κ. Πρόεδρε εσείς μπορείτε να δώσετε την λύση!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Άκουσα χθες με προσοχή στην λεγόμενη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (για μένα στα χαρτιά και όχι στις πράξεις) τον ίδιο τον Πρόεδρο να διαπιστώνει ότι το κράτος είναι ο μεγάλος Παραβάτης!!!

Δηλαδή ομολογεί ότι είναι ο ανώτατος άρχων ενός παραβατικού συστήματος και δεν κάνει την μεγάλη κίνηση για να ταράξει τα νερά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να χτιστεί κάτι νέο.

Ναι κύριε Παπούλια αν θέλατε να είστε πραγματικά χρήσιμος και να μείνετε στην ιστορία αυτού του τόπου για πάντα έπρεπε να έχετε παραιτηθεί καταγγέλλοντας την κοροϊδία τα ψέματα και τις υποσχέσεις που μας αράδιασε ο σημερινός πρωθυπουργός για να αρπάξει την ψήφο των απελπισμένων Ελλήνων. Μια παραίτηση που θα μπορούσε να έχει γίνει και επί Πρωθυπουργίας Καραμανλή τότε που βοούσε η Ελλάδα από τα σκάνδαλα του Βατοπαιδίου της Siemens και την μπόχα με την ιστορία του Ζαχόπουλου!!!

Όταν λοιπόν ο ίδιος ο πρόεδρος μένει σιωπηλός και αδρανής στα μεγάλα και στα σημαντικά και αρκείτε στον διακοσμητικό ρόλο που φρόντισαν να του αναθέσουν οι πραγματικοί εξουσιαστές του τόπου τι μπορούμε να περιμένουμε από τους παλαμοκρουστές βουλευτές που ό λαός τους φωνάζει εν ............χορώ αρκετά συχνά στον περίβολο της Βουλής “Κλέφτες κλέφτες” και κανένας τους δεν έχει το θάρρος να διαχωρίσει την θέση του και να πει εγώ παραιτούμαι γιατί δεν είμαι κλέφτης!!!

κ. Πρόεδρε με όλο το σεβασμό απέναντι στο πρόσωπο και την ιστορία σας νομίζω ότι μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε την λύση που έχει ανάγκη ο τόπος μας αυτή την στιγμή.

Παραιτηθείτε τώρα και να είστε σίγουρος ότι όλοι οι Έλληνες θα σας συνδράμουν να τα ξανακτίσουμε όλα από την αρχή!!!