Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΣΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Μετά την αποκάλυψή μας για το σκανδαλώδες “αντάλλαγμα του μελισσοκόμου” που πληρώνουν τα αιολικά πάρκα στο Δημόσιο, http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/05/blog-post_1389.html έχουμε κατακλυστεί με emails από όλη την Ελλάδα. Πάρα πολλοί φίλοι μας ενημερώνετε για την περιβαλλοντική & κοινωνική ζημιά που δημιουργούν αιολικά πάρκα μεγάλης κλίμακας στις εστίες σας και για την αδιαφορία του κράτους των Αθηνών. Τα κείμενα που μας γράφετε είναι πολύ αναλυτικά και συνοδεύονται από φωτογραφικό υλικό.

Δεν μπορούμε να αναρτήσουμε άμεσα όλα τα μακροσκελή σας κείμενα. Άλλωστε οι πιο πολλές υποθέσεις είτε βρίσκονται ήδη στη δικαιοσύνη, είτε έχουν ήδη προβληθεί από αρκετά περιφερειακά μπλογκς. Σας υποσχόμαστε όμως, οτι θα τα προβάλουμε σταδιακά και θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις, μέχρι να χάσει τον ύπνο του ο κάθε «διεφθαρμένος» και ο κάθε «πολιτικός υπεύθυνος» ή συνυπεύθυνος για τα δεινά της χώρας μας. Δείτε φωτογραφίες από κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλαδα

...........Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.