ΜEGαβανταδόροι!!!

110
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Χτες βράδυ παρακολουθούσα το δελτίο ειδήσεων του MEGA το οποίο είχε στο πάνελ την γνωστή σε όλους σύνθεση των αβανταδόρων δημοσιογράφων της κυβέρνησης.

Πάλι μιλούσαν για το θέμα της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων δημοσίας χρήσεως αλλά όχι επί της ουσίας του προβλήματος δηλ. των θέσεων των απεργών και των θέσεων της πολιτείας και πως θα μπορούσε να επιτευχθεί ένας συμβιβασμός αλλά τον τρόπο της αντιπαράθεσης με τους εκπροσώπους των άλλων κλάδων που θίγονται από την απεργία αυτή.

Έθεταν λοιπόν προβοκατόρικα ερωτήματα στους μεν για να απαντάνε οι δεν.

Ναι τα λέω προβοκατόρικα γιατί ο ..........
σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν ένταση μεταξύ των καλεσμένων και να επεμβαίνουν αυτοί ως παντογνώστες να ρίχνουν την πυροσβεστική τους ατάκα η οποία πάντα κατέληγε στην ανάγκη τερματισμού της απεργίας.

Κάποια στιγμή λοιπόν ακούστηκε το εξωφρενικό που ούτε ο γνωστός κ. Πεταλωτής δεν θα το έλεγε με τόσο στόμφο και ζήλο, ότι τέλος πάντων αυτός είναι ένας νόμος ο οποίος άσχετα αν είναι δίκαιος ή άδικος πρέπει να εφαρμοστεί γιατί το αποφασίζει μια νόμιμη κυβέρνηση η οποία έχει την εντολή του λαού να κυβερνήσει!!!

Τι λέτε μωρέ για ποια κυβέρνηση μιλάτε και για ποια πλειοψηφία, για δείτε στα αρχεία του σταθμούς σας τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις του σημερινού Πρωθυπουργού ο οποίος έκλεψε κυριολεκτικά τις ψήφους του Ελληνικού λαού που ήταν βουτηγμένος στην απελπισία από τα θεάρεστα έργα του προκάτοχου του κ. Καραμανλή!!!

Κύριοι του MEGA εδώ και χρόνια ξέρουμε όλοι τον ρόλο σας τον οποίο όμως τώρα τελευταία τον έχετε πάρει πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να έχετε χάσει πλέον το μέτρο και εκτίθεστε ανεπανόρθωτα στους θεατές σας οι οποίο είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα σας αφαιρέσουν και από την μνήμη του τηλεκοντρόλ!!!

Πάψτε λοιπόν να μιλάτε για νομιμότητα και εφαρμογή της τάξης και να το παίζετε δακρύβρεχτοι προστάτες των επαγγελματικών τάξεων που θίγονται από μία απεργία γιατί με την δική σας λογική θα πρέπει να εφαρμόσουμε στρατιωτικό νόμο που να απαγορεύει τις απεργίες μια και πάντα μια απεργία δημιουργεί μικρά ή μεγάλα προβλήματα στο κοινωνικό σύνολο.

Θα είναι δε ντροπή σας να ξαναμιλήσετε στον αέρα για κυβερνητική πλειοψηφία όταν όλοι γνωρίζουμε πως απεκτήθη και αντί να εγκαλείτε η στην τάξη και στην νομιμότητα τους απεργούς καλέστε σε απολογία τον κ. Πρωθυπουργό για τα τόσα προεκλογικά του ψέματα!!!

Αν δεν έχετε το βίντεο πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να τα θυμηθείτε!!!

http://www.youtube.com/watch?v=vb3WiQ809bM


Γιάννης Πρεβενιός

Δημοσίευση σχολίου

110Σχόλια
  1. Όσοι πράσινοι έφαγαν είναι ΕΠΙΟΡΚΟΙ. Να βρεθούν και να περάσουν από τον ανακριτή. Και να δημευθεί και η περιουσία τους. Κανένα πρόβλημα. Να ΓΙΝΕΙ όμως. Άντε να τελειώνουμε με αυτό τον στιγματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟΣ!

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΜΕΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ/ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ/ΔΝΤ/ΕΕ/κλπ.

    ΟΜΩΣ ΕΧΘΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΣΟ Ο ΚΑΨΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΚΟΡΜΑΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΔΑΡΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΝΙΞΟΥΝ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΟΣΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ.

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 'ΑΠΛΟΥΣ' ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΟΠΑΛΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΣ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ, ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ/ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΥΛΙΚΑ/ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ 'ΑΞΙΑΣ/ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ' ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΠΤΩΧΟΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΦΥΣΗ/Ο ΘΕΟΣ.

    Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ/ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΛΥΦΗ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ (ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΛΟΒΕΡΔΟ, ΡΕΠΠΑ, ΚΑΤΣΕΛΗ, ΠΑΓΚΑΛΟ, ΚΛΠ) ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 'ΕΚΔΟΤΕΣ', ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΙΧΑΛΟ, ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ), ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ (ΠΑΤΙΤΣΑΣ, ΚΛΠ) Κ.Ο.Κ.

    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΕΙΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνο απολυτος με αυτο για τα κλειστα επαγγελματα, τι θα πει κλειστα, να ανοιξουν ολα για ολους, αλλα και εκεινον τον ΟΣΕ ποτε θα τον κλεισουν? Ποτε θα στειλουν σπιτι τους τους μισους ΔΥ που φυτοζωουν σε βαρος των υπολοιπων πολιτων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ Η ΤΡΟΙΚΑ!!!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΝΤ!!!!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!
    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ "ΓΝΩΣΕΙΣ" ΚΑΙ "ΣΠΟΥΔΕΣ" ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτο το πληρωμενο απο το πασοκ καθαρμα τον καψη,
    ο οποιος ειναι και χαμηλοτατου IQ,
    γιατι δεν τον καθαριζει σα σκυλι στο δρομο καμμια οργανωση να μου φτιαξει τη διαθεση ρε γαμωτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
    Ο ΚΑΨΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ
    Η
    Ο ΚΩΝΣΤΑΣ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3.22 ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΗΛΙΘΙΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΞΕΤΙΝΑΓΜΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ Η ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΕ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ 6 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑΞΙ, ΧΑΜΑΛΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΓΑΠ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3:32, ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ Κ...

    ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΖΙΝΟ, ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ, ΚΛΠ ΠΡΩΤΑ.

    ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ, ΠΑΣΟΚΟΣΚΑΤΟ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ, ΤΑ ΝΠΙΔ, ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΕς ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ/ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟΙ (ΣΑΒΟΥΡΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΙ.

    ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΚΑΤΟΠΡΑΜΑ, ΣΚΑΤΟΠΑΠΑΓΑΛΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ/ΔΝΤ/ΕΕ/ΝΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3.32 Ο Β' ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

    3.26 ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΩΣ 3.39 ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ, ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΛΑΜΟΓΙΕ.

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΕ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ.

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΤΩΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΩΝ ΠΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός ο Γιάννης Πρεβενιός πρέπει να είναι αξάδερφος του Καραμανλή αλλιώς δεν εξηγούνται οι μαλακίες που γράφει . Λες ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ !!
    Δεν ξέρει για τις ψευτιές του Καραμανλή τα κρυφά χρέη κ.λ.π.!!!!!!!!!!!!!!!
    Όλοι μας ξέραμε ότι η κατάσταση δεν ήτανε καλή αλλά ποίος μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της απάτης .
    Από εκεί και πέρα κύριε τάδε να μας πεις τη θέλεις !!
    Θέλεις εκλογές ,θέλεις να φύγουμε από την Ευρώπη ,θέλεις να μην πληρώσουμε τα χρέη μας ,θέλεις να μείνουνε όλα όπως ήτανε να τρώμε τα δανικά !!
    Πες μας ρε κομματοσκυλο τη προτείνεις και όχι μόνο βρισιές και κριτικές !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΝΟΥΣΑ 3.32 Ο Α'

    ΤΑ ΑΦΟΔΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΜΕ ΣΥΓΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΓΜΤ.

    ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΠΙΣΗΣ 3.26=3.36

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε όλα τα blogs τα χώνουμε στα βρωμερά παπαγαλάκια των νταβατζήδων-κυβέρνησης.Όμως οι ελλεινοί αργυρώνητοι Χασαποπουλοκαμπουροοικονομεοτζιμο
    κωνστακαψήδες(ας με συγχωρέσουν αν ξέχασα κάποιον) χαίρονται γιατί με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται
    ότι κάνουν καλά την δουλειά τους γιατί αυτό θέλουν οι νταβατζήδες και το ΔΝΤ. Συνεχίζουμε να τους τα χώνουμε αλλά ταυτόχρονα και να αποδεικνύουμε ότι είναι και δημιογράφοι της πλάκας, γιατί αυτό είναι στην ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι ιδιοκτήτες φορτηγατζήδες δεν είναι εργαζόμενοι –είναι τα αφεντικά !!
    Ήρθε επιτέλους η σειρά τους!!
    Επιτέλους δικαιοσύνη !!
    ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ !!
    ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητε 3.41 & 3.43 Ολοι θα παρετε μην βιαζεστε!!!

    Ζητω ο ακης!!!!

    Τετοιους θελεται εσεις, σαν τον ακη και τους λοιπους να σας κλεβουν βοδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3:45, ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ν ΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ.

    ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΩΝ/ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 3.45 ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΨΕΥΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΩΣ ΒΛΑΞ.

    ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ, ΚΑΘΙΚΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΠ ΛΑΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΣΧΑΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ.

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ- ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΖΗΤΩ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ !!
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ !!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ,,ΑΛΛΩΝ,, ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !!
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εαν κυβερνουσαν οι αμερικανοι δεν θα ειχαμε προβλημα Μ....... Το κακα εινα οτι κυβερνανε πρασινοι, μπλε και καθε λογης λαμογιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 3.50 ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΚΑΝΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

    ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΚΑΚΕ, ΓΕΜΑΤΕ ΦΘΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και για οσους βριζουν τους αμερικανους θα τους συνιστουσα μια βολτα προς τα εκει αλλα για να ζησουν για καποιο διαστημα 5-6 χρονακια και μετα να εβλεπα τι θα λεγανε οταν θα γυρναγαν στην ελλαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 3:50, Ο ΓΑΠ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ Ο,ΤΙ ΛΕΜΕ;

    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ Ο ΑΚΗΣ, ΓΚΕΜΠΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.

    ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 3. 55 το νοημα των λεξεων ομως το αιπηασαις ετσι δεν ινε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 31 Ιουλίου 2010 3:51 μ.μ.
    Σωστά ΕΚΛΟΓΕΣ !!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗ !!
    Ποιο ????? ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΠΟΙΟ ????????????????????
    ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ !!!
    ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ

    ΝΙΚΗΣΟΥΝΕ !!!!!!!!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ?????????

    ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΝ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και ομως η παιδεια του νεοελληνα φενεται και απο το πως εκφραζεται αγαπητε 3.55

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 3.45' δεν είμαι ξάδερφος του Καραμανλή και διάβασε αν θες το απόσπασμα από το αρχικό μου σχόλιο

    "Τι λέτε μωρέ για ποια κυβέρνηση μιλάτε και για ποια πλειοψηφία, για δείτε στα αρχεία του σταθμούς σας τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις του σημερινού Πρωθυπουργού ο οποίος έκλεψε κυριολεκτικά τις ψήφους του Ελληνικού λαού που ήταν βουτηγμένος στην απελπισία από τα θεάρεστα έργα του προκάτοχου του κ. Καραμανλή!!!"
    Αν το διάβασες και έχεις λίγο ευπρέπεια να ζητήσεις συγνώμη. Δεν έπεσα από το φεγγάρι και ούτε βρίζω όπως ισχυρίζεσαι καταλαβαίνω ότι πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές αλλά όχι να τα φορτώσουν όλα στους απλούς πολίτες. Αυτοί και οι δικοί τους έκλεψαν τον Ελληνικό λαό και αυτοί θα πρέπει να τα επιστρέψουν και όχι ο εγώ ο πατέρας μου που παίρνει 550 ευρώ και εσύ που φαντάζομαι δεν είσαι και πλούσιος. Αυτά φίλε μου και να ξέρεις ότι η ανωνυμία δεν είναι πάντοτε συνώνυμο των υβριστών και των τραμπούκων.
    Εγώ έχω επιλέξει να γράφω επώνυμα την άποψη μου και χαίρομαι που πολλοί φίλοι αν και ανώνυμοι καταθέτουν με ευπρέπεια τις θέσεις και τις απόψεις τους. Για τους ελάχιστους υβριστές που δεν έχουν άποψη αλλά απλά βωμολοχούν εγώ προσωπικά απλά ΛΥΠΑΜΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 3.52 ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1970, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ SWEAT SHOPS ΩΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥΣ.

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΝΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ WASPS ΚΑΙ ΤΟΥΣ BOSTONIANS.

    ΑΝΤΕ, ΚΥΜΑ ΠΑΣΟΚΩΝ ΕΠΑΘΕ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΑΜΟΛΑΝΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΣΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕ 23% ΦΠΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ.

    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1970.

    Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΡΑ.

    ΗΜΙΜΑΘΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΑΤΟ, Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΤΩΝ ΑΔΑΩΝ ΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ.

    ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 31 Ιουλίου 2010 3:55 μ.μ.
    Φορτηγατζής είσαι ρε κουνίστρα ????
    Τι έγινε έχασες το μονοπώλιο και τα φαγοπότια !!
    Με χουντικές άδεις και εξασφαλισμένη εργασία οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΜΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητοι φιλοι επειδη το "μπουρδελο" εχει προβλημα και δεν αλλαζει τις "πουτανες" θα σας συνιστουσα να αλλαξετε "μπουρδελο".

    Η ποικιλια ειναι το μπαχαρικο της ζωης!!


    Γεια σου πατριδα αθανατη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 3.55 ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ.

    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΑ, ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΑΓΟΡΑΚΙ/ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 4.02 Μου θυμιζεις οπαδο του κκ που σπουδαζει τα παιδια του στο χαρβαρντ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 3:56, ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ. ΕΠΙΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΕΜΑΤΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ.

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 3.58 Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΣΠΟΥΔΗ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΣΑΠΟΥΝΙ.

    ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 4.04 ακομα εκει ειμαι και γελαω με τα χαλια της χωρας μου αλλα και τα δικα σας!
    Εγω δεν φυλισα κατουρημενες ποδιες για μια θεση στο δημοσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τα παιδιά έχουν ελαττούμενη επιρροή οπότε ποιός ο λόγος οι Μπομπολοτεγοπουλοψυχάρηδες να τους δίνουν τόσες χιλιάδες ευρώ το μήνα;
    Οι μόνες που σας πιστεύουν πιά είναι οι γιαγιάδες που παίρνουν ένα κουτί λεξοτανίν τη μέρα. Συνεχίστε την προπαγάνδα σας και το 5% τηλεθέαση (από νοικοκυρές που κάνουν δουλειές και ξέχασαν να κλείσουν την τηλεόραση) είναι κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 4.05 ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΠΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ.

    ΑΣΕ, ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 4:05, ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΑΜΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΙΣΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΑΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φωναζεται οσο θελεται κομματοσκυλα αλλα τωρα πια αλλοι κυβερνανε την χωρα μας. Αληθεια υπαρχει ελληνας βιοπαλαιστης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 4.07 ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ, ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ CUBICLE ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΟΦΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΓ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΣΥΜΒΟΥΛΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ.

    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΘΕΣΟΥΝΕ ΝΑ ΚΟΛΛΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ, ΑΝ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΑΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιάννη
    Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Παίρνουν και εγώ δεν ξέρω πόσα , φαντάζομαι πολλά , για να καλύπτουν "ειδησιογραφικά" τα συμφέροντα των εργοδοτών τους που συμβαίνει τώρα να διασφαλίζονται απο την νυν κυβέρνηση.
    Γιατί πέφτεις απο τα σύννεφα;
    Δεν το έχεις ξαναδεί το έργο;
    Κωμωδία είναι . Παλιότερα είχε γυριστεί και θρίλερ με τίτλο "εφιάλτης στο δρόμο με το ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ". Ήταν μια καλή ευκαιρία όλοι σας να γίνετε δημοσιογράφοι και όχι ντήλερ μεγαλοκαρχαριών.
    Να κοπεί ο ομφάλιος λώρος οικονομικών συμφερόντων-είδησης -πολιτικής.
    Τελικά και εσείς φοβηθήκατε , ο Κωστάκης μάσησε και άλλοι κάποιοι πολιτικοί τρέχαν στας Ευρώπας να προλάβουν το κακό.
    Προτιμήσατε τη θαλπωρή του χρήματος, και είπατε "ποιος τρέχει τώρα για τα δίκαια του κοσμάκη για να ακούσει μπράβο."
    Τώρα δε με παραξενεύει τίποτα.
    Ευτυχώς έχουμε τα blogs και δημοσιογράφους σαν του λόγου σου που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω.
    κερβερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 4:07, ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ. ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ, ΕΙΣΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ: ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ.

    ΑΚΟΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Να δω τωρα ποιον θα γλυφετε για να σας πεταξει κανενα κοκκαλακι απο τις μπριζολαρες που τρωει επαναστατες του καναπε!! 4.09 & 4.10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 4.13 ΝΑΙ ΡΕ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΟΥ.

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΘΕ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ -ΑΙ ΚΑΙ ΤΟ -Ε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ, ΟΠΩΣ ΠΕΤΥΧΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ Ή ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΜΕΓΑΛΟΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΜΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΙΜΑ.

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 31 Ιουλίου 2010 4:00 μ.μ.
    Αυτό με το ,, οποίος έκλεψε κυριολεκτικά τις ψήφους του Ελληνικού λαού που ήταν βουτηγμένος στην απελπισία από τα θεάρεστα έργα του προκάτοχου του κ. Καραμανλή ,, είναι χόντρη βλακεία !!
    6 χρόνια κυβερνούσε ο Καραμανλής και ο Ελληνικός λαός αποφάσισε ότι είναι άχρηστος .Εσύ πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη για τα σχόλια σου που υποτιμούν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!

    Πράγματι δεν είμαι πλούσιος και προέρχομαι από χώρα του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού ,αριστερός από πάππου προς πάππου !!!
    Ένα κατάλαβα , δεν υπάρχει μεγαλύτερο φαγοπότι από την Ελλάδα και αυτό ξεκινώντας από συντεχνίες μισθωτών και φτάνοντας στις συντεχνίες ιδιοκτητών !!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ 30 ΕΤΩΝ

    ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

    ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΛΕΒΕΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!

    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΒΑΛΗΣ ΤΑΞΗ !!

    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 4.16 ΕΙΔΙΚΟΤΗΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΠΡΙΖΟΛΑΡΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ.

    ΕΜΕΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΙΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

    ΕΣΥ ΟΜΩΣ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΟΥΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 4:13, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΕΠ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ;

    ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΟΠΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΕ ΟΛΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΟΥ (ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΤΟΝ ΟΑΕΕ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΩ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΣΩ ΝΑ ΔΙΑΦΘΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ.

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 4.20 ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΤΣΙ;

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ 'ΑΡΙΣΤΕΡΕ' ΤΙ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΓΑΠ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ, ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ, ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟΙΣ ΦΟΡΟ 20% ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝΕ.

    ΟΥΣΤ 'ΑΡΙΣΤΕΡΕ' ΠΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙ.

    ΕΣΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ, ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΛΟΥΦΑΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προς 4.16 Φιλε εγω πηρα τα παιδια μου και εφυγα πριν 5 χρονια οχι τοσο για το δικο μου καλο αλλα για τον παιδιων μου. Για να μην πρεπει να τρεχουν σαν σκλαβοι πισω απο το καθε λογης λαμογιο πολιτικο που κλεβει τον τοπο μου και βολευει μονο τα δικα του παιδια. Η κορη μου ειναι με υποτριφια σε γνωστο πανεπιστημιο της Αμερικης (ναι καλα ακους της αμερικης) και τα υπολοιπα τα παιδια μου ασχολουνται με ιππασια ποδοσφαιρο και σε πληροφωρω οτι δεν ειμαι πλουσιος αλλα λιγο πιο κατω απο την μεσαια ταξη. Παντως θα σου πω οτι οποιος σκορπιζει θεωριες περι Αμερικης μαλλον κατι πονηρο μηχανευεται.
    Και οπως ειπα στο εξωτερικο εαν αξιζης κατι εχεις πολλες περισσοτερες ελπιδες να πετυχης απο οτι στην Ελλαδα.

    Με αγαπη 4.07

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Με τροπολογία που πρότεινε η κυβέρνηση -και στήριξε ο ΛΑΟΣ- αναστέλλεται μέχρι τον Οκτώβριο την είσπραξη του φόρου για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, που είναι πλέον στο 20%.

    Την αποκάλυψη για τη χαριστική ρύθμιση έκανε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσωτάκης. Σημειώνεται ότι ο υπουργός απέφυγε να απαντήσει, ενώ ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, μετά από παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, είπε: “Αυτός ο φόρος είναι φόρος που επέβαλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ απέναντι σε κάτι το οποίο δεν υπήρχε και απλώς το μόνο το οποίο κάνουμε είναι η μετάθεση της είσπραξης του φόρου”. Δεν εξήγησε δηλαδή γιατί καθυστέρησε στην είσπραξη του φόρου και γιατί προχωρεί στην αναστολή της είσπραξής του.

    Υπενθυμίζεται ότι στον νόμο 3845/2010 ψηφίσθηκε ο φόρος τηλεοπτικών διαφημίσεων να είναι στο 20%, το οποίο έπρεπε να εισπράττεται και να αποδίδεται μηνιαίως, όπως και οι υπόλοιποι φόροι για τα εισοδήματα των εργαζομένων. Όμως, για άγνωστο λόγο, όλες οι ΔΟΥ της χώρας δεν εισέπραξαν τον φόρο και τώρα η κυβέρνηση λέει ότι θα τον εισπράξει από τον Οκτώβριο. “Μήπως με αυτή τη μετάθεση οδηγούμεθα στην αναβολή και με την αναβολή τελικά στην κατάργηση;” ρώτησε ο Π. Λαφαζάνης, χωρίς να πάρει απάντηση από την κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Φιλλεληνα μαλλον μαυραγορητης εισαι!

    Τετοιους βγαζει αυτος ο τοπος μαζι με λαμογια πολιτικους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 4:16, ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ.

    ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕς ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΑΓΗΤΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΧΩΡΙΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ, ΑΡΠΑΓΜΕΝΑ ΑΓΑΘΑ, ΚΛΠ)ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,,,,ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΧΑ,ΒΡΩΜΙΑ,,ΑΙΣΧΟΣ....ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΣΕΜΑΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ......ΡΑΦΗΝΑ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 4.21 πια ειναι πιο νοστημη κοκκαλαρα μοσχαρισια η χειρινη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η πλακα ειναι οτι στα καναλια ολοι οι μικροι κυβερνητικοι εκπροσωποι κοπανανε στους φορτηγατζηδες οτι πηραν τις αδειες τζαμπα απο τη χουντα οταν τα καναλια λειτουργουν εδω και 20 χρονια χωρις αδεια!!!!Κλεψανε τις συχνοτητες του Δημοσιου σε μια νυχτα και χωρις να ξοδεψουν φραγκο-και μη μου πειτε οτι συγκρινετε η αξια μιας τηλεοπτικης συχνοτητας με μια αδεια φορτηγου-και τολμανε να κουνανε οι παρανομοι προπαγανδιστες και το δαχτυλο του νομου και της ηθικης.Μιλαμε για προκλητικη βρωμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 4.07 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙΣΠΟΥΔΑΙΟ ΗΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Ή ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝΕΧΩ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ;

    ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

    ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, Ή ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΡΟΙΔΟ, ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ Ή ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΡΕΦΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Εγώ δεν βλέπω μέγκα γιατί μούρχεται να ξεράσω.Αλλά και Αλερ που βλέπω έχουν τον άλλο γλύφτι τον Κώνστα ,μιλάμε για ξέρασμα. Είδα όμως προχθές τη φάση με τον φορτηγαντζή που τους τάπε χοντρά και τσουβαλάτα. Προφανώς δεν ήταν προετοιμασμένοι και κοιτάζανε σαν χεσμένοι,δεν μπορούσαν να πουν κουβέντα. Μπράβο στο παλληκάρι 180 κιλά είπε ότι είναι,κι απο Σεπτέμβρη που έτσι κι αλλιώς θα βγούμε στους δρόμους γιατί τα παραξεφτύλισαν, τους βλέπω όλους στην πρώτη γραμμή.
    Για όσους δεν το χουν κααλάβει άρχισαν τα όργανα!!! κι εκείνοι που δεν το παίζουν καλά το βιολί είναι η κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 4.28 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ 'ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ' ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΛΟΓΙΚΟ, ΛΟΓΙΚΟ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΣΥ, ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Η ΚΛΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 4.33 Οσα δεν φτανει η αλεπου............πηδαει και τα πιανει, Μαλλον εσυ εισαι ενα απο τα αποτυχημενα πλουσιοπαιδα πολιτικων που απετυχε στην ζωη του και γυρισε στην ελλαδα για να ζει απο την τσεπη του κλεφτη πατερα του!!
    Και οπως σου ειπα οποιοι σκορπουν προπαγανδα για την Αμερικη εχουν περιεργους σκοπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 4.31 ΕΣΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ. ΕΧΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γειά σου ρε Φιλέλληνα
    ρίχτα πασά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ:

    Η "κυβέρνηση" αυτό: "το κάνει στο μικρο-μεσαίο κεφάλαιο, το οποίο και ο πλέον ηλίθιος αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με το μεγάλο καπιταλιστικό και χρηματιστικό κεφάλαιο: Υπηρετικό προσωπικό του μεγάλου κεφαλαίου είναι το αχαμνό, μικρό-μεσαίο, μεταφορικό ελληνικό κεφάλαιο.

    Αυτό, λοιπόν, το μικρό-μεσαίο ελληνικό κεφάλαιο θέλει να το αφανίσει η χούντα του ΠΑΣΟΚ και να το αντικαταστήσει με το διεθνές πολυεθνικό μεταφορικό κεφάλαιο.

    Πιο απλά: Καταστρέφει ένα αδύνατο ελληνικό κεφάλαιο για να το αντικαταστήσει με το μεγάλο ξένο μεταφορικό κεφάλαιο.

    Αυτή είναι η ΟΥΣΙΑ και αυτό το «συμβόλαιο θανάτου» εκτελεί η κυβέρνηση των διεθνών «μαφιόζων» της αγοράς και του χρήματος.

    Γι’ αυτό και προχωράει στην «εκτέλεση» των φορτηγατζήδων με τέτοιο υπερβάλλοντα ζήλο, τόσο βιαστικά και αιφνιδιαστικά, τόσο βάρβαρα και δικτατορικά.

    ΟΛΑ τα άλλα είναι παραμύθια για μικρά παιδιά."

    http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/2010/07/blog-post_2775.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 4:07, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ.

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 'ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ'.

    ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΚΛΠ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ 'ΦΑΟΥΣΤ' ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.

    ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑ 'ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ' ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΙ) ΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ; ΄Η Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ;

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο,ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ).

    ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΟΣ, ΚΑΙ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ.

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Εγω φυλαρακι τρωω και λιγο κρεας για αυτο ξερω εσυ δεν μου ειπες ομως για το κοκκαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 4.37 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ.

    ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΧΩ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΓΕΙΟ, ΗΛΙΘΙΕ.

    ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΚΟΡΗ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟ... ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΧ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ, ΤΟ NOTORIOUS FOR BOUGHT DIPLOMAS UNIVERSITY, ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΡΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ) ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΕΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ.

    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Φιλλεληνα θα ηθελα πολυ να σου στειλω μια προσκληση για να ερθεις να δεις πως ζω. Ουτε πλουσιος ειμαι ουτε εχω λεφτα πολλα. Απλος για καποιον που θελει να εργαστη τιμια υπαρχη ανταποκριση. Στην χωρα μου τι υπαρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 4.41 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΓΡΥΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΙΧΑΜΑ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΑ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αφού όλοι κόπτονται για τον νόμο και την εφαρμογή του .Αν δεν πληρώνεις ασφάλιστρα σε κάποιο ταμείο δεν δικαιούσαι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Και που πληρώνει; τι λέει ο νόμος να μην υπάρχει γιατρός, νοσοκόμα , γάζες κλπ; Ονόμος λέει κάτι για δωρεάν παιδεία. Που την ειδατε; Που ειναι οι συντάξεις , η ασφάλεια των πολιτών, που τρέμεις να βγεις από το από το σπίτι σου; Οχι ότι αν μείνεις μέσα εισαι ασφαλής. Που ειναι ο νόμος που μένω στην επαρχία και συγκοινωνία δεν υπάρχει τακτική και υποχρεώνομαι να κινούμε με το αυτοκίνητο αλλά ο φόρος πάνω στον φόρο έκαναν την μετακίνηση αδύνατη; Για ποιόν νόμο μιλάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Δεν μου ειπες ομως για τα κοκκαλα πιο προτιμας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. 31 Ιουλίου 2010 4:25 μ.μ.

    Από αριστερά δεν ξέρεις το παραμικρό !!
    Η αριστερά δεν είναι άρνηση τον πάντων !!!
    Η αριστερά δεν είναι οι κραυγές μίσους !!!
    Βρες ανθρώπους που ζήσανε στις χώρες αυτές και ΜΙΛΑ ΤΟΥΣ !!
    Δες πως καταντήσανε διότι ακολούθησαν πολιτικές που όλοι εδώ στα blogs προτείνουν να ακολουθήσει η Ελλάδα !!

    Όσο για τις κλεψιές !!!
    Όταν επί ΠΑΣΟΚ μπαίνουνε στο στόχαστρο τα πρωτοκλασάτα πρωτοπαλίκαρα του ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι κάτι καλό γίνεται !!!
    Όταν η ΣΔΟΕ μετακόμισε στα νησιά ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι κάτι καλό γίνεται !!!
    Όταν ανοίγουνε λογαριασμοί των γιατρών ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι κάτι καλό γίνεται !!!
    Όταν ανοίγουνε τα κλειστά επαγγέλματα των βολεμένων ιδιοτήτων ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι κάτι καλό γίνεται !!!
    Σίγουρα θέλουμε πολύ παραπάνω σε σχέση με κλεψιές !!
    Σίγουρα όμως αυτή η κυβέρνηση , μαλών αναγκαστικά, τα βάζει με το παρελθών που μας έφερε ως εδώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 4:28, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ (ΑΛΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ).

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΜΟΙΩΣΕΙΣ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ΧΩΡΑ: ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΑΚΙ. ΤΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ/ 'ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΘΕΝΤΕΣ' ΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟ-ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΣΕΙΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΤΕ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΣΑΡΕΤΕ (ΑΛΑ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ) ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ.

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 4.48 ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΑΛΗΤΗ, Ε;

    ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΠΑΝΗΘΕΙΣ ΚΑΤΩ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΖΗΤΙΑΝΕΥΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΔΟΣΙΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Φιλε φιλλεληνα μια αλλα στιγμη μπορουμε να συζητησουμε για το θεμα τις αμερικης και θα σου πω απο προσωπικη παντα εμπειρια τι αποψη εχω για αυτη την χωρα, τωρα εχει σειρα ο γιος μου στον υπολογιστη και πρεπει να φυγω αλλα εαν καποια στιγμη θελεις πραγματικα μια σοβαρη κουβεντα και την γνωμη μου για την αμερικη οταν θα δεις να υπογραφω LIFESPORT γραψε αμα θες και θα τα πουμε.

    Φιλικα Θανασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μαλλον τρως κοκκαλα απο κοτοπουλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 4.51 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΗΤΑΤΕ.

    ΑΝΤΕ ΡΕ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΩΣΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΜΩΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΛΟ;

    ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΛΟ;

    ΤΟ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ;

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΣΑΙ.

    ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. LIFESPORT/ΘΑΝΑΣΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ.

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 4:51
    Δεν είδες τίποτα κακό να γίνεται;
    συντάξεις ,μισθούς ,ανεργία , πληθωρισμός,τράπεζες, μίζες...
    αυτά είναι στο κάτι καλό γίνεται;
    ή κατι καλό έχει γίνει για σένα και τα βλέπεις όλα ρόδινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 31 Ιουλίου 2010 5:08 μ.μ.
    ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ !!
    Ούτε χρόνο δεν έκλεισαν αν δεν το κατάλαβες !!!
    Ότι δεν έγινε 40 χρόνια γίνονται τώρα !!!
    Φυσικά και δεν με αρέσουν περικοπές μισθών και συντάξεων ,και εγώ μισθωτός είμαι !!!
    ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΝ ??? ΑΝ????
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΠΑΡΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ !!!
    Οι μισθωτοί είναι πάντα τα πρώτα θύματα ,για αυτό λέω ΜΠΡΑΒΟ στον Παπανδρέου που δεν φοβήθηκε να τα βάλει με βολεμένους !!
    Φυσικά δεν έγιναν όλα, νομίζω ότι δεν θα γίνουν όλα , φυσικά πολλά στραβώνουν και πολλά πρέπει να γίνουν !!
    ΒΛΕΠΩ όμως τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ !!
    Για τον παραπάνω τυφλοπόντικα !!
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ απλά φίλε μου κοιτάζω τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα !!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ !!!
    ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 31 Ιουλίου 2010 4:56 μ.μ.
    Εσύ δυστυχώς δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την βούρτσα από την πούτσα !!
    Δεν καταλαβαίνεις ποίος άνοιξε τις τρύπες και ποίος τις μπαλώνει !!
    Δεν καταλαβαίνεις ποίος καλοπερνούσε 6 χρόνια και ποίος αγκομαχεί να βρει λεφτά για να πληρώσει την πραγματικά πενιχρή σύνταξη των γονιών σου !!
    Εσύ ως γνήσιος τυφλοπόντικας ακουμπάς μόνο ότι είναι ΤΩΡΑ μπροστά σου ,αυτός φταίει ,διότι μόνο μέχρι εκεί φτάνει το μυαλόυδακι σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 5.39 ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΙ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΣΥ ΜΟΥ ΑΜΟΛΑΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΡΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΙΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΔΝΤ, ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΘΙΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ, ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

    ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΣΟΥ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ 'ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ' ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΜΩΡΕ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΠΑΣΟΚΕ ΚΡΑΓΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. 5:39 αγκμαζει ο ΓΑΠ να βρει λεφτα για τη συνταξη μου;; αυτή που μου έκοψε λες;

    Αυτή που την έδωσε για 'εγγυηση σταθεροτητας' στις τραπεζες;

    Αυτή που χρησιμοποίησε για να αυξήσει με τεχνασμα τις αποδοχές των βουλευτών, και κράτησε τα προνόμια (μισθολογικα/συνταξιοδοτικά) της βουλής και κάθε ενός της κλίκας του άθικτα;

    Αγκομαχάει να βρει λεφτα, ενώ τα δίνει με τη σέσουλα όπου του τα ζητάνε τα αφεντικά του.

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΑΓΚΟΜΑΧΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ, ΑΠΟΚΥΗΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΣΤΟ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Οι νέες 10 εντολές των τυρράνων και η επόμενη μέρα για τον Τσολάκογλου.

    http://lamogios.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. 5.30 ΕΣΥ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕΣ ΜΟΥΛΩΧΤΟ ΚΑΘΙΚΑΚΙ.

    ΩΣΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΕΟΣ, Ε;

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ, Ε;

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ε;

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΙΣΟΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ, Ε;

    ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΜΟΙΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΧΗΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΤΗΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, Ε;

    ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΚΕΜΠΕΛΑΚΙΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ, ΠΑΛΙΟΚΡΥΠΤΟΦΑΣΙΣΤΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΡΑΜΕΛΛΙΤΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΞΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΝΕ.

    ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟ 'ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ' ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΘΙΑΣΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΣΥ, ΚΑΘΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. @@@@@@@@@


    4.13 ΝΑΙ ΡΕ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΟΥ.

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΘΕ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ -ΑΙ ΚΑΙ ΤΟ -Ε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ, ΟΠΩΣ ΠΕΤΥΧΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ Ή ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΜΕΓΑΛΟΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΜΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΙΜΑ.

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΟΥΣΤ.


    31 Ιουλίου 2010 4:18 μ.μ.



    .....................

    Ανορθόγραφος ή όχι,ή ψήφος του μετράει φιλαράκο!!!!!

    Φαντάζεσαι πρίν εκλεγή ώς πρωθυπουργός ό ΓΑΠ,νά ήτο υποχρεωτική ή έγραφη εξέταση,στήν Ελληνικήν γλώσσα,συντακτικό,γραμματική???
    Εσύ τί λές θά προεβιβάζετο???

    Πάντως καί λιγότερη ταπεινοφροσύνη,δέν βλάπτει τήν προσωπικότητάν μας,άν κι εγώ τό θεωρώ προτέρημα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚΟΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΡΙΣΙΑ.
    Ο ΚΑΛΛΗΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ Η ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ

    31 Ιουλίου 2010 1:31 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΛΑΣΠΗΣ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΨΗΣ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΨΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΒΛΑΞ.
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ;
    ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ.
    ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
    ΗΔΗ ΚΑΤΙ ΨΙΛΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ.
    ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ .
    ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ 8:00.
    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
    Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. 6.00 ΣΑΦΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ.

    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ, ΟΥΤΕ Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ.

    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΙΛΕ. ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΝΑΜΑΣ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΟΥΝ.
    ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΡΧΗΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. σκατα στην ψυχή των Παπανδρέων.
    σκατά στα μυαλιά των κυβερνώντων.
    ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.
    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΠΑΓΩΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΨΗΞΗ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΗΠΙΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ.
    ΦΑΤΕ ΨΩΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ.
    ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΟ ΜΕ ΑΒΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΑΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑ.
    ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΙΕΠΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΠΟΣΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΡΕ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΧΑΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ, ΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΒΑΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ.
    ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ ΡΟΤΑ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΑΤΑΞΥ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. 31 Ιουλίου 2010 5:30
    Τους καταλαβαίνω τους φόβους σου.
    Αλλά λόγω δουλειάς σε διαβεβαιώνω ,καμιά χρεοκοπία, καμιά έξοδος από ευρώκαι αυτό γιατί δεν μας επιτρέπεται.
    Αντί υποτιμήσεως (που κι αυτό δεν επιτρέπεται λόγω ευρώ), θα κοντύνουν τις ζωές μας αφού πρώτα μας "πείσουν" ότι εμείς ο απλός λαός ευθυνόμαστε για την κατρακύλα της Ελλάδας.
    Θα μας πουν ξοδεύατε περισσότερα από αυτά που εσοδεύατε , θα μας πουν τι πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι είστε (ασχέτως αν η αναλογία των δημοσίων υπαλλήλων και του μισθολογικού τους κόστους στην Ελλάδα είναι σχετικά χαμηλή για τα δεδομένα της Ε.Ε. ), θα μας πουν ότι είμαστε μη παραγωγικοί( ενώ οι Τούρκοι ,Βούλγαροι… με μισθούς 100-120 ευρώ το μήνα είναι !!! και αυτό γιατί παραγωγικότητα για αυτούς εξασφαλίζεται με χαμηλούς μισθούς και ελεύθερες απολύσεις)…
    Αλλά πες μου τώρα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι για παράδειγμα το άνοιγμα του επαγγέλματος των οδηγών θα μειώσει τα κόμιστρα;
    Σε ποιο τομέα στην Ελλάδα έχει δουλέψει η ελεύθερη αγορά και έχει κρατήσει τις τιμές κάτω;( Αν εξαιρέσεις τον ΟΤΕ και αυτός βέβαια λόγω αλματώδους ανάπτυξης της τεχνολογίας και πάλι θα μπορούσε χαμηλότερα αν η SIEMΕNS δεν φόρτωνε τις μίζες σε όλους μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ....νά ήτο υποχρεωτική ή έγραφη....

    31 Ιουλίου 2010 6:00 μ.μ.


    Κι εγώ όπως αντιλαμβάνεσαι ανορθόγραφος είμαι,αλλά κι ή ιδική μου ψήφος ''μετράει''.

    Πάντως ή λέξις ""έγραφη"" διορθώνεται είς ''έγγραφη''.
    Εδώ έβαλε τό χεράκι του ό ''δαίμων'' τού... πληκτρολογίου!
    Δέν προβιβάζομαι διά πρωθυπουργός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ

    ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΙΤΑΞΗ

    ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΚΑΝΤΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

    ΛΥΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΩΡΑ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΕΙΜΑΤΑ ΤΙ ΛΕΝΕ?

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. 31 Ιουλίου 2010 6:17 μ.μ.

    ηδη τα εχει βαψει το καθαρμα με τους 4 στη μαρφιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Δέσπω....
    Ευγε κ. Πρεβενιέ......
    Πόνεσε πολλούς τό άρθρο σας, τό οποίο θεωρώ πολύ επίκαιρο...
    Εμφανής ή προσπάθεια όσων πόνεσαν, νά αλλάξουν τήν κουβέντα καί νά τήν πάνε αλλού.....
    Οί δημοσιογράφοι δέν πρέπει νά είναι αβανταδόροι τών πολιτικών, ό ρόλος τους είναι νά ενημερώνουν τόν πολίτη καί νά αναδεικνύουν τά επίκαιρα πολιτικά θέματα χωρίς νά παίρνουν καμία θέση άμεσα ¨η έμεσα......
    Φτάνει ποιά, δέν είμαστε όλοι βλάκες, κάποιοι μπορούμε ευτυχώς ακόμα νά ξεχωρίζουμε τί ακούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗΣ

    ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. 8:10/8:39, ΝΑΖΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ/ΕΕ/ΓΑΠΟΠΑΣΟΚ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ 'ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ' ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ 'ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ' ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ.

    ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΦΙΜΩΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

    Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ: ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ 'ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ' ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ/ΕΓΚΡΙΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ.

    ΤΟ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ (ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΔΕΚΟ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ, ΓΗΣ, ΚΛΠ) ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΑΣ (ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΕΣ) ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ip ΣΑΣ.

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    31 Ιουλίου 2010 9:14 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Υ.Γ.: ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ 9:10

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    31 Ιουλίου 2010 9:16 μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙ .....ΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:
    1.ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ
    2.ΑΥΞΗΣΗ ΕΜΜΕΣΩΝ(ΤΩΝ ΠΟΙΟ ΑΔΙΚΩΝ) ΦΟΡΩΝ
    3.ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
    4.ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ(ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΙΑ)
    5.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ "ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ" ΣΚΑΦΗ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
    3.ΠΡΟΣΔΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΑ ΑΡΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ 31 Ιουλίου 2010 9:10 μ.μ. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ.......ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
    Ε ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΣΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. AYTO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΟΥΖΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ! ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ,ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΑΜΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΕΒΕΝΙΟ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΡΕ ΕΣΥ 31 Ιουλίου 2010 9:41 μ.μ. ΑΦΟΥ ΚΑΤΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΛΟΓΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ:
    "ΑΜΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ!"
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΗΡΕΣ Η ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Καλά ρε 31 Ιουλίου 2010 8:39 μ.μ.
    Τόσο μεγάλο νούμερο είσαι!!!!!!!!!!! ποιο κράτος δουλεύει βρε βλήμα???? ούστ βρε κοπρόσκυλο πασοκικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ""ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΣΚΟΤΟΣ"".
    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ-ΜΑΧΗΤΗΣ!!!!!.

    Ceasar!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Προτείνω σε όσους ψήφισαν το πασοκ
    1. επειδή δεν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση από κανένα κόμμα
    2. επειδή οι δημοσιογράφοι είναι πουλημένοι
    3. επειδή δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλη λύση για τον τόπο
    4. επειδή το πασοκ παίρνει από λόγια
    5. επειδή έχουμε ηθική ευθύνη απέναντι σε αυτούς που δεν το ψήφισαν

    να προμηθευτούμε σκληρό μαστίγιο με μορφή πένας και να το μαστιγώνουμε σκληρά μεν δίκαια δε για να πάρει μπρος σε όλα τα μπλογκ εγώ το κάνω τον τελευταίο καιρό και έχω δει σημαντικά αποτελέσματα θέλω όμως και ενισχύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. 8:39 πήγαινε να εισπράξεις το μισθό σου πρασινοφρουρέ του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.
    8 ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΞΕΧΝΟΥΝ-ΜΟΝΟΠΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ , ΒΓΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΞΑΝΑ -ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ - ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ.
    ΑΛΛΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΡΕΧΗ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ -ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ - ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ .
    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η' ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΓΟΥΣΤΑΡΩ.. ΕΔΩ ΟΙ ΜΟΥΝΟΣΤΑΥΛΟΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΩΛΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΜΑΣ ΧΩΝΟΥΝ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ..

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.. Ή ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΩΧΝΟΥΜΕ ΠΗΓΕΝΟΝΤΑΣΤΟΥΣ ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ Ή Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.. ΟΧΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.. ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΗΛΙΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑ ΘΕΡΕΤΡΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΤΟΥΣ,,

    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΞΕΜΕΘΥΣΤΕ ΜΕ ΚΟΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ..

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου