Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Στο ΠαΣοΚ ψάχνουν περιφερειάρχη για την Αττική


Η επιλογή Κικίλια από την Ν.Δ. για την περιφέρεια Αττικής "χαμήλωσε " τον πήχυ και στο ΠαΣοΚ πέφτουν το ένα όνομα μετά το άλλο στο τραπέζι.
Η Μπιρμπίλη έδωσε τέλος στη σεναριολόγία γύρω από το ονομά της και τώρα πια ακούγονται.
Ο σημερινός νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, ο νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός και εσχάτως ο απομακρυνθείς από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ βουλευτής, Γιάννης Δημαράς. Οι πιθανότητες επιλογής ενός εκ των τριών αυξάνονται σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετά την επιλογή της Ν.Δ., ωστόσο εξακολουθεί να «παίζει» το όνομα της Οικολόγου πρώην βουλευτού των Αυστριακών Μαρίας Βασιλάκου όπως επίσης και της υπουργού Οικονομίας Λούκας Κατσέλη σε περίπτωση που ο Πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να αλλάξει την επικεφαλής στο συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο.
Πάντως τις τελευταίες ώρες ανοιξε και η πόρτα για συνεργασία με την Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη, με Καμίνη (Συνήγορο του πολίτη ) στο Δήμο της Αθήνας και Γενηματά στην περιφέρεια Αττικής.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.