Τελικά .... είμαστε αχάριστοι!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Ο Πρωθυπουργός σε διακοπές , οι περισσότεροι υπουργοί άφαντοι … συγνώμη, συγνώμη ξέχασα ότι πριν λίγες μέρες τους είπε να πάνε να ξεκουραστούν και να γυρίσουν δριμύτεροι να συνεχίσουν το εποικοδομητικό τους έργο!!!

Αλί και τρις Αλί για όλους μας αχ τι μας περιμένει όταν γυρίσουν ξεκούραστοι και μαυρισμένοι α… τώρα που είπα μαυρισμένοι θυμήθηκα και τις Δημοτικές εκλογές, καλά έχουν μεγάλη πλάκα, κάποιοι υποψήφιοι γνωρίζοντας την οργή του κόσμου απέναντι στα δύο μεγάλα κόμματα (και αυτή την περίοδο ιδίως στο ΠΑΣΟΚ) φοβούμενοι ότι θα φάνε μαύρο το παίζουν (σε συνεννόηση πάντα με το κόμμα) λίγο ΑΝΤΑΡΤΕΣ για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, για να του αρπάξουν την ψήφο. Αν βγουν θα τους δείτε πάλι να προσκολλώνται στο κομματικό άρμα!!! Μη τσιμπάτε λοιπόν και μαυρίστε τους με την ψήφο σας για να συνεχίσουν τις διακοπές τους και για τα .........
επόμενα 4 χρόνια!!!! Εντάξει θα μου πείτε τώρα πως θα τους καταλάβουμε Πρεβενιέ; Ε καλά είναι απλό όπου δείτε μεγάλη κόντρα με δηλώσεις και αντιδηλώσεις εκατέρωθεν, ψάξτε το καλύτερα!!!

Συνεχίζω λοιπόν όλοι άφαντοι και εγώ ο μαζοχιστής να αισθάνομαι βασιλιάς που κατεβαίνω την άδεια Πανεπιστημίου με την μοτοσυκλέτα μου με 40 βαθμούς αλλά χωρίς μποτιλιάρισμα!!!! Τόσο πολύ μ' αρέσει που ανεβαίνω την Σταδίου και ξανακατεβαίνω για να ευχαριστηθώ αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση για μένα. Ας είναι καλά η της κυβέρνησης που φρόντισαν να έχω όπως οι περισσότεροι από εσάς οικονομική δυσπραγία οπότε θα δούμε την Αθήνα για πρώτη φορά έρημη πόλη!!! Πρότεινα μάλιστα μεταξύ σοβαρού και αστείου σε ένα φίλο την ημέρα της Παναγίας να καλέσει όλοι την παλιοπαρέα να πάμε να παίξουμε ένα διπλό (ποδόσφαιρο) μπροστά στην Βουλή για να θυμηθούμε τα παλιά. Ε δεν θα το πιστέψετε αυτός το πήρε σοβαρά και τους τηλεφώνησε και όλοι δήλωσαν συμμετοχή … όλοι είναι εδώ!!!! Ορίστε .. που γκρινιάζετε ότι δεν έχουμε λεφτά, ότι κάποιοι μας έκλεψαν και για να καλύψουν την τρυπάρα του ελλείμματος μας πετσόκοψαν τους μισθούς, τις συντάξεις και τα δώρα …. βρε αν είχαμε λεφτά και φεύγαμε για καμιά βδομάδα πως θα ξαναέβλεπα εγώ τους παλιούς μου φίλους; Πως; Αχάριστοι ε αχάριστοι!!!!