ΜEGαβανταδόροι!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Χτες βράδυ παρακολουθούσα το δελτίο ειδήσεων του MEGA το οποίο είχε στο πάνελ την γνωστή σε όλους σύνθεση των αβανταδόρων δημοσιογράφων της κυβέρνησης.

Πάλι μιλούσαν για το θέμα της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων δημοσίας χρήσεως αλλά όχι επί της ουσίας του προβλήματος δηλ. των θέσεων των απεργών και των θέσεων της πολιτείας και πως θα μπορούσε να επιτευχθεί ένας συμβιβασμός αλλά τον τρόπο της αντιπαράθεσης με τους εκπροσώπους των άλλων κλάδων που θίγονται από την απεργία αυτή.

Έθεταν λοιπόν προβοκατόρικα ερωτήματα στους μεν για να απαντάνε οι δεν.

Ναι τα λέω προβοκατόρικα γιατί ο ..........
σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν ένταση μεταξύ των καλεσμένων και να επεμβαίνουν αυτοί ως παντογνώστες να ρίχνουν την πυροσβεστική τους ατάκα η οποία πάντα κατέληγε στην ανάγκη τερματισμού της απεργίας.

Κάποια στιγμή λοιπόν ακούστηκε το εξωφρενικό που ούτε ο γνωστός κ. Πεταλωτής δεν θα το έλεγε με τόσο στόμφο και ζήλο, ότι τέλος πάντων αυτός είναι ένας νόμος ο οποίος άσχετα αν είναι δίκαιος ή άδικος πρέπει να εφαρμοστεί γιατί το αποφασίζει μια νόμιμη κυβέρνηση η οποία έχει την εντολή του λαού να κυβερνήσει!!!

Τι λέτε μωρέ για ποια κυβέρνηση μιλάτε και για ποια πλειοψηφία, για δείτε στα αρχεία του σταθμούς σας τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις του σημερινού Πρωθυπουργού ο οποίος έκλεψε κυριολεκτικά τις ψήφους του Ελληνικού λαού που ήταν βουτηγμένος στην απελπισία από τα θεάρεστα έργα του προκάτοχου του κ. Καραμανλή!!!

Κύριοι του MEGA εδώ και χρόνια ξέρουμε όλοι τον ρόλο σας τον οποίο όμως τώρα τελευταία τον έχετε πάρει πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να έχετε χάσει πλέον το μέτρο και εκτίθεστε ανεπανόρθωτα στους θεατές σας οι οποίο είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα σας αφαιρέσουν και από την μνήμη του τηλεκοντρόλ!!!

Πάψτε λοιπόν να μιλάτε για νομιμότητα και εφαρμογή της τάξης και να το παίζετε δακρύβρεχτοι προστάτες των επαγγελματικών τάξεων που θίγονται από μία απεργία γιατί με την δική σας λογική θα πρέπει να εφαρμόσουμε στρατιωτικό νόμο που να απαγορεύει τις απεργίες μια και πάντα μια απεργία δημιουργεί μικρά ή μεγάλα προβλήματα στο κοινωνικό σύνολο.

Θα είναι δε ντροπή σας να ξαναμιλήσετε στον αέρα για κυβερνητική πλειοψηφία όταν όλοι γνωρίζουμε πως απεκτήθη και αντί να εγκαλείτε η στην τάξη και στην νομιμότητα τους απεργούς καλέστε σε απολογία τον κ. Πρωθυπουργό για τα τόσα προεκλογικά του ψέματα!!!

Αν δεν έχετε το βίντεο πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να τα θυμηθείτε!!!

http://www.youtube.com/watch?v=vb3WiQ809bM


Γιάννης Πρεβενιός