ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ

38
Γράφει η Στεφανία

Σήμερα με το που ξύπνησα με πήρε τηλ. η νύφη μου και μου ανέφερε ένα τραγικό συμβάν. Στην Κινέττα υπήρχε ένα σκυλάκι αδέσποτο, το είχαν παρατήσει κάποιοι ασυνείδητοι πριν τρία χρόνια και το αγαπούσε όλη η γειτονιά και το τάιζε. (Η Μιμή έχει λατρεία στα σκυλιά, έχει 5!!!! σπίτι της και ταίζει και όλα τα αδέσποτα στο δρόμο). Έμαθε λοιπόν εχθές ότι ένας γείτονας πήρε τον Ρόκι (το αδέσποτο) και ή του έριξε φόλα ή το πήγε στα Ίσθμια και το πέταξε (δεν είναι κανείς σίγουρος, άλλα λέει στον έναν άλλα στον άλλον), γιατί τον ενοχλούσε!!!! Πέραν του τραγικού του θέματος η Μιμή μου διάβασε ένα γράμμα που έγραψε το πρωί που μ' έκανε να κλάψω. Ένα τρομερό γράμμα που ενώ δείχνει να απευθύνεται σε μένα προσωπικά πραγματικά απευθύνεται σε όλους..

Τους τελευταίους μήνες τυγχάνει να έχω διαβάσει πολλά από τα mail σου και ασφαλώς συμμερίζομαι απόλυτα όλα όσα ..........
γράφεις και θαυμάζω την εμμονή και επιμονή σου να αδράξεις τη δική σου ευκαιρία να αλλάξεις αυτό το “καταραμένο σύστημα”, ως είθισται να αποκαλούμε.

Δεν σου κρύβω πως πολλές φορές ονειρεύτηκα και τη δική μου φιγούρα να μετέχει σε όλες αυτές τις πορείες που αποσκοπούν στην αναζήτηση αυτής της καλύτερης ζωής, η οποία μετά λύπης μου σου λέω πως μου φαντάζει ουτοπική.

Αν κάποιος με ρωτούσε πριν λίγες μέρες για τη χώρα μου σίγουρα θα του έλεγα τα καλύτερα, η Ελλάδα μου είναι τέλεια, έχει απίστευτες ομορφίες, τοπία που αγγίζουν το άπειρο κάλλος, είναι η ομορφότερη χώρα, έχει τους πιο φιλόξενους ανθρώπους, είναι τέλεια τέλεια τέλεια, είναι ο παράδεισος ο ίδιος. Σήμερα θα έλεγα είναι μια χώρα γεμάτη σκουπίδια, σκουπίδια παντού, στις παραλίες, σκουπίδια στους δρόμους, μια χώρα γεμάτη από ανθρώπους σκουπίδια, από πολιτκούς σκουπίδια.

Είχα έναν φίλο τον Ρόκι ήταν ασπρόμαυρος και παρατημένος, τρία χρόνια τώρα τον τάιζα, πάντα ήταν κοντά μου, χαιρόταν πραγματικά όταν με έβλεπε. Κάποιος τον φίμωσε και τον πήγε μακριά γιατί απλά δεν μπορούσε με ελευθερία να βγάλει στον δρόμο τον δικό του σκύλο. Ο δικός του ήταν ράτσας και άγριος, αντί να κρατήσει αυτόν μέσα στο σπίτι αποφάσισε να διώξει για άλλη μια φορά τον ήδη παρατημένο Ρόκι.

Έτσι νοιώθω, φιμωμένη από όλους και δεν θέλω τίποτα να γίνει καλύτερο. Αν οι 1000 είναι καλοί και οι υπόλοιποι κακοί θέλω όλοι να φτάσουμε στο τέλμα. Θυσιάζω τους 1000 για τα εκατομμύρια. Δεν θέλω να πολεμήσω, δεν θέλω να επαναστατήσω, θέλω να παραιτηθώ. Αλλά πρέπει τώρα να σταματήσω να γράφω γιατί θέλω να φέρω μέσα το τραπεζάκι μου. Εγώ δεν θα βγω στο δρόμο, θα κλειστώ στο σπίτι μου να μην βλέπω κανέναν.

Δημοσίευση σχολίου

38Σχόλια
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. {....}
    Εγώ δεν θα βγω στο δρόμο, θα κλειστώ στο σπίτι μου να μην βλέπω κανέναν.
    [.]

    αναρτήθηκε από kafeneio στις 9:37 μμ την 31 Ιουλ 2010

    ..................................


    Πίστεψέ με,δέν είναι ό/ή μόνος/-η!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο με το που ξύπνησα. Άνοιξα την τηλεόραση και είχε την είδηδη ότι οι αλλοδαποί που έρχονται εδώ για να σκοτώσουν έλληνες, έδρασαν πάλι: Ένας αλλοδαπός λογομάχησε με έναν έλληνα που έκανε ποδήλατο στην πλατεία. Ο αλλοδαπός επέστρεψε μετά από λίγο με ένα μαχαίρι. Το κάρφωσε στην κοιλιά τού έλληνα και το ΕΣΤΡΙΨΕ κιόλας για να είναι βέβαιο τι ξεκοίλιασμα.
    Καληνύχτα Στεφανία, κι όνειρα γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, και μην παραλήψεις να κλάψεις για το σκυλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά μεσάνυχτα και σ' εσένα Αχελωΐδα.

    (Άσχετο: Για διαλυτικά με οξεία, θέλει control, alt και τόνο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχελωΐδα μου,
    Αλίμονο στους ανθρώπους που χρειάζονται τους νόμους για να τους πουν τι είναι σωστό. Κι όμως φτάσαμε εκεί. Γιατί περίσεψαν οι άνθρωποι που νομίζουν οτι αυτός ο κόσμος φτιάχτηκε γι΄αυτούς μόνο, κι όλοι οι άλλοι είναι διακόσμηση. Αγένεια, θρασύτητα, εγωισμός, ασέβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...και πάνω από όλα μίσος. Μίσος για αυτούς που τους φιλοξενούν προσωρινά και τους δίνουν ένα κομμάτι ψωμί από το υστέρημα της χαντακωμέμης οικονομίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...και στρίβουν το μαχαίρι στην κοιλιά του ευεργέτη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...αλλά μη σε κουράζω. Κλάψε για το σκυλι εσύ. Τι σε νοιάζει για το ελληνόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...το παιδί σου ήταν μήπως; Όχι, βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι άσχετο σχόλιο είναι αυτό ρε φίλε αποπάνω.Δεν σημαίνει ότι επειδή συμπονάμε τα ζώα δεν νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους.Το αντίθετο.Αν σεβόμαστε τις ζωές και τα δικαιώματα των ζώων,σημαίνει οτι σεβόμαστε ακόμη περισσότερο την ανθρώπινη ζωή και τα ανθρωπινα δικαιώματα.Αυτοί που βασανίζουν τα ζώα αν μπορούσαν θα βασάνιζαν ανθρώπους.Σταματίστε πια αυτή την ηλίθια καραμέλα.Όποιος νοιάζεται για τη ζωή των ζώων νοιάζεται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και για τη ζωή των συνανθρώπων του.Όποιος σκοτώνει και βασανίζει ζώα,αν του διθεί η ευκαιρία θα σκοτώσει και θα βασανίσει και ανθρώπους.Τόσο απλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ.ΤΟΣΟ ΜΑΓΑΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ.Η ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εχω να πω κατι μηπως τις φολες τις θελουν τα αφεντικα των σκυλων; ο σκυλος γαυγιζει οποια ωρα κι αν ειναι δεν κραταει βλεπεις ρολοι. Τα ΖΩΑ τα αφεντικα του δεν τον μαζευουν τις ωρες κοινης ησυχιας τουλαχιστον και ερχονται τα αλλα ΖΩΑ και ριχνουν φολες αντι να φωναξουν την αστυνομια να εφαρμοστει ο νομος. Βλεπεις βεβαια το καθε νεοπλουτο τσοκαρο να θελει και σκυλακι ειχαν και στα χωρια τους οι γυφτουλες και αδιαφορουν για τοαν ενοχλουν ΟΥΣΤ ΣΤΑ ΖΩΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΚΥΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε, 11:29 δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο και δε μπορώ να το γράψω σωστά..Έχω Γερμανικό..Έχεις δίκιο..Θέλει και τόνο..Δε μας γνωρίζεις προσωπικά, κρίνεις αυθαίρετα..Εγώ δουλεύω με παιδιά με ειδικές ανάγκες, λες να μην έχω ευαισθησίες στους ανθρώπους;; Αλλά όλοι οι λαθρομετανάστες δεν είναι εγκληματίες, να τους βάζουμε σε ένα τσουβάλι..Πολλοί ζητούν πολιτικό άσυλο..Αν γυρίσουν πίσω θα τους σκοτώσουν..Και εγώ έχω ζήσει στο εξωτερικό, ο ρατσισμός δεν είναι ότι καλύτερο φίλε ανώνυμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κι εγώ έχω ζήσει στο εξωτερικό, αλλά συμπεριφερόμουν κανονικά, δεν έδειχνα μίσος για τους ανθρώπους του κράτους που με φιλοξενούσε, και δεν μού πέρασε πο΄τε από το μυαλό να τους στρίψω κανένα μαχαίρι στην κοιλιά. Ήμουν κανονικός σαν κι αυτούς.

    Τέλος, μην πιστεύεις την κουλτουριάρικη καραμέλα ότι αν γυρίσουν πίσω, και καλά θα τους κυνηγήσουν και χαζομάρες. Αν η κατάσταση στη χώρα τους είναι η αντίστοιχη δικιά μας του 44, να γυρίσουν πίσω και να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ για την εδραίωση πολυκομματικής δημοκρατίας και ομαλότητας και ΟΧΙ να ρίπτουν τις ασπίδες και να κάνουν τον λαγό.
    Αν πάλι απλά φταίει η οικονομία τους, να ζητήσουν να πάει το ΔΝΤ.
    Εδώ πάντως δεν έχουν καμμιά δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το πληκτρολόγιο δεν χωρίζεται σε ελληνικό, αράπικο, κλπ. Ένα είναι. Πηγαίνεις στις γλώσσες και δίνεις να προσθέσει γλώσσα τάδε και μετά το δοκιμάζεις. Σίγουρα δεν ξέρεις να βάζεις ούτε άνω τελεία....
    Καφετζή, εσύ ξέρεις;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ WINDOWS KAI NA ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ. ΤΟ ΙΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΠΙΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. :::: Έλα σπίτι μου και φτιάχτο..Άντε που σου δίνω και εξηγήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βεβαίως κι εγώ ήμουν κι εσύ είσαι στο εξωτερικό. Υπό ποιές προϋποθέσεις όμως:
    1)Δεν μισούμε τους οικοδεσπότες.
    2)Δεν έχουμε φανατικά κόμπλεξ (δεν κυκλοφορούμε ντυμένοι τσολιάδες σε κράτος όπου ούτε οι ντόπιοι κυκλοφορούν ντυμένοι ινδιάνοι).
    3)Αγαπάμε (ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ) το κράτος που μας φιλοξενεί, μαθαίνουμε καλά την τοπική γλώσσα και μετέχουμε κανονικά σε εθελοντικές εκδηλώσεις, καθαρισμούς παραλίας, αναδασώσεις κλπ, αποδεικνείοντας ότι τους αγαπάμε και ότι δεν ξεχωρίζουμε σε τίποτα.
    Αν κάποιοι είναι εδώ υπό αυτές τις συγκεκριμένες συνθήκες, είναι άλλο καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν έχεις σπασμένα windows δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 9.03 ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΡΣΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ,ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΠΑΣΩΝ κλπ.κλπ.θΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΡΟΙ ΜΑΣ ΗΡΩΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΜΑ ΣΚΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με λιγότερα από $500 παίρνεις το full package και γράφεις ελληνικά.
    Μπορείς επίσης να κατεβάσεις το openoffice, που είναι δωρεάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μαγκες και μαγκισες, αφηστε τις αψιμαχιες και ψηφιστε το σωστο μικρο κομμα που θα βαλει στο προγραμμα του την απέλαση των λαθρομεταναστων / την τιμωρια των μη φιλοζωων. πολυκομματικη δημοκρατια σημαινει να πιστευεις ο,τι θελεις και να φερνεις το κομμα σου, αν εισαι πλειοψηφια, να γινει κυβερνηση και να το υλοποιησει.
    ζητειστε λοιπον τα προγραμματα των μικρων κομματων, μελετηστε τα και εκλεξτε κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αχελωΐδα… · · · Κύριε Καθηγητά της πληροφορικής που κάνεις ρόμπα τον καθένα, ικανοποιήθηκες τώρα;;; Δεν τολμάμε να πούμε τη γνώμη μας..Δε γνωρίζω καλά πληροφορική.. ε, και;;; Ευτυχώς που με δίδαξες εσύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όποιος σκοτώνει ζώα, αν του δοθεί η ευκαιρία θα σκοτώσει και θα βασανίσει και ανθρώπους και θα είναι αυτός ο ίδιος ή έστω κάποιος κολλητός του ,του ανώνυμου 31 Ιουλίου 2010 10:30 μ.μ. που σε σχολιάζει ΣΤΕΦΑΝΙΑ μου έτσι «..….Ο αλλοδαπός επέστρεψε μετά από λίγο με ένα μαχαίρι. Το κάρφωσε στην κοιλιά τού έλληνα και το ΕΣΤΡΙΨΕ κιόλας για να είναι βέβαιο τι ξεκοίλιασμα» .... .
    Παιδί μου Στεφανεία , Το καταλαβαίνεις ΤΟ ΠΑΙΔΙ ε; Φαίνεται πολύ καθαρά πως την ευχαριστιέται την περιγραφή του άγριου φονικού που κάνει …
    Καληνύχτα Στεφανία καλή μου ….. μα όνειρα γλυκά με κάτι τέτοιους γύρω σου δεν μπορείς να έχεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λεωνίδα φίλε μου σ' ευχαριστώ που το ανάρτησες. Δεν είμαι άνθρωπος που κλαίγομαι ή που γκρινιάζω. Γενικά δεν είμαι έτσι φτιαγμένη, αυτό που μου έρχεται φυσικό είναι να δράσω. Δεν μ' αρέσει το άδικο να μην τιμωρείται, το δίκιο να μην εξυψώνεται. Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αφορά μόνο τον Ρόκι, αφορά όλα τα θέματα που δεν λύνονται με τον νόμο, παρά μόνο με τον άγραφο νόμο. Το σωστό, το δίκαιο, η αλήθεια όλοι τα καταλαβαίνουν. Το δυστύχημα είναι ότι οι περισσότεροι, όχι επειδή αδιαφορούν, αλλά επειδή δεν βρίσκουν νόημα, δεν τα πράττουν. Έχει θεωρηθεί δεδομένο ότι δεν θα βρεις ποτέ το δικιο σου και μένουμε να το τηρούμε αυτό το δεδομένο αδιαμαρτύρητα. Βαλλόμαστε και δεν αντιδράμε, ακόμη κι αν αδικηθήκαμε κατάφορα είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα βγάλουμε άκρη και δεν κάνουμε τίποτα για να το βρούμε (το δίκιο μας το χαμένο). Εγω διαφέρω λιγάκι ως προς αυτό, έχω τον κάλο ότι το δίκαιο είναι δίκαιο και πάντα στο τέλος θα αναδειχθεί. Ε, και το παλεύω.. μέχρι τέλικής πτώσης. Στο συγκεκριμένο ζήτημα αφού απευθύνθηκα σε όλους τους φιλοζωικούς συλλόγους και δεν είχα καμία ανταπόκριση, αποφάσισα να οργανώσω μόνη μου μία κίνηση. Έστειλα σε όλες τις λίστες μου μηνυμα να μαζευτούμε καμιά 20αριά άτομα έξω από το σπίτι του και να τον αναγκάσουμε να μας πει τι έκανε τον Ρόκι.
    Ο δύσμοιρος ο Ρόκι το πιθανότερο να είναι νεκρός παρόλα αυτά το να ξεμπροστιάσεις τον κακοπράττον, να τιμωρήσεις το άδικο, να πολεμήσεις για να διαφανεί το δίκαιο είναι από μόνο του ΤΟ αποτέλεσμα. Ο επόμενος πιθανός εγκληματίας θα το λάβει υπόψιν του. Ε, και εμείς δεν θα νοιώθουμε παραιτημένοι. Δεν έχω καταφέρει ακόμη τίποτα, ένας επικοινώνησε μόνο μαζί μου, ένας εβρέθη εξίσου θιγμένος από την αποτρόπαια πράξη ΚΑΙ πιστεύει ότι το σωστό είναι να τιμωρηθεί, να μην περάσει έτσι. Παρόλα αυτά θα συνεχίσω να το παλεύω. Ακόμη κι αν δεν υπάρξουν άλλες "συμμετοχές" θα πάω πάλι μόνη μου να διαμαρτυρηθώ. Και θα του πω τόσα ώστε να με βλέπει στον ύπνο του σαν εφιάλτη για πολλά χρόνια.
    Στεφανία Λυγερού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λεωνίδα φίλε μου σ' ευχαριστώ που το ανάρτησες. Δεν είμαι άνθρωπος που κλαίγομαι ή που γκρινιάζω. Γενικά δεν είμαι έτσι φτιαγμένη, αυτό που μου έρχεται φυσικό είναι να δράσω. Δεν μ' αρέσει το άδικο να μην τιμωρείται, το δίκιο να μην εξυψώνεται. Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αφορά μόνο τον Ρόκι, αφορά όλα τα θέματα που δεν λύνονται με τον νόμο, παρά μόνο με τον άγραφο νόμο. Το σωστό, το δίκαιο, η αλήθεια όλοι τα καταλαβαίνουν. Το δυστύχημα είναι ότι οι περισσότεροι, όχι επειδή αδιαφορούν, αλλά επειδή δεν βρίσκουν νόημα, δεν τα πράττουν. Έχει θεωρηθεί δεδομένο ότι δεν θα βρεις ποτέ το δικιο σου και μένουμε να το τηρούμε αυτό το δεδομένο αδιαμαρτύρητα. Βαλλόμαστε και δεν αντιδράμε, ακόμη κι αν αδικηθήκαμε κατάφορα είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα βγάλουμε άκρη και δεν κάνουμε τίποτα για να το βρούμε (το δίκιο μας το χαμένο). Εγω διαφέρω λιγάκι ως προς αυτό, έχω τον κάλο ότι το δίκαιο είναι δίκαιο και πάντα στο τέλος θα αναδειχθεί. Ε, και το παλεύω.. μέχρι τέλικής πτώσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στο συγκεκριμένο ζήτημα αφού απευθύνθηκα σε όλους τους φιλοζωικούς συλλόγους και δεν είχα καμία ανταπόκριση, αποφάσισα να οργανώσω μόνη μου μία κίνηση. Έστειλα σε όλες τις λίστες μου μηνυμα να μαζευτούμε καμιά 20αριά άτομα έξω από το σπίτι του και να τον αναγκάσουμε να μας πει τι έκανε τον Ρόκι.
    Ο δύσμοιρος ο Ρόκι το πιθανότερο να είναι νεκρός παρόλα αυτά το να ξεμπροστιάσεις τον κακοπράττον, να τιμωρήσεις το άδικο, να πολεμήσεις για να διαφανεί το δίκαιο είναι από μόνο του ΤΟ αποτέλεσμα. Ο επόμενος πιθανός εγκληματίας θα το λάβει υπόψιν του. Ε, και εμείς δεν θα νοιώθουμε παραιτημένοι. Δεν έχω καταφέρει ακόμη τίποτα, ένας επικοινώνησε μόνο μαζί μου, ένας εβρέθη εξίσου θιγμένος από την αποτρόπαια πράξη ΚΑΙ πιστεύει ότι το σωστό είναι να τιμωρηθεί, να μην περάσει έτσι. Παρόλα αυτά θα συνεχίσω να το παλεύω. Ακόμη κι αν δεν υπάρξουν άλλες "συμμετοχές" θα πάω πάλι μόνη μου να διαμαρτυρηθώ. Και θα του πω τόσα ώστε να με βλέπει στον ύπνο του σαν εφιάλτη για πολλά χρόνια.
    Στεφανία Λυγερού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Eύχομαι καλή επιτυχία Στεφανία. Κι επίσης εύχομαι να μην ξεκοιλιάσει κανένας αλλοδαπός το παιδί σου ή το αδελφάκι σου, επειδή έκανε σούζες με το ποδήλατο στην πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αντε ξανα ο Μαγκας με τους αλοδαπους που ξεκοιλιάζουν Ελληνοπουλα γιατι αν το ξεκοιλιασει κανενας Ελληναρας κουραδομαγκας δεν ειναι προβλημα ..αφου φωναζε λεει Δημοκρατια το *κολοπαιδο .
    λεωνιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ετσι Στεφανία μου, όταν αύριο θα περνάς με το παιδί σου από την Ομόνοια, να εύχεσαι να μην βγάλει κανένας αλλοδαπός το μίσος του πάνω σας. Έτσι απλά.
    Από "ελληναρά" μη φοβάσαι πάντως, δεν παθαίνεις τίποτα.
    Μόνο που ΑΝ συνέβαινε κάτι τέτοι σε σένα και το παιδί σου (το απεύχομαι ολόψυχα), τότε θα τα ξέχναγες και τα σκυλιά και όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον αξιότιμο κ. Ορφανουδάκη.
    Απλά θα συμπληρώσω με ένα ρητό, την οργή μου και την απάντησή μου σε αυτό το «ανθρωπόμορφο» τέρας:

    «Ο άνθρωπος που δεν θέλει να καταπνίγει τα ανθρώπινα αισθήματά του, πρέπει να φέρεται με καλοσύνη στα ζώα, γιατί αυτός που είναι απάνθρωπος στα ζώα γίνεται σκληρός και στην επαφή του με τον άνθρωπο. Μπορούμε να κρίνουμε την ψυχή ενός ανθρώπου από τη συμπεριφορά του στα ζώα».
    Εμμανουέλ Καντ

    Σας ευχαριστώ,
    Μανώλης Κυπραίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. συμφωνω με τον κυπραιο. πρωτα τα σκυλια και μετα η ζωη μας και η προσωπικη μας ασφάλεια.

    πω πω μουρλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δεν πειράζει φίλε μου στη 1.42 π.μ. Καλύτερα να με λένε τρελό, παρά δολοφόνο. Εξάλλου αυτή τη χώρα κάτι «ωραίοι τρελοί» την πήγαν μπροστά, σε αντίθεση με κάποιους «δήθεν» και «ιδανικούς» που την κατάστρεψαν. Και το κυριότερο. Μη μπερδεύεις τις συζητήσεις. Όταν θα μιλήσουμε για το θέμα που σε «καίει» τότε θα εισπράξεις εκεί τις κατάλληλες απαντήσεις. Αλλά ΄όπως φαίνεται υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που τους θρέφει η χαρά της πρόκλησης και η δειλία της αλήθειας.

    Ευχαριστώ
    Μανώλης Κυπραίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. δείτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης carforfree.org ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα:
    http://whois.domaintasks.com/carforfree.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου