GREENPEACE vs ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ- ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΣΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ


Μετά την αποκάλυψή μας για το σκανδαλώδες “αντάλλαγμα του μελισσοκόμου” που πληρώνουν τα αιολικά πάρκα στο Δημόσιο, http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/05/blog-post_1389.html

έχουμε κατακλυστεί με emails από όλη την Ελλάδα. Πάρα πολλοί φίλοι μας ενημερώνετε για την περιβαλλοντική & κοινωνική ζημιά που δημιουργούν αιολικά πάρκα μεγάλης κλίμακας στις εστίες σας και για την αδιαφορία του κράτους των Αθηνών. Τα κείμενα που μας γράφετε είναι πολύ αναλυτικά και συνοδεύονται από φωτογραφικό υλικό.

Δεν μπορούμε να αναρτήσουμε άμεσα όλα τα μακροσκελή σας κείμενα. Άλλωστε οι πιο πολλές υποθέσεις είτε βρίσκονται ήδη στη δικαιοσύνη, είτε έχουν ήδη προβληθεί από αρκετά περιφερειακά μπλογκς. Σας υποσχόμαστε όμως, οτι θα τα προβάλουμε σταδιακά και θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις, μέχρι να χάσει τον ύπνο του ο κάθε «διεφθαρμένος» και ο κάθε «πολιτικός υπεύθυνος» ή συνυπεύθυνος για τα δεινά της χώρας μας.

Αυτό που θα κάνουμε σήμερα είναι .........
να «ηλεκτρίσουμε» οπτικά & εγκεφαλικά νεύρα αναγνωστών, με φωτογραφίες για τις απόψεις της Αθηναϊκής
Greenpeace από τη μία και…των..........
ανθρώπων της Ελληνικής περιφέρειας από την άλλη, για τα αιολικά πάρκα. Και ο κάθε αναγνώστης, ως σκεπτόμενος πολίτης, ας κρίνει μόνος του: ποιος είναι δίκαιος και ποιος άδικος, ποιος είναι τίμιος και ποιος υποκριτής. Εμείς εγγυόμαστε ότι οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές και προέρχονται από όλη την Ελλάδα.

Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ GREENPEACE:

Η Greenpeace είναι σύμβουλος της Κας Μπιρμπίλη, μέλος σε κάθε Επιτροπή ΥΠΕΚΑ και μόνιμος υποστηρικτής των πολυεθνικών αιολικών πάρκων σε Συνέδρια στο Hilton και άλλα κεντρικά ξενοδοχεία των Αθηνών. Στη φωτογραφία, μέλη της Greenpeace διαδηλώνουν υπέρ των αιολικών πάρκων και εναντίον της …καθυστέρησης έκδοσης αδειών αιολικών πάρκων, έξω από το ΥΠΕΚΑ στην Αθήνα.



>Στην επόμενη φωτό βλέπουμε τον Πρόεδρο της Greenpeace κο Γ. Χαραλαμπίδη (δεξιά) σε κοσμική εκδήλωση στη Γλυφάδα. Αριστερά, κατά σειρά κάθονται, οι κ.κ. Δ. Λάλας (υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ), Γ. Μιχόπουλος (Γεν. Δ/ντης πολυεθνικής αιολικών Vestas), Α. Ποδηματά (Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ), Α. Ζερβός (Πρόεδρος ΔΕΗ).

Θα συνεχίσουμε αύριο με φωτό από διαμαρτυρίες σε όλη την Ελλαδα