Υπάρχουν και νόμιμες ......δωροδοκίες

18

Ο εισαγγελέας της Σουηδίας αρμόδιος για υποθέσεις διαφθοράς δήλωσε ότι το πριγκιπικό ζεύγος της χώρας δεν μπορεί να παραπεμφθεί σε δίκη για δωροδοκία εξαιτίας ενός νομικού κενού που, όπως δήλωσε, πρέπει να διορθωθεί.

Ο εισαγγελέας της Στοκχόλμης, Γκούνρα Στέτλερ, έκανε αυτές τις δηλώσεις όταν ανακοίνωνε ότι μπαίνει στο ράφι η έρευνα για τη φερόμενη δωροδοκία της πριγκίπισσας Βικτόριας μετά το πρόσφατο ταξίδι του μέλιτος της.

"Η απαγόρευση λήψης δωροδοκιών ισχύει για υπαλλήλους του κράτους", διευκρίνισε ο Στέτλερ στο Γερμανικό Πρακτορείο. "Η θέση της πριγκίπισσας είναι κληρονομική" και γι' αυτό δεν ισχύει ο νόμος στην περίπτωσή της. Πρόσθεσε όμως ότι πιστεύει ότι "αυτό πρέπει να αλλάξει".

Το γραφείο της εισαγγελίας του Στέτλερ κλήθηκε να ερευνήσει την υπόθεση του πριγκιπικού ζεύγους, μετά τις έξι συνολικά καταγγελίες, που έγιναν για "απρεπή" δώρα γάμου που έλαβε η πριγκίπισσα Βικτόρια και ο σύζυγός της πρίγκιπας Ντάνιελ.

Μετά το γάμο του, τον Ιούνιο, το πριγκιπικό ζεύγος έφυγε για ταξίδι του μέλιτος το οποίο "χρηματοδοτήθηκε" από έναν..........
δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, τον Μπέρτιλ Χουλτ. Μεταξύ των δώρων που δέχθηκαν, ήταν μία πτήση με το ιδιωτικό του τζετ στην Ταϊτή, μία κρουαζιέρα μίας εβδομάδας με το πολυτελές σκάφος του, ενώ διέμειναν και το σπίτι του στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

Το παλάτι δήλωσε, από τη μεριά του, ότι "ήταν ένα ιδιωτικό ταξίδι και ένα δώρο γάμου από έναν παλιό φίλο της βασιλικής οικογένειας"...

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια
  1. Αυτα να τα βλεπουν τα βοδια οι ελληνες που τους κλεβουν μπροστα στα ματια τους και λενε και ευχαριστω ξαναψηφιζοντας τα λαμογια.
    Αυτο ουτε καν λεγεται δωροδοκια εν Ελλαδι...Θεμιτο και νομιμο ειναι οπως σε καθε μπανανια.
    Θυμαστε τον υπουργο στην Αγγλια που εστειλε στο καθαρηστηριο τα ρουχα του και πληρωσε το υπουργειο διακοσιες λιρες?Ο ανθρωπος βγηκε δημοσια και ζητησε συγγνωμη.
    Εδω εχουν χαθει ολα τα λεφτα της Ελλαδας και δεν συγκινηθηκε κανεις.
    Και να μου το θυμηθειτε παιδια,παλι τα βοδια θα τρεξουν να τους ξαναψηφισουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί να βλέπουν 2:58;

    Ότι ο εισαγγελέας κάλυψε το πλήρες και ξεφωνημένο πατρωνάρισμα / εξαγορά των 'κεφαλών' του κράτους του (της Σουηδίας) με την νομικά αστήρικτη και γελοία δικαιολογία ότι οι 'κληρονομικές' κρατικές θέσεις δίνουν ασυλία;

    Σε ωραίο μεσαίωνα βρίσκεται η Σουηδία!

    Εμείς εδώ τους 'βασιλείς' τους έχουμε στείλει στον αγύριστο τόσες φορές, σαν κλωτσοσκούφια.

    Πόσο ξενόδουλος είσαι για να βλέπεις τα χάλια των άλλων και να βαράς τους Έλληνες;

    βόδι πεταλωμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεσκίστηκε στις διακοπές ο ΓΑΠ…απίστευτος πρωθυπουργός μέσα στην κρίση πληρώνει 2813 ευρώ την βραδιά ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής διεθνούς…
    σοσιαλιστικά…όχι…βάρβαρα…

    http://hotels.xo.gr/hotel/gr/amirandes.html?aid=333460&lang=el&checkin_monthday=20&checkin_year_month=2010-8&checkout_monthday=21&checkout_year_month=2010-8

    Καλά μιλάμε για θράσος ρε παιδιά.!!
    Έλεος
    Ρε αυτός θέλει με τις πέτρες.
    Ας ανέβει θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ τώρα το Σεπτέμβρη και να δεις τι έχει να γίνει.
    Ακόμη και εγώ (και χιλιάδες σαν και εμενα) που δεν έχουμε ξαναπάει σε πορείες , θα είμαστε τώρα ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ.
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕ
    ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10:10, € 2813 για την δική του σουίτα. Αυτές για την αυλή του (γραμματείς, φαρισαίοι, σωματοφύλακες, σύμβουλοι, κλπ);

    Έχεις αναλογισθεί για τί ποσό μιλάμε την ημέρα;

    Χώρια τα των μετακινήσεων του και της κομπανίας του.

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ: "ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΟΡΗ , ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Πιπεράτε, πόσο ξενολάτρης γλύφτης μπορείς να είσαι;

    Τα χάλια της Αγγλίας με τις μίζες της Σάρας Φέργκιουσον και του πρώην μαλάκα της για να 'σπρώξουν' υποθέσεις δεν τα θυμάσαι;

    Τί έκαναν τα Εγγλεζάκια για τους παλατιανούς τους που τους γδύνουν επίσημα (με ποσοστά άνω των 50% των κρατικών φόρων για πάρτη τους) και ανεπίσημα διότι τέτοιες αχόρταγες ψωμόλυσσες που είναι αυτή η ακρίδα των 'γαλαζοαίματων' βρυκολάκων δεν στουμπώνουνε με τίποτα.

    Στο τέλος σαν τον καρκίνο θα φάνε όλοο τον λαό τους και τότε θα αλληλοφαγωθούν και μεταξύ τους.

    Ενώ εμείς στην Ελλάδα τουλάχιστον το ανοιχτό και επιβεβλημένο γαλαζοαίματο 'γαμήσι' δεν το δεχτήκαμε ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντηση στον ανωνυμο 12.59

    Απο που συμπεραινεις οτι ειμαι ξενολατρης?

    Για την Σαρα αδερφε δες εδω την αποψη μου... http://kayteri-piperia.blogspot.com/2010/06/blog-post_03.html

    Το ποσα παιρνουν οι βασιλιαδες της Αγγλιας δεν μ ενδιαφερει καθολου.Αυτο που βλεπω εγω ειναι πως ολοι οι αγγλοι(πλην των ρεμαλιων τους)μπορουν να ερθουν και 15 μερες εδω να ξεσκασουν ενω εσυ φιλαρακι δεν τολμας να πας ουτε 5 μερες διακοπες διοτι δεν εχεις φραγκο.
    Παρακαλας μην παθεις τιποτε και μπλεξεις με ελληνικα νοσοκομεια που θα σε ξευτιλησουν με την μια.Ο αγγλος για 200 λιρες ζητησε συγγνωμη και οι δικοι σου σ εχουν τελειωσει...
    Το αν σ ενδιαφερει να σε "πηδανε" προεδροι και οχι πριγκηπες ειναι δικο σου θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντηση στον ανωνυμο 2.58

    Φιλε μου εχεις ακουσει για το βιοτικο επιπεδο των σουηδων?θωρεις πως μεσαιωνας επικρατει στη Σουηδια?

    Καλα καναμε κρινω και διωξαμε τους γαλαζοαιματους.Αλλα ποια η διαφορα στην πραξη?

    Εχεις αντιληφθει οτι εαν κατι παρομοιο συνεβαινε εδω ουτε καν θα το χες μαθει?(εκτος αν το γραφε καποιος blogger)

    Ο μονος λογος που στεκομαστε στα ποδια μας ειναι ο ηλιος και το ωραιο περιβαλον που μας επιτρεπει να διατηρουμε μια "τρελα" που ομορφαινει τη ζωη μας.Αν δεν το χαμε κι αυτο,θα αυτοκτονουσαμε σαν τους φιλανδους αδερφε.

    Στην Γερμανια οπου εζησα για λιγο καποτε,ηταν θεμα ακομη και η πλακα πεζοδρομιου που ηταν σπασμενη.Αν καποιος γερμανος εβλεπε πως σε 2-3 μερες δεν επισκευαζοταν,γινοταν Χ Α Μ Ο Σ αδερφε...
    Αν σου λεει κατι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Πιπεράτε μην πέφτεις θύμα της προπαγάνδας και της λήθης με την οποία προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε πόσο πολύ έχουμε αντισταθεί σε κάθε είδους βασιλείες και δικτατορίες (φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι γαλαζοαίματοι δεν είναι μόνο αυτοί που φέρουν τίτλους ευγενείας αλλά και αυτοί που είναι γόνοι πολιτικών οικογενειών, επιχειρηματικών οικογενειών, κλπ, το είπες εξ άλλου και εσύ)και πόσο πολύ στην Ελλάδα έχουν καταστρατηγήσει το Σύνταγμα μας και έχουν παροπλίσει την δικαιοσύνη μας που είναι πλήρως διαβρωμένοι και φίσκα από τέτοιους γαλαζοαίματους για να μας κάνουν ζάφτι.

    Οι Σουηδοί όμως έχουν δεχτεί την έννοια της στρωμάτωσης βάσει γεννήσεως και επίσημα, κάτι που είναι ενάντια σε βασικά Ανθρώπινα Δικαιώματα. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να μην τους έχουν ταϊσμένους και προστατευμένους αρκετά ώστε να μην σκέφτονται να επαναστατήσουν τουλάχιστον μαζικά.

    Εμείς όμως που έχουμε πετάξει τέτοιους πολλάκις έξω και επιζητούμε σε κάθε περίπτωση την Ισότητα και την Ισονομία (ασχέτως εάν αυτοί οι γαλαζοαίματοι και τα τσιράκια τους προσπαθούν σιωπηρά να μην μας την δώσουν) κατ' αυτούς χρειαζόμαστε πάταξη και πλήρες σπάσιμο, ώστε να αποδεχτούμε ότι είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού όπως και ο Σουηδικός λαός πρός τους βασιλείς του και την αριστοκρατία τους.

    Θα έλεγα ακριβώς το ίδιο και για τους Άγγλους αλλά σε αυτούς το βιοτικό επίπεδο έχει πέσει κάθετα (στο λέω βάσει πληροφοριών εκ των έσω) και κάθε κράτος πρόνοιας υπάρχει μόνο κατ' όνομα ενώ ολόκληρες ομάδες Αγγλικού λαού όύν εδώ και δεκαετίες στην απόλυτη ανέχεια (για να μην επεκταθώ και στον 19ο αιώνα).

    Όταν λοιπόν ο ψωμόλυσσας Άγγλος που του τα παίρνουν όλα λέει "long live the queen", θα μου επιτρέψεια να πω ότι είανι σε πολύ χειρότερη κοινωνική κατάσταση από τον αντίστοιχο Έλληνα που λέει ("καθίκι θα σε πάω σε όποιο δικαστήριο χρειάζεται να σου δηεύσουν την περιουσία έτσι που με κατάντησες").

    Γενικώς στην Ευρωπαϊκή Ιστορία έχουμε από τα υψηλότερα σκόρ δίωξης ηγετών και για αυτό εξ άλλου ψηφίστηκε και ο νόμος περί 'ασυλίας'.

    Είναι καιρός να σταματήσουμε να εκλαμβάνουμε την φίμωση του Λαού και την αφαίρεση εργαλείων και όπλων θεσμικών/ νομικών από τα χέρια του ως απάθεια και ωχαδερφισμό.

    Το να δημιουργήσεις καινούργιο δρόμο μέσα από την ζούγκλα όταν σου μπλοκάρουν τον παλιό δεν είναι και τόσο ταχεία διαδικασία.

    Και κάτι τελευταίο, πώς είναι δυνατόν να μη σε νοιάζει πόσο πληρώνεται ένα παράσιτο και η οικογένεια του και όλη του η φάρα; Όταν παντρεύτηκε η Σοφία Γκλύξμπουργκ οι Έλληνες σηκώθηκαν και κάθισαν για το θέμα της προίκας της σε τέτοιο βαθμό που χρειάστηκε μια χούντα για να παραταθεί η παραμονή της βασιλείας στην Ελλάδα.

    ο 12:59 & ο 2:58

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαντηση για 12.58-59

    Φιλε μου συμφωνω σε ολα οσα γραφεις.
    Θεωρω ευλογια το οτι εχουμε μεγαλωσει με τον ελληνικο τροπο ζωης και δεν περναει απο το μυαλο μου οτι θα ζησω μονιμως καπου αλλου εκτος απο την Ελλαδα.
    Η ελληνικη σκεψη και αντιληψη ειναι δωρο των ελληνων προς τους ανθρωπους θεωρω.

    Με την σημερινη μας σταση εχω ενστασεις.
    Που δεν αντιστεκομαστε ενω ολοι ξερουμε πλεον οτι μας κοροιδευουν εν ψυχρω.

    Πως να αποκαλεσεις καποιον που ενω τον κοροιδευουν -και το ξερει-αυτος κοιματε ορθιος?Μονο ως βοδι νομιζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Πιπεράτε,

    πιστεύω ότι πρίν αρχίσουμε να αναφερόμαστε σε βοοειδή θα πρέπει να δούμε μήπως αυτοί που δεν αντιστέκονται που έχεις υπόψη σου δεν είναι λαμόγια ή κρυφολαμόγια που κλαίγονται επίτηδες (έχω δει πολλά τέτοια με ατέλειωτες ώρες κλάψας αλλά άρνησης αντίστασης)ή άτομα που ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι μπορούν να αντισταθούν.

    Εγώ έχω δει ή πληροφορηθεί πάμπολλες περιπτώσεις αυθόρμητης αντίστασης Πολιτών που όμως κανείς δεν τις μαθαίνει ποτέ και διαχέεται επίτηδες μία αίσθηση ότι ο Λαός δεν αντιδρά.

    Για να μην μιλήσω για τις εξόφθαλμες νοθείες και τους εκλογικούς νόμους -τερτίπια για να μην χρειάζονται παρά μόνο τα κομματόσκυλα τους για να βγουν και να συνεχίσουν την δικτατορία τους.

    Πόσες φορές εξ άλλου στο τόπο μας δεν ψήφισαν οι πεθαμένοι και τα δένδρα;

    Η φίμωση και σιωπηρή βία και νοθεία που υπάρχει είναι τρομερή και σε συνδυασμό με μαζική αλλά προσωποποιημένη καταδίωξη με διαφορά φάσης χρονικής αλλά μεγάλο συντονισμό.

    Ξέρω τί σου λέω και έχω και τεκμήρια.

    ο 12:59 & 2:58

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδια για να μην λεμε πολλα πολλα και χανετε η ουσια του κειμενου που ανηρτησε ο ανθρωπος εδω.

    Αυτο που ως σκανδαλο εμφανιζεται στην Σουηδια,εδω στην Ελλαδα θα ηταν πολυ πολυ φυσιολογικο και δεν θα γινοταν καν θεμα αξιο προσοχης.

    Και δεν μιλω στον αερα.
    Θυμαστε τον Σπυρο Καρατζαφερη που εβγαλε ως ειδηση απο τηλεορασεως,οτι ο τοτε προεδρος της δημοκρατιας Στεφανοπουλος νοικιαζε σε καποιον καταστημα στην Πατρα το οποιο ειχε μεσα παρανομα φρουτακια?
    Βγηκαν ολα τα κοματα και μιλησαν για "αηθη επιθεση στον θεσμο του προεδρου της δημοκρατιας."!!!(εγω δεν πιστευω πως ο προεδρος ηταν στο κολπο.Αλλα πως μπορεις να ηγησε μιας χωρας οταν δεν ξερεις τι γινεται στα χωραφια σου?!)
    Τοτε λοιπον αντι να βγει ο εισαγγελεας και να "ψαχτει"βγηκαν οι εκπροσωποι κοματων ωστε να προστατεψουν τον θεσμο!
    Ε που να παρει η ευχη εκει στους ηλιθιους τους σουηδους συνεβει κατι αλλο!!!Πηγε ο εισαγγελεας και "ψαχτεικε" ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ... Εδωσαν εξηγησεις στον λαο τους και δεν τον εγραψαν στα παλια του τα παπουτσια.Και δεν το εκαναν αυτο διοτι ειναι καλοι ανθρωποι.Οχι.Το εκαναν διοτι εκει αντιδρουν και οι ηγετες το ξερουν αυτο!!!
    Αυτο δεν συμβαινει εν Ελλαδι διοτι δεν μας υπολογιζουν καν ως ανθρωπους που εχουν γνωμη.Μας θεωρουν δεδομενους αγαθιαρηδες που μπορουν να μας "τουμπαρουν" οποτε θελουν.
    Ε ανθρωπους που τους κανεις οτι θελεις και δεν αντιδρουν,ειναι βοδια ρε παιδια και δεν μπορω να τους αποκαλεσω διαφορετικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πιπεράτε,

    Μάλλον εσύ είσαι που χάνεις την ουσία, και βλέπεις τα πράγματα απελπιστικά επιφανειακά.

    Απευθύνθηκαν λες στους ανθρώπους τους επειδή οι άνθρωποι τους αντιδρούν … και τι τους είπαν; « ο νόμος δεν επιτρέπει να κυνηγήσουμε τους εξόφθαλμα δωροδοκηθέντες βασιλικούς»

    Για πες μου λοιπόν ποια η διαφορά σε αυτό που είπαν οι αντίστοιχοι της Ελλάδος στους Έλληνες για υπουργούς και βουλευτές ότι «δεν μπορεί ο εισαγγελέας να κινήσει διαδικασία κατ’ αυτών εάν δεν το εγκρίνουν οι ομοϊδεάτες τους, πέραν των υπολοίπων διατάξεων ασυλίας». Και στην Ελλάδα δικαστικοί απεφάνθησαν βάσει του Συντάγματος προς τους αντιδρούντες Πολίτες που καταγγέλλοντας διάφορες εγκληματικές πράξεις υπουργών – βουλευτών ζητούσαν την δίκαιη δίωξη τους.

    Ποια λοιπόν η διαφορά;

    Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε εισαγγελείς που όχι μόνο δεν κινούνται αυτεπάγγελτα να ‘ψαχτούν’ αλλά κατόπιν της ενεργής κατάθεσης καταγγελιών σταμάτησαν τις διώξεις / διαδικασίες.

    Δεν είδα τους Σουηδούς να προσπαθούν να μπουκάρουν στην βουλή ή στο παλάτι ή να κάνουν μαζικές διαδηλώσεις όπως οι Έλληνες οι οποίοι μάλιστα έριξαν την κυβέρνηση που κάλυψε τα σκάνδαλα, και μάλιστα γενικώς το κάνουν αυτό (π.χ. Παπανδρέου το 1989, Μητσοτάκης 1993, Καραμανλής 2009 και πάει λέγοντας).

    Επίσης οι Έλληνες τουλάχιστον εξανάγκασαν έστω και τύποις να κάτσουν πρωθυπουργούς στο σκαμνί και ακόμα και στην σημερινή ανομία ο Αγγέλου έει παραπεμφθεί και συζητάει για την εγγύηση του.

    Οι Σουηδοί συζητάν ακόμα ότι θα πρέπει να αλλάξει το καθεστώς τους για τους γαλαζοαίματους τους.

    Οι Έλληνες ΑΠΑΙΤΟΥΝ την άρση της ασυλίας και κάθε νόμο περί ευθύνης υπουργών που τους θέτει υπεράνω της δικαιοσύνης.

    Ακόμα όμως και στις πρότερες φάσεις των Ελλήνων, έχω πρακτικά της βουλής όταν ακόμα ήταν ο Γεώργιος Α΄ βασιλιάς όπου η βουλή απαγόρεψε να δοθούν επιπλέον τίτλοι ευγενείας και δικαιώματα και διακρίσεις στον διάδοχο, κλπ, και χαρακτήρισε τον όρο «βασιλέας» όχι ως τίτλο ευγενείας αλλά ως οργανική θέση του κράτους και βεβαίως όχι υπεράνω του νόμου. ΤΟΤΕ.

    Αν θέλεις να βρεις λαό που τον κάνουν ό,τι θέλουν πήγαινε στους Σουηδούς και τους Άγγλους που είναι βόδια, σύμφωνα με τον ορισμό σου.

    Και σταμάτα επιτέλους να βγάζεις τα απωθημένα σου στον Ελληνικό Λαό επειδή είναι της μόδας, εκτός εάν έχεις άλλου είδους συμφέρον να το κάνεις.

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς ανωνυμο 12.45

    Τι συμφερον να χω φιλε μου?Δεν ειμαι μπλεγμενος σε κολπα και πολιτικη.
    Λατρευω την Ελλαδα και αντιδρω σ αυτα που παθαμε απλα.
    Δεν με τυφλωνει η αγανακτηση αν αυτο εκλαμβανεται απο τα γραφομμενα μου.Την εντονη αντιδραση μονο ως πρακτικη λυσης του προβληματος προτεινω.

    Οι σουηδοι και οι καθε "σουηδοι" εχουν αξιοπρεπεστατο βιοτικο επιπεδο και μπορουν να λειτουργουν με το σαβουαρ βιβρ ωστε να λυνουν τα οποια προβληματα τους.Δεν χρειαζεται σε καμια βουλη να μπουν η σουηδοι ωστε να τα κανουν λαμπογιαλο.(Μια που το φερε η κουβεντα να πω πως η βουλη της Σουηδιας,εχει 80 ατομα προσωπικο ολα κι ολα ενω εμεις 1500 καλοζωησμενους,ενω οι εργαζομενοι μας στον ιδιωτικο τομεα ζουν πλεον με ψιχουλα...)Σιγουρα και εκει υπαρχουν λαμογια που παιρνουν μιζες,κανουν κομπινες και αλλα τετοια διαφορα.Ομως με ενα μετρο ρε παιδια...ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΟΥΣ...Εδω τι πραμα ειναι αυτο πια!!!Ουτε τα προσχηματα δεν κρατανε οι θρασυτατοι!Αυτο συμβαινει διοτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΝ.ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
    Εμεις εδω ειμαστε σε κατασταση πολεμου και το σαβουαρ βιβρ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εχει θεση στη ζωη μας.
    Με χαρα ακουω πως "ξεφωνιζουν" πολιτικους συχνα πυκνα.Ετσι μονο πρεπει να λειτουργουμε.Λιγοι ελληνες ομως λειτουργουν ετσι.Ειναι αυτοι που εχουν αντιληφθει το μεγεθος της κλεψιας της κοροιδιας και της παραδοσης της χωρας.Οι περισσοτεροι παλι θα πανε να τους ψηφισουν την επιμαχη στιγμη....Εσυ αυτους τους περισσοτερους πως μπορεις να τους αποκαλεσεις?

    Οσο για την ιστορικη διαδρομη που κανεις,δεν μ ενδιαφερει.Μιλω για το τωρα και πως ξεμπλεκουμε απο τα κλεφτρονια.Απλα ειναι τα πραματα.Τα αλλα ολα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε...
    Αν νομιζεις οτι αγαπας την Ελλαδα περισσοτερο απο μενα,νομιζω πως κανεις λαθος.Και τα παιδια μας τα αγαπαμε ομως τα μαλωνουμε οταν ξεφευγουν...

    Αν θελω να βρω λαο...?Τι λες ρε φιλε?Τρελλα μου πουλας τωρα?Να φυγω εγω και να μεινεις εσυ μ αυτα τα μυαλα ωστε να φερεσε σαν λορδος ενω γυρω σου πεφτουν κανονιες και ανοιγουν κεφαλια...?

    Οταν σε βιαζουν πρεπει να φωναξεις διαφορετικα θα πουν οτι σου αρεσε κιολας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχώς Πιπεράτε αν ξαναδιαβάσεις τί έχεις γράψει εσύ είσαι και άρες - νάρες κουκουνάρες και άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

    Ο Καραμανλής και ο Αγγέλου ιστορική αναδρομή;

    Το κράξιμο στον Παπανδρέου άσχετο;

    Αλλά και συ το ξέρεις ότι δεν έχεις έρεισμα και θέλεις μόνο να πεις τους Έλληνες "βόδια".

    Το παιδί σου όταν το μαλώνεις για να καλυτερεύσει δεν το βρίζεις.

    Επίσης θα πρέπει να αποφασίσεις, "σαβουάρ βίβρ ή λαμπόγιαλο".

    Και τέλος το θέμα μας ήταν η σύγκριση της πολιτικής δράσης των Ελλήνων με των Σουηδών.

    Σε κάλυψα με ακατάρριπτα επιχειρήματα οπότε ίσως θα πρέπει, αν θέλεις να ακούγεται η φωνή αυτού που φωνάζει επειδή τον χτυπούν ή το βιάζουν, να συζητάς πώς θα άρεις την φίμωση που την εμπποδίζει να ακουστεί.

    Αλλιώς δεν είσαι παρά από το συνήθες επιτελείο που αυτή την εποχή κάνει τιτάνια προσπάθεια να βρίσει και ταπεινώσει τον Λαό με ασυνάρτητα σχόλια σαν το από πάνω που θεματολογικά πηδάει έδώ και εκεί και θέλει και το ένα και θέλει και το άλλο, αλλά όποιο από τα δύο επιδεικνύει ο Λαός το κατακρίνει.

    Όσον αφορά την προτελευταία σου πρόταση, πραγματικά ακατάληπτος και άσχετος με αυτό που είπα εγώ.

    Και θα ήθελα λοιπόν, και βάσει της τελευταίας σου πρότασης να μου πεις τί έκανες και κάνεις εσύ προσωπικά επί αυτού και τί προτείνεις στον Ελληνικό Λάο να κάνει για να σου αποδείξουν επιτέλους εσένα και όλων των άλλων που τόσο πια κόπτονται να τον μαλώσουν ότι δεν είναι "βόδια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο τροπος που μιλω εχει λογο να τρανταξει λιγο εστω τον κοσμο ωστε να σκεφτει πιο ΠΡΑΚΤΙΚΑ και οχι να ταπεινωσει καποιον.

    Ειναι πολυ απλουστερα τα πραματα απ οτι μας λενε με την ξυλινη γλωσσα στα καναλια και δυστυχως αυτο κανεις και εσυ ανωνυμε.

    Το ρεζουμε ειναι αλλο.
    Ειναι οτι δουλευουμε πιο σκληρα,περισσοτερες ωρες,και αμοιβομαστε πολυ πολυ λιγοτερο και με πολυ πολυ λιγοτερες κοινωνικες παροχες απο σουηδους και ολα αυτα διοτι μας κλεβουν και δεν τους ενδιαφερει να μας οργανωσουν και να μας ενεργοποιησουν οπως θα πρεπε.
    Και ηρθε και η χαριστικη βολη της καταστροφης τωρα.
    Αυτο και μονο αρκει για τον χαρακτηρισμο βοδια.Τωρα το οτι με την ψηφο μας τους επικροτουμε κιολας,θα πω οτι ειμαστε(και γω μαζι) ποοολυ μεγαλα βοδια.

    Αν εσυ πιστευεις οτι πρεπει εδω στα σχολια να "χαιδευεις"τους "καημενους" τους ελληνες αναπολωντας την ενδοξη ιστορια τους ε καντο!Ποιος σ εμποδιζει?Εγω ετσι πιστευω πως πρεπει να πραξω ωστε να εχω αποτελεσμα καλυτερο απο το δικο σου χαιδεμα.

    Το τι εκανα εγω προσωπικα δεν ενδιαφερει κανεναν.Αυτο που ενδιαφερει ειναι πως αντιδρα ενας λαος σ αυτο που του συμβαινει.

    Παιδια μην ασχολεισται αλλο με τα σχολια μου γιατι εχω κουραστει.Μου θυμιζεται την μητερα μου που ψηφιζει ΠΑ.ΣΟ.Κ. λογω Ανδρεα ακομη και τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πιπεράτε κατάλαβα, δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα, δεν πρόκειται να κάνεις απολύτως τίποτα που να μπορεί να χαρακτηρισθεί αντίσταση κατά ΔΝΤ, κυβέρνησης, κλπ και όπως όλοι οι θρασύδειλοι βρίζεις τους Έλληνες.

    Κουβέντα όμως για το τί θέλεις να βλέπεις τους Έλληνες να κάνουν ή τί προτείνεις.

    Είσαι από αυτούς που βρίζεις κάνοντας τίποτα τους Έλληνες όπως είπα και όταν οι Έλληνες κυριολεκτικά σε ξεσκατώσουν θα το παίζεις και αγωνιστής.

    Βόδι! Αν δεν μπορείς να μαζέψεις την μάνα σου με τί μούτρα βρίζεις τον Ελληνικό Λαό.

    Βούλωστο λοιπόν γιατί τα βόδια δεν μιλάνε, ιδιαιτέρως τα πολύ μεγάλα στα οποία συμπεριέλαβες τον εαυτό σου και στην άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. mia xara ta leeo o piperato.koimomaste orthioi oloi.kala na mas kanoun ayto axizoyme kai ayto exoyme.kai go bodia mas apokalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου