Αποκλειστικό! Διαβάστε πρώτοι τι θα πει ο κ. Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη!!!

8
Γράφει με χιουμοριστική διάθεση ο Γιάννης Πρεβενιός
        

Διάλογοι … Πολιτικών!!!
Συνομλούν:
Γιάννης Ραγκούσης (Υπουργός) Γιώργος Παπανδρέου (Πρωθυπουργός)

- Ραγκούσης
Λοιπόν πρόεδρε πάμε πάλι μια πρόβα για την συνέντευξη σας στην έκθεση Θεσσαλονίκης. Συνιστώ την προσοχή σας αν και τα Ελληνικά σας έχουν βελτιωθεί κατά πολύ, να μιλάτε αργά και καθαρά γιατί ο Λαζόπουλος και ο Θέμος καραδοκούν για τυχόν σαρδάμ.

- Παπανδρέου
Πω πω Γιάννη δεν σου κρύβω ότι έχω μια αγωνία γιατί είναι η πρώτη μου σοβαρή μετεκλογική συνέντευξη στο Greek … ε συγνώμη στην Ελλάδα ήθελα να πω.

- Ραγκούσης
Προσοχή πρόεδρε προσοχή! Πάμε λοιπόν στην ........
πρόβα μας για το τι θα απαντήσετε στις επικίνδυνες ερωτήσεις. Εγώ θα ρωτώ κάνοντας τον δημοσιογράφο και εσείς θα απαντάτε αργά και σταθερά για να δίνετε την εικόνα ότι ξέρετε τι σας γίνεται και έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Πάμε την 1η ερώτηση.
κ. Πρόεδρε γιατί μας είπατε προεκλογικά την περίφημη φράση “Λεφτά υπάρχουν” και που όλοι λένε ότι αυτή ήταν που σας έδωσε την απόλυτη πλειοψηφία.

- Παπανδρέου
Ακούστε κύριοι για να τελειώνουμε με αυτό το ζήτημα. Εγώ ρώτησα το Καραμανλή για τα λεφτά και αυτός μου είπε ότι έχουνε μείνει κάτι ψηλά! Εξάλλου όλοι επειδή σας έχει κυριεύσει το χρήμα αυτό θέλατε να ακούσετε! Άλλη ερώτηση.

- Ραγκούσης
κ. Πρόεδρε γιατί δεν πήρατε μέτρα και δεν δανειστήκατε από τις πρώτες μέρες τις κυβέρνησης σας αλλά καθυστερήσατε με αποτέλεσμα να φτάσουμε Γενάρη και να εκτιναχτούν τα spread και τα επιτόκια στα ύψη;

- Παπανδρέου
Αυτό πράγματι είναι ένα σοβαρό λάθος αλλά πιστέψτε με δεν κατάλαβα ότι αναλαμβάνουμε αμέσως μετά τις εκλογές εμείς γιατί νόμισα ότι είναι όπως στο Αμέρικα που οι εκλογές μπορεί να γίνουν φθινόπωρο αλλά η νέα κυβέρνηση αναλαμβάνει από την 1η του επόμενου έτους.  Άλλη ερώτηση.

- Ραγκούσης
Σας κατηγορούν ότι κάνατε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό άνευ ουσίας και αποτελέσματος, γιατί;

- Παπανδρέου
Όχι! Εδώ κάνετε λάθος γιατί και ουσία υπήρχε και αποτέλεσμα. Όπως γνωρίζετε σε λίγο καιρό έκανα περίπου 3 φορές τον γύρω της γης και υπήρχε αποτέλεσμα γιατί σαν Έλληνας Πρωθυπουργός εγγράφηκα στα ρεκόρ Γκίνες. Άλλη ερώτηση.

- Ραγκούσης
Γιατί ενώ πέρσι τον Ιούνιο κατηγορούσατε το Δ.Ν.Τ λέγοντας ότι είναι ένας οργανισμός που επιβραδύνει την ανάπτυξη και φέρνει φτώχια και μιζέρια στους λαούς, μετά μας παραδώσατε σε αυτούς ως πρόβατα επί σφαγή.

- Παπανδρέου
Γιατί εσείς οι Έλληνες ..

- Ραγκούσης
Εμείς εμείς ..

- Παπανδρέου
Ε ε ε α α ναι! Γιατί εμείς οι Έλληνες είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και πρέπει όλος ο κόσμος να δει πως τα καταφέρνουμε.
Δεν σας κρύβω …

- Ραγκούσης
Πρόεδρε το κείμενο τελείωσε ..

- Παπανδρέου
Άσε με ρε Γιάννη να τα πω να φύγουνε από μέσα μου. Έλεγα λοιπόν… τι έλεγα α δεν σας κρύβω ότι ένας άλλος λόγος ήταν ότι έχω βαρεθεί από μικρός όποτε είμαι στην Ελλάδα να λένε πίσω από την πλάτη μου ότι χρωστάω στην Μιχαλού την οποία δεν ξέρω καν ποια είναι ενώ τώρα λένε, αυτός, αυτοί, όλοι χρωστάνε σε κάτι που υφίσταται … στο Δου.Νου.Του!!!!!!!

e-mail prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια
  1. Τι κάνουν οι γκαιμπελίσκοι ;
    Πήγαν την αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης ( και στο φυσικό αέριο, αλλά το βαπτίζουν μέσω της προπαγάνδας φτηνότερο της νέας τιμής του πετρελαίου ) στις 1.1.2010.
    Να κλέψουν τη ψήφο από τα χαϊβάνια στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ήπειρο και σε όλες τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές και μετά να μας στείλουν τον ...λογαριασμό, διανθισμένο και με νέες περικοπές μισθών, επιδομάτων δώρων.

    Αφού τους ψηφίσετε, μετά να πάτε στο Μπουτάρη και στο Μπόλαρη, στο Τατούλη και στον Σγουρό να σας πληρώνουν τα διπλάσια λεφτά στο πετρέλαιο και στο φυσικό αέριο. Να πάτε και στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και στους υπουργούς να σας δώσουν τα ρέστα...
    Θα καίτε κλιματιστικό ; Θα αυξήσουν και τη ΔΕΗ, λένε κατά 30-50 % ! Θα βάλουν φόρο και στα ξύλα. Κάθε μονάδα που θα παίρνουν στις δημαρχιακές και περιφερειακές, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι αυξήσεις σε φόρους, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι περικοπές, η ύφεση, οι απολύσεις, η ανεργία. Γιατί θα έχουν και τη "λαϊκή έγκριση", αφού δεν θα μετρήσουν την αποχή, τα λευκά ή τα άκυρα,που σας προτείνουν έντεχνα μέσα από τα παπαγαλάκια τους. Αγοράστε έγκαιρα βαζελίνη και ξαναψηφίστε τους...


    Α, λεφτά υπάρχουν και για διακοπές στη Πάρο και στη Κρήτη, λεφτά υπάρχουν για τις κουστωδίες των υπουργών στη Θεσσαλονίκη, για τριημέρα στα τσιπουράδικα... Και εσείς, ραγιάδες, με μαγκάλια...Που κανονικά στη Βόρεια Ελλάδα, Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, το ΠΑΣΟΚ και οι εκλεκτοί του, μόνο για το πετρέλαιο θέρμανσης και το φυσικό αέριο,θα έπρεπε να πάρουν μονοψήφια ποσοστά... 3% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι και να μας σερβιρει ο οικοδεσποτης εμεις θα τον ταισουμε ντοματες, αγγουρακια, γιαρμαδες, γιαουρτακια.
    Ολα σαπια εννοειται.
    Καλοδεχουμενα και τα παλια και βρωμικα παπουτσια στο δοξα πατρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλοι Θεσσαλονικείς, κάντε το επόμενο τριήμερο αξέχαστο στον ΓΑΠ και την κουστωδία του. Δείξτε με κάθε τρόπο ότι δεν είμαστε λαός υπό κατοχή και ότι θα τους φύγουμε νύχτα, και ότι ούτε εσείς είστε κατεχόμενη πόλη με 3.500 αστυνομικούς και απαγόρευση κυκλοφορίας. Αλλάξτε τους τα φώτα.
    Από Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάντε του την ζωή κόλαση , όπως κάνει την δική μας φίλοι Θεσσαλονικείς.Μην μασάτε, είναι απατεώνας και προδότης, ότι και να πει θα είναι ψέμα. Είνια συνειδητά ανθέλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. “«Υπάρχει μια λανθασμένη υποσυνείδητη λογική για τη γιορτή της ΔΕΘ», είπε ο κ. Παπανδρέου. «Μια μίζερη αντιμετώπιση για το μοίρασμα της κρατικής πίτας. Το τί δίνει η Αθήνα τι παίρνει η Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μία εσωστρεφή διαλυτική συζήτηση”

    WTF…!!!

    Τόσα χρόνια Πασοκικής μπουρδολογίας κι ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι σκ*τά εννοούν όταν μιλάνε…
    Προφανώς αυτό είναι και το ζητούμενο…να μην καταλαβαίνεις δλδ.
    Η τέχνη του να μιλάς χωρίς να λες τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σημερα 09/09/2010 στην εκπομπη " καλημέρα" στίς 06:08 , ο Γιώργος Αυτιάς ειπε αναφερομενος στο μνημονιο:
    "Το μνημονιο εχει φθασει πλεον σε εμφραγμα . Χθες μου τηλεφωνησαν αρκετοι πολιτικοι και μου ειπαν κοιταξε νε δεις αν δεν ηταν το μνημονιο ποιος θα μας εδινε αυτα τα λεφτα; Τι λετε ρε κουμπαροι ηταν ετοιμοι οι Κινεζοι πεντε φορες πιο πολλα λεφτα απο τα λεφτα που δινει η τροικα μας δινανε και μαλιστα με πολυ φθηνο επιτοκιο κι οταν οταν πηγε στην Ρωσια η αντιπροσωπεια της Ελλαδος ,ο Πουτιν ειπε εδω ειμαι εγω να σας δωσω οσα θελετε ,βαζοντας μονο θεμα αγωγου και εκει οι δικοι μας τους κανανε κονξες, ετσι και αυτοι μας ειπαν τρεχατε στο ΔΝΤ τωρα.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα .Τα συμπερασματα δικα σας
    Κατεβαστε το video των 44 δευτερολεπτων ( ~2 ΜΒ) απο εδω:

    http://hotfile.com/dl/68197144/0dc8718/AFTIAS_DNT_09092010.avi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κοψε σοβαρο υφος τον αυτιστικο.

    το μυαλο του δουλευει ισως στη φωτο αυτη στο φουλ..

    5 στροφες το τριωρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι Δ.Ε.Θ. και πρασινα αλογα ρε σεις!
    Για κανο ερχεται το παλλουκαρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου