Η υπεύθυνη για όλα.... βρέθηκε!!

14
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
 
Ανασχηματισμός = η Κολυμβήθρα του Σιλωάμ για εξαγνισμό της κυβέρνησης από κάθε παράληψη, καθυστέρηση, ανικανότητα και ανεπάρκεια!!!                          Μέρες τώρα ακούγαμε στα τηλεπαράθυρα και διαβάζαμε στις διάφορες φυλλάδες ότι έρχεται η ανάσταση μας μια και ο Πρωθυπουργός κατάλαβε που χωλαίνει η κυβέρνηση του και αποφάσισε με ριζικές αλλαγές … να διορθώσει την λαθεμένη πορεία του καραβιού που λέγεται Ελλάδα!!!              Κλείστηκε λοιπόν στο γραφείο και συσκέφτηκε ώρες με τον εαυτό του (ακούστηκε ότι στο γράψε σβήσε εξάντλησε ένα μολύβι faber Νο 2 και μία γομολάστιχα) και αφού η ώρα έφτασε 12:00 τα μεσάνυχτα όπως ο παπάς την βραδιά της ανάστασης βγήκε και έδωσε ως άγιο φως την λίστα με τους υπουργούς και υφυπουργούς της νέας σωτήριας κυβέρνησης του!!!                                                                                                                              Όλοι αισθανθήκαμε μια ανακούφιση που επιτέλους έφτασε η άγια ώρα για ένα νέο ξεκίνημα μια και όλες οι πληροφορίες μιλούσαν για ριζικό ανασχηματισμό και όχι το γνωστό παιχνίδι της καρέκλας δηλ. ανοίγουνε την πόρτα του υπουργικού συμβουλίου και με το μαρς του Πρωθυπουργού τρέχουν οι υπουργήσιμοι αλλόφρονες και σε όποια καρέκλα προλάβουν και καθίσουν παίρνουν και το αντίστοιχο υπουργείο!!!                                                                                                                                     Ας επανέλθουμε στα σοβαρά μόλις βγήκε λοιπόν η μεταμεσονύχτια λίστα και ..........
διαβάσαμε τα ονόματα αισθανθήκαμε όλοι μας μια μεγάλη έκπληξη λόγω του ότι το ολιγομελές με 37 μέλη υπουργικό συμβούλιο εκτινάχτηκε όπως τα spreads στα ύψη και έφτασε στα 48!!!                                                                    Νέες ειδικότητες συγνώμη αρμοδιότητες έκαναν την εμφάνιση τους όπως τροφίμων και αλιείας, ενώ ψάχνοντας να βρούμε τους κομμένους που τιμωρήθηκαν και εξοστρακίστηκαν γιατί δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα στο προηγούμενο σχήμα βρήκαμε την υπεύθυνη της λαθεμένης ως τώρα κυβερνητικής πορείας, αυτής που έφταιξε για τις παραλήψεις, τις καθυστερήσεις, την ανικανότητα που βιώσαμε ως τώρα ….. το όνομα αυτής …. Κατερίνα Μπατζελή!!!
 

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια
  1. μα ισα ισα ανασχηματισμος σημαινει οτι ΗΔΗ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 300 εκ.δρχμ. στην εφορια!
    Οσοι τραγουδισταδες χρωστανε οι γυναικες τους γινονται υπουργοι, τυχαιο;
    δεν νομιζω!

    Υπό τη δαμόκλειο σπάθη της καταβολής 300 εκατ. δρχ. στην Εφορία βρίσκεται σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο Γιώργος Νταλάρας, αφού απλώς τρέχει η προθεσμία συμβιβασμού και ο καλλιτέχνης δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση των φορολογικών αρχών.
    Με χθεσινές πληροφορίες, το ποσό της....
    φοροδιαφυγής 100 εκατ. δρχ., που εντόπισε το ΣΔΟΕ, αυξήθηκε σε 300 εκατ. δρχ., με τις προσαυξήσεις (από το 1993) που επέβαλε η Εφορία Ψυχικού.
    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η απόφαση κοινοποιήθηκε στον καλλιτέχνη στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου και δεν έχει παρέλθει η (δίμηνη) προθεσμία αποδοχής της.
    Το γεγονός αγνοούσαν προχθές παράγοντες του υπουργείου, λόγω πρόσφατης αλλαγής του εφόρου, και έλεγαν πως έγινε συμβιβασμός που οδηγεί στο ένα τρίτο (100 εκατ. δρχ.), με άμεση καταβολή του 10% και του υπολοίπου σε δόσεις.
    ΕΛ.Κ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντως ο ΓΑΠ κραταει το τιμονι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχα, νατα μας ο "αριστεριζων" τραγουδιστης με τη ΜΕΓΑΛΗ ΔΣΞΙΑ ΤΣΕΠΗ!

    Να σας θυμισω λιγο την υποθεση Πανταγια;

    "Εκτός μεγάρου Μαξίμου είναι από χθες ο Γιώργος Πανταγιάς, ένας εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού εδώ και δέκα χρόνια.

    Υποχρεώθηκε να παραιτηθεί επειδή χθεσινό δημοσίευμα του καταλόγισε ότι παρενέβη στο ΣΔΟΕ προκειμένου να τακτοποιηθεί φορολογική εκκρεμότητα του Γιώργου Νταλάρα."

    Απο την Ελευθεροτυπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Καφενοβιε

    οσο και κα απαγορευεις τα λουσιματα εδω μεσα, γινεται να κρατηθεις με τετοιο αρθρο?
    Απλα για αλλη μια φορα θα επαναλαβουμε οτι το ατομο ειναι ΒΛΑΚΑΣ. Και καλα οι πολιτες αυτου του τοπου που ολοι λιγο πολυ (εστω και ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ) το εχουν καταλαβει, ρωταω εγω ομως, οι συνεργατες του δεν βλεπουν οτι ειναι τοσο ΗΛΙΘΕΙΟΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ? Μα τοσο καρεκλο-κενταυροι ειναι? Η εξουσια για την εξουσια?

    Αλλα ανεξαρτητα απο αυτους τους δοσιλογους, που ευρισκεται λοιπον
    η κρεμα (το αφαν καντε) της πατριδας μας?
    Οι δικαστες.
    Οι ακαδημαικοι.
    Οι καθηγητες ΑΕΙ.
    Οι νουνεχεις επιχειρηματιες.
    Οι ανωτατοι αξιωματικοι.
    Τελος, ο Προεδρος της Δημοκρατιας.

    Κακα τα ψεματα. Ο απλος Ελληνας δεν εχει την ιση δυναμη της φωνης με τους αποκαλουμενους 'επωνημους'. Περιμενει ο Ελληνας να ξεκολλησει απο τον καναπε οταν βγει καποιος μπροστα και δειξει τον ψευτη, ιταμο,ΚΡΕΤΙΝΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ, ΟΣΦΥΟΚΑΜΤΗ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ. Στο κατω κατω, ετσι γενιουνται και ανδωνονται οι ηγετες, με τετοιες ευκαιρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον μας κάνει πλάκα τo Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ που ενέκρινε ως "ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα", την εκπομπή "ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ" με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ!
    Αλήθεια πόσα θα παίρνει η Αλ Σαλέχ, αν επιτρέπεται κύριε Χυτήρη, για να εξυμνεί τους λαθρομετανάστες;
    Και γιατί δεν κάνετε και μια εκπομπή για τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ", μιας και έχουμε γίνει μειονότητα στον τόπο μας;
    Και εν πάση περιπτώσει γιατί πρέπει να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος την κάθε Αλ Σαλέχ για να μας… επισημαίνει σε κάθε εκπομπή πόσο… ρατσιστές είμαστε απέναντι στους… καημένους λαθρομετανάστες που έχουν εκτινάξει την εγκληματικότητα στα ύψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχω αρχίσει και αναπολώ κάτι παλαιοΠασόκους τύπου Λιάνη, Βερυβάκη, Χαραλαμπόπουλου, Παπούλια μπροστά στα ανόηταα αρπακτικά ανθρωπάκια που σήμερα καμώνονται τους κυβερνήτες.

    Δυστυχώς όμως εκείνοι ήταν τα αυγά που εκκόλαψαν τα σημερινά φίδια…

    Και οχι μονο τα εξεθρεψαν αλλα τους εδωσαν και διδακτορικη διατριβηκ αι μαζι με αυτους μετεκπαιδευτηκαν και μερικοι της ΝΔ τρομαρα τους.

    Τον συμπονέσαμε τον καϋμένο τον Λιάνη.
    Δεν πα να κουρεύεται κι αυτός κι όλοι τους.
    Όλο παραιτούνται κι όλο εδώ είναι.
    Ετσι να ντρέπονται και να κρύβονται για τα ψέματά τους.
    Ενότητα θέλουν ;
    Όταν ψήφιζαν που την είχαν γραμμένη την ενότητα;
    Βρε Αει σιχτίρ που θα τον λυπηθούμε κιόλας;


    - το πονεμενος ειρωνικα το γραφω…
    ας παει καλογερος στον Αγιο Αχιλλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να υπολογίσουμε πόσα κοστίζουν αυτά τα 50 ανθρωπάρια (μισθός, επιδόματα, ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ, εκτός έδρας, συμβούλια,κλπ) μόνα τους + τα έξοδα της αυλίτσας του καθενός τους (από 5-25 έμμισθους υπαλλήλους, συνεργάτες, συμβούλους, φρουρούς, κλπ ( μισθός, επιδόματα, συμβούλια, εκτός έδρας, έξοδα παραστάσεως, κλπ) + ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ/ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ 'ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ' ΤΟΥΣ ( από υβριδικά, για να δώσουν τα συμβατικά στους ημετέρους χαριστικά & την παραγγελία στον επιχειρηματία που του έφεξε & την απορρόφηση στο εργοστάσιο που τα κατασκέυασε, μέχρι αλλαγές / μετονομασίες υπηρεσιών κατά συρροή, μέχρι απολύσεις / νέες προσλήψεις δικών τους, μέχρι τραπεζικά παιχνίδια με spreads, κλπ ΜΕΧΡΙ ΔΝΤ)ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ 'ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ' ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΌ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 'ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ' ΣΑΝ ΣΠΟΡ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    Περιμένω αριθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επανέρχεται η ελεγχόμενη πτώχευση...
    Εωλοι οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης για την μείωση του ελλείμματος”
    Οι άνθρωποι είναι απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και πάνω από όλα ΑΙΟΛΟΙ σύμφωνα με την τελευταία σου πρόταση 2:25.

    Αλλά τί περιμένεις από κραγμένα λαμόγια;

    Έχεις καμία ιδέα για τους αριθμούς που ζητάει ο 2:06;

    Εγώ έχω μία ιδέα: η οικογένεια Παπανδρέου έχει τεράστια περιουσία εντός και εκτός (συνυπολογίζοντας ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ 7ΗΣ ΓΕΝΕΑΣ).

    Το ίδιο και η οικογένεια Παπακωνσταντίνου.

    Το ίδιο και η οικογένεια Μητσοτάκη.

    Το ίδιο και η οικογένεια Καρατζαφέρη.

    [το ίδιο και όλοι οι υποστηρίζοντες την έλευση του ΔΝΤ και το μνημόνιο]

    [το ίδιο και όλοι οι προκαλέσαντες με τις ανεύθυνες πολιτικές τους την αφορμή για την 'λύση' του ΓΑΠ: Καραμανλή, Σημίτη, Παπαθανασίου, Αλογοσκούφη, και οι συν αυτοίς, κλπ]

    Όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία θα αποπληρώσουν το ΔΝΤ και θα μας αποδεσμεύσουν και τα υπόλοιπα είναι η αποζημίωση των ζημιών που προκάλεσαν στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    Αλλά για να το εφαρμόσουμε το πρώτο στάδιο είναι να δούμε τί μας κοστίζουν σήμερα και μετά να πάμε σταδιακά αναδρομικά.

    Και βέβαια δεν είναι αυτά που εχθές το μπουρδελοκάναλα του mega προσπάθησε να μας πείσει (αν και αυτά είναι εξωφρενικά και εξοργιστικά).

    Τί λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ...ΝΕΟΙ ΝΤΑΛΑΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Κ>Α>
    ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ?????????ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ Η ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ???ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΒΡΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΥΠΟΥΡΓΟΠΑΡΕΑ...ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δυστυχώς στην ελλάδα οι εξπερ στην φοροδιαφυγή και στη κονομα με αρπαχτες η οχι(νταλαρα)...

    φτανουν στο αξίωμα του υπουργου..


    αχ ελλάδα..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΝΔ εκτόξευσε το έλλειμμα.
    Το ΠΑΣΟΚ κάνει διορθώσεις...προς τα πάνω.
    Ντροπή σας αχάριστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κα Νταλάρα Υφυπουργός!!!
    Εμρός στο δρόμο που χάραξε η Γκερέκου (Τόλης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου