Χαράς Ευαγγέλια

27
Γράφει ο Ιάσων Α.

Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ . Τον είδα και τρελάθηκα , γιατί ;

Γιατί με μικρότερη κατανάλωση από τον προηγούμενο θα πληρώσω 68 % παραπάνω . Δηλαδή , είχα αυξηση στα δημοτικά τέλη από 27ευρώ στα 42 , αυξηση στην ΕΡΤ παρ όλο που δεν έχω τηλεόραση , από 6,69 στα 10,59 ευρώ . Αύξηση στα πάγια της ΔΕΗ από 11,86 στα 17,45 , η δε kwh από 20,48 πήγε στα 28,38 . Στον προηγούμενο λογαριασμό ή τράπεζα μου κράτησε προμήθεια 0,50 ευρώ ενώ παλιότερα κρατούσε 0,30 ευρώ .¨Ήδη τα δώρα Χριστουγέννων Πάσχα και Καλοκαιριού τα κάνανε μισά και μάλιστα γίνανε επιδόματα από δώρα και θα διαιρεθούνε με το 12 ή με το 14 , κάποια αλχημεία θα κάνουν και εδώ , και θα μπούνε λέει στον μισθό κάθε μήνα . Η κόρη μου δούλευε σε ένα γραφείο με πτυχίο πανεπιστήμιου και δύο γλώσσες άπταιστα με .........
800 ευρώ μισθό , αλλά λόγο του ότι είχανε μείωση στην δουλειά , της είπανε ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου δεν μπορούμε να σε πληρώνουμε άλλο , δεν τους κατηγορώ γι αυτό .

Μήπως ξέρει κανένας σας πόσο στοιχίζει μια καλή καραμπίνα επαναληπτική και αν έχουν αυξηθεί οι πωλήσεις τώρα τελευταία ;

Ιάσων Α

Δημοσίευση σχολίου

27Σχόλια
  1. να κάνεις ένα τεμενέ στα τέσσερα
    και να ευχαριστήσεις που έχεις Κυβερνήτη τον Γιωργάκη.

    Στμμετέχεις στην Πράσινη (Δολλαριακή) Ανάπτυξη των αδελφών
    ΝΙΚΟΥ και ΑΝΤΡΙΚΟΥ.

    τι άλλο να θέλεις απο την μίζερη ζωή σου...αφού βοηθάς να στήσουν τον
    Σοσιαλισμό του ΚΩΛΟΥ ΤΟΣ. !!!!

    ** στοιχίζει κάτι παραπανω, αλλά
    για τους Παπανδρέου, δεν υπάρχει
    πρόβλημα...
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι όταν η κυβέρνηση έθετε κατά του λαού τον κοινωνικό αυτοματισμό (τον έναν κατά του άλλου ) πανηγύριζαν και το κάνουν ακόμη οι ηλίθιοι γιατί θα μειωνόταν ο μισθός του δημοσίου υπαλλήλου ή θα απολυόταν ο ίδιος ο δημόσιος υπάλληλος. Και στις πρεριπτώσεις Ιάσωνα το ίδιο αποτέλεσμα. Αφού μειώνεται ο μισθός του πως θα καταναλώσει για να διατηρηθεί το παιδί σου και όλα τα παιδιά του κόσμου στην δουλιά; Τώρα είναι αργά για καραμπίνες..
    Το παιχνίδι έχει χαθεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δε θέλετε να πληρώνετε ΕΡΤ, να καταβάλλεται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανειων μόνο το ποσό για την υπηρεσία που αποδέχεστε (ηλεκτρικό ρεύμα από την ΔΕΗ). Το ΤΠκΔ ενημερώνει την ΔΕΗ για την εξόφληση του χρέους σας προς αυτήν και η παροχή ρεύματος συνεχίζεται κανονικά. Η ΔΕΗ δεν μπορεί να απαιτήσει το ποσον που αντιστοιχεί στην ΕΡΤ και η ΕΡΤ, με την οποια δεν έχετε συμβόλαιο, δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ , ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ;

    ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ .
    Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ . Ν .Τ .
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΠΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .
    ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ
    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
    Δ .Ν .Τ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ , ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ,ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Δ . Ν . Τ
    ΤΗΣ ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΖΑΚΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ , ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ , ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ .
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ
    ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΚΙΝΑ , ΤΟ ΙΡΑΝ , Η ΡΩΣΙΑ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ , Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ 1,5 % - 3% .
    ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΜΗΣΤΟΤΑΚΗ , ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ . ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΛΑΠΑ ΤΩΝ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 04 Ιουνίου 2010 6:51 μ.μ


    ΦΙΛΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ.. ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΙΑΣΩΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακης και πασης ελλαδος κοροιδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για χιλιοστή φορά μας δουλεύουν!
    Για χιλιοστή φορά τσιμπάμε!
    Για χιλιοστή φορά θα το πω: τα ποσοστά του δικομματισμού ΔΕΝ θα αλλάξουν δραματικά στις επόμενες εκλογές!
    Οι ίδιοι που μας έφεραν μέχρι εδώ θα μας πάνε και πολύ παρακάτω…..
    Επειδή 35 χρόνια είναι πάρα πολλά κι η ζημιά στο λαό τεράστια για να διορθωθεί έτσι ξαφνικά….

    Οι ίδιοι θα βόσκουν τα ίδια βόδια στο ίδιο λιβάδι και αύριο!!
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Μια μικρή πολύ μικρή μειοψηφία βλέπει και αντιδρά στην Ελλάδα, η πλειοψηφία βοσκεί αλλού!!…. γλείφει, λαδώνεται, προδίδει, βολεύεται, ψηφίζει ΓΑΠ, Ντόρα, Τάσο, ανάλογα με τον ποιόν βλέπει προς την εξουσία να τραβά…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ ΒΡΟΜΩΜΟΥΝΟ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΙ ΑΠΛΥΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΝΕΚΕ ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΑΡΙΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ ΒΡΟΜΩΜΟΥΝΟ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΙ ΑΠΛΥΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΝΕΚΕ ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΑΡΙΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά τα τελευταία κατορθώματά του να θάβει να σημαντικά και να αναδεικνύει τα επουσιώδη, η πολιτική καριέρα του Νίκου Χατζηπαπαγαλάκη αναμένεται να απογειωθεί.
    Ακούγεται ότι από Σεπτέμβριο αναλαμβάνει και επίσημα εκπρόσωπος των 3 ενωμένων εργοστασίων πολτοποίησης λαού (Παπανδρέου-Μητσοτάκη-Καρατζαφέρη).
    Μέγας χορηγός ο Κουρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζούμε σε μια κοινωνία που δεν σεβετε κανενας τον αλλο.
    Δεν σεβόμαστε τον ηλικιωμένο , τον πεζο, τον δάσκαλό μας, τα φανάρια τα πεζοδρόμια.
    Αν νομίζει κάποιος οτι αυτα τα μικρα πράγματα δεν εχουν σημασια σκεφτητε τα να προβαλονται πανω στα μεγαλα θεματα και με το μέγεθος που παιρνουν ειναι υα ιδια τα μεγάλα.
    Ο γεράκος που κόντε ψες να πατήσεις ειναι αυτός που θα σου νοικιάσει σπίτι.Αυτον που κοντεψες να σκοτώσεις στα φανάρια που πέρασες με κόκκινο σε περιμένει νευριασμένος πισω απο ανα γραφείο να πάρει το αιμα του πίσω.Δεν θα βρει εσένα αλλά θα βρει εμένα ...και πάει λέγοντας.
    Να μην περιμένουμε τιποτα αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία δεν θα μας σεβονται οι κυβερνώντες δεν θα μας σεβονται τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατά καιρούς μας έχουν κυβερνήσει κάμποσοι τσαρλατάνοι, ατάλαντοι, ανεύθυνοι ή ψεύτες.
    Όλοι όμως, λίγο ή πολύ κάτι άφησαν.
    Ετούτοι οι σημερινοί αφήνουν μόνο την καταστροφή.
    Νομίζουν, οι κουτοπόνηροι, ότι ο λαός δεν καταλαβαίνει.
    Είναι ΕΝΤΕΛΩΣ, μα ΕΝΤΕΛΩΣ καραγκιόζηδες.
    Ντίπ.
    Λές τη λέξη καραγκιόζηδες και τη χαίρεσαι.
    Άει σιχτίρ πιά, τους σιχάθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 7.27.
    Κ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα περίφημα ρετιρέ δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Είχε απόλυτα δίκαιο ο Ανδρέας Παπανδρέου.
    Ας συγκρίνουμε τους δικούς μας μισθούς με τω ΔΕΗτζήδων. Χάος, τριπλάσιοι. Ούτε κρίση καταλαβαίνουν ούτε τίποτα. Αυξάνουν το ρεύμα και αν μιλήσει κανένας κατεβάζουν τους διακόπτες. Ποιός υπουργός τολμάει να τα βάλει μαζί τους. Ιάσων πλήρω και μην μιλάς, γιατί τα βάζεις εναντίον εργαζομένων που αυτοί τουλάχιστον έχουνε αγωνισθεί για να έχουν κεκτημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΟΣΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΗΣΙΔΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ.
    ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΤΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. στο Βερολίνο για κατανάλωση περίπου 2500 kWh το έτος, (προ)πληρώνω πάγιο 100.8€/έτος και η kWh κοστίζει 18.2 λεπτά. από μια άλλη εταιρία που προσφέρει αποκλειστικά ηλεκτρικό ρεύμα από υδροηλεκτρικά έργα θα κόστιζε το πάγιο 82.8€/έτος και η kWh 19.85 λεπτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ήδη, το τέλος υπέρ ΑΠΕ (και διασύνδεσης) για τους πιο πολλούς είναι 12-13% του λογαριασμού τους.

    Την kWhr την ανεβάζουν για τις ΑΠΕ. Θα προσπαθήσουν να κρύψουν το κόστος της απάτης, ίσως βγάλουν την ΕΡΤ και βάλουν ΑΠΕ κλπ. Αν η Μπιρμπίλη κάνει τα μισά από όσα διαφημίζει, μόνο με τις ταρίφες που έχει δημοσιεύσει εδώ ο Καφετζής, το ρεύμα θα ανέβει κατά μέσο όρο 100%.

    Σημειωτέον, ότι τώρα, λόγω ύφεσης, όλες οι συμβατικές πηγές ενέργειας είναι φτηνές, συμπεριλαμβάνομένου και του LNG. Αυτό δεν θα κρατήσει.

    Αν τελικά προχωρήσουν (μόνο οι στεγνές τράπεζες θα τους εμποδίσουν) η καταστροφή (για την οικονομία) θα είναι εφάμιλλη με το Πασόκ του Αρσένη, και, για την χώρα, ας πει ο καθένας τον εφιάλτη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε των 8:10 μμ δεν νομίζω να τα έβαλα με κανέναν εργαζόμενο και ούτε υπήρχε περίπτωση να τα βάλω γιατί είμαι ένας από αυτούς .
    Για τους υπόλοιπους που πιστεύω ότι πληρώνονται για να χυδαιολογούν ας διαβάσουν το παρακάτω που είχα στείλει στο καφενείο




    Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2009 3:27:20 μμ
    Προς: kafeneio.gr@gmail.com




    Χρόνια μας πολλά , να μας ζήσει η νέα Σοσιαλ-ληστική κυβέρνηση .
    Ετοιμαστείτε για την διάλυση της Ελλάδας , την δημιουργία της Μεγάλης Μακεδονίας και του Αιγαίου της Τουρκίας .
    Ιάσων Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φιλε 8.48 γραφεις σαν αστειο την διάλυση της Ελλάδας αλλά ειναι και πιθανόν.
    για να παω στην πεθερά μου θα εχω διαβατήριο . Εχω και μια γκαρσονιέρα θα παιρνω το ενοίκιο σε καπίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ ΒΡΟΜΩΜΟΥΝΟ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΙ ΑΠΛΥΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΝΕΚΕ ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΑΡΙΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κύριε 9.24 γιατί βλαστημάτε.
    Είστε παλιοχαρακτήρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βρε ψυχάκια μή βρίζεις έτσι. Δεν διαβάζεται μόνο απο σένα το μπλόγκ, τρελλοκομείο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ?Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.....
    ΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 172
    " ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ " ΠΑΤΡΙΔΟΣ " ( ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ , ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ).
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΜΕΓΑΛΕ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ;
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ .ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΕΜΑΣ , ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΑ .
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !
    ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ
    ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σε λίγο θα θυμόμαστε πως αυτοκτονήσαμε, κάνοντας πρωθυπουργό έναν προδότη.....
    Πριν όμως "αυτοκτονήσουμε”, μήπως πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους από αυτούς μαζί μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ
    ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ !!!
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πράγματι υπήρχε εποχή πριν 3-4 μήνες που ένας δημόσιος υπάλληλος δεν μπορούσε να βγεί στο δρόμο γιατί όσοι ήξε ραν τι δουλειά κάνει θα όρμαγαν να τον λιντσάρουν.
    Η αιτιολογία: ότι δεν έχει το άγχος μη χάσει τη δουλειά του και μείνει στο δρόμο.
    Λες και η δουλειά μετριεται με το άγχος και τα ψυχοφάρμακα που καταναλώνει κάποιος.
    Τώρα είναι όλοι στην ίδια μοίρα και δεν πάει ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου.
    Αλλά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πυστευουν ότι όλα γίνονται για το........καλό μας.
    Τελικά η Ελλάδα κατάντησε Ελλάδα των λίγων και εκλεκτών. Υπάρχει και η άλλη Ελλάδα Αυτή των πολλών και χρεωκοπημένων που αφού τους δελέασαν να πάρουν δάνεια για σπίτια και αυτοκίνητα τώρα τους τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια. Και από πάνω τους λένε και βλάκες που δεν έκαναν την αρπαχτή τους.
    Η αρπαχτή θεοποιήθηκε. Και όσοι δεν άρπαξαν είναι βλάκες και τους καλούν να πληρώσουν με ανεργία, πλειστηριασμούς και κατασχέσεις. Για τους άλλους που άρπαξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου