Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Το Χ.Α. χαμογελάει.Συνέχεια στην άνοδο (+0,41%,ΓΔ: 1573,87)

Επιμελείται ο Ant-Trader

Μετά τη χθεσινή πολύ καλή συνεδρίαση τα χαμόγελα που έχουν σκάσει μυτη φαίνεται να συνεχίζονται.Το Χρηματιστήριο Αθηνών μοιάζει να έχει προεξοφλήσει τα πολύ αρνητικά και δεν δείχνει να έχει περιθώρια για πιο κάτω.Ετσι ότι δεν μπορεί να πέσει ανεβαίνει (έστω και με αναιμικούς όγκους) όπως ότι δεν μπορεί να ανέβει πέφτει.Το μόνο πρόβλημα φαίνεται να ειναι πλέον το πως θα συμπεριφερθούν τα ξένα χρηματιστήρια τα οποία βρίσκονται στα ψηλά τους και το πιο πιθανό σενάριο γι αυτά μοιάζει να έιναι μια αναγκαία μάλλον διορθωση.
Στα δικα μας πάντως φαίνεται πως ο Γ.Δ. θα επιχειρήσει διάσπαση των 1600 μονάδων και αν καταφέρει να παραμείνει πάνω απ αυτό το όριο, τότε θα μπορέσουμε ίσως να μιλήσουμε για αλλαγή επιπέδων και συνέχεια της ανόδου προς ακόμη ψηλότερα.
Πρωταγωνιστές και σήμερα στην.......... άνοδο οι τράπεζες που έχουν ακόμα αρκετά περιθώρια ανόδου.
ΕΤΕ 10,32(0,78%) ΑΛΦΑ 4,60(2,22%) ΟΤΕ 6,63(0,45%) ΔΕΗ 12,37(1,39%) BIOX 4,06(2,53%)
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.