Ο ντίλερ, οι άβουλοι και οι αυλοκόλακες!!!

13
Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση ….

Δείτε στο παρακάτω βίντεο απόσπασμα από μία συνέντευξη του κ. Παπανδρέου στον Δημοσιογράφο Στέλιο Τέλογλου για την διαδικτυακή τηλεόραση στις 3/6/2009.
Όπως θα ακούσετε ο κ. Παπανδρέου δικαίως τότε λέει τα χειρότερα για το Δ.Ν.Τ
Βίντεο

 Σχολιασμός ….

Πραγματικά όταν είδα και άκουσα το παραπάνω βίντεο, διερωτήθηκα πως είναι δυνατόν ο υπεύθυνος ηγέτης αυτή την στιγμή της χώρας να είχε τέτοια αρνητική άποψη για αυτό τον οργανισμό και λίγους μήνες αργότερα μας οδήγησε  στις αγκάλες του ως πρόβατα επί σφαγή.
Μετά το πρώτο σοκ όμως συνήλθα γιατί θυμήθηκα τα............
βίντεο με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και είπα ο άνθρωπος πρέπει να είναι η εκτός τόπου και χρόνου  ή είναι ψυχρός και ορκισμένος εχθρός της Ελλάδας που δεν υπολογίζει πλέον τίποτα!
   
(Στους παρακάτω συνδέσμους και για να ολοκληρωθεί η τριλογία του ψεύδους σας βάζω το περίφημο προεκλογικό “Λεφτά υπάρχουν”
http://www.youtube.com/watch?v=vb3WiQ809bM
και τον όχι στο Δ.Ν.Τ στις 14/1/2010
http://www.youtube.com/watch?v=7jNPsWQ4GSA&feature=related

Για μένα πλέον το θέμα δεν είναι που ο κ. Παπανδρέου κορόιδεψε εν ψυχρώ ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και πήρε την εξουσία, το παράξενο είναι από που αντλεί ακόμα και σήμερα το θάρρος για να μη πω το θράσος και μας υπόσχεται λύσεις!!!
Αντί λοιπόν να είναι υπόλογος και αν μη τι άλλο να ζητήσει μία συγνώμη από τον Ελληνικό λαό περιφέρετε εδώ και καιρό στα ξένα κανάλια και λέει πόσο διεφθαρμένη χώρα ήμασταν  και μας χρειαζόταν αυτά τα σκληρά μέτρα.
Τι  να πω ώρες ώρες μου δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί σαν ντίλερ  του Δ.Ν.Τ.
Συνεχίζω την σκέψη μου και πάω πέρα από τον κ Παπανδρέου και διερωτώμαι μέσα στην κοινοβουλευτική του ομάδα δεν υπάρχει  κανείς που να τιμά αυτούς που τον ψήφησαν και να πει “Κύριοι παραιτούμαι 1ον γιατί είπαμε ψέματα στον Ελληνικό λαό 2ον γιατί δεν θέλω να με φωνάζουν κλέφτη και να με γιουχάρουν σε κάθε μου δημόσια έξοδο!” Κανείς φίλες/οι δυστυχώς κανείς, όλοι στο μαντρί με τα προνόμια τις ανέσεις και την ασυλία τους και ο Ελληνικός λαός απέξω βολοδέρνει βουτηγμένος στην απελπισία και την αβεβαιότητα  για το μέλλον του.
Το 1960 την εποχή που έπρεπε να γίνει μια σοβαρή προσπάθεια για την ανάπτυξη και εκβιομηχάνιση της χώρας, οι τότε κρατούντες έδιωξαν το εργατικό της δυναμικό στην Γερμανία και σε άλλες χώρες για να αναπτυχθούν αυτές και τώρα να μας δανείζουν με 5% και 6% τα χρήματα που δανείζονται αυτοί με 1,5%.
Μας εκμεταλλεύτηκαν τότε μας εκμεταλλεύονται και τώρα αλλά το χειρότερο είναι ότι, η ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον δηλ. οι νέοι μας αρχίζουν σιγά σιγά και γίνονται οι σημερινοί μετανάστες που πάλι θα δώσουν την ενέργεια και τα φώτα τους στους σύγχρονούς τοκογλύφους μας!!!
Τελειώνοντας θέλω να επισημάνω το ρόλο και την αβάντα των μέσων πληροφόρησης σε όλα αυτά και τα οποία στο βωμό του να πάρουν κάποιες κρατικές επιχορηγήσεις και διαφημίσεις αλλά και να κερδίσουν κάποιους φόρους που θα έπρεπε να καταβάλουν (κάποιο ενδεχομένως και κάποια μεγάλα δημόσια έργα) δεν διστάζουν να γίνουν αυλοκόλακες και υπερασπιστές ενός συστήματος που μας οδηγεί στην εξαθλίωση. Κύριοι των μέσων παίξτε τα ψέματα του κ. Παπανδρέου (αν δεν τα έχετε οι σύνδεσμοι είναι εδώ!!!!!) και ζητήστε κάποιες εξηγήσεις από τον ίδιο και την παρέα του και όχι να προβοκάρεται και να υποβαθμίζεται κάθε απεργία με την σκόπιμη αποχή σας. Στα πάνελ σας μη βγάζεται μόνο τους βολεμένους του συστήματος βγάλτε και αναδείξτε τι πραγματικά συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Ελληνική κοινωνία.
Οι εφημερίδας σας βιώνουν σιγά σιγά την αποστροφή του κόσμου και τώρα έρχεται και η δική σας σειρά και δεν είναι τυχαίο ότι τα βιντεοκλάμπ αρχίζουν να γεμίζουν και να θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές που ξεκίνησαν.
Τα ψέματα πλέον τελείωσα ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι και έχει στραφεί στο διαδίκτυο για την πληροφόρηση του οπότε κοιτάξτε να δείτε που θα βολευτείτε γιατί οι μέρες που έρχονται μπορεί να είναι δύσκολες για μας αλλά για σας θα είναι εφιάλτης μια και είστε και λίγο καλομαθημένοι ως προς τον τρόπο και τις ανέσεις που έχετε μάθει να ζείτε!!!!

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια
  1. Αυτός ο Γιάννης Πρεβενιός μάλλον έπεσε από το φεγγάρι !!
    Ξαφνικά ξέχασε όλο το παρελθόν και τις αιτίες που μας οδήγησαν ως εδώ . Κλασικό παράδειγμα κομματοσκυλου που το μόνο που ξέρει να γαβγίζει
    Πιες αγκάλες ρε βόδι με το ΔΝΤ . Όταν α άλλος τα παρατάει διότι ξέρει ότι δεν υπάρχει μια και εσύ πρέπει να πληρώσεις την σύνταξη της μάνας σου πιες επιλογές (και όχι αγκάλες έχεις)
    Είτε δεν τη δίνης είτε δανείζεσαι !!
    Τι να περιμένει κάποιος από ένα βόδι που είσαι ,το oπoιο επιλέγει μερικά γεγονότα ,να μπορεί να κάνει την πολιτική του ,ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ = ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ !!
    ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΧΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα στους "καναπεδες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γεία σου ΅πολυτελείας΅ του πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντως καθε μέρα
    αυξάνεται ο κόσμος
    που φοβάται και

    που συχαίνεται να μπει
    με πασοκο
    ακόμα και σε ανσασέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 31 Αυγούστου 2010 9:09 π.μ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΕΓΩ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΧΑΝ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΗΡΑΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ... ΑΝ ΘΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ; KOMMATΟΣΚΥΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 31 Αυγούστου 2010 9:09 π.μ.

    Να σου δώσω μερικά παραδείγματα από που θα έβρισκε τη σύνταξη της μάνας σου;
    Δεν θα έδινε έκτακτο καλοκαιρινό επίδομα στους βουλευτές, δεν θα πλήρωνε υπερεργασίες στους συμβούλους των υπουργείων (παράνομα σύμφωνα με το ΔΝΤ), δεν θα γέμιζε το πρωθυπουργικό γραφείο με συμβούλους των συμβούλων, δεν θα έβαζε 100+ υπαλλήλους στη βουλή.
    Αυτά έφταναν για να παίρνει η μάνα σου σύνταξη μέχρι να πεθάνει. Γιατί κάθε ένας από αυτούς παίρνει μηνιαίο μισθό όση σύνταξη παίρνει η μάνα σου το χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι σύμμαχοι του ΠΑΣΟΚ εγκαταλείπουν το καράβι που βουλιάζει.

    Καλοι βλακες και οι “συμμαχοι”.
    ΣΕΒιομήχανοι- ΕΒΕΑ- Έμποροι... Αφου στην αρχη εψαλλαν υμνους στο ΔΝΤ και στις λυσεις του,απευθειας,
    αλλα και μεσω του ΙΟΒΕ, νομιζοντας οτι με αυτο τον τροπο
    εξυπηρετουνται τα συμφεροντα της ταξης τους, αλλαξαν τροπαριο οταν ειδαν να χανεται ο κοσμος και να κινδυνευουν πλεον και οι ιδιοι με καταποντισμο.

    Οπως και στην περιπτωση της φαλακρας, δεν υπαρχει φαρμακο για τη βλακεια.
    Περαστικα, και θα σας δουμε στο κατω μερος του γκρεμου.

    Φυλλορροούν,
    σπάζουν,
    σπαράζουν…
    Να δεις που κάποιοι θα θελήσουν να το παίξουν και «αντιστασιακοί» εκ των υστέρων!!!
    (Δεν λέω «να δεις που κάποτε θα μας πουν και μαλάκες», αυτή η «προφητεία» επαληθεύτηκε με τον πιο ωμό τρόπο.)


    Όλοι αυτοί θα μας μείνουν αλησμόνητοι, όπως και οι ποντικαραίοι του ΛΑ.ΣΟ.Κ & Θυγάτηρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΌΣΟΙ ΨΉΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΕΊΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΊ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΈΛΟΥΝ ΚΆΠΟΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΟΙΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΎΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΟΣΟΙ ΔΕ ΥΠΕΡΑΣΠΟΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΛΛΩΝ ΛΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 31 Αυγούστου 2010 10:08 π.μ.
    Μαλών το αντίθετο φαίνετε !!
    Όλα τα μικρά κόμματα σιγά σιγά εξαφανίζονται !!
    Με τα μέτρα του ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ 0%
    ΩΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 31 Αυγούστου 2010 10:08 π.μ.

    Πολύ ωραία και πολύ σωστά !!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ????????????
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ????????????

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ !!!

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ !!

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !!

    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ !!

    ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΤΕΣ

    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 31 Αυγούστου 2010 10:23 π.μ.
    Αυτό είναι λαϊκισμοί τον μικρών κομμάτων !!
    Τους λιγότερους σύμβουλους έχει το γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού στον κόσμο !!
    Και στο κάτω κάτω πρέπει να τους έχει !!
    Η κυβέρνηση πρέπει να είναι αποτελεσματική !!
    Εσύ απλά στο αντιπολιτευτικό μένος κυνηγάς το δέντρο και χάνεις το δάσος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 31 Αυγούστου 2010 10:23 π.μ.
    esy tin apotelesmatikotita pou thn eides?prwktozwa sas ta kovoun ola kai eseis katheste k sxoliazete piso apo 1 pc.oti se katastrefei to katastrefeis den to parakoloutheis pos se katastefei.nioste eleos pia vgite apo thn outopia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον εαυτό του πρέπει να ανασχηματίσει ο γιωργάκης,
    αφού ο ίδιος είναι ο βασικός υπεύθυνος των επιλογών.

    Αν παραιτηθεί όμως η κυβέρνηση κινδυνεύουν όλοι να παραπεμφθούν σε ειδικά δικαστήρια
    υπό καθεστώς έκτακτων μέτρων
    που αναγκαστικά θα ληφθούν
    για να μαζευτεί η κατάσταση.
    Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή.

    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    Νομίζω ότι έχει αναλυθεί σε αυτό τo blog πάρα πολλές φορές, όπως και γνωρίζουν αρκετοί πρωτοετής μάλιστα φοιτητές/φοιτήτριες της ΑΣΟΕ. Οτι δηλαδή, δεν μπορείς να μιλάς για ανάπτυξη και αύξηση εισόδων όταν αυξάνεις την φορολογία.
    Απλά πράγματα.
    Τα ίδια μου έλεγε και ένας εικοσάχρονος γνωστός μου: “Μου έλεγε αρκετό καιρό πριν, τι κάνουν με την φορολόγιση δεν πρόκειται να αυξήσουν τα έσοδα, θα καταρεύσει το σύστημα.”

    Και να σκεφτητε είναι μονο 20 χρονών.
    Ισως ο Παπακωνσταντίνου, σαν απόφοιτος του American College, να ξέρει κάτι παραπάνω απο εμάς τους απλούς βλάκες θνητούς για την οικονομία (σαρκασμος)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου