Αναλάβετε τις ευθύνες σας!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Είδα την ανάλυση του Μανώλη Κυπραίου για την προκήρυξη της ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ και ομολογώ ότι για μένα είναι η πιο εμπεριστατωμένη και σαφής που διάβασα ή άκουσα τις τελευταίες ώρες.

Σίγουρα η προσπάθεια των συντακτών της προκήρυξης είναι να αντλήσουν την λαϊκή συναίνεση στην ιδεολογική τους τοποθέτηση αλλά το κυριότερο να βρουν αποδοχή στις μεθόδους που χρησιμοποίησαν ή που προαναγγέλλουν ότι θα χρησιμοποιήσουν στο μέλλον.

Το σίγουρο για μένα είναι ότι από την στιγμή που το ίδιο το Πολιτικό σύστημα δεν προχωράει από μόνο του σε μια εξυγίανση και αυτοκάθαρση της παθογένειας και των κακώς κειμένων που μας έφεραν στην σημερινή δύσκολη κατάσταση οι προκηρύξεις αυτές θα επηρεάζουν όλο και πιο πολλούς ανθρώπους οι οποίοι μην έχοντας πλέον που να ακουμπήσουν θα ασπάζονται αυτές τις ιδεολογίες οι οποίες ως ένα σημείο έχουν λογικά επιχειρήματα και καλύπτουν αυτά που έχουν ανάγκη να ακούσουν αλλά θέλω να πιστεύω ότι οι λιγότεροι θα επικροτήσουν ή θα ασπαστούν τις μεθόδους γιατί τότε ουέ και αλλοίμονο σε όλους μας.

κ. Πολιτικοί νομίζω ότι τα πράγματα είναι.........
. πιο σοβαρά από ότι φαντάζεστε και θα πρέπει πλέον να αναλάβετε τις ευθύνες σας γιατί όταν ένας λαός 1. Αναπολεί ένα καλύτερο παρελθόν 2. Βιώνει ένα σκληρό παρόν 3. Δεν ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον … τότε σίγουρα κάποιοι θα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και θα παρασύρουν μία μερίδα του σε ακραίες μορφές αντίστασης!!!

Υποσημείωση:

(Όσο μένετε αδρανείς στον καλά φυλαγμένο κόσμο σας ίσως αναθεωρήσουμε την άρνηση μας να πιστέψουμε αυτό που συζητιέται από πολλούς δηλ. ότι τέτοιου είδους οργανώσεις και ενέργειες λειτουργούν υπό την ανοχή σας …. για να εξυπηρετούν τους σκοπούς σας.)