. Πελέκη είπε και κάτι άλλο, πολύ ποιο ουσιαστικό γιατί κολλήσαμε στα παντελόνια; Είπε :«Δεν πιστεύω (σημ.δική μου: η λέξη πιστεύω είναι θετική και απόλυτη έκφραση) ότι υπάρχει σκάνδαλο. Δεν έχω στοιχεία ότι ζημιώθηκε το Δημόσιο από αυτή την ανταλλαγή. Αλλά θα έπρεπε ο πρωθυπουργός αντί να πει "δεν ξέρω" να βγει και να πει, ότι ελήφθη μια κυβερνητική απόφαση με νόμιμες υπουργικές αποφάσεις και να καλέσει πέντε εκτιμητικούς οίκους του εξωτερικού να γνωμοδοτήσουν, αν έχασε το Δημόσιο και κέρδισε η Μονή. Θα περίμενα πράγματι να μιλήσει έστω και τώρα ο κ. Καραμανλής». Προσέξατε; "Δεν πιστεύω" λέει, δεν λέει: δεν ξέρω, μπορεί, ίσως, ώστε να ζητάει και 5, "πέντε εκτιμητικούς οίκους του εξωτερικού να γνωμοδοτήσουν". Και αφού δεν πιστεύει ότι "υπάρχει σκάνδαλο", τι νόημα θα είχε αν έβγαινε ο Καραμανλής να το πει; Η κυρία Πελέκη, καλώς ή κακώς, δεν το ξέρω, έχει ένα πρόβλημα. Ήταν όμως, δική της επιλογή να "συνεργαστεί" με την Μονή, για δικούς της λόγους και δεν την έβαλε ο Καραμανλής, με παντελόνια ή χωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 15.13 ΚΑΙ 15.17 ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΡΥΜΕΝΑ ΒΡΕ ΔΕΞΙΑ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ??ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ Ν Δ.ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ??ΚΑΥΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΑΡΑΧΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.....ΕΠΕΣΕ ΒΑΡΥΣ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΕΚΕΝΑΣ...ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ Ο ΡΑΦΗΝΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ...ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ..ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ???ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ..ΝΤΟΡΑ..ΕΛΑΤΕ ΠΡΙΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΒΑΡΚΑ..Ο ΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΒΑΡΚΑΡΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΠΙΑ...ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ Η Ν Δ..Η ΝΤΟΡΑ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΗ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΖΕΣΤΟ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ..ΚΟΥΒΕΡΤΑ....ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ..ΤΩΡΑ ..ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @@@

    17 Σεπτεμβρίου 2010 3:51 μ.μ.
    ....................................

    ''ΠΡΑΣΙΝΟΜΟΥΧΛΑ'' ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ,ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ,ΣΤΟ γραφ.69 ΝΑ ΜΕ ""ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΣ"",ΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΩ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ,ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ,ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Blogs???

    ΤΙ ΕΓΙΝΕΣ??
    Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ''ΣΤΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ'' ΔΙΑ ΚΩΛΟΡΑΦΗ ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ''ΕΠΙΣΚΕΨΗ'' ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ!!!

    ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ,ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΗΣ ΚΑΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΙ ΙΔΙΩΣ....ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ!!!

    ΖΑΓΟΡΙΤΑΚΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 17 Σεπτεμβρίου 2010 3:02 μ.μ.
    ΜΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΟΥ ΒΛΑΚΟΠΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ:
    ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ 1.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ.
    ΕΚΤΑΚΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ 20.000 ΕΥΡΩ ΕΦΑΠΑΞ.
    ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 3.000 ΕΥΡΩ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧ... ΔΙΑ ΜΟΥ.
    ΖΩΑ Ε ΖΩΑ.
    ΦΑΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΩΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΟΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 4.15 ΖΑΓΟΡΙΤΑΚΙ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΟΥ....ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ???Η ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΛΕΚΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΕΡΜΑ ,ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ,ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ,ΤΗΣ ΑΡΑΧΤΗΣ,ΤΟΥ ΧΑΤΖΙΛΙΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΠΑΜΠΑ,ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ,ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ,ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η Ν Δ ΑΣΧΗΜΟΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΝΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΚΑΤΑ ΙΕΡΟΣΥΛΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ....ΑΝΑΞΙΑ ,ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ....ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΧΛΕΥΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΦΕΝΟΒΕΙΩΝ....ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @@@@@@

    {....}
    ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΧΛΕΥΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΦΕΝΟΒΕΙΩΝ....ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ...

    {.}

    17 Σεπτεμβρίου 2010 6:21 μ.μ.
    ............................


    ΡΕ ""ΠΡΑΣΙΝΟΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΗ"" ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ,ΠΑΣΟΚΟΒΛΗΤΟ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΟΥ,ΤΟ ''ΜΕΓΕΘΟΣ'' ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥ,ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ,ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ,ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ''ΤΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ'' ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΕΑΝ ΠΕΤΥΧΕ ΚΙ Η ΚΩΛΟΡΑΦΗ!!!!

    ΤΩΡΑ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΑ...ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ Λούκα,ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ γρφ.69 ΝΑ ΣΕ.... ΕΥΛΟΓΗΣΩ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 17 Σεπτεμβρίου 2010 7:07 μ.μ.

    Συνέχεια


    ΠΑΣΟΚΟΒΛΗΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ.

    ΖΑΓΟΡΙΤΑΚΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 7.08 ΡΕ ΖΑΓΟΡΙΤΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ..ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΦΥΛΛΟΥ..ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΙΣΗ ΞΕΝΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ...ΟΝΕΙΡΕΥΣΑΙ ΤΗΝ Σ Υ Γ Γ Ρ Ο Υ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ....ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ...ΚΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ....ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ.....ΒΟΛΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ..ΑΙΓΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ..ΕΛΘΕΙΣ ...ΟΛΗ Η Σ Υ Γ Γ Ρ Ο Υ....ΔΙΚΗ ΣΟΥ......ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΩ ..MEGA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 17 Σεπτεμβρίου 2010 7:19 μ.μ.

    Σοφος αυτος που ειπε "Οι ηλιθιοι ειναι αήττητοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @@@

    ..ΒΟΛΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ..ΑΙΓΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ..ΕΛΘΕΙΣ ...ΟΛΗ Η Σ Υ Γ Γ Ρ Ο Υ....ΔΙΚΗ ΣΟΥ......ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΩ ..MEGA...

    17 Σεπτεμβρίου 2010 7:19 μ

    ΕΜ ΠΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ,ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ,ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ,ΠΑΣΟΚΟΒΛΗΤΟ!!!!!!!!!!.
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ''ΧΕΙΡΑ'' ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΟΡΦΑΝΑ ή ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΓΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΥΤΟ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!!!
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ''ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ Τ΄ΑΛΗΘΗ ΛΕΓΕΙΝ''?????

    ΡΕ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ,ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΤΟ γραφ 69,ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΄΄ΠΑΡΟΥΜΕ΄΄ ΚΑΝΕΝΑ ''ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ'' ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΚΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ,ΔΙΑ ΝΑ ΕΛΘΩ ΝΑ ΣΕ...ΕΥΛΟΓΗΣΩ!!!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ''ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΑ''!!!!

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΗΜΟΥΝ ΑΣΦΑΛΗΣ,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ''ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ'' ΤΗΣ!!!!

    ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ''ΤΟΝ'' ΠΑΙΖΕΙΣ,ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ,ΦΟΡΑ-ΚΑΤΗΦΟΡΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑ-ΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ Via Βlogs!!!!!

    ΞΕXAΣE ME!!!
    ΞEXAΣE ME!!!

    ΖΑΓΟΡΙΤΑΚΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 9.53 ZAGORITAKI ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΑ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΠΟΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ...ΡΑΦΗΝΙΩΤΗ...ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ...ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΕ Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ??Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ???Η ΠΕΛΕΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ...ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ???ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ....ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ....ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ,ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ...ΕΛΑ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΣΕ NORMAL ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ....ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ 2:53 ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ. ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΕΩΣ ΤΟ 2009 Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ
    300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ)ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 64 ΧΡΟΝΙΑ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΝΩ Ο GAP-ΔΝΤ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 65 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ O ΓΑΠ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΟΥΤΟΓΙΩΡΓΑ,ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ 64 ΧΡΟΝΙΑ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ 65 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΑΥΞΑΝΕΙ. ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΟ 70% ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ
    Η ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩς ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 10.39 ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΓΧΩΡΗΤΟΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ..ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ ΦΙΛΕ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥ ΛΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΚΡΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ολοι μας εχουν αλλαξει τα φωτα και εσεις ακομα μαλωνετε για αυτους.

    ΕΙΣΤΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τελικα, αν καποιος απεδειξε οτι φοραει παντελονια ειναι η Πελεκη.Μπραβο για την τολμη της να χτυπηση το γραφειο της εξεταστικης επιτροπης, λεγοντας τους ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ και αν εχετε τα κοτσια, εκει ειναι το προβλημα[Καραμανλης] και πατε αν σας βασταει και αντε γεια σας.Αυτη ειναι η ιστορια ολη και τα υπολοιπα...να ειχαμε, να λεγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ρε γελοια υποκειμενα ειμαι αυτος με το πρωτο μυνημα. δεν ειμαι πασοκος ρε ξεφτυλες ουτε κομουνι. απλα δεν ειμαι μαλακας σαν εσας. εσεις μας καταστρεψατε ρε μαλακες γιατι κανατε την μαλακια να ψηφιζετε τοσα χρονια η τον χοντρο ή τον τζεφρυ ειτε οποιοδηποτε αλλο και τωρα τους υπερασπιζεστε. δεν εχετε αρχιδια να πειτε οτι ειστε μαλακες και κανατε λαθος. ουστ ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου