Πως προσπαθούν να διαμελίσουν την κοινωνική συνοχή!!!

64
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Η κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου όπως είναι γνωστό προέκυψε μετά από μεγάλες ψεύτικες προεκλογικές εξαγγελίες του ιδίου και των στελεχών του.

(Στους παρακάτω συνδέσμους έχουμε το περίφημο προεκλογικό “Λεφτά υπάρχουν”

http://www.youtube.com/watch?v=vb3WiQ809bM

και τον όχι στο Δ.Ν.Τ στις 14/1/2010

http://www.youtube.com/watch?v=7jNPsWQ4GSA&feature=related

Πολλοί αφελείς πιστεύουν ότι ο κ. Παπανδρέου δεν ήξερε αλλά έχουμε την δήλωση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ότι είχε ενημερώσει τους δύο αρχηγούς δηλ. τον κ. Καραμανλή και τον κ. Παπανδρέου για την δύσκολη οικονομική κατάσταση και την ανάγκη δημοσιονομικών μέτρων.

Εξάλλου δεν μπορεί να επικαλείται άγνοια ένας μέλλον πρωθυπουργός ο οποίος μάλιστα υπηρέτησε και σαν πρωτοκλασάτος υπουργός σε πολλές κυβερνήσεις του κόμματος του το οποίο κόμμα του μαζί με την Ν.Δ τα τελευταία 30 χρόνια είναι υπαίτιοι και πρωταγωνιστές αυτής της μεγάλης κατρακύλας της χώρας μας!

Ο κ. Παπανδρέου μας είπε ψέματα έχοντας πλήρη γνώση της κατάστασης και ξέροντας εκ των προτέρων αφού ήταν.......... εντολοδόχος άλλων που θα καταλήξουμε δηλ. στο Δ.Ν.Τ και από ότι λένε οι περισσότεροι αναλυτές σε χρεοκοπία και ξεπούλημα του εθνικού πλούτου της χώρας μας.

Με αοριστολογίες, με ευχές και ταξίδια άνευ ουσίας ξεκίνησε την δήθεν προσπάθεια του για επίλυση των προβλημάτων αλλά παράλληλα τα στελέχη της κυβέρνησης του μαζί με τους Megaβανταδόρους και τα λοιπά φερέφωνα του τύπου άρχισαν να εξυφαίνουν το σχέδιο της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης σπέρνοντας ίριδες και μίσος ανάμεσα στις ομάδες των εργαζομένων.

Πρώτα μίλησαν για τους πολλούς χαραμοφάηδες, άχρηστους, τεμπέληδες και καλοπληρωμένους δημοσίους υπαλλήλους (ξεχνώντας ότι οι ίδιοι τους δημιούργησαν στα πλαίσια των ψηφοθηρικών τους αναγκών). Μετά μίλησαν για τους ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους και τους χαρακτήρισαν με ελαφρά την καρδίαν φοροκλέφτες και απατεώνες. Ακόμα μίλησαν για αιώνιους φοιτητές, για διπλοσυνταξιούχους, για μαϊμού ανάπηρους, υπέργηρους και γενικά με διάφορα τεχνάσματα κατασυκοφάντησαν όλους τους Έλληνες άνω των δεκαοχτώ ετών. Επίσης παρατηρήσαμε στα τηλεοπτικά πάνελ την απίστευτη και Γκεμπελίστικη μεθοδολογία της αντιπαράθεσης μεταξύ εκπροσώπων των απεργών με εκπροσώπους άλλων θιγόμενων από την απεργίες τάξεων.

Θυμηθείτε στα δελτία ειδήσεων του Mega τους καυγάδες ανάμεσα στους φορτηγατζήδες (που απεργούσαν) με τους εκπροσώπους των ξενοδόχων και των αγροτών.

Το σχέδιο λοιπόν είναι η διαμέλιση ο διαχωρισμός η αντιπαράθεση των πραγματικά θιγόμενων από τα σκληρά και άδικα μέτρα για να μην μπορούν να αντιδράσουν συγκροτημένα απέναντι στα σχέδια τους.

Οι κύριοι όμως αυτοί δεν μας είπαν τίποτα νέο για του κλέφτες, τους μιζαδόρους, τα λαδώματα, τις χορηγίες προς τους Βουλευτές, τους διακομιστές των εκατομμυρίων στα κομματικά γραφεία, τους υπουργούς με τα πολλά σπίτια, τον αδικαιολόγητο πλουτισμό των περισσοτέρων εξ αυτών, τις υπέρογκες καταθέσεις κ.α

Για όλα φταίει ο απλός λαός του οποίου μειώνουμε το εισόδημα αλλά αυξάνουμε το Φ.Π.Α από 19% σε 23%, την βενζίνα, τα βασικά είδη διατροφής, τα τιμολόγια των Δ.Ε.Κ.Ο ενώ επιχορηγούμε με κάτι δις τις κερδοφόρες τράπεζες και κάνουμε τα στραβά μάτια στην υποχρέωση των καναλαρχών για την κατάθεση του 20% της κράτησης από τα έσοδα των διαφημίσεων. Κυνηγάμε τους μικροοφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων οι οποίοι λόγω αναδουλειάς αδυνατούν να πληρώσουν τις εισφορές και αφήνουμε στο απυρόβλητο τους μεγαλοοφειλέτες με τις μεγάλες ακίνητες περιουσίες, τα σκάφη, την προκλητική διαβίωση και τις πολυτελείς επαύλεις σε μεγαλουπόλεις του εξωτερικού.

Φίλες/οι προσοχή ο στόχος είναι ο διαμελισμός μας σε αλληλοσυγκρουόμενες κοινωνικές και εργασιακές ομάδες για να απολέσουμε την μεγάλη δύναμη που θα έχουμε αν μείνουμε μονιασμένοι και συνειδητοποιημένοι ότι όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι που μένουμε δίπλα ο ένας στον άλλο και όχι σε απόρθητες επαύλεις, που αγωνιούμε για το αν αύριο θα έχουμε δουλειά, που ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, είμαστε τα θύματα και αυτοί οι θύτες που πρέπει το γρηγορότερο δυνατόν η οργή μας να τους στείλει στον εξ αποδώ και ακόμα παραπέρα!!!

Δημοσίευση σχολίου

64Σχόλια
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ; ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΣΟΥΞΑΝΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ; KAI ΒΡΙΖΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ; ΚΟΤΑ E KOTA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔ

    “Χρήσιμη” χαρακτήρισε τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, την Τρίτη (17/08) πρόεδρος της ΝΔ, κ. Αντώνης Σαμαράς. Στη συνάντηση των αντρών συζητήθηκαν όλα τα διμερή και κοινού ενδιαφέροντος ζητήματα… Βγαίνοντας από τη συνάντηση, που διήρκησε μία ώρα, ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι “καλύψαμε θέματα διμερούς συνεργασίας στο εμπόριο, τον τουρισμό, την οικονομία στη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Ιδιαίτερα σημαντικό για μας είναι το θέμα της συνεργασίας για τον τουρισμό. Επίσης, μιλήσαμε για τα μεγάλα ζητήματα ασφάλειας της περιοχής, για το Κυπριακό και τη Μέση Ανατολή. Συζητήσαμε την ανάγκη ύπαρξης και τη διασφάλιση του Παλαιστινιακού κράτους, αλλά και την ασφάλεια του κράτους του Ισραήλ”. Είπε, ακόμη, ότι συζητήθηκαν θέματα οικονομίας σε σχέση με τις διεθνείς εξελίξεις. “Η ΝΔ είναι θετική στην ανάπτυξη των σχέσεων με το Ισραήλ”, δήλωσε, ωστόσο επεσήμανε ότι χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και σωστή ισορροπία με τον αραβικό κόσμο, προκειμένου να διαφυλαχθεί η καλή παραδοσιακή σχέση της Ελλάδας με τους Άραβες. Ο κ. Σαμαράς θεωρεί ακόμη ότι η ανάπτυξη των σχέσεων με το Ισραήλ, κυρίως στον τουρισμό αλλά και την οικονομία θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη από την εξέλιξη των σχέσεων Τουρκίας – Ισραήλ και από τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Τον πρόεδρο της ΝΔ συνόδευαν ο αντιπρόεδρος του κόμματος και αρμόδιος για τα εξωτερικά θέματα, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο εκπρόσωπος του κόμματος, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΑΣΟΚΕ 10:25. τΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΛΙΘΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ? ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. k. DIAXEIRISTA PARAKALOUME SBHSTE TO PROTO SXOLIO TOY TRAMPOYKOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΡΕΒΕΝΙΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΤΣΟΥΖΟΥΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στα αλλα 2 βιντεο κολλαει και αυτο για να γινει η σουπερ τριαδα του αρχιψευταρου αυτιστικου φλωρου:


    http://www.youtube.com/watch?v=7EmPX784cGg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΕΒΕΝΙΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ. ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η κλεπτοκρατια ζει και βασιλευει με τη ενοχοποιηση των εργαζομενων που παραγουν το πλουτο σε αυτη τη χωρα.
    Ετσι δικαιολογουν το πλιατσικο και τη κλοπη στηνοντας αλλεπαληλα επικονωνιακα παιχνιδια.
    Απο το παραμυθι της ισχυρης ελλαδας οταν αποσκοπουσαν στο φαγοποτι των ολυμπιακων αγωνων επιστρεψαμε στο διαχρονικο χουντικο και τουρκοκρατικο κλισε του κακου ελληνα που θελει το ΔΝΤ και δικτατορια για να αποδωσει.
    Μαυρο στο δικοματισμο και τους λακεδες των ΜΜΕ, στη φυλακη οι κλεφτες και οι υβριστες του ελληνικου λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ 17 Αυγούστου 2010 10:36 μ.μ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ Γ.Α.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ ΠΑΣΟΚΕ που βρίζεις έχω μια απορία. Εσένα προσωπικά δεν σε έχει αγγίξει κανένα απο τα μέτρα οικονομικά και άλλα που πήρε η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΝΤ. Γιατί αν δεν σε άγγιξαν τα μέτρα είσαι μάγγας και να μας γράψεις την συνταγή.
    Τώρα αν τα μέτρα σε έθιξαν και γράφεις αυτά που γράφεις τότε είσαι περίπτωση για Ιατρική παρακολούθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ. Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΞΕΣΧΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ. ΠΡΙΜΟ ΣΕΚΟΝΤΟ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ Ε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς ηλιθιο 10:25 μ.μ.

    Ευχομαι ρε πανιβλακα πρασινε εμετε
    τον ιδρωτα που χυνω λιωνοντας στο καμινι γιατι αδυνατω να παω για μπανιο εστω και στου Σκαραμαγκα, να τον βγαλει ο πανιβλακας αναπηρος στο μυαλο αρχηγος σου ως αιμα απο τη μυτη μετα απο ατυχημα.

    Το ευχομαι ολοψυχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΧΗ; ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρεβενιε εγραψες παλι!

    Τα δυο βιντεακια καθως και αυτο του φιλου θα γινουν DVD που θα προβαλονται στις προεκλογικες συγκεντρωσεις των πρασινων δημαρχων.
    Εχω κολητο φιλαρακι αντιπασοκο απεναντι ακριβως απο τα γραφεια τους.
    Διαθετει προτζεκτορα και διαθετω ενισχυτη και ηχεια 2Χ500 watt.
    Φανταζεστε το σκηνικο να μιλαει ο πρασινομαλακας υποψηφιος και στον τοιχο 15 μετρα να λεει τα ψεματα του ο GAP;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ
    ανάμεσα σε δύο κανάλια.

    Από το βάθος ακούγετε η φωνή της συζύγου του.

    - Τί κάνεις ρε; Θα την κάψεις την τηλεόραση !!
    - Τί να κάνω ρε γυναίκα; Αφού βάλανε το ποδόσφαιρο μαζί με την τσόντα
    ..., δεν ξέρω ποιο από τα δύο να δω !!
    - Την τσόντα δες ... ποδόσφαιρο ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΩΡΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΑΜΟΥΡΟΝΥΦΙΤΣΑ,ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΠΑΣ...ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ, Τ'ΓΙΟΥΣΟΦΟΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ'ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.....ΠΡΕΒΕΝΙΕ ΜΗ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ...ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολυ καλη τοποθετηση αγαπητε Γιαννη.

    Εγω θα ηθελα να συμπληρωσω με ενα υποθετικο σεναριο.

    Ας πουμε οτι στην κυβερνηση ειναι ακομα ο Καραμανλης με υπουργο Οικ. εναν που κατα τεκμηριο εχει δουλεψει στην ζωη του τον Παπαθανασιου. Φανταστητε τι θα γινοταν αν
    -Καιγονταν ζωντανοι στην Μαρφιν
    -Αν εσκαγε βομβα στο Υπ. Προστασιας του Πολιτη
    -Αν νομιμοποιουσε τα ιδιωτικα κολλεγια
    -Αν εκανε τοσες διακοπες σε περιοδο κρισης
    -Αν μας πηγαινε αδιαβαστους στο ΔΝΤ
    -Αν ειχε τον αδελφο/ους του σαν συμβουλους στα ταξιδια του
    -Αν υποδεχοταν τον Ισραηλινο Προεδρο
    -Αν καταργουσε δημους και κοινοτητες με τον Καλλικρατη
    -Αν μειωνε τις συνταξεις, εκοβε τα επιδοματα, και χαρακτηριζε σαν δημοσιους υπαλληλους τους ηρωικους αεροπορους
    -Αν αγοραζε τα αχρηστα υποβρυχια
    -Αν ετρεχε σε ταξιδια χωρις προγραμμα και χωρις σκοπο
    -Αν εβγαζε αντισυνταγματικους νομους
    -Αν συνεργαζοταν με τον Καρατζακωλοτουμπα
    -Αν σε καθε δημοσια επισκεψη και διαλεξη εβριζε εναντιον των Πολιτικων του αντιπαλων
    -Αν διελυε την αγορα της οικοδομης και του αυτοκινητου
    -Αν αυξανε δυο φορες τον ΦΠΑ
    -Αν οι συναδελφοι του αποδεικνυετο οτι τα επαιρναν απο τους προμηθευτες του Δημοσιου
    -Αν εριχνε τις ασπιδες οπως το ΠΑΣΟΚ επι ΙΜΙΑ
    -αν, αν, αν,αν

    τι θα γινοταν? Λαικη εξεργεση και αιματοχυσια. Οι Πασοκοσυνδικαλιστες θα ειχαν κλεισει Υπουργεια και Οργανισμους, Θα ειχαν ριξει στην θαλασσα του Σαρωνικου τους Κινεζους της Cosco, θα ειχαν καψει οτι απεμεινε απο τα δαση, θα ηταν μαζι με το ΠΑΜΕ στα λιμανια και θα τορπιλιζαν μεταφορικα και πραγματικα τα κρουαζιεροπλοια, η ΥΠΑ θα ηταν σε μονιμη απεργια και θα ηταν αδυνατο να προσγειωνονται αεροπλανα, τα ΤΡΑΚΤΕΡ θα ειχαν αναλαβει δραση, το βαθυ ΠΑΣΟΚ με την καθοδηγηση του θειου βρεφους και θα ειχε ξεπερασει και τον εαυτον του σε προπαγανδα και δυσφημηση εναντιον της Ελλαδας και μισος εναντιον αυτων που με τον ιδρωτα τους δημιουργησαν κατι.

    Αν ο Παπαθανσιου σιωπηλα ειχε παρει τα δανεια χαμηλοτοκα (οπως και εκανε) θα τον πυροβολουσαν ολοι. Τωρα που δανειζομαστε με απιστευτα επιτοκια οι ΧαντζηνικολοΚαψηδες εχουν στρεψει την προσοχη του κοινου αλλου. Οι μηδενικης μορφωσης δημοσιοκαφροι επενδυουν η εξαργυρωνουν επιταγες και μαχονται υπερ του ΠΑΣΟΚ.

    Ο ανικανοτατος μας κυβερνα με την Δημοκρατια του τρομου και με στελεχη χωρις γνωση, χωρις εμπειρια και χωρις οραμα .
    Και ολοι εμεις τι κανουμε? Τι θα πουμε αυριο στα παιδια μας?
    Περιμενουμε να μας μαχαιρωνουν οταν βγαινουμε απο τον φουρνο για να μας παρουν το ψωμι που μολις αγορασαμε? Περιμενουμε η ΔΕΗ η ΕΥΔΑΠ και οι Τραπεζες να μας παρουν τα σπιτια οταν δεν θα εχουμε να πληρωσουμε?

    Αν κατακρινω τον Καραμανλη σε κατι ειναι οτι δεν τους εκλεισε φυλακη για το χρηματιστηριο και τις προμηθειες απο τους Ολυμπιακους, τα ΜΕΤΡΟ , το αεροδρομιο, τα εξοπλιστικα κλπ.

    Ηθελε πιθανον να δειξει ανωτεροτητα και τωρα ολοι εμεις πληρωνουμε για τους νεοπλουτους πολιτικους τους Βασικους μετοχους τους Επιχειρηματιες που τα πηραν ολα απο το χρηματιστηριο και εξαφανιστηκαν τρωγοντας και πεινοντας στην υγεια των βλαμμενων ΅Ελληνων που επενδυσαν τις οικονομιες τους.

    Κοινωνικη συνοχη δεν υπαρχει αγαπητε Γιαννη. Καθηγητες εναντιον εφοριακων, εφοριακοι εναντιων τελωνιακων, τελωνιακοι εναντιον Υπαλληλων της Βουλης και ολοι εναντιον των σκληρα εργαζομενων του ιδιωτικου τομεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολυ καλη τοποθετηση αγαπητε Γιαννη.

    Εγω θα ηθελα να συμπληρωσω με ενα υποθετικο σεναριο.

    Ας πουμε οτι στην κυβερνηση ειναι ακομα ο Καραμανλης με υπουργο Οικ. εναν που κατα τεκμηριο εχει δουλεψει στην ζωη του τον Παπαθανασιου. Φανταστητε τι θα γινοταν αν
    -Καιγονταν ζωντανοι στην Μαρφιν
    -Αν εσκαγε βομβα στο Υπ. Προστασιας του Πολιτη
    -Αν νομιμοποιουσε τα ιδιωτικα κολλεγια
    -Αν εκανε τοσες διακοπες σε περιοδο κρισης
    -Αν μας πηγαινε αδιαβαστους στο ΔΝΤ
    -Αν ειχε τον αδελφο/ους του σαν συμβουλους στα ταξιδια του
    -Αν υποδεχοταν τον Ισραηλινο Προεδρο
    -Αν καταργουσε δημους και κοινοτητες με τον Καλλικρατη
    -Αν μειωνε τις συνταξεις, εκοβε τα επιδοματα, και χαρακτηριζε σαν δημοσιους υπαλληλους τους ηρωικους αεροπορους
    -Αν αγοραζε τα αχρηστα υποβρυχια
    -Αν ετρεχε σε ταξιδια χωρις προγραμμα και χωρις σκοπο
    -Αν εβγαζε αντισυνταγματικους νομους
    -Αν συνεργαζοταν με τον Καρατζακωλοτουμπα
    -Αν σε καθε δημοσια επισκεψη και διαλεξη εβριζε εναντιον των Πολιτικων του αντιπαλων
    -Αν διελυε την αγορα της οικοδομης και του αυτοκινητου
    -Αν αυξανε δυο φορες τον ΦΠΑ
    -Αν οι συναδελφοι του αποδεικνυετο οτι τα επαιρναν απο τους προμηθευτες του Δημοσιου
    -Αν εριχνε τις ασπιδες οπως το ΠΑΣΟΚ επι ΙΜΙΑ
    -αν, αν, αν,αν

    τι θα γινοταν? Λαικη εξεργεση και αιματοχυσια. Οι Πασοκοσυνδικαλιστες θα ειχαν κλεισει Υπουργεια και Οργανισμους, Θα ειχαν ριξει στην θαλασσα του Σαρωνικου τους Κινεζους της Cosco, θα ειχαν καψει οτι απεμεινε απο τα δαση, θα ηταν μαζι με το ΠΑΜΕ στα λιμανια και θα τορπιλιζαν μεταφορικα και πραγματικα τα κρουαζιεροπλοια, η ΥΠΑ θα ηταν σε μονιμη απεργια και θα ηταν αδυνατο να προσγειωνονται αεροπλανα, τα ΤΡΑΚΤΕΡ θα ειχαν αναλαβει δραση, το βαθυ ΠΑΣΟΚ με την καθοδηγηση του θειου βρεφους και θα ειχε ξεπερασει και τον εαυτον του σε προπαγανδα και δυσφημηση εναντιον της Ελλαδας και μισος εναντιον αυτων που με τον ιδρωτα τους δημιουργησαν κατι.

    Αν ο Παπαθανσιου σιωπηλα ειχε παρει τα δανεια χαμηλοτοκα (οπως και εκανε) θα τον πυροβολουσαν ολοι. Τωρα που δανειζομαστε με απιστευτα επιτοκια οι ΧαντζηνικολοΚαψηδες εχουν στρεψει την προσοχη του κοινου αλλου. Οι μηδενικης μορφωσης δημοσιοκαφροι επενδυουν η εξαργυρωνουν επιταγες και μαχονται υπερ του ΠΑΣΟΚ.

    Ο ανικανοτατος μας κυβερνα με την Δημοκρατια του τρομου και με στελεχη χωρις γνωση, χωρις εμπειρια και χωρις οραμα .
    Και ολοι εμεις τι κανουμε? Τι θα πουμε αυριο στα παιδια μας?
    Περιμενουμε να μας μαχαιρωνουν οταν βγαινουμε απο τον φουρνο για να μας παρουν το ψωμι που μολις αγορασαμε? Περιμενουμε η ΔΕΗ η ΕΥΔΑΠ και οι Τραπεζες να μας παρουν τα σπιτια οταν δεν θα εχουμε να πληρωσουμε?

    Αν κατακρινω τον Καραμανλη σε κατι ειναι οτι δεν τους εκλεισε φυλακη για το χρηματιστηριο και τις προμηθειες απο τους Ολυμπιακους, τα ΜΕΤΡΟ , το αεροδρομιο, τα εξοπλιστικα κλπ.

    Ηθελε πιθανον να δειξει ανωτεροτητα και τωρα ολοι εμεις πληρωνουμε για τους νεοπλουτους πολιτικους τους Βασικους μετοχους τους Επιχειρηματιες που τα πηραν ολα απο το χρηματιστηριο και εξαφανιστηκαν τρωγοντας και πεινοντας στην υγεια των βλαμμενων ΅Ελληνων που επενδυσαν τις οικονομιες τους.

    Κοινωνικη συνοχη δεν υπαρχει αγαπητε Γιαννη. Καθηγητες εναντιον εφοριακων, εφοριακοι εναντιων τελωνιακων, τελωνιακοι εναντιον Υπαλληλων της Βουλης και ολοι εναντιον των σκληρα εργαζομενων του ιδιωτικου τομεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΆΖΕ Ο ΓΑΠ..ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΊΝAΝE ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤOYS ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ
    ΠΩΣ ΔEN ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ.....
    Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΈΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ
    ΛΙΓΌΤΕΡΗ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΔΝΤ ΚΑΙ ΓΑΠ
    ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΚΤΟΝΟΥ....
    ΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΆΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΑΞΗ...

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΧΩΝΊΔΗΔΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Ταχωνίδης Οlamogiopliktos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΙΟ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, Η ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ Η ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΌΙΔΩΝ?
    Κ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 11.50
    Ποιο ηλιθιο σχολιο δεν θα μπορουσες να γραψεις...Αν εφαγες και ηπιες εις υγειαν των κοροιδων που τωρα ενοχοποιουνται κι απο πανω να πας φυλακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΜΙΛΑΣ?
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΟΥΜΕ,Η ΣΗΨΗ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ ΑΝΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ,ΠΩΣ ΟΔΗΓΑΜΕ,ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΠΩΣ "ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΜΕ" ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ,ΠΩΣ ΠΑΤΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ Κ.Τ.Λ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ.
    Κ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι τεράστιες οι ευθύνες ΟΛΩΝ των κομμάτων και τον [ΚΟΜΑΤΙΚΟΝ ΣΤΡΑΤΟΝ] για αυτήν την απάτη το είπαμε αρκετές φορές
    Το αν ο ΓΑΠ εκτελεί εντολές δεν σημαίνει πως οι άλλοι θα έπρεπε να το ...παιζουν παρθενες και να χαιδευουν τα αυτιά τον χρωματιστον καλικατζάρων..
    ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ
    ... Όσο για τους άλλους αρχηγούς κομμάτων και Βολευτές, δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη... ΟΥΤΕ δειγμα μετανοιας συνεχίζουν να θέλουν να ζήσουν, εις βάρος ΤΟΥ.. άλλου λαού. [ΜΑΚΑΚΟΝ]...
    μεσα στην βρωμια την πορνεία την ακαθαρσία, το πάθος την κακή επιθυμία. ...
    ΑΝ Η ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΛΟΣ
    ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    Η ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥΣ....
    τελος εποχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒLOG.
    Τα μεσημέρια που ο πολύς ο κόσμος είναι στις παραλίες εγώ περπατώ στον ίσκιο. Το εκτυφλωτικό φως του Αυγούστου είναι σαν να σκανάρει την ασχήμια που έχει προστεθεί στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια. Άντρες στα καφενεία γεμίζουν τασάκια και κοιλιές, γυναίκες θρέφουν περιφέρειες στις ξαπλώστρες, παιδιά «λούζονται» αναψυκτικά και μπισκότα. Γύρω τους πλαστικές καρέκλες, ξέχειλοι σκουπιδοτενεκέδες, προσθήκες με αλουμίνια και ελενίτ, Χιουντάι, τζιπ και Μερσεντές (στα σοκάκια και στην άμμο), συνθέτουν.....

    το ντεκόρ μιας παρηκμασμένης ευδαιμονίας.
    Όλα αυτά βέβαια υπήρχαν και πέρυσι και πρόπερσι, αλλά φέτος αξίζει να τους δώσεις περισσότερη σημασία. Αυτά μας έφεραν στο ΔΝΤ (και ακόμα παραπέρα). Εδώ, ξέρω, αρχίζουν οι αντιρρήσεις. «Για το χρέος και το αδιέξοδο που ζούμε φταίνε οι κυβερνήσεις που αποφάσιζαν – οι Βουλευτές που στήριζαν - οι επιχειρηματίες που λάδωναν - οι τραπεζίτες που θησαύριζαν – οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν». «Οι πολιτικοί και ορισμένοι δημοσιογράφοι μας φέρανε σε αυτή την κατάσταση», ούρλιαζε στο αυτί μου μια κυρία που η τύχη την έφερε να καθίσει δίπλα μου σε ένα από εκείνα τα μεσημεριανά γεύματα που οι φίλοι των φίλων γίνονται άνευ όρων συνδαιτυμόνες σου. Η ίδια είχε διοριστεί από το ΠΑΣΟΚ στο υπουργείο Γεωργίας – εκτός ΑΣΕΠ βέβαια – ο άντρας της ήταν συνδικαλιστής στον ΟΤΕ, ο γιός τους ήταν απλώς ένας υπέρβαρος και η μεγάλη τους κόρη ήταν μαθητευόμενη στην εφορία (ένα από τα «παράθυρα» που εφηύρε η Νέα Δημοκρατία).


    Ρουσφέτι, συντεχνίες, κομματισμός, ανευθυνότητα σε οικογενειακή συσκευασία. Και οι δυο μαζί – μάνα και κόρη – χρωστούσαν σε καταναλωτικά δάνεια και κάρτες, 50.000 στις τράπεζες. «Και εσείς αντί να κάνετε κάτι με τα δάνεια του κοσμάκη χαρίζετε εκατομμύρια στις τράπεζες». Την κοιτούσα και αναρωτιόμουν «η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό τη κότα». Οι νεοέλληνες έκαναν το σύστημα ή το σύστημα έκανε τους νεοέλληνες; Στην βιολογία αυτό πλέον – δεν ξέρω αν το μάθατε –έχει οριστικά απαντηθεί. Πρόσφατα έγινα και οι σχετικές ανακοινώσεις. Η κότα έκανε το αυγό.

    «Αυτή είναι η Ελλάδα λοιπόν;». Όχι. Σε αντίθεση με τον Σημίτη που νόμιζε ότι μόνο «αυτή είναι η Ελλάδα», όποιος περπατάει γνωρίζει ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η χώρα του τσιγάρου, της κοιλιάς, του ελενίτ και της (καμουφλαρισμένης πλέον) Μερσεντές. Στα Χανιά ένας αναρχικός φίλος κάνει το καλύτερο μέλι – νέοι επιχειρηματίες ανασταίνουν απαιτητικούς αμπελώνες παραμερίζοντας τα «παραδοσιακά» ξυδόκρασα - στη Λευκάδα ένας γιός παλαιού πολιτικού κάνει με δάνεια και ιδρώτα και όχι με ρεμούλες τα πιο ωραία σπίτια – στην Κω τα ποδήλατα είναι πια περισσότερα από τους ανθρώπους – στη Σύρο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι ένα μικρό «φεστιβάλ Αθηνών» - στη Νάξο οι συνεταιρισμοί παράγουν και χωρίς επιδοτήσεις – στα Ικαριώτικα πανηγύρια ανασταίνουν τα γλέντια των παππούδων μας – στην Αμοργό το λαούτο παίζει και χωρίς χρήματα - στη Φολέγανδρο όταν κόβεται το ρεύμα οι παρέες γίνονται ένα στις πλατείες και τις παραλίες - στη Τήνο, στα μέρη του Χαλεπά οι μαρμαρογλύπτες σκαλίζουν ακόμη τα πλακόστρωτα - στα ορεινά της Μυτιλήνης υπολογίζουν πια και το χρώμα στα κεραμίδια – στα «μέσα» των Κυθήρων η τουριστική κακογουστιά χάνει συνεχώς έδαφος…

    Αυτή λοιπόν είναι η Ελλάδα που όμως κάποια στιγμή πρέπει να το αποφασίσει να πάρει το πάνω χέρι σπρώχνοντας την άλλη Ελλάδα εκεί που ανήκει, στα σκουπίδια.
    Σταύρος Θεοδωράκης
    clopyandpaste.blogspot
    Κ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στις αρχες του 90 ανεβηκαν στο αλογακι της ιδιωτικης τηλεορασης και της ιδεολογιας της αγορας και μας κουνουσαν το δαχτυλο
    Στις αρχες του 2000 ανεβηκαν στο αλογακι της ΟΝΕ και της ισχυρης Ελλαδας και μας κουνουσαν το δαχτυλο
    Ακομη και τωρα δεν ντραπηκαν για να σωθουν να ανεβουν στο αλογακι του ΔΝΤ και τολμανε να μας κουνανε
    ακομη το δαχτυλο
    Λοιπον τεμπεληδες,αντιπαραγωγικοι,βολεψακηδες,ακριβοι,κοινωνικα αναλγητοι Ελληνες εργαζομενοι ποτε επιτελους θα κοψετε το δαχτυλο κλεπτων,μιζαδορων και μαυραγοριτων που θρασυτατα σας βριζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. mpa? yparxoun akoma pasokia? e tipota plhrwmena tsimpoukia tha einai auta pou mpainoun kai xezoun edw mesa..xeste tous oso mporeite.poly kataramenh kwlofara oi pasokoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ 1.06
    ΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ elinika ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.
    Κ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Πως προσπαθούν να διαμελίσουν την κοινωνική συνοχή!!!".................................στρουθοκαμηλισμός ο [struθokamilizmós]: ενέργεια, συμπεριφορά, που χαρακτηρίζεται από ηθελημένη ή προσποιητή άγνοια ενός (υπαρκτού) ..
    ΤΗΣ
    μικροαστικές μάζες που αντιτάξανε τόσο στέρεα ... και πλαισιώσουν τη δυναστεία Βιώνοντας μια εξαρτημένη σχέση =ΨΗΦΙΖΩ= ΚΑΙ= ΚΕΡΔΙΖΩ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΦΑ κοινωνική συνοχή!!!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Από τον καταλληλότερο στον ακαταλληλλότερο.
    ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σε μια χωρα που γινεται χαμος στο κλεψιμο και στην διαφθορα ο διχασμος της κοινωνιας ειναι κατι το φυσιολογικο οπως φυσιολογικη ειναι και η καταστροφη που θα ακολουθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η κυβέρνηση θα κάνει Χριστούγεννα;

    Κάποτε για τους προπονητές στις ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου λέγαμε αν θα κάνουν παρέλαση, εννοώντας αν θα είναι στον πάγκο της ομάδας μέχρι την 28η Οκτωβρίου. Το ανέκδοτο έγινε πολλές φορές και στοίχημα με καλά κέρδη.

    Μήπως τώρα στο στοίχημα (παράνομο ή του ΠΡΟΠΟ) να βάλουμε αν η κυβέρνηση θα κάνει Χριστούγεννα; Διότι τα μηνύματα από την οικονομία και την κοινωνία δείχνουν ότι οι γιορτές για το ΠΑΣΟΚ θα είναι δύσκολες.

    Τα έσοδα, σας το έχουμε ξαναγράψει, δεν μαζεύονται με τίποτε. Η Τρόϊκα πιέζει να μειωθεί το έλλειμμα αλλά δεν βλέπει φως στο τούνελ και πιστεύει πλέον ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να βάλει στόχους και να τους φέρει σε πέρας.

    Τα μέτρα, πιο σκληρά και επώδυνα για τους αδυνάτους, φαντάζουν αναπόφευκτα μέσα στο φθινόπωρο.

    Ολα τα νέα από τους οικονομικούς δείκτες είναι κακά, η αγορά έχει βυθιστεί σε τρομακτική ύφεση με αποτέλεσμα να μην κινείται η οικονομία.

    Και την ίδια ώρα τα spreads έχουν απογειωθεί, καθιστώντας όνειρο θερινής νυκτός τη φιλοδοξία της κυβέρνηση να βγει γρήγορα στις αγορές για δανεισμό.

    Επομένως, αυτό που όλοι τρέμουν είναι η ελεγχόμενη χρεοκοπία ή αναδιάρθρωση χρέους όπως λέγεται… επιστημονικά.

    Αν το κάνει, όμως, αυτό η κυβέρνηση υπογράφει την καταδίκη της, αρχής γενομένης από τις περιφερειακές εκλογές.

    Μήπως, λοιπόν, τα φετινά Χριστούγεννα πέσουν βαριά στον Γ. Παπανδρέου και δεν προλάβει να ακούσει τα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου;

    ** Να μη σωσει να κανει ,μπας και κανουμε εμεις ανασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
    ΤΟΥ GEORGE PAPANDREOU ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ οικογενειακές ιδιοκτησίες του σε ακίνητα και οικόπεδα στο Montreal, στο Toronto, στο Chicago, και στο Berkley αλλά και την τεράστια περιουσία της «μασόνας» μαμάς που επιμελώς αποκρύβεται από τις ελληνικές οικονομικές αρχές μια και η βαθύπλουτη μαμά Τσαντού είναι «άπορη» και την ταΐζει το ελληνικό δημόσιο και οι συντάξεις του πρόωρα αδικοχαμένου πρωθυπουργού συζύγου της. (η μαμά εξάλλου έχει ειδίκευση στα χλευαστικά ανέκδοτα εις βάρος της Παναγίας σε κομματικές συγκεντρώσεις του Πασόκ αλλά και ειδίκευση σε μυστικά meeting με Τουρκάλες σε ύποπτες οργανώσεις με περίεργα ονόματα όπως WinPeace, μέσω των οποίων αναζητούνται μέθοδοι μεταβολής της εικόνας των Τούρκων στα ελληνικά βιβλία, σύμφωνα με τους Turkish Times). Γιατί άραγε «εγώ η Σοφία (πρώην Κατσανέβα) Παπανδρέου, το γένος εβραιοMινέικο» είναι μόνιμη κάτοικος Montreal; Για να ελέγχει καλύτερα και να διεκπεραιώνει «υποθέσεις» της τεράστιας τσαντομινέικης real estate οικογενειακής περιουσίας και επιχείρησης που μόνον η στοά του Μανχάταν έχει γνώσιν της έκτασής της.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
    ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΤΣΑΙΗΖ ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ» ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚ. Η ΙΔΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΔΑΝΕΙΣΕ» ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

    Όλους τους “κυρίους” που βρίζουν τη Ν.Δ. θέλω να τους ρωτήσω για τα ταμεία του ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ που κατάκλεψε ο πατέρας του Σημίτη και παρέδωσε τα μισά στο βασιλιά και τα υπόλοιπα στον πρωθυπουργό τότε Παπανδρέου εκ των οποίων μεγάλο τμήμα απεστάλη στον υιό Ανδρέα Παπανδρέου λιποτάκτη τότε στο Αμέρικα για να ιδρύσει οργανώσεις πολιτικής παρέμβασης και επιρροής σε πανεπιστήμια της Αμερικής. Από αυτά τα χρήματα μεγάλο τμήμα κατέληξε «μυστηριωδώς», σε ανθελληνικές μασονικές οργανώσεις όπου ο «αγαπητός υιός Μινέικο» εγνωρίσθη με τον αρχιραβίνο πεθερό Τσαντ, ασπάσθηκε λόγω μαμάς Μινέικο τον εβραϊκό μασονισμό και διεκανονίσθη το προξενιό με την Μαργαρίτα, αν και επίσημα ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος μέσα σε οδοντιατρείο! Την στοά των αρχιραβίνων Τσαντ επεσκέφθη προ τριών ημερών ο νεότερος Γ. Παπανδρέου, όπου επίσης ανεβαπτίσθη η μητρική παράδοσις.
    Ποιος θα είναι ο ρόλος του Παπανδρέου junior; Είναι προβλέψιμος και εντυπωσιακά προδιαγεγραμμένος. Τον είδαμε στα πολύ σοβαρά όπως στο βρώμικο σχέδιο Ανάν αλλά και σε ηπιότερα ζητήματα όπως τη συνθήκη του Μοντρέ που προβλέπει ότι τα Δαρδανέλλια, ο Ελλήσποντος, θα λέγονται σκέτο «Στενά». Οι Τούρκοι εζήτησαν να ονομαστούν «Τουρκικά Στενά». Καμία χώρα δε δέχτηκε. Ξέρετε ποιος ζήτησε να ονομαστούν «Τούρκικα Στενά»; Μόνον ο «μεγάλος ηγέτης» Γεώργιος Παπανδρέου junior. Υπ. Εξωτερικών τότε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
    ΤΟΥ GEORGE PAPANDREOU ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ οικογενειακές ιδιοκτησίες του σε ακίνητα και οικόπεδα στο Montreal, στο Toronto, στο Chicago, και στο Berkley αλλά και την τεράστια περιουσία της «μασόνας» μαμάς που επιμελώς αποκρύβεται από τις ελληνικές οικονομικές αρχές μια και η βαθύπλουτη μαμά Τσαντού είναι «άπορη» και την ταΐζει το ελληνικό δημόσιο και οι συντάξεις του πρόωρα αδικοχαμένου πρωθυπουργού συζύγου της. (η μαμά εξάλλου έχει ειδίκευση στα χλευαστικά ανέκδοτα εις βάρος της Παναγίας σε κομματικές συγκεντρώσεις του Πασόκ αλλά και ειδίκευση σε μυστικά meeting με Τουρκάλες σε ύποπτες οργανώσεις με περίεργα ονόματα όπως WinPeace, μέσω των οποίων αναζητούνται μέθοδοι μεταβολής της εικόνας των Τούρκων στα ελληνικά βιβλία, σύμφωνα με τους Turkish Times). Γιατί άραγε «εγώ η Σοφία (πρώην Κατσανέβα) Παπανδρέου, το γένος εβραιοMινέικο» είναι μόνιμη κάτοικος Montreal; Για να ελέγχει καλύτερα και να διεκπεραιώνει «υποθέσεις» της τεράστιας τσαντομινέικης real estate οικογενειακής περιουσίας και επιχείρησης που μόνον η στοά του Μανχάταν έχει γνώσιν της έκτασής της.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
    ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΤΣΑΙΗΖ ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ» ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚ. Η ΙΔΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΔΑΝΕΙΣΕ» ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

    Όλους τους “κυρίους” που βρίζουν τη Ν.Δ. θέλω να τους ρωτήσω για τα ταμεία του ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ που κατάκλεψε ο πατέρας του Σημίτη και παρέδωσε τα μισά στο βασιλιά και τα υπόλοιπα στον πρωθυπουργό τότε Παπανδρέου εκ των οποίων μεγάλο τμήμα απεστάλη στον υιό Ανδρέα Παπανδρέου λιποτάκτη τότε στο Αμέρικα για να ιδρύσει οργανώσεις πολιτικής παρέμβασης και επιρροής σε πανεπιστήμια της Αμερικής. Από αυτά τα χρήματα μεγάλο τμήμα κατέληξε «μυστηριωδώς», σε ανθελληνικές μασονικές οργανώσεις όπου ο «αγαπητός υιός Μινέικο» εγνωρίσθη με τον αρχιραβίνο πεθερό Τσαντ, ασπάσθηκε λόγω μαμάς Μινέικο τον εβραϊκό μασονισμό και διεκανονίσθη το προξενιό με την Μαργαρίτα, αν και επίσημα ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος μέσα σε οδοντιατρείο! Την στοά των αρχιραβίνων Τσαντ επεσκέφθη προ τριών ημερών ο νεότερος Γ. Παπανδρέου, όπου επίσης ανεβαπτίσθη η μητρική παράδοσις.
    Ποιος θα είναι ο ρόλος του Παπανδρέου junior; Είναι προβλέψιμος και εντυπωσιακά προδιαγεγραμμένος. Τον είδαμε στα πολύ σοβαρά όπως στο βρώμικο σχέδιο Ανάν αλλά και σε ηπιότερα ζητήματα όπως τη συνθήκη του Μοντρέ που προβλέπει ότι τα Δαρδανέλλια, ο Ελλήσποντος, θα λέγονται σκέτο «Στενά». Οι Τούρκοι εζήτησαν να ονομαστούν «Τουρκικά Στενά». Καμία χώρα δε δέχτηκε. Ξέρετε ποιος ζήτησε να ονομαστούν «Τούρκικα Στενά»; Μόνον ο «μεγάλος ηγέτης» Γεώργιος Παπανδρέου junior. Υπ. Εξωτερικών τότε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
    ΤΟΥ GEORGE PAPANDREOU ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ οικογενειακές ιδιοκτησίες του σε ακίνητα και οικόπεδα στο Montreal, στο Toronto, στο Chicago, και στο Berkley αλλά και την τεράστια περιουσία της «μασόνας» μαμάς που επιμελώς αποκρύβεται από τις ελληνικές οικονομικές αρχές μια και η βαθύπλουτη μαμά Τσαντού είναι «άπορη» και την ταΐζει το ελληνικό δημόσιο και οι συντάξεις του πρόωρα αδικοχαμένου πρωθυπουργού συζύγου της. (η μαμά εξάλλου έχει ειδίκευση στα χλευαστικά ανέκδοτα εις βάρος της Παναγίας σε κομματικές συγκεντρώσεις του Πασόκ αλλά και ειδίκευση σε μυστικά meeting με Τουρκάλες σε ύποπτες οργανώσεις με περίεργα ονόματα όπως WinPeace, μέσω των οποίων αναζητούνται μέθοδοι μεταβολής της εικόνας των Τούρκων στα ελληνικά βιβλία, σύμφωνα με τους Turkish Times). Γιατί άραγε «εγώ η Σοφία (πρώην Κατσανέβα) Παπανδρέου, το γένος εβραιοMινέικο» είναι μόνιμη κάτοικος Montreal; Για να ελέγχει καλύτερα και να διεκπεραιώνει «υποθέσεις» της τεράστιας τσαντομινέικης real estate οικογενειακής περιουσίας και επιχείρησης που μόνον η στοά του Μανχάταν έχει γνώσιν της έκτασής της.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
    ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΤΣΑΙΗΖ ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ» ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚ. Η ΙΔΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΔΑΝΕΙΣΕ» ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ρε μεγαλε κανε 1 κλικ στο ποντικακι οχι 3, ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΚ
    ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ.

    ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΘΑΜΕ.ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΒΕΝΙΕ ,ΑΓΓΙΞΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει...
    Δυστυχώς ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις που φανήκαμε αρκετά ηλίθιοι να ψηφίσουμε τα τελευταία 35 χρόνια ευθύνονται σε μεγάλο ποσοστό για τα χάλια μας. Από το 'Τσοβόλα δώσ'τα όλα' του μακαρίτη Παπανδρέου, που ανέβασε το χρέος μας στο Θεό και υποτιμούσε κάθε τρεις και λίγο τη δραχμή για να μην το καταλαβαίνουμε, στις καταστροφικές ιδιωτικοποιήσεις του Μητσοτάκη που επί των ημερών του αύξησε κι αυτός το χρέος το κατά δύναμιν, μετά στην 'ισχυρή Ελλάδα' , τον εκσυγχρονισμό και τα ολυμπιακά και χρηματιστηριακά φαγοπότια του Σημίτη, για να περάσουμε στον ανιψιό Καραμανλή με τους κουμπάρους, τις ιερές μπίζνες και το ξεπούλημα της περιουσίας του Δημοσίου, και τέλος να καταλήξουμε στον Παπανδρέου τζούνιορ με το λάπτοπ, την οσφυοκαμψία στα αμερικανικά συμφέροντα και τις τράπεζες, και την ΠΛΗΡΗ αδιαφορία για το λαό που - δυστυχώς - τον έκανε πρωθυπουργό. Ειλικρινά μου ανεβαίνει η πίεση κάθε φορά που ακούω στις ειδήσεις να θαυμάζουν την ενεργητικότητα του Γιωργάκη που είναι με το λάπτοπ ανά χείρας όλο το 24ωρο και διακόπτει μόνο για να κάνει μαραθώνιο στο κολύμπι και το κανόε καγιάκ. Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν είναι καλός αθλητής ή όχι. Σε περίπτωση που δεν το έχει αντιληφθεί, έχει εκλεγεί πρωθυπουργός, όχι κωπηλάτης. Και το ότι του αρέσει η κωπηλασία δεν είναι λόγος να βάλει έναν ολόκληρο λαό να τραβάει κουπί για τα επόμενα δέκα χρόνια τουλάχιστον - ας μη γελιόμαστε, δε θα βγούμε από την κρίση νωρίτερα, και μακάρι να βγούμε και τότε. Και καλά θα κάνει, αφού του αρέσει τόσο πολύ να ασχολείται με τους αριθμούς, να δει και τα ποσοστά της ανεργίας που έχουν πάρει τον ανήφορο τους τελευταίους μήνες. Χωρίς θέσεις εργασίας, χωρίς σταθερό εισόδημα, πώς θα κινηθεί η αγορά και πώς θα μπει η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης; Αλλά πολύ φοβάμαι ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Προσπαθεί μόνο να εξασφαλίσει το τραπεζικό σύστημα και τους πάσης φύσεως δανειστές που μας φόρτωσαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Θα μου πεις, εμείς δεν φταίμε σε τίποτα; Το σωστό σωστό, φταίμε. Πρώτον που ψηφίζαμε προκειμένου να διοριστούμε στο Δημόσιο και κάναμε πως δε βλέπαμε τι απατεώνες ήταν αυτοί που ψηφίζαμε. Που φωνάζαμε για τη διαφθορά των πολιτικών αλλά τρέχαμε στους βουλευτές κάθε φορά που θέλαμε ένα ρουσφέτι. Που ποτέ καμία συνδικαλιστική οργάνωση δεν υποστήριξε την δημιουργία ανεξάρτητης αρχής ελέγχου των δημόσιων υπηρεσιών, των ΔΕΚΟ, της Εφορίας κλπ, ούτε φυσικά την επιβολή πραγματικών κυρώσεων στους υπαλλήλους που συλλαμβάνονται να παρανομούν ή να λαδώνονται. Που αποδεχτήκαμε το 'φακελάκι' και το 'γρηγορόσημο' ως αναγκαίο κακό προκειμένου να γίνει η δουλειά μας και ποτέ δεν το καταγγείλαμε για να μη μπλέξουμε. Και τέλος που πιστέψαμε οι αφελείς πως μπορούμε να εισπράττουμε χρήματα από άλλες χώρες, είτε αυτά λέγονται δανεικά είτε πακέτα στήριξης, και δε θα μας τα ζητούσαν ποτέ πίσω. Αφήναμε λοιπόν να τα τρώνε οι επιτήδειοι, και τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε το μάρμαρο. Ίσως ο καθένας από μας χωριστά να μην έκλεψε, αφήσαμε όμως να μας κλέψουν και τώρα το πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΔΕΞΙΟ ΚΟΚΙΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ,ΜΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ......ΦΛΩΡΑΚΗΣ...ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ...ΜΑΡΙΚΑ..ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ...ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ...ΑΛΕΚΑ...ΛΙΑΝΑ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.......ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.....ΜΕΤΑ ΔΟΞΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. προς 1.18...ρε μπαμπινιωτη...ριξε μια ..μεταφραση τι σημαινει ...μουνοσκυλα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Όλοι σωστά τα λέτε!
    Εγώ πάντως θα προτιμούσα έναν Χριστόδουλο, που πολύ νωρίς μίλησε για τον κίνδυνο απογαλακτισμού των Ελλήνων από όσα ορίζουν το Έθνος μας εξ αιτίας της παγκοσμιοποίησης, παρά έναν Ιερώνυμο που δεν «ανακατεύεται» ή δεν θέλει να πάρει θέση!

    Τον αν ο ένας χαρακτηρίστηκε ως συντηρητικός και ο άλλος ως προοδευτικός, προσωπικά τα θεωρώ αστεία! Το τι είσαι, δεν αφορά στην ταμπέλα αλλά στο πως συμπεριφέρεσαι, στο πόσο σέβεσαι την ιστορία και τις παραδόσεις του λαού που διακονείς και στο πόσα και από πού τα απέκτησες!

    Θα προτιμούσα λοιπόν εκείνον τον Ιεράρχη, που τη μία και μοναδική ιδιοκτησία του, το πατρικό του σπίτι, την έδωσε στην εκκλησία και δεν φρόντισε να αποκαταστήσει ανίψια και συγγενείς!
    Ο ένας και μοναδικός του συγγενής, ο αδελφός του, πέθανε σε εκκλησιαστικό γηροκομείο, άπορος στην κυριολεξία και όχι σε καμιά εξοχική βίλλα!

    Το τί έκαναν και οι δύο τους κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, είναι πανεύκολο να το μάθει κανείς.
    Τον έναν τον Μακαριστό βεβαίως τον είχαν στο στόχαστρο και τον ρώτησαν σχετικά και μάλιστα πανηγύρισαν όταν έβγαλαν το «λαυράκι» της μελέτης.

    Τον τωρινό ιεράρχη αναρωτιέμαι, από καθαρή περιέργεια, αν τον ρώτησε ποτέ κανείς και αν έγινε πράγματι αυτό, ποιός τόλμησε να το πει ή να το γράψει;
    Και σήμερα που ο ΓΑΠ, ως αδιαμφισβήτητος διορισμένος εκπρόσωπος του ΔΝΤ συντρώγει μαζί του, σε κλίμα εξόφθαλμης συναίνεσης, αυτό δεν γίνεται γιατί τρέφει κανέναν σεβασμό προς την Εκκλησία και την Ορθοδοξία, αλλά από ένδειξη «εκτίμησης» προς την εκκωφαντική σιωπή του, γιατί αν ζούσε ο Χριστόδουλος δεν θα μπορούσαν να τον μαζέψουν.

    Αλήθεια, με εκείνα τα στρέμματα φιλέτα στη Βουλιαγμένη, κανείς δεν ενημερώνει τον επικεφαλής της Εκκλησίας και υπεύθυνο κατά το νόμο, ότι τέτοιες απανωτές μεταβιβάσεις και μάλιστα στην τιμή της αντικειμενικής αξίας, βγάζουν μάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΟΡΙΣΜΟΊ ΓΙΑ ΜΟΥΝΌΣΚΥΛΟ
    http://www.slang.gr/lemma/show/mounoskulo_1515:%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%8C%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%BF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς 1.30 γιατι φιλε ,απαξιωνεις το σημειο συλληψης σου??το σημειο εξοδου σου στο κοσμο??το σημειο εκεινο που αν εισαι αντρας...θα επρεπε να λατρευεις?????επι τελους ας μαθουμε να ....βριζουμε σωστα..αν πρεπει να βριζουμε....γιατι εγω πιστευω ,πως δεν πρεπει να βριζουμε....επιχειρηματα και αντιλογος.........Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Βούλωσέ το πασοκικό γουρούνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ...ΑΔΕΛΦΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ !

    ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ
    ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΑΝΤΩΣ
    O ΣΕΦΡΕΤΖΗΣ Ο ΠΑΣΟΚΑΡΟΣ
    Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ..Ο IMAGE ΤΟΥ
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ.
    ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    ΚΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ,
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΡΟΣ 2.19 ..ΑΘΛΙΕ ΥΒΡΙΣΤΗ....ΜΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ..ΝΑ ΨΗΛΩΣΕΙΣ..ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ...ΟΥΤΕ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ...ΕΝΑΣ ΠΟΤΑΠΟΣ ΥΒΡΙΣΤΑΚΟΣ ...ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ...ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ.......ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ...ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΣ....ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ
    ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΤΟΤΗΤΕΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

    ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ (και ουτε προκειται) ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑΛΑ Η ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΜΟΥΧΛΙΑΣΕ
    ΚΑΙ ΒΡΟΜΟΚΟΠΑΕΙ.
    ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΩΡΗ
    ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @@@@@@@


    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ...ΑΔΕΛΦΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ !

    ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ
    ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ?

    18 Αυγούστου 2010 2:19 μ.μ.


    ........................



    Φίλε συγγνώμη.
    Λίγο τήν αφήσαμε,χωρίς επιτήρησιν καί μάς τήν κοπάνησε,από τόν θάλαμόν της.
    Έχουμε βλέπεις,τώρα μέ τά νέα οικονομικά μέτρα,κι έλλειψιν από ζουρλομανδύες!!!!
    Από αύριο όμως πιάνει ''βάρδια'' επιτηρητού-προδωπικού της φύλακα ό ΓΑΠ!!!!!!
    Τό χειρότερο πού είναι δυνατόν νά τούς συμβή,είναι νά .....αλληλοπαρθούν!!!!
    Άλλωστε μεταξύ ψυχασθενών,συμβαίνει συχνά στό ίδρυμα μας (Ψ.Ι.Ε./Ιπποκράτους).
    Προϊόν άλλωστε μίας τέτοιας σχέσεως είναι, κατά τό παρελθόν , κι ό ΓΑΠ!!!!!

    Ό Πειραιώτης ψυχίατρός τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. προδωπικού της φύλακα ό ΓΑΠ!!!!!!


    Διόρθωσις :

    προσωπικού της,αντί προδωπικού της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.....ΑΔΕΙΑ ΒΑΡΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥΝ.....ΑΛΑΛΛΑΖΟΝΤΑ ΚΥΜΒΑΛΑ...ΠΕΝΙΧΡΟΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ....,ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ.....ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΣ........ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Στους δρομους τον Σεπτεμβρη... ολοι μαζι... εν τω μεταξυ:

    Αν εχετε γειτονες, συγγενεις, φιλους
    παSSοκους που εμετανοητοι για το εγκλημα που διεπραξαν εναντιον του Ελληνισμου δηλωνουν οτι θα ξαναψηφισουν παSSοκ...

    Παρτε ενα χοντρο ξυλο και σπαστε τους το κεφαλι, να χυθουν τα μυαλα τους στο δρομο.
    Σημερα, αυριο θα ειναι αργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. παρτιζάνος =αρσενικό. εθελοντής μαχητής, που δεν ανήκει σε τακτικό στρατό, ...
    ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ
    ΕΝΕΚΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥΤΑΝΙΚ....
    ΜΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ[=]ΧΡΩΜΑΤΙΚΟ]
    ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟ...
    ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
    ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. αντε γαμηθείτε πασοκικά γουρούνια. Θίγεστε επειδή σας βρίζουν μουνόπανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Από Σεπτέμβριο και μετά δεν θα έχει να πληρώσει κανείς , εάν δεν διωξουν ΟΛΟΥΣ τους μετανάστες να δημιουργηθεί έλλειψη εργατικών χεριών και υποχρεωτικά να ανεβούν τα μεροκάματα , δεν υπάρχει περίπτωση να δει ο ελληνας θεού πρόσωπο

    ΠΕΣΤΑ ΠΡΕΒΕΝΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΠΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΦΕΥΓΑΝ ,ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΤΟΥ....ΕΓΩ...ΤΟΥΣ???ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. @ 19 Αυγούστου 2010 2:53 μ.μ.
    ΑΣΤΟΧΟΣ

    ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

    1ον Η ΧΩΡΑ ΟΛΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ OFFSHORE

    2ον ΔΙΕΚΟΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ

    3ον ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ

    4ον ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΑΙ Η ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ
    ΕΔΩ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥΣ

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΠΛΑ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ
    ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΚΙ Η ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    ΕΛΠΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου