Να πληρώσουν τα λαμόγια

21

Κάνε κλικ να ανοίξει η εικόνα

Ο Φάνης Ξημεράκης δημιουργεί
Για περισσότερη σάτιρα satira-epikerotitas.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια
  1. 1)ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... 2}ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 3)ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ 4)ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ.. 5) Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ (1) ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ-ΕΓΚΛΗΜΜΑΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://rapidshare.com/files/381318928/Makropoulos_Nikos_-_320_kbps_-_Duskoli_nuxta_04-2010.part2.rarMAKROPOYLOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΡΑΤΣΟΚΙΑ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΚΟΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ ΑΡΑΧΤΗΚΟΥΛΕΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΩΛΟ ΡΕ ΜΗΤΡΟΙ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, Ή ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.

    ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΟ Δ.Ν.Τ., ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε., ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ).
    ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΩΝ.

    ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
    ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ INDYMEDIA *ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ* ΚΑΙ *ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ* ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ INDYMEDIA ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΟΡΟΣ, ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ INDYMEDIA ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ????

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΝΕ ΤΗ ΤΑΜΠΕΛΑ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ – ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ – ΦΑΣΙΣΤΑΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ.

    ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ …
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ???
    ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ???
    ΠΩΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΉΚΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. (Π.Χ. ΤΟΥΡΚΙΑ) ???
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΕΣ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

    Π.Χ., ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ??
    Η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΣΥΡΡΟΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΠΛΩΝ, Η ΠΟΡΝΕΙΑ, Η ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΡΑΖΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ???
    *** ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!!***

    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ !!!!
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ Η ΔΥΟ …. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!

    ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕ ΠΗΔΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΠΛΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ.

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΑΣ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ», ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ».

    ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΑΣ, ΑΠΛΑ, ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ, ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.

    ΕΝΩΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑ ΜΕΛΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΜΗ ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΜΕΣΑ !!!

    Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ».
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΔΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ: http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/04/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και που ειστε ακομη με τον αμερικανο γιωργακη..

    οταν τα λεγαμε για αυτο το καθυστερημενο αλλοδαπι,καποιοι βριζανε.

    εταξε πολλα στους ξενους για να τον βαλουν στην εξουσια, λυσσαξε να κυβερνησει τοσα χρονια.

    ερχεται ο Ερντογαν και θα επισκεφτει και μονος του την Θρακη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χε, χε, χε και όμως υπάρχει λύση και μάλιστα είναι τόσο απλή.
    Πάμε σε δημοψήφισμα για τα μέτρα και στην συνέχεια σε συγκυβέρνηση κκε, συνασπισμού και του τμήματος του ‘πραγματικού’ πασοκ.
    Είναι απόλυτα σίγουρο ότι στο τέλος αυτής της συγκυβέρνησης θα έλθει επιτέλους η πραγματική ανάκαμψη της οικονομίας. Χε, χε, χε !!!!!!!!
    Yanniscrete
    Υ.Σ.: ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, χε, χε, χε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΡΑΤΣΟΚΙΑ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΚΟΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ ΑΡΑΧΤΗΚΟΥΛΕΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΩΛΟ ΡΕ ΜΗΤΡΟΙ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του πρωθυπουργού, ότι την κρίση πρέπει να πληρώσουν αυτοί που καταχράστηκαν ….. μπλα, μπλα, μπλα, αναρωτήθηκα:
    Και ποιος μωρέ θα μείνει στην Βουλή και στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ποιος θα διοικήσει αυτόν τον τόπο μωρέ;;;;;; Χε, χε, χε,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Yanniscrete

    Υ.Σ.: ανδρέα ζεις, εσύ τον οδηγείς!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΡΑΤΣΟΚΙΑ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΚΟΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ ΑΡΑΧΤΗΚΟΥΛΕΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΩΛΟ ΡΕ ΜΗΤΡΟΙ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΤΑ 110 ΔΙΣ Ο ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΤΖΕΦΡΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΡΥΦΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΑ 10 ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΡΕ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΗ ΨΕΥΤΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΛΕΓΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ; ΟΥΣΤ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οπως .... αυτό ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

    Ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εκτός από την ΩΜΕΓΑ BANK, είναι στην ίδια επιχείρηση με τον πρώην αμερικάνο πρέσβη, Τόμας Μίλλερ, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ξενοδοχειακής εταιρείας, ΛΑΜΨΑ Α.Ε. του Νεοδημοκράτη επιχειρηματία κ Λασκαρίδη που ήθελε να αγοράσει το Πρώτο Θέμα.(Τόμας Μίλλερ του Λούις, κάτοικος Chobham House, Christchurch Way Woking, Surrey GU216JG (Αγγλία), 710624501 Διαβατήριο ΗΠΑ, μη εκτελεστικό μέλος. 2. Νίκος Παπανδρέου του Ανδρέα, κάτοικος Βριλησσίων, οδός 28ης Οκτωβρίου 12, ΑΔΤ Ξ 434928, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος). Στην εταιρεία αυτή ανήκει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια είναι γνωστή η εμπλοκή του κ. Μίλλερ στο αμαρτωλό και επίκαιρο λόγω μαύρων ταμείων της Ζήμενς C4I, του οποίου αντιπρόσωπος ήταν ο οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, κ. Τρεπεκλής που αμείφθηκε επισήμως με 6,5 εκατ ΕΥΡΩ!!! Να σημειωθεί ότι αντιπρόσωπος στο εμπορικό επιμελητήριο είναι εκ μέρους της «Μεγάλης Βρετανίας» ο κ Μιχάλης Χριστοφοράκος ο διαχειριστής των μαύρων ταμείων της SIEMENS!!!

    Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και τα διευθυντικά της στελέχη είναι τα ακόλουθα:
    1. Γεώργιος Γαλανάκις, Πρόεδρος
    2. Απόστολος Δοξιάδης, Αντιπρόεδρος
    3. Νικόλαος Δάνδολος Διευθύνων Σύμβουλος
    4. Μωρίς Μοντιάνο, Μέλος
    5. Φίλιππος Σπυρόπουλος Μέλος
    6. Τόμας Μίλερ Μέλος*
    7. Αθανάσιος Παπαδόπουλος Μέλος
    8. Μάρκος Τσακτάνης Μέλος

    9. Νίκος Παπανδρέου Μέλος

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ( ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ) ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ GOLDEN BOY ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ «ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΞΗΜΕΡΑΚΗ...πρόσεχε τα ΑΓΟΡΙΑ... γιατί.. Η σεξουαλική επαφή με μολυσμένο άτομο που έχει ενεργό βλάβη, στο στόμα ή στα γεννητικά όργανα, είναι αιτία μετάδοσης του ιού του έρπητα. Κάποτε, η στοματική επαφή με τα γεννητικά όργανα, προκαλεί τη μετάδοση του ιού τύπου 1 στα γεννητικά όργανα ή του ιού τύπου 2 στο στόμα και στο πρόσωπο. »

    Ο ΓΑΠ έπαθε τη ζημιά από την ικανοποίηση που προσέφερε, ως άλλη Τζούλια, στους επιβήτορες του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έλεος με την επικοινωνιακή διαχείριση της κατοχής της χώρας.

    Όταν το dress for success με τις μωβε τις φούξια και τις κοκκινες γραβάτες πάει σύννεφο θα πρέπει οι σύμβουλοι του κου Παπανδρέου να θεωρουν τον κόσμο ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Μ@Λ@ΚΕΣ.--- σαν το 8.12 !!!!
    Τον κόσμο ΤΟΥΣ, αυτούς που ψηφιζουν Πασόκ.

    Γιατί οι υπόλοιποι δε μασάμε από αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ επικοινωνιακή διαχείριση ?

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣΑΣ ΛΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λίγες μόλις ημέρες μετά τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ κάποιοι δεν λένε να ηρεμήσουν. μάλλον δεν τους ικανοποίησε το αποτέλεσμα και ψάχνουν άλλους τρόπους να λύσουν τις διαφορές τους με τους εσωκομματικούς τους 'αντιπάλους'!Πρωτοπαλίκαρα του γνωστού ΑΙΩΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ της πόλης, (υποστηρικτές του κ.Χατζή για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ) προπηλάκισαν κι εκδίωξαν φοιτητές (υποστηρικτές του κ.Παπαμιμίκου) από νυχτερινό μαγαζί της πόλης!!! Εξαπέλυσαν εναντίον τους ύβρεις κι απειλές όπως : «τέρμα ο συνδικαλισμός και το πανεπιστήμιο για σας, πλέον μόνο ξύλο» !!!!Και με τη συνοδεία μπράβων τους έδιωξαν από γνωστό κλαμπ της πόλης!!!Εντύπωση προκάλεσε ότι ανάμεσα στους ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ, υπήρχαν και δύο 30αντάρηδες τέως πρόεδροι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ !Άραγε τέτοια γεγονότα είναι αποδεκτά στη νέα ΟΝΝΕΔ που οραματίζεται ο κ.Παπαμιμίκος;Θα προστατέψει τα στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από τέτοιου είδους αλήτικες συμπεριφορές, πρωτοφανείς για τα δεδομένα της πόλης μας;Απ'ότι φαίνεται, το αποτέλεσμα των εκλογών τη ΟΝΝΕΔ στα Ιωάννινα αναστάτωσε κάποιους!Γιατί άραγε;;;Θα παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις.Πλησιάζουν και φοιτητικές εκλογές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ τους πούστηδες και τις πουτάνες πασοκ.
    ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ.

    * ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ
    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ.
    Ο έρπης και πως αντιμετωπίζεται (για την κυβέρνηση δεν ξέρω)

    Ενημερώνουμε τους επικοινωνιολόγους του σχετικά με την εμφάνιση έρπη στα χείλη και πως ένας μαθητευόμενος μακιγιέρ μπορεί να τον καλύψει ώστε και ο ίδιος ο πάσχων να το ξεχάσει ότι έχει έρπη! :
    Ο επιχείλιος έρπης είναι μία λοίμωξη που οφείλεται στον ιό του απλού έρπητα και το χαρακτηριστικό του εξάνθημα μπορεί να κρατήσει από 7 έως και 14 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι για τουλάχιστον μία εβδομάδα θα… χαλάει την εμφάνισή σας!
    Επειδή όμως για όλα υπάρχει λύση, μην αγχώνεστε. Απλά ακολουθήστε τις συμβουλές μας και ο έρπης δεν θα φαίνεται καθόλου!
    Βήμα 1ο: Patch
    Χρησιμοποιήστε τα ειδικά patch που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Τοποθετήστε τα πάνω στο εξάνθημα και αφήστε τα όλη την ημέρα.
    Τα patch είναι πιο εξελιγμένα από τις κρέμες. Έχουν πιο άμεσα αποτελέσματα, «κρύβουν» λίγο την κοκκινίλα, μειώνουν τη φαγούρα και προστατεύουν το σημείο από τη σκόνη και τα μικρόβια.
    Βήμα 2ο: Βαζελίνη
    Λίγο πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ, βγάλτε το patch και απλώστε λίγη βαζελίνη, ώστε να μαλακώσει το σημείο. Αφήστε τη για 10 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε τη με λίγο χαρτί.
    Βήμα 3ο: Κονσίλερ
    Θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για να «καμουφλάρετε» το εξάνθημα. Προσέξτε όμως, γιατί ο έρπηις είναι μεταδοτικός. Δεν πρέπει να τον ακουμπήσετε με τα χέρια σας ή να έρθει σε άμεση επαφή με το προϊόν. Χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα για αυτό το σκοπό και με απαλές κινήσεις απλώστε το κονσίλερ στο σημείο.
    Βήμα 4ο: Make- up
    Απλώστε προσεκτικά το make-up σας σε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο και αφού τελειώσετε, δώστε έμφαση στο σημείο που υπάρχει ο έρπης. Πάντα ταμποναριστά για να αφήνετε περισσότερο προϊόν στο σημείο.
    Βήμα 5ο: Πούδρα
    Πουδράρετε ταμποναριστά το σημείο, όπως κάνατε και με το make- up.
    Αυτά τα βήματα σας εξασφαλίζουν τέτοια κάλυψη που ακόμη και εσείς θα ξεχάσετε πως έχετε έρπη.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!
    ( ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚEΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ).

    ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ
    Αρ. Φύλλου 66 19Μαρτίου2003 ΝΟΜΟΣ ΥΠΆΡΙΘ.3126 Ποινική ευθύνη των Υπουργών.
    0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
    Άρθρο 1 Πεδίο εφαρμογής του νόμου 1. Πλημμελήματα ή κακουργήματα, που τελούνται από Υπουργό, .....................
    Αθήνα, 18 Μαρτίου 2003 0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    0 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΣΗΜΙΤΗΣ , ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ,
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙΔΗΜΟΣΙΩΝΕΡΓΩΝ Β. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,
    ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ. ΡΕΠΠΑΣ , ΓΕΩΡΠΑΣ Γ. ΔΡΥΣ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ , ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
    X. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ , ΑΙΓΑΙΟΥ Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ , Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    ΑΝ. ΠΑΝΝΙΤΣΗΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠ. - ΑΘ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
    Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ , ΥΓΕΙΑΣΚΑΙΠΡΟΝΟΙΑΣ Κ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ,
    ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ X. ΒΕΡΕΛΗΣ , ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Γ. ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ,
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ , ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤ. ΜΑΝΙΚΑΣ .
    Θεωρήθηκε και τέθηκε η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους Αθήνα, 19 Μαρτίου 2003
    Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ
    ...................................
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ
    " ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ " ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.!!

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ = ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ = ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ = ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ = ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ

    ΣΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ;;;.
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΤΙΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑΝΔΡΟ ΤΟ ΑΝΔΡΟ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΤΩΝ 300 ;;;
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΝΩΘΗΚΑΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΜΟΚ.ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Θ' ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ -ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ - ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΕΝΟΣ SERIAL KILLER ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ....
    ¨Η ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΛΑΜΑ...
    ΠΑΡΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΑΝ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!
    ΣΟΔΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!
    ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!
    ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
    ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!.
    ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ " ΣΤΗΡΙΞΗΣ " ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΩΘΕΙ !!
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου