"ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ! ΛΗΣΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ"

17
Ανθηροστόμου και Υακίνθης, αν-οσίων
μην …χοιροδικήσετε, φασκελώστε!

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια
  1. ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΣ ΔΙΧΩΣ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΣΑΝ ΠΑΡΘΕΝΕΣ..

    ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΕ!!!!

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απάντηση της Εφημερίδας στην Τζάκρη

    Η υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδώρα Τζάκρη μας απειλεί με μηνύσεις και αγωγές. Αποφεύγει όμως να απαντήσει για την «ταμπακέρα» . Συμπεριφέρεται ως συγχρόνως Μαυρογιαλούρος (σε μια καταφανώς άτεχνη και κακή επανέκδοση του ρόλου που ενσάρκωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας) διορίζοντας δεκάδες συγχωριανούς της και, ακόμα χειρότερα, στενούς συγγενείς της, σε έναν προφανώς στημένο διαγωνισμό.

    Η υφυπουργός, τρομοκρατημένη...
    από την αποκάλυψη της προκλητικής συμπεριφοράς της επιχειρεί να μεταθέσει τις ευθύνες στον υπουργό πολιτισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, υπονοώντας ότι ο σχετικός διαγωνισμός διεξήχθη από τις δικές του υπηρεσίες.

    Βεβαίως, ο κ. Γερουλάνος δεν θα είχε κανένα λόγο - ούτε καν δια της επιφοιτήσεως του Αγίου Πνεύματος - να επιλέξει τους συγγενείς και συγχωριανούς της κ. Τζάκρη. Ούτε είναι τυχαίο το γεγονός ότι μοριοδοτήθηκαν πρόσωπα ως άνεργοι και πολύτεκνοι παρ’ ότι δεν πληρούσαν τα σχετικά κριτήρια. Η κ. Τζάκρη είναι υπόλογη για την συγκεκριμένη πρόκληση σε μια εποχή που η κυβέρνηση αναγκάζεται να λάβει σκληρά μέτρα που οδηγούν στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες, ενώ ακόμα παραβιάζει βάναυσα τις εντολές του πρωθυπουργού για αξιοκρατία και διαφάνεια.

    Οι «Αποκαλύψεις» δεν θα διστάζουν να φέρουν στο φως τέτοιες υποθέσεις και σκάνδαλα που αμαυρώνουν τον πολιτικό βίο της χώρας και απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα. Θα συναντηθούμε με τη κ. Τζάκρη στα δικαστήρια όπου απειλεί να μας οδηγήσει, μη έχουσα αλλά επιχειρήματα. Εμείς όμως έχουμε και άλλες αποκαλύψεις για προκλητικές συμπεριφορές της εν λόγω υπουργού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε μαλάκα ανθέλληνα πρέπει να είσαι ημίτρελος.. αν ακούς σειρήνα πίσω σου είναι του δρομοκαΐτιου.. τρέχα πριν να σου φορέσουν ζουρλομανδύα παλιομαλάκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΦΕΥΓΑΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΕΡΟΥΝ ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΑΠ`ΕΞΩ...ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ....ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ... http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/05 bilderberg.html ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ......ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΣ ΛΕΜΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΓΑΠ πρέπει να μείνει διότι αποδείχθηκε ο μόνος πρωθυπουργός με αρχίδια που αποφάσισε να καθαρίσει αυτά τα Βαλκάνια !!
    Τι να τις κάνουμε αυτές τις μεγαλοστομίες και επαναστατικές μπούρδες του Τσιπρα που δεν μπορούν να εφαρμοστούν . Η Παπαρήγα πάλι θέλει την επανιδρύσει τον Σοβιέτ !!
    Για την Ν.Δ δεν πρόκειται να συζητάμε διότι απλά δεν υπάρχει !!
    Στην άφησα πρέπει να είναι ο Καραμανλης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Προς τον Πρωθυπουργό, τους οικονομικούς υπουργούς καθώς και τον υπουργό απασχόλησης"


    "ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 10ΔΙΣ/ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΔΝΤ!!! ,ΣΑΡΩΣΑΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΤΕΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ , ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΑ 28 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ 25 ΔΙΣ ΑΚΟΜΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ...



    ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΝΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑ .. ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.. ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ.. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ .. ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ? ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ? ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ Η ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΦΟΒΟ? "


    ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ
    ΟΛΙΚΗ ΚΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ.___________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΑΣΙΝΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ 9:54 ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 9:57.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΟΥ ΩΣ "ΕΦΙΑΛΤΗ,ΤΟΝ ΝΕΩΤΕΡΟ" ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΔΩΝ ΩΣ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΙΜΕΣ...

    Η περίεργη αυτή ονοματολογία όμως δεν έχει τελειωμό.
    Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, στο Μέγαρο Μαξίμου κλήθηκε στα μέσα της εβδομάδας η υφυπουργός Εσωτερικών κυρία Θεοδώρα Τζάκρη για να διευκρινίσει εάν υπάρχει θέμα, όπως ανέφεραν άλλες φήμες, με κάποιες προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων σε φορείς της εκλογικής της περιφέρειας στην Πέλλα. Παρείχε τις αναγκαίες εξηγήσεις, με βάση τις οποίες «αφέθηκε ελεύθερη» και υπό την προϋπόθεση ότι όντως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό !!!!!!!!!!!!!!

    Στο στόχαστρο βρέθηκαν και βρίσκονται και άλλα μέλη της κυβέρνησης, χωρίς πάντως να υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία:

    Για την υφυπουργό Παιδείας κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου ακούστηκε και πάλι η παλιά ιστορία με το ακίνητο που νοικιάζει στην περιοχή των Θρακομακεδόνων και το οποίο, μέσα από περίεργες διαδικασίες, δουλεύει ως νυχτερινό κέντρο.

    Για τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Δρούτσα κυκλοφόρησε και πάλι το θέμα με τις ανακρίβειες που περιλαμβάνει στο βιογραφικό του.

    Για τον υπουργό Πολιτισμού κ. Παύλο Γερουλάνο συζητείται η υπόθεση της πτώχευσης την οποία έκανε ο πατέρας του προ ετών στην ιδιόκτητη επιχείρηση ιχθυοκαλλιέργειας στην Κεφαλλονιά.

    Για την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κυρία Κατερίνα Μπατζελή κάποιοι θυμήθηκαν ότι προ δωδεκαετίας ο τότε υπουργός Γεωργίας κ. Στέφανος Τζουμάκας την απομάκρυνε από το υπουργείο μέσα σε ένα θολό κλίμα.

    Για τον υφυπουργό Μεταφορών κ. Νίκο Σηφουνάκη κυκλοφόρησε ότι έχει μεσολαβήσει, όχι κατ’ ανάγκη με ηθικό τρόπο, για υποθέσεις της οικογένειας της συζύγου του.

    Ακόμη και ορισμένοι νέοι υφυπουργοί ενεπλάκησαν στις φημολογίες, ως έχοντες περίεργες υποθέσεις, όπως οι κύριοι Σταύρος Αρναουτάκης και Γιώργος Ντόλιος.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΑΧ....ΚΟΠΡΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εις υγείαν των κορόιδων...


    Να πάρει η ευχή δεν έχουμε και καλή μνήμη.
    Το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν μαζί με τον Πάγκαλο που κατηγορούσε την Ν.Δ. και τον Καραμανλή για την υπογραφή με την cosco;

    Και τώρα...
    που ήρθε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ξέρετε τι μας λένε;
    Εις υγείαν των κορόιδων!

    Τι άλλαξε δηλαδή από τότε μέχρι σήμερα και οι Κινέζοι έγιναν ...καλοί άνθρωποι(της Cosco);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 22 Μαΐου 2010 10:15 μ.μ.
    Ότι και μαλακια να γράψεις η ουσία είναι ποιος ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ να καταλάβουμε ποιος είναι ο σωτηρίας μας !!!!!
    ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ !!
    ΠΟΙΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    "Τι αποκαλύπτει ένας δημότης Πέλλας για την Θ. Τζάκρη..."

    Προσοχή,
    σκύλα.
    μπουλ Μαστίφ.
    παραλιακης,
    κατηγοριας εθνικης οδού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:29 ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΛΟΥΜΠΕΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΕΙΣΑΙ.ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΕΝΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΡΕΤΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ(Ή ΛΑΜΟΓΙΕΣ) ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΙΝΟΚΙΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΟΥ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΟΣΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΝΤ ΣΡΑΓΓΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΕ ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΚΟΛΟΓΛΥΦΩΝ, ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΛΠ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ.ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΑΜΕΡΙΜΝΗΣ ...ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΗΛΙΘΙΟΥ Ή ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ.ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥΣ.ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Aπαντήστε μας κυρία Τζάκρη που έχει διοριστεί το σόι σας;

    EΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΦΥΓΕΙ ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

    Με αυτά που βγαίνουν κάθε μέρα κυρία Τζάκρη δεν πρέπει μόνο να παραιτηθείτε... Πείτε μας το σόι σας πως βολεύτηκε στο δημόσιο και σε θέσεις; Με αξιοκρατικά μέσα;

    Συγκεκριμένα διαβάστε λεπτομέρειες απο κάτοικο στην Πέλλα:

    "Η Μαρία Τζάκρη (αδελφή),
    Αθηνά Σημαιοφορίδου (νύφη της υφυπουργού),
    Τρύφων Μάζνης (συγγενής, κουμπάρος).
    Κάποιοι απο αυτούς μπορεί να βολεύτηκαν προς το τέλος διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά αυτό δεν είναι πάλι διαβολική σύμπτωση – τόσους ικανούς έχει το σόι της υφυπουργού;

    Επίσης ο Κώστας Καραγιάννης, γαμπρός της (σύζυγος της Μαρίας Τζάκρη που αναφέρεται πιο πάνω) στο...υπουργείο στην Θεσσαλονίκη. (παλιό όνομα: Μακεδονίας και Θράκης).

    Ο Καραγιάννης και εάν έχει προσόντα!!
    Στο χωριό λένε ‘κόβει και ράβει’ στο υπουργείο.
    Ποιός... ο Κωστας ο Καραγιάννης που μέχρι χθες ειχε καφετέρια στην Πέλλα’.
    Ο αδελφός της υφυπουργού Λάζαρος Τζάκρης είναι απ’ οτι ακούω σωματοφύλακάς της.
    Ο άνδρας της υφυπουργού ειναι απο οτι ακούω στο πολιτικό της γραφείο στα Γιαννιτσά (έδρα της υφυπουργου) και πληρώνεται απο οτι ακουω με κανονικό μισθό και μάλιστα είναι αρκετά μεγάλος.

    Απ’οτι ακούω η υφυπουργος και η αδελφη της κόβουν και ράβουν στα αρχαία/μουσείο της Πέλλας – ειναι τα αφεντικά"


    Κοιτάξετε στα μάτια τώρα όλους τους Έλληνες πολίτες και πείτε τους την λέξη ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ!

    *** εκτός αν νομίζετε ότι είναι μάρκα απο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ αυτή η λέξη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΝΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου