Ούτε ένας, έστω για …δείγμα, στη φυλακή!

30

Γράφει ο Μαγια

Τα μισά οι μεγαλοφοροφυγάδες να πλήρωναν. Το ένα τρίτο τα λαμόγια να επέστρεφαν. Το ένα τέταρτο οι διαπλεκόμενοι πίσω να έδιναν. Ε, τότε Νo Ρroblem, γράφει στα «Νέα» ο Δ. Δανίκας και έχει απόλυτο δίκιο.

Ουδείς φυλακή. Ουδενός πολιτικού, μεγαλογιατρού, μεγαλοδικηγόρου, μεγαλοπαράγοντα κατασχέθηκε η μεγαλοβιλάρα. Κανενός τα εκατομμύρια δεν μετακινήθηκαν προς τα ταμεία τα κρατικά. Η φοροδιαφυγή ακόμα να γίνει ιδιώνυμο ώστε να τρέμει του απατεώνα η ψυχή.
Σε ένα δισ. ευρώ ανέρχεται το σύνολο της φοροδιαφυγής και της δασμοδιαφυγής μόνο από τα σκάφη αναψυχής, αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος».
Αλήθεια, τι απέγιναν οι υποθέσεις με τους …πένητες γιατρούς του Κολωνακίου και τους πολυεκατομμυριούχους συναδέλφους τους στην Πάτρα, με τους ευυπόληπτους φοροκλέφτες, με τους χιλιάδες …μπατίρηδες με λιμουζίνες; Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Κουκουλώθηκαν;

Η Ελλάδα είναι πρώτη στην κατάταξη της διαφθοράς στην Ε.Ε. μαζί με Βουλγαρία - Ρουμανία και σε απόσταση από τις άλλες χώρες, όπως προκύπτει από μελέτη της Παγκόσμιας Τράπεζας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του............
αμερικανικού ινστιτούτου Brooking Institution, το ελληνικό κράτος χάνει κάθε χρόνο 20 δισ. ευρώ εξαιτίας της διαφθοράς στο Δημόσιο. Ποσό που αντιστοιχεί στο 8% του ΑΕΠ. Αν ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα ήταν τόσο καθαρός και διαφανής όσο της Σουηδίας ή της Ολλανδίας, η χώρα θα εμφάνιζε πλεόνασμα την τελευταία δεκαετία!!!

Βιτρίνα της διαφθοράς αποτελούν τα σκάνδαλα πολιτικών εκφραστών του κατεστημένου.

Από τη δεκαετία του ΄80 μέχρι σήμερα έχουν συσταθεί δεκάδες εξεταστικές επιτροπές. Ο ένας αθωώνει τον άλλο για την επόμενη φορά, που οι ρόλοι αντιστραφούν, σύμφωνα με την αρχαία παροιμία «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει». Αλλωστε η ατιμωρησία των πολιτικών είναι και θεσμικά κατοχυρωμένη. Το άρθρο 86 του Συντάγματος προβλέπει την παραγραφή των ποινικών αδικημάτων πρώην υπουργών ή μελών της κυβέρνησης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για να μην αναφερθούμε και στον νόμο «περί ευθύνης υπουργών». Η διαφθορά και η αδιαφάνεια είναι θεσμοθετημένα και δομικά στοιχεία του πολιτικού συστήματος.

Κατά τα λοιπά, καλό μήνα και καλές διακοπές…

Δημοσίευση σχολίου

30Σχόλια
  1. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΠΑΝΤΑ.Η ΘΑ ΒΑΛΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατα τα άλλα μας έφταιγε το focus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας το λέει στα μούτρα μας αλλά που να νιώσουμε: Κάνει ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ = τα παίρνει από κει που μπορεί. Δεν πειράζει τους ημετέρους, συνεχίζει τη διαφθορά γιατί αλλιώς θα τον ρίξουν αύριο, κι ότι επιπλέον μαζευτεί το μοιράζει ως έκτακτο επίδομα ο Πετσάλνικος.
    Ειλικρινά, υπάρχει Έλληνας που πιστεύει οτι ο στόχος της κυβέρνησης είναι να σώσει τη χώρα; Ο στόχος τους είναι να διασφαλίσουν τα συμφέροντα των μεγαλοκαρχαριών και των τραπεζών, να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για τις πολυεθνικές πριν προχωρήσουν στην πτώχευση.
    Όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι τουλάχιστον αφελής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισαι νομιζω πολυ αυστηρος με τον κ Παπανδρεου.Ο ανθρωπος τηρει απαρεγκλιτα τους νομους της κλεπτοκρατιας.Στη φυλακη μισθωτοι,συνταξιουχοι,αγροτες, φορτηγατζηδες κι αλλες ξεπερασμενες και αντιπαραγωγικες κοινωνικες ομαδες.Εξω οι κλεφτες και τα λαμογια για να κλεισουν τα deals να ρευσει το μαυρο χρημα να κινηθει η παραοικονομια και να εξελθουμε απο τη κριση.Το συστημα λεγεται καζινοκαπιταλισμος οχι σοσιαλισμος-φτου,φτου μακρια απο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν έκλεβαν ΜΟΝΟ αυτοί πίστεψέ με δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα!
    ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ, όλοι οι γελοίοι νεοέλληνες ο απλός «κοσμάκης» .
    Καλά ρε εσείς ,οι πολλοί δεν ήσασταν που κάνατε ουρές έξω από τις τράπεζες να σώσετε το παραδάκι σας , να το κάνετε δολάρια και λίρες ,να το στείλετε στην Κύπρο και την Ελβετία; 18 ρε δίς οι γιατροί του Κολωνακίου και οι μεγαλοδικηγόροι και οι μεγαλοεργολάβοι και οι καλλιτέχνες και οι πολιτικοί τα έστειλαν έξω; Αυτοί τα είχαν ήδη έξω!!!!!!!!
    Οι πολλοί δεν ήσασταν που κοβόσασταν για τη γενιά των 700 ευρώ και όταν έγινε των 500 και έχει ακόμα ο θεός είπατε ευχαριστώ και σα δαρμένα σκυλιά λουφάξατε;
    Εσείς οι πολλοί δε σχίζατε τα ρούχα σας για τις αυξήσεις του 3% και όταν σας έκοψαν μισθούς και συντάξεις χαρήκατε που δεν σας τα έκοψαν όλα;
    Εσείς οι πολλοί δε βρίζετε για τα χάλια του Δημοσίου και στον ΑΣΕΠ μαζεύεστε 200.000 άτομα για 1000 θέσεις.
    Εσείς οι πολλοί δε βάζατε μέσο να φέρετε τα παιδιά σας από τα σύνορα και να υπηρετήσουν εκεί τα παιδιά των άλλων:
    Τα αυθαίρετα σε κάθε δάσος και ρουμάνι ο απλός κοσμάκης δεν τα έχτισε;
    Τα λαδώματα και τα φακελάκια ο απλός κοσμάκης δεν τα έδινε για να γίνει η δουλειά του πιο γρήγορα ή για να βρει κρεβάτι στο νοσοκομείο παρακάμπτοντας συνανθρώπους του που το είχαν και μεγαλύτερη ανάγκη.
    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΒΛΕΠΩ ΑΘΛΙΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ,
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ .
    ***ΜΟΪΚΑΝΟΣ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Μάγια μη σου κάνει εντύπωση και δεν είναι απλά αδράνεια ή κουκούλωματα!!!
    Όλα γίνονται σκόπιμα για την ολοκλήρωση του μεγάλου σχεδίου που έχουν βάλει μπροστά εδώ και χρόνια.
    Ο Γ. Παπανδρέου με τους Δ.Ν.Τάδες δυστυχώς το ολοκληρώνουν επί των ημερών μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πες τα Μοϊκανέ, να αγιάσει το στόμα σου κι ας είσαι ο τελευταίος της φυλής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΩΡΑ
    ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ
    ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ 1,19 ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΓΑΛΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ

    ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ

    ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ
    Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νίκη της Δημοκρατίας θα είναι να φύγει το ΔΝΤ απο την Πατρίδα μας και να πάρει μαζί του και τους συνεργάτες του Παπανδρέου και ΣΙΑ.
    Νίκη της δημοκρατίας θα είναι να αποφασίσουν υγιείς δυνάμεις του τόπου που υπάρχουν ακόμα κι αν είναι άνθρωποι καθημερινοί και της διπλανής πόρτας,να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους, προκειμένου η ελληνική κοινωνία να αναπνεύσει απο την μπόχα της διαφθοράς που δεν τιμά και δεν αξίζει σε κανέναν έλληνα τίμιο και ενάρετο πολίτη.
    Η υποδούλωση που μεθοδευμένα έχουν σχεδιάσει για τη χώρα μας δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει.
    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΜΟΙΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΜΒΩΝΑ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΗΓΥΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΟΥς ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΣΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΛΕΒΟΥΝ Η ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΡΕ ΚΗΡΥΚΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ Η ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΞΥΠΝΙΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΚΙΣΕΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΥΑΛΟ Π Α Ρ Α Μ Ο Ρ Φ Ω Μ Ε Ν Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε 1:20
    Ποια νίκη της Δημοκρατίας τη χαίτη μου μέσα.
    Κανένας τσόγλανος πολίτης ή πολιτικός δε διάβασε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    Μόνο εγώ στο περιθώριο ξεστραβώθηκα;
    Ποια δημοκρατία ρε μπάζο . Αυτή με σύνταγμα το μνημόνιο και υπουργούς την τρόϊκα ; Τι ψήφισες ρε την τρέλα μου τον Οκτώβρη; Είδες κανένα κόμμα γραμμένο στα Αγγλικά και το κοπάνησες αβλεπί ;
    ***ΜΟΪΚΑΝΟΣ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΟΙΚΑΝΕ
    ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΩ
    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1:37
    Και δε μου λες ρε ζάβλακα , δεν έχεις ακούσει για Έλληνες με πιστωτικές , για ιδιωτικό χρέος στις τράπεζες πάνω και από αυτά που χρωστάει το κράτος έξω.
    Αυτά ρε όρνεο τα χρήματα ποιοι τα διακινούν; Ποιος πληρώνει ρε τις φούσκες τα διαμερίσματα 300,000 για 100 τετραγωνικά. Στα μπουζούκια ρε ποιοι ξοδεύουν;
    Στα ιδιαίτερα ποιοι στέλνουν τα παιδιά τους και μιλάνε μετά για ίσες ευκαιρίες στη μόρφωση; Στα καζίνα ρε βούρλο ποιοι παίζουν; Ταξίδια στα εξωτικά μέρη ποιοι πάνε; Τα 30 κολέγια τι τα θέλουμε αφού δεν έχουμε μία; Μερσεντές και ΒΜV μόνο τα λαμόγια οδηγάν
    ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗ ΧΑΙΤΗ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΠΑΝΕ!!!!
    ***ΜΟΪΚΑΝΟΣ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1:52
    Μακάρι να είχες.Αλλά τώρα τελευταία έχεις φάει τόσες σβερκιές "δημοκρατικές" που έχεις αποχαζέψει τελείως και θεωρείς δημοκρατία αυτή τη τραβεστί πολιτική κατάσταση.
    ***ΜΟΪΚΑΝΟΣ***
    Μερσεντές και ΒΜV μόνο τα λαμόγια οδηγάν;( ερωτηματικό στο τέλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. MOIKANE
    MHN TA ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ
    ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγ-Ελλαδα βουλευτες λαμογια εχεις στα βυζια σου και τους αλλους στα σκ.τα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @***ΜΟΪΚΑΝΟΣ***

    Symfono mazi soy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξεουμε που μενει ο ακης, ο τσουκατος,
    ο μαντελης.
    Ξερουμε που μενει ο παπαντωνιου, ο παγκαλος, ο λαλιωτης.
    ΞερΟΥμε(;) ποι μενει ο jeffrey.
    Ξερουμε που μενουν τα μεγαλα μπλε
    στρουμφακια.
    Ξερουμε που μενει ο καψης, ο τσιμας, ο κωνστας.

    Περιμενουμε απο την δικαιοσυνη να τους τιμωρησει; οχι βεβαια...
    Γιατι δεν κανουμε το αυτονοητο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριοι μη παιδεύεστε. Η Ελλάδα θα αποτύχει και πάλι. Ο λόγος είναι η έλλειψη ΔΗμοκρατίας (έχουμε στην ουσία ολιγαρχία ) και η ατιμωρησία των εχόντων. Ποιος θυμάται πια την περιβόητη υπόθεση με τις μίζες της DEPUY στα νοσοκομεία. Βουά ο κόσμος στους ιατρικούς κύκλους ότι η υπόθεση πάει ολοταχώς για συγκάλυψη. Τι έγινε με τους φοροφυγάδες γιατρούς? Με αυτούς που πιάστικαν να έχουν και ιδιωτικά ιατρεία? Με τη παράνομη χρήση μοσχευμάτων σε ασθενείς χωρίς να τα χρειάζονται?
    Αλλά και αλλού: Τι έγινε με τις κατεδαφίσεις των βιλών σε βουνά και παραλίες? Κλπ Κλπ Κλπ. Θα μπορούσε κανείς να γράφει σελίδες ολόκληρες. Η απάντηση πάντα είναι: ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    Γιαυτό κύριοι η Ελλάδα θα αποτύχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλα σε καταλαβε ρε κηρυκα ΜΟΙΚΑΝΕ εσυ και συ φοροκλεφτης και πας να μας το παιξεις και καλα διανοουμενος μονο χαιτη διαθετει το κλεφτοκεφαλακι σου θεωρητικε της πλακας,ρε τι δουλεια εχουν οι πιστωτικες με την φοροδιαφυγη .τι σχεση εχει ο φτωχος κοσμος με τα ΚΑΖΙΝΟ και οχι τα ΚΑΖΙΝΑ που θα πεις αλλους ασχετε που ζεις αντε και παρατα μας αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου . Οι θεωριες σου σ αυτους που περνανε ΚΑΤΙ ΧΑΖΑ που επειδη τους εχεις ταραξει στο μπλα μπλα νομιζουν οτι κατι λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 4:19
    Έχεις μπεί σε καζίνο να δεις ποιοι παίζουν; Τα λεωφορεία για Βουλγαρία και Σκόπια κάθε βράδυ ρε τσόγλανε είναι γεμάτα; 320 εκατομμύρια ευρώ ο τζόγος από Έλληνες μόνο στη Βουλγαρία; Ποιοι πάνε ρε; Ο Λάτσης και οι μεγαλογιατροί και το άλλο το συνάφι τους; Αυτά τα μέρη είναι μπάς κλάς ούτε για χέσιμο δε μπαίνουν μέσα!
    Βλάκα τώρα θα σου τα φέρουν τα φρουτάκια μέσα στη μούρη σου και θα σου πω εγώ απολειφάδι τι θα κάνει ο φτωχός ο κόσμος. Ή ξεχνάς λοβοτομημένε τι είχε γίνει παλιότερα με αυτά. Ποιοι ήταν μέσα ρε; Πήγες σε κανά χωριό να δεις τι γίνεται ;

    Και είσαι μάλλον τοις μετρητοίς γιατί όταν αρχίσαν να μιλούν για να είναι τεκμήριο οι πιστωτικές έσκουζαν όλοι σα πουτάνες. Γιατί ρε μπαγλαμά άσχετε πυροβολημένε δε μπορεί να ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΠΟΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΑΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΦΙΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.
    ***ΜΟΪΚΑΝΟΣ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΟΖΑΚΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ; ΣΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΑ ΕΓΩ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΡ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΝΑ ΞΕΘΟΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΡΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΡΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΄'ΦΙΛΛΙΠΙΚΟΥΣ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. EAN ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΚ ΜΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μάγια: μην επαναλαμβάνεις αμασητί ό,τι διαβάζεις στις φυλλάδες του λαμπράκη, από τα φερέφωνα των συμφερόντων της φατρίας του. Το ουσιαστικό στο θέμα των υπουργών/ πολιτικών δεν είναι οι "ποινικές" αλλά οι ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. Αυτές θα μας δώσουν πίσω τα χρήματα που έκλεψαν, κακοδιαχειρίστηκαν, χάρισαν, κλπ.

    Μοϊκανέ: τα έχουμε πει και σε άλλη ανάρτηση. Όμως, είσαι ξεφωνημένο γκεμπελιστικό/προπαγανδιστικό παπαγαλάκι του ΔΝΤ/ΕΕ/ΠΑΣΟΚ, κλπ.

    Δανίκα: ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΤΣΗΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ, ΛΙΒΑΝΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΡΑΛΛΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΒΕΡΩΦ, κλπ.

    1:20: αν και είσαι απο την ομάδα του Μοϊκανού,από εχθές προσπαθείς να κάνεις διαχείριση της κρίσης που έπαθε η κυβέρνηση με τους φορτηγατζήδες και να προσπαθείς να περάσεις το μήνυμα ότι "οι ιδιοκτήτες έχασαν από την κυβέρνηση". Ε, λοιπόν ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ (παρά τους προσχηματικούς/ στημένους ισχυρισμούς που προέβαλε χθές με την συνεργεία των γελοίων δημοσιογράφων του mega ο Ρέππας): αντί να περάσει άμεσα το νομοσχέδιο το μετέφερε σε ένα δίμηνο (για Σεπτέμβριο ίσως) και ξαναρχίζει τον διάλογο (ασχέτως σαλτσών).

    Όσο για το ρεζιλίκι της 'επίταξης' που έδειξε την δύναμη του Πολίτη και την αδρανοποίηση του συστήματος (και χρειάστηκε αυτή η συμφωνία 'κεκλεισμένων των θυρών' με τους 'συνδικαλιστές'ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ) ας μην μιλήσουμε: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (και τα παπαγαλάκια της) ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!

    Εάν δεν πεισθούν οι φορτηγατζήδες τον Σεπτέμβριο ( για φαντάσου εν μέσω ΔΕΘ τί θα γίνει στην θεσσαλονίκη!) θα επαναληφθούν τα ίδια, μαζί με τους υπόλοιπους Πολίτες που θα αντισταθούν ο καθένας στο δικό του πόστο.

    Για να δούμε θα είναι ακόμη η ίδια κυβέρνηση τον Σεπτέμβριο (για να περάσει τον νόμο) ή θα την έχει κάνει αλά γαλλικά όπως και ο καραμανλής!

    Και να μην πούμε τί τους περιμένει στις εκλογές (πέρα από την βία και νοθεία που ετοιμάζουν) αν τολμήσουν να τις εφαρμόσουν.

    Αυτά.

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΠΟ 1,20
    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ
    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΙΚΑΝΟ
    ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΩ
    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΛΛΟΣ ΒΡΙΖΕΙ
    ΑΛΛΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ
    ΑΛΛΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΚΤΛ
    ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 1:20/10:57, βεβαίως έχεις κάθε δικαίωμα να ποδαρίζεις λέγοντας την 'γνώμη' σου αγνοώντας χειρότερα και από τυφλό ο,τιδήποτε αντικειμενικό σου αντιτάσσουν.

    Απλώς να ξέρεις ότι παντού θα έχεις την ίδια αντιμετώπιση (κατάρριψη της γνώμης σου και μετά πλήρη αγνόηση των κραυγών σου) από κάθε ένα συζητητή μεγαλύτερων ικανοτήτων.

    Το γεγονός παραμένει ότι επιχείρημα δεν έχεις και το μόνο που θα ήθελες είναι να σε άφηναν να εξαπολύεις κατηγορίες και 'αποφθέγματα' χωρίς αντίλογο όπως στα ΜΜΕ.

    Δυστυχώς αυτό δεν πρόκειται να γίνει, σου αρέσει δεν σου αρέσει.

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μην βριζουτε ρε...
    Αν δεν εχουτε αλλη δουλεια να κανουτε, πατε να γαμ...θουτε για να γλυκαθουτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου