Για το troktiko...

16
Γράφει η Μαρίνα Αντωνιάδου

Από χθες το πρωί που έμαθα για το κλείσιμο του τρωκτικού δεν μπορώ να το πιστέψω… Εγώ όπως και οι φίλοι μου. Αποτελούσε μια από τις βασικές σελίδες της ενημέρωσής μας. Μια σελίδα με συνεχή ροή ειδήσεων. Μια σελίδα που διαβάζαμε απόψεις και φωνές συνανθρώπων που μας άγγιζαν, που νιώθαμε ότι μας καταλαβαίνουν και τους καταλαβαίνουμε. Το τρωκτικό μιλούσε στην καρδιά των νέων ανθρώπων αλλά και πολλών όσων γνώριζαν να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες. Μας εξέφραζε, μιλούσε την γλώσσα της λογικής αλλά και της καρδιάς. Μας άκουγε, πρόβαλε το πρόβλημά μας.

Το τρωκτικό όμως δεν περιοριζόταν σε απλή αναπαραγωγή ειδήσεων ή μηνυμάτων του κόσμου. Έβγαζε ειδήσεις και συχνά κατήγγελλε τα κακώς κείμενα. Και στη εποχή μας, στην εποχή της οικονομικής κρίσης, της κρίσης των αξιών αλλά και του ΔΝΤ τα δυσάρεστα και τα άσχημα είναι πολλά και θα γίνουν ακόμη περισσότερα. Σήκωνε κεφάλι, είχε άποψη και λόγο με τεκμήρια και αποδείξεις. Δίχως δισταγμό και διαφοροποίηση τα έβαζε με πολιτικούς κάθε παράταξης, με δημοσιογράφους, με επιχειρηματίες και .........εταιρείες, όπου και όταν υπήρχαν αδικίες, παρατυπίες, αυθαιρεσίες και παρανομίες.

Από στόμα σε στόμα ή αλλίως από links που παρέπεμπαν στο τρωκτικό, οι αναγνώστες του αυξάνονταν μέρα με την μέρα. Μέσω των emails αλλά και των κοινωνικών δικτύων (facebook, twitter) η φήμη του εξαπλώθηκε ταχύτατα. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα το traffic (η κίνηση) στο τρωκτικό είχε αυξηθεί τόσο, ώστε να βρίσκεται στην θέση 700 παγκοσμίως μεταξύ όλων των sites! Φοβερή επιτυχία για ένα site ελληνικής γλώσσας! Στο κόσμο του διαδικτύου αυτό ακριβώς μετράει, το traffic. Πόσοι σε διαβάζουν αλλά και πόσοι παραπέμπουν σε εσένα. Μεγάλη επισκεψιμότητα σημαίνει δύναμη, ρεύμα και τάση. Μπορείς να διαμορφώσεις άποψη, μπορείς να κατευθύνεις.

Από τη φύση του το διαδίκτυο συμβάλει και συνεισφέρει τα μέγιστα στη δημοκρατία. Καθένας πλέον δεν είναι απλώς αναγνώστης κειμένων, αλλά μπορεί να γράφει, να δημιουργεί και να εκφράζεται ελεύθερα μέσω του διαδικτύου. Αποτελεί ένα αγαθό διαθέσιμο σε όλους, που μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές σου με τον πλουραλισμό των απόψεων που μπορούν να ακουστούν εδώ. Δεν είναι μέσο των λίγων και εκλεκτών, αλλά των πολλών. Θα βρεις σκουπίδια αλλά και διαμάντια στο διαδίκτυο. Είναι καθαρά θέμα επιλογής, ανάλογα με το μορφωτικό επίπεδο, την ηλικία και τα ενδιαφέροντα.

Τα blogs αποτελούν ίσως το ισχυρότερο κομμάτι του Web 2.0, που έδωσε την ουσιαστική ώθηση στον καθένα παγκοσμίως να εκφράζει δημοσίως τις απόψεις του. Δεν είναι καθόλου τυχαία μία από τις αναλύσεις για την δικαιολόγηση του εκλογικού αποτελέσματος στις τελευταίες αμερικανικές προεδρικές εκλογές: Τα blogs των δημοκρατικών ήταν αριθμητικά περισσότερα από εκείνα των ρεπουμπλικάνων. Τα blogs που υποστήριζαν τον Obama υπερείχαν, είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο και συνεπώς είχαν μεγαλύτερη επιρροή στους ψηφοφόρους. Τα ψηφιακά όπλα είναι πολλά και από τα πιο ισχυρά στην μάχη είναι τα blogs.

Τον Γκιόλια τον μάθαμε (δυστυχώς) την ημέρα της δολοφονίας του. Θέλω να πω, οι αναγνώστες του τρωκτικού δεν γνωρίζαμε τον/ τους διαχειριστές του, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα περισσότερα blogs. Η ανωνυμία είναι ένα χαρακτηριστικό των blogs, όπως γενικότερα του διαδικτύου, που είναι στην ευχέρεια του χρήστη να κοινοποιήσει την πραγματική του ταυτότητα. Δεν μπορεί να επιβάλλει κανείς την κατάργηση της ανωνυμίας, γιατί πολύ απλά είναι ανώφελο και ανούσιο. Πρόσφατο παράδειγμα η ονομαστική δήλωση των καρτοκινητών. Υποτίθεται ένα βήμα κατά της τρομοκρατίας. Τι γελοιότητα! Θαρρείς δεν μπορείς να προμηθευτείς τηλεφωνικά νούμερα από άλλες χώρες ή μέσω διαδικτύου.

Όμως από ότι προέκυψε, η εξουσία (πολιτική, οικονομική, στρατιωτική και ΜΜΕ) γνωρίζει πολύ καλά ποιός/ ποιοί διαχειρίζονται τα διάφορα blogs. Και συγκεκριμένα στην περίπτωση του τρωκτικού από ότι φάνηκε το κατεστημένο γνώριζε την ενεργό συμμετοχή του Σωκράτη Γκιόλια σε αυτό. Συνεπώς αποτέλεσε έναν συνειδητό και προκαθορισμένο στόχο για την δράση του και συγκεκριμένα ως blogger. Εξάλλου προσπάθειες φίμωσης και αποκλεισμού του τρωκτικού από την μπλογκόσφαιρα είχαν ξανασυμβεί στο πρόσφατο παρελθόν, έναν χρόνο περίπου πριν. Είναι πασιφανές ότι ενοχλούσε κάποιους. Το μέσο ήταν τόσο ανοιχτό και καινούργιο για αυτούς, που δεν μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν, δεν ήξεραν τρόπους για να το αποκρούσουν.

Και όμως! Κατέληξαν στην πιο εύκολη, άνανδρη, δειλή και φασιστική πρακτική. Δολοφονία άγριου μίσους, μαφιόζικης εκτέλεσης με το προκάλυμμα μιας υποτιθέμενης τρομοκρατικής οργάνωσης. Συμφέρουσα και βολική εξήγηση, ίσα-ίσα για να τελειώνουμε με ένα ακόμη θύμα της «τρομοκρατίας». Και έπειτα οι συνηθισμένες και τυπικές δηλώσεις διαφόρων με τα κροκοδείλια δάκρυα «Καταδικάζουμε το γεγονός», «Θα συνεχιστούν οι έρευνες για την αναζήτηση των ενόχων», «Θερμά συλληπτήρια», «Δεν μας φοβίζουν» κτλ. Και η ζωή συνεχίζεται σαν να πρόκειται απλώς για μία από τις δυσάρεστες ειδήσεις της ημέρας. Δολοφονίες εν ψυχρώ αθώων πολιτών που τελευταία έχουν πυκνώσει και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει.

Συμπεριφερόμαστε σαν να πρόκειται για κάτι αναμενόμενο! Τα ΜΜΕ μας έχουν οδηγήσει σε τέτοιο βαθμό παθητικότητας, απάθειας και αφασίας. Δολοφονίες αστυνομικών, δεκαπεντάχρονων, αλλοδαπών, τραπεζικών, δημοσιογράφων… Και η λίστα συνεχώς μεγαλώνει, περιμένοντας το επόμενο θανατηφόρο χτύπημα. Το παρακράτος κάνει την δουλειά του καλύτερα από τον καθένα. Το διαλυμένο κράτος ανίκανο(;) και αδιάφορο να προστατέψει τους εξαθλιωμένους πολίτες, μας οδηγεί συνεχώς με σκληρότερα μέτρα στην ανέχεια, απλά αναμένοντας το πράσινο φως από τους «μεγάλους» για να ξανακουστεί η φράση «δυστυχώς επτωχεύσαμεν».

Ο στόχος, πέρα από το Γκιόλια, ήταν τα blogs, το ραδιόφωνο, η δημοσιογραφία, η δημοκρατία. Μία κοινωνία που τρομοκρατείται, δεν είναι ελεύθερη. Η οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας, το βιοτικό επίπεδο των πολιτών, η ανεξέλεγκτη δράση εγκληματιών, μαφιόζων, τρομοκρατών και η ατιμωρησία είναι αρνητικά σημάδια για το μέλλον μας. Έχουμε αρχίσει δυστυχώς να παρουσιάζουμε κάθε χαρακτηριστικό και σύμπτωμα τριτοκοσμικής χώρας....

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία", Ισοκράτης (436 π.Χ - 338 π.Χ.).

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια
  1. εκλεισε και ο πρεζας?

    με το πασοκ θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα αδερφια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://prezatv.blogspot.com/

    εσβησε και ολα τα σχολια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο φακελος της κυπρου δεν ανοιγει γιατι ειναι υπευθηνοι ο μακαριος και οι πολιτικοι στη ελλαδα που εστησαν παγιδα στο ιωαννιδη να κανει το πραξικοπημα και αμεσως εγινε ανυπακοη απο νταβο αραπακη παπανικολαου και γαλατσανο που ηθελαν στρατιωτικη ητταν στην κυπρο για να επανελθουν οι μεσσιες φανταστητε αν ειχαμεν στρατιωτικη νικη του ιωαννιδη θα ειχαμεν ακομα χουντα…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι δεν αξίζει... Δεν άξιζε τελικά Σωκράτη να φύγεις για αυτούς, δεν θα ξυπνήσουν πότε όσο και να το ήθελες.

    Ας ζήσουν την ζωή που διάλεξαν μέσα στην μιζέρια τους, το ΔΝΤ τους και την κατάντια τους. Με Υπουργούς με ασυλία, βιλάρες και αμαξάρες... Με εφοπλιστές και επιχειρηματίες της διαπλοκής με άριστες σχέσεις με το κράτος που μας σερβίρουν καθημερινά ΜΟΝΟ ότι θέλουν αυτοί από τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης .

    TROKTIKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και που καταλήγει το άρθρο σου;

    Όπου το πάει ο άνεμος με το ήξεις αφίξεις που το χαρακτηρίζει.
    ΄
    Πολύ γκρί όπως και ο Ισοκράτης (οι αξίες δεν είναι σχετικές και η καλή άποψη εάν δεν στηρίζεται σε ακράδαντα αντικειμενικά γεγονότα ... οδηγεί σε reiki & blavatsky / bailey & Νέα Τάξη πραγμάτων και ... στο σκοτάδιτης Αποκάλυψης)και συνεπώς επικίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤROKTIKO, ίσως εάν αντί να δώσει τελεσίγραφα στους μαφιόζους που θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι τσιφλίκι τους, ενημέρωνε άμεσα με τα στοιχεία που είχε αυτούς που ήθελε να ξυπνήσει ώστε να φέρει αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν το καταρρέον αυτό σύστημα προ απροόπτου να μην κοιμόταν τώρα ο Σωκράτης τον αιώνιο ύπνο.

    Και στην μνήμη του και για να ξυπνήσουν οι κοιμισμένοι, γιατί δεν αποκαλύπτεις εσύ αυτά τα στοιχεία αντί να προσπαθείς να επιρρίψεις τις ευθύνες για την δειλία σου στον λαό;

    Εγώ λοιπόν θα κάνω το πρώτο βήμα για λογαριασμό σου: αυτοί που έφτιαξαν το παραμυθάκι με το κόλπο της κλοπής του αυτοκινήτου, σίγουρα λογαριάζουν στην δειλία σου να μην αποκαλύψεις ότι δεν ήταν δυνατόν ο συγκεκριμένος άνθρωπος να το έχαβε και να αντιδρούσε με τέτοιο τρόπο.

    Μήπως εσύ ήσουν ο συνεργάτης δόλωμα που χρησιμοποίησαν οι εντολοδόχοι των αφεντικών για να τον κατεβάσουν κάτω για το 'θέμα';

    Εάν όχι τότε ή εσύ κοιμάσαι ή τα΄χεις κάνει επάνω σου.

    Σύνελθε και μίλα ή σώπα χωρίς να πειράζεις αυτόν το ταλαιπωρημένο λαό περισσότερο την ώρα που υποφέρει.

    ΚΥΠΑΔΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 7:23 μ.μ.,αν δεν το έχεις πληροφορηθεί ακόμα χούντα έχουμε, και επίσης μάλλον δεν έχεις πληροφορηθεί ότι ο Ιωαννίδης δεν ήταν η μικρή κοκκινοσκουφίτσα αλλά ένας από τους γύπες που κατασπαράζουν τις σάρκες του λαού.

    Η Κύπρος είχε πουληθεί με αυτό το σενάριο από τότε που ζήτησε την ΕΝΩΣΗ με το αίμα των αδελφων μας που κρέμασαν οι εγγλέζοι ναζί.

    Και η Ελλάδα επιχειρείται να πουληθεί με τον ίδιο τρόπο από την ώρα που κατάλαβαν ότι ο Ιωάννης Καποδίστριας τους την έφερε και αντί να την διαλύσει όπως τους είχε πει έφτιαξε Κράτος. Για αυτό και τον σκότωσαν οι τουρκόσποροι κοτζαμπάσηδες που μετά ρήμαξαν τον τόπο και τον παρέδωσαν (όπως προσπαθούν να μας πείσουν τώρα) στους επίδοξους 'ιδιοκτήτες'.

    Όμως ο Καποδίστριας ήταν Έλληνας και για αυτό και εμείς οι Έλληνες θα τους την φέρουμε με τον ίδιο τρόπο.

    Και τότε θα ανοίξει και ο φάκελοςς της Κύπρου και όχι μόνο. Που να δεις όταν ανοίξει ο φάκελος της Μικρασιατικής καταστροφής. Ή νομίζεις ότι με την παρωδία της εκτέλεσης των 6 τελείωσε το θέμα;

    ΚΥΠΑΔΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ:

    1. ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
    2. ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΥΝΟΥΤΟΥ.
    3. Η ΕΠΑΡΑΤΟΣ ΔΕΞΙΑ.
    Ο ΕΠΑΡΑΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.
    4. Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    5. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.
    6. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
    ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ, ΛΑΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.
    7. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ.
    8. ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.
    ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.
    9. Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ.
    Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ.
    10. ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ.
    ΘΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ.
    11. ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΝΙΑΤΑ, ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ.
    ΑΝΕΡΓΑ ΝΙΑΤΑ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ.
    12. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
    13. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ.
    14. ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ.
    ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ.
    15. ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
    ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.
    16. ΑΝ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑ.
    ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Η ΑΓΟΡΑ.
    17. ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ.
    ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ.
    18. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ.
    19. ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    20 ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣ'ΤΑ ΟΛΑ.
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡ'ΤΑ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους να αλλάξει η κυβέρνηση !!
    Ψήφισε Ν.Δ να μπορέσει να τελειώσει το έργο της !!! δεν πρόλαβε να τα κλέψει όλα !!! Θα κλείσει το βράδυ την βουλή και τακα τακα θα γίνει η δουλεία !!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ !!!
    Ψήφισε ΚΚΕ να γίνουμε Κορέα .
    Μπορείτε να διαλέξετε ποίος θα σας κυβερνήσει μαλάκες !!
    Μερικοί προτιμούν τον ΤΣΙΡΙΖΑ αυτοί όμως δεν μπορούν να κυβερνήσουνε τον εαυτό τους !!Πάνω από τρεις δεν τους χωρά κανένα κόμμα !!
    Η επιλογή της πολιτικής των Σοβιέτ έχει αποτύχει παντού και το ΚΚΕ και ο ΤΣΙΡΥΖΑ επιμένουνε να εφαρμοστεί εδώ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΠΑΔΟΡΕ ΓΕΝΝΑΙΕ ΕΣΥ ΤΟ.....ΟΝΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ;
    ΚΑΙ 8:52 ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ Η ΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ Η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΛΑΔΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΩΝΑΧΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΑΓΓΕΛΟΣ Η ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΕ(ΔΙΑΒΑΖΕ) ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ BLOGS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9:22, νομίζεις ότι εσύ είσαι το εξυπνοπούλι;

    Από τους φίλους του τέως τρωκτικού ζήτησα άλλων ονόματα, όχι τα δικά τους.

    Όσον αφορά την ταυτότητα μου στο διαδίκτυο ο καθένας μπορεί να συστηθεί ως "Γιώργος Γεωργίου" αλλά πολύ λίγοι υπογράφουν συστηματικά τις αναρτήσεις τους όπως εγώ από ip παντελώς εμφανές για κάθε χαρούμενο κυπατζή.

    Εάν λοιπόν είσαι μέχρι το νυχάκι μου ικανός βγές να πείς αυτά που έχω πεί εγώ και το όνομα σου αδιάφορο μου είναι γιατί μπορώ να το βρώ και αλλιώς.

    Όποιον θέλει ο εισαγγελέας και ο κάθε ένας με αποδεικτέο έννομο συμφέρον μπορεί να βρεί την ταυτότητα του άλλου.

    ΄Η νομίζεις ότι εσύ, φιλαράκο, είσαι ανώνυμος;

    Έλα λοιπόν να προσφέρεις κάτι στην συζήτηση αντί να προσπαθείς να πάρεις την προσοχή με ηλίθια κολπάκια.

    ΚΥΠΑΔΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το τρωκτικό - σιγά την πηγή ενημέρωσης! Το πιό άθλιο copy/paste μαλακίας στην Ελληνική μπλογκόσφαιρα. Οσο για τον Πρέζα, άλλο προβληματικό άτομο, δεν τον ήξερε η μάνα του το 2005. Μανιοκαταθλιπτικός και άεργος πορδαλάς. Κρίμα για τον Σωκράτη αλλά όχι και να θεοποιούμε τις ηλεκτρονικές πατσαβούρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΛΕΙΩΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ Δ.Ν.Τ.
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΝΩ
    ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ-ΟΡΜΠΑΝ- ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ
    ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ.

    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΟΣΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου