Ολα τριγύρω αλλάζουν, αλλά οι πολιτικοί μας αλλάζουν μόνο ρόλους

28

Πολιτική επιστράτευση Ναυτεργατών 2006. Κυβέρνηση Ν.Δ.

ΠαΣοΚ:
" Η κυβέρνηση άλλοτε λειτουργεί ως Πόντιος Πιλάτος και άλλοτε ως Ηρώδης, καθώς και ότι αντί του διαλόγου διάλεξε τον αυταρχισμό. Ματαίως ψάχνει,να βρεί υποκινητές· αυτούς πρέπει να αναζητήσει στις πολιτικές της κυβέρνησης,
Η κυβερνητική απόφαση για πολιτική επιστράτευση απέναντι στην απεργία των ναυτεργατών, αποτελεί και την τελική απόδειξη για το είδος των επιλογών της σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία , στρέφει τη μία κοινωνική ομάδα κατά της άλλης και επιχειρεί να διχάσει τους πολίτες,"

Λιάπης Ν.Δ.:"Λυπάμαι για τη σύγκριση με Παπαδόπουλο και Μακαρέζο και τη Δικτατορία γενικό .τερα. Το σύνταγμα, στο άρθρο 22, επιτρέπει την επιστράτευση. Τα νησιά μας είχαν αποκλειστεί, έπρεπε να τα προστατεύσουμε και ασκήσαμε το νόμιμο δικαίωμά μας. Δεν το θέλαμε, αλλά ήταν αναγκαίο το μέτρο. Τα περισσότερα αιτήματα των εργαζομένων είχαν ικανοποιηθεί. Τα δικαιώματά τους είναι σεβαστά, αλλά μέχρι ενός ορίου, όχι όταν γίνεται κατάχρηση».

Πολιτική επιστράτευση Φορτηγατζήδων 2010
. Κυβέρνηση ΠαΣοκ

Παπακωνσταντίνου ΠαΣοΚ
:«Κανένα επιμέρους αίτημα, καμία ειδική ομάδα, δεν έχει το δικαίωμα να κρατά ως ομήρους όλη την ελληνική κοινωνία και να παραλύει ολόκληρη τη χώρα. Και αυτό η κυβέρνηση θα το.......
διασφαλίσει με κάθε πρόσφορο τρόπο. Τα κλειστά επαγγέλματα θα ανοίξουν, επειδή θα πρέπει να πέσουν οι τιμές, θα ενισχυθεί ο προϋπολογισμός του κάθε νοικοκυριού και θα βοηθηθεί η ανάπτυξη της χώρας»

Σταύρος Καλαφάτης Ν.Δ.: «Η κυβέρνηση όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Δεν έκανε ειλικρινή διάλογο και άφησε τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα. Με δυσμενέστατες συνέπειες για όλη τη χώρα. Και τώρα σπεύδει με ακραία μέσα να λύσει μια ακραία κατάσταση που η ίδια δημιούργησε».

Δημοσίευση σχολίου

28Σχόλια
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί φίλοι μη κολλατε υα ιδια σχόλια σε όλες τις αναρτήσεις . Θα τα κατεβάζω
    Φιλικά
    ο καφετζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να ευχαριστίσω το 44% των Ελλήνων ψηφοφόρων που έφεραν στην εξουσία τον δημοκρατικό ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ για να μας διαλλύσει σαν έθνος και σαν κράτος.
    Οι άνθρωποι αυτοί θέλω να ξέρω δεν έχουν τύψεις γιά το κακό που έκαναν με την ψήφο τους στον τόπο μας.

    Επίσης πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στα ΜΜΕ γιά τα καυστικά σχόλεια που είπαν εναντίον της επιστράτευσης.
    Το νέο δόγμα μαζί με το μνημόνιο λέει,
    οι οδήγοί πρέπει να πάνε στην κρεμάλα,
    οι συνταξιούχοι στον τάφο,
    οι Νεοδημοκράτες στην πυρά,
    του ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ στο απόσπασμα,
    του ΣΥΡΙΖΑ στην Γυάρο και Καρατζαφλερεις με την Ντόρα στην Κυβέρνηση.

    Αυτό ψήφισαν οι Νενέκοι ψευτοσοσιαληστές της Ελλάδας.Ευτυχώς που υπάρχουν και τα bloggs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    Αναδημοσίευση από την ηλεκτρονική έκδοση του Focus

    http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=341708

    Aναλυτική παρουσίαση άρθρου
    Γιατί «αφήνουμε» δύσοσμα αέρια»;
    Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2006

    Η έξοδος αερίων από το έντερο είναι φυσική πράξη. Ο καθένας από μας παράγει κατά μέσο όρο δέκα εκπομπές αερίων την ημέρα, είτε ξύπνιος είτε κοιμισμένος. Όταν δεν οφείλονται σε πόνους δεν θεωρούνται ενόχληση, αφού πρόκειται για φυσική αντίδραση στη συσσώρευση αερίων στο παχύ έντερο.
    Η συσσώρευση αυτή οφείλεται στην κατάποση μικρών φυσαλίδων αέρα κατά τη διάρκεια της μάσησης και της κατάποσης καθώς και στην πέψη. Οι τροφές περιέχουν θρεπτικές ουσίες τις οποίες τα γαστρικά υγρά δεν κατορθώνουν να «χωνέψουν». Όταν οι ουσίες αυτές ενωθούν με τα ένζυμα της πεπτικής χλωρίδας στο έντερο, διασπώνται και παράγουν αέρια που αποτελούνται από μεθάνιο, οξυγόνο, άζωτο και διοξείδιο του άνθρακα, όλες ουσίες άοσμες. Η δυσοσμία οφείλεται στο υδρόθειο, που μυρίζει σαν χαλασμένο αβγό. Κάποιες τροφές όπως τα όσπρια, το γάλα και τα τυριά αυξάνουν την παραγωγή αερίων του εντέρου.

    ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ! ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΕΥΓΕΝΗ ΑΕΡΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΚΛΑΦΤΑ. ΔΩΡΙΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΥΣΙΜΗ ΥΛΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!

    ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΘΑΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν σου χτυπήσουν την πόρτα στα μάυρα μεσάνυχτα είναι που θα έχει έρθει ο γαλατάς του ΔΝΤ …να σε πάρει να πάτε… άτα.

    Όλες οι χούντες με πρόφαση το κοινωνικό σύνολο επέβαλαν το στρατιιωτικό νόμο.

    Απο τον Πινοσέτ μέχρι τούτη τη χουντα ΔΝΤ-ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Toυς αργεντίνους, τους ρωτάω γιατί μιλώ μαζί τους ειδικά το τελευταίο διαστημα.Κι επειδή ατοί ξέρουν και από τη χούντα του Πινοσέτ και από τη χούντα του ΔΝΤ που θαυμάζεις, μού λένε σαν άλλες Κασσάνδρες, τα μελλούμενα.

    Ο εχθρός μου δεν είναι ο συμπολίτης μου , είναι ο πολιτικάντης που ξεπουλα τη χωρα μου στα παζάρια των οικονομικών δολοφόνων και έχει ονοματεπώνυμο Τζέφρυ Μινέικο.___________________

    Με τους συμπολίτες μου θα ξαναβρούμε τις ισορροπίες μας μεταξύ μας, διχως επιβήτορες και γκαουλάιτερ αφού πρωτα διώξουμε τις κατοχικές δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι πλέον κατανοητό στο καθένα ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα έχει μια κατοχική κυβέρνηση δοσίλογων, ανάλογη με αυτή της Γερμανικής κατοχής του '40.

    Οι δε πληρωμένοι χαφιέδες MEGAλοδημοσιογράφοι εμφανίζονται απροκάλυπτα σαν εκπρόσωποι του ΔΝΤ προσπαθώντας να μας πείσουν ότι η νύχτα είναι μέρα.

    Συμπατριώτες, καλή λευτεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΨΗ,ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟ ΟΦΡΤΗΑΤΖΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ (ΣΑΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ) ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΑΝΑΚΡΙΝΟΜΕΝΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ.ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή κάποια στιγμή σε αυτή την χώρα πρέπει να άρχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους και ας στεναχωρηθεί ο αγνός και άδολος λαός.
    Το ΠΑΣΟΚ δεν βγήκε πραξικοπηματικά αλλά μέσα απο κανονικές εκλογές που το ψήφισε το 45% του αγνού Ελληνικού λαού ώστε να φύγει η κακιά Δεξιά που το 2004 την είχε ψηφίσει ένα παρόμοιο ποσοστό.
    Και σκέφτομαι, τελικά καμία ευθύνη δεν έχει η Μπλέ και η Πράσινη αγέλη που για λόγους που όλοι γνωρίζουμε (μικρή χώρα είμαστε όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε), μας φέρνει τον Κωστάκη η τον Γιωργάκη να μας σώσει;
    Καμία ευθύνη δεν έχουν 1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι που έκατσαν σαν κότες και τους τα πήραν όλα,
    Καμία ευθύνη δεν έχουν οι εργαζόμενοι που ανέχονται να τους εκπροσωπεί αυτή η ΓΣΕΕ,
    Καμία ευθύνη δεν έχουν οι άνεργοι και οι απολυμένοι που τον Νοέμβρη ετοιμάζονται να ψηφίσουν στην αυτοδιοίκηση τα γνωστά μπλε και πράσινα ψηφοδέλτια.
    Γιάυτο παρ'όλο που δεν χωνεύω τους φορτηγατζήδες τώρα είμαι μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ.
    ΠΑΣΟΚ. __________________________

    Υπογράφηκε από το ΔΝΤ και τον Γιώργο Τσολάκογλου, η εθνοσωτήριος επιστράτευση.
    Αγνωστη παραμένει η νομιμότητα αυτής της ενέργειας, αφού παράνομη κυβέρνηση δεν μπορεί να προβαίνει σε νόμιμες πράξεις.

    "Σε κατάσταση πολιτικής επιστράτευσης κηρύσσονται οι
    ιδιοκτήτες και οι οδηγοί φορτηγών Δημοσίας Χρήσης και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων, με απόφαση του πρωθυπουργού. Όπως αναφέρεται, ελήφθη υπόψη η επιτακτική ανάγκη αποτροπής των δυσμενών συνεπειών στην
    κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας."

    20 χρόνια έκαστος, από ειδικό δικαστήριο. Εξαπάτηση του εκλογικού σώματος με υφαρπαγή ψήφου, για την εκχώρηση κυριαρχίας (έσχατη προδοσία Γιωργάκη).

    Θα τα πούμε μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΣΘΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ..ΤΗΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ...ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΣΤΗ ..ΝΤΟΡΑ... ΖΗΤΩ Η ΝΤΟΡΑ!!!!!ΝΤΟΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το MEGA και ο Καψής όχι μόνο δεν τρέπονται αλλά και δεν καταλαβαίνουν!

    Εντάξει ότι τα έχουν πάρει για να μας περάσουν τη προπαγάνδα του ΔΝΤ το καταλάβαμε.
    Αλλά δεν βλέπουν ότι με τον απροκάλυπτο τρόπο που εκφράζονται ακυρώνουν το σκοπό για τον οποίο πληρώθηκαν;

    Μανόλη το κατάλαβες ή πρέπει να στο εξηγήσουμε ποιο αναλυτικά;

    Υ.Γ. Το MEGA το παρακολουθούμε όχι για την ενημέρωση των ειδήσεων, αλλά για να μαθαίνουμε την επίσημη άποψη του ΔΝΤ και της κατοχικής κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντε τις καταργήσαμε τις απεργίες λοιπόν.
    Να φωνάξουμε τη Βέρμαχτ να μάς κάνει κράτος, γιατί εμείς είμαστε ελαφρώς χυμαδιά και δε μπαίνουμε σε σωστή σειρά , να γίνουμε «πολιτσμένοι» Οστρογότθοι.

    Τι χουνταίοι ειστε εσείς μωρε;

    Ξεπεράσατε σε ¨δόξα΅ και τα SS..
    των ΕΘΝΙΚΟSSΟSSΙΑΛΗΣΤΩΝ ΝΑΖΙ
    ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ !!

    ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ & ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΝΤ.
    το κρίμα στο λαιμό τους, το έχουν
    πλέον προσωπικά ο καθένας ΠΡΩΗΝ
    ψηφοφόρος αυτής της ΑΛΗΤ που
    "μας κυβερνά"....Χέσε μέσα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ********************************
    αφού βρέθηκε οργανωμένοι ομάδα επαγγελματιών
    ..και ξεφτίλισε τους αλητάμπουρες του ΓΑΠ ..
    είμαι μαζί τους…. SOLIDARNOSC !!!
    **********************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτά που επί ΝΔ ήταν ανεπίτρεπτα, επί ΠΑΣΟΚ επιτρέπονται...

    Κι εσύ φίλε που ψήφισες ΠΑΣΟΚ και μνημονεύεις την "παρέα της Ραφήνας", σκέψου λίγο.

    Σκέψου, τώρα που κάθεσαι στην ουρά στο βενζινάδικο για να πληρώσεις τη βενζίνη 1.60 ευρώ το λίτρο, θυμάσαι πόσο την πλήρωνες επί της "κακιάς" ΝΔ του Καραμανλή?

    Και όταν είσαι στο σουπερ μάρκετ και βλέπεις τις τιμές ανεβασμένες λόγω του ΦΠΑ στο 23%, θυμήσου πόσο ήταν το ΦΠΑ επί της κακιάς ΝΔ του Καραμανλή.

    Και όταν πληρώνεις παραπάνω τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας για αυτοκίνητο 1400 κυβικών, θυμήσου πόσα πλήρωνες επί της κακιάς ΝΔ.

    Και όταν βλέπεις τον Τούρκο να αλωνίζει με τις φρεγάτες του στο Αιγαίο, θυμήσου αν αυτό γινόταν επί Καραμανλη.

    Και όταν βλέπεις τη χώρα να έχει γίνει παγκοσμίως ρεζίλι, τον τουρισμό να παραπαίει, τις εξαγωγές να παθαίνουν καθίζηση, τις επιχειρήσεις να κλείνούν ή να φεύγουν από τη χώρα, την ανεργία να εκτοξεύεται και τη ζωή σου να χειροτερεύει, σκέψου πως ησουν επί κακιας ΝΔ.

    Οταν βλέπεις βόμβες να σκάνε στο γραφειο του υπουργού Δημοσιας Τάξης, "τρομοκράτες" να δολοφονούν δημοσιογράφους και να αλωνίζουν ελεύθεροι, σκέψου, αν μπορείς.

    Αυτό που αναρωτιέμαι είναι: αν εσύ εισαι τοσο ΗΛΙΘΙΟΣ που δεν καταλαβαίνεις και μετά από αυτή την ολοκληρωτική καταστροφη μέσα σε διάστημα μόλις 8 μηνών εξακολουθείς να τρως το κουτόχορτο του ΠΑΣΟΚ, πες μου, ΕΓΩ τι φταίω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΓΑΛΑΖΙΟ Η ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΩΝΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://tsak-giorgis.blogspot.com/2010/07/blog-post_614.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χουντα παΣΟΚ-ΔΝΤ...Γιωργακη, φασιστα, εθνικε προδοτη.
    Αφαιρεις το δικαιωμα στην απεργια, στη διαφωνια των σχεδιων των αφεντικων σου.
    Νυχτα θα φυγεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η Ελλάδα είναι σαν τον Τιτανικό έλεγαν.

    Εμείς τώρα τί να πούμε;

    http://lamogios.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ
    ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

    Η κουρελοΝΕΤ έμπλεξε τα βυτία ιδιωτικής με τα δημόσιας χρήσης στον Ασπρόπυργο, κοτσάροντας πλανέφτρα φωτογραφία στην πρωϊνή της “ενημέρωση” προκειμένου να ισχυριστεί ότι επιστρέφουν οι απεργοί στα αμάξια τους, τέρμα η απεργία και να προκαλέσει σύγχιση !


    ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ !
    Ακόμη δεν ξεκίνησαν τα φύλλα πορείας, λένε τα κανάλια.
    Τούρμπο στη φούρκα οι νταλικέρηδες πολιορκούν το υπουργείο.
    Η κυβέρνηση του κομματικού κράτους με τη χρονίως σκοπούμενη κακοδιοίκηση αδυνατεί να υλοποιήσει ευθέως αντιλαϊκά μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μετά τους μισθωτούς ήρθε η σειρά και σε ιδιοκτήτες !!
    Με λίγα λόγια ισότητα !!
    Πρώτη φορά απεργούν και ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ και τους κόψανε κατευθείαν το κώλο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι νόμιζαν ότι θα την γλίτωναν ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είμαι οδηγός σε βυτιοφόρο , είμαι μισθωτός σε ιδιοκτήτη φορτηγού !!
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ – ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΝΕ – ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ .
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ !!!
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. άντε με το καλό και στρατιωτικό νόμο!

    Την ευθύνη θα αναλάβει η Σέχτα Πρασινοφρουρών.

    Τώρα πία είναι πραγματική χούντα και με τον νόμο!
    Πέσανε οι μάσκες.

    Η κουρελοΝΕΤ έμπλεξε τα βυτία ιδιωτικής με τα δημόσιας χρήσης στον Ασπρόπυργο, κοτσάροντας πλανέφτρα φωτογραφία στην πρωϊνή της “ενημέρωση” προκειμένου να ισχυριστεί ότι επιστρέφουν οι απεργοί στα αμάξια τους, τέρμα η απεργία και να προκαλέσει σύγχιση !

    Πωπω, φαντάζεστε κάτι ημι-γκέυ πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ -που έχει και μπόλικους- να τρώνε ξύλο.... από νταλικέρηδες ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. “Φιάσκο της κυβέρνησης: διαπραγματεύεται πάλι με τους απεργούς”
    14:34



    Οι φορτηγατζήδες ΠΡΕΠΕΙ να αντέξουν και με διάφορες προφάσεις να καθυστερήσουν την παραλαβή.

    Στο κάτω-κάτω, ας φύγουν για διακοπές κι ας μείνουν θυροκολλημένα τα ΦΠ στις πόρτες των σπιτιών τους επί 10-15 μέρες!

    Αρκούν για να προκαλέσουν την πτώση της κατοχικής κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ....ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΛΙΓΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ...της πουτανας γινετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου