Τι εννοούσε ?

17

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης


«Πρώτα τιμωρία και μετά Funds». Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε στις 24 Μαρτίου,( Frankfurter Allgemeine Zeitung) μια ημέρα δηλαδή πριν την περίφημη συνάντηση κορυφής της ΕΕ, ο πιο ισχυρός άνδρας της γερμανικής κυβέρνησης μετά την Μέρκελ, o υπουργός οικονομικών Wolfgang Schäuble (Φωτό) . Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα συμμετάσχει και η Γερμανία στο ενδεχόμενο ενός πακέτου βοήθειας, η απάντηση ήταν «Όχι. Το γερμανικό Σύνταγμα δεν μας το επιτρέπει». Οποιος δεν γνωρίζει τι σημαίνει Schäuble, ίσως να μην δώσει την απαραίτητη σημασία στα λεγόμενά του. Ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός, γιος πολιτικού, του γένους Göhring, δεν έχει υπαναχωρήσει ποτέ και σε τίποτα. Ειδικά μετά την απόπειρα δολοφονίας του, που από τον Οκτώβριο του 1999 τον καθήλωσε σε ........
αναπηρικό καροτσάκι, έχει γίνει ακόμη πιο σκληρός και ανένδοτος, στους άλλους φυσικά και στους αδύναμους. Ο κύριος αυτός με τη διπλή ηθική, χαρακτηριστικό γνώρισμα συντηρητικού πολιτικού, κατηγορήθηκε δημόσια στο γερμανικό κοινοβούλιο ότι είχε περίεργες διασυνδέσεις με τον μεγαλέμπορο όπλων Karlheinz Schreiber και όπως αποδείχτηκε είχε εισπράξει κάποια ποσά, μόνο για το κόμμα του φυσικά. Τι να εννοούσε άραγε ο Wolfgang του γένους Göhring όταν έλεγε για την Ελλάδα, «Πρώτα τιμωρία και μετά Funds». Πόσο θα κρατήσει το ντα-ντα, θα περιλαμβάνει και μαστίγωμα ή μπορεί να έχει μέσα και φάλαγγα; Αυτό θα το ξέρουμε σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες καλύτερα. Το ξέρει άραγε ο πρωθυπουργός μας;

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια
  1. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΠΡΕΝΤΣ,
    ΑΥΤΗ Η ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ,
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι ρολο παίζει τι ήταν η τι έκανε ο παππούς του υπουργού οικονομικών της Γερμανίας και τι σχέση έχει αυτό με τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδος; πάντως αν επιδιώκεις μια διασύνδεση με τον υπ αριθμόν 2 στην ιεραρχία των nazi θα έπρεπε να ξέρεις ότι αυτός γράφεται GÖRING. αλλα δεν είναι η πρώτη φορα που γραφεις μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ

    ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ....Η ΕΛΛΑΔΑ
    ----------------------------------
    ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!
    Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ Δ.Ν.Τ.
    ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ Η ΜΑΜΑ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλσχαιμερ ...
    δεν ακουσατε δεν διαβασατε τι γινοταν με το Μαγγινα Βατοπεδι Ρουσοπουλο Παυλοπουλο Αλογοσκουφη.....
    Τωρα πια μας σιχαθηκαν
    κι ΕΕ και ολοι
    κλεφτες αλλα τι ..κλεφτες
    Τωρα οποιος κι αν ειναι κυβερνηση το ΔΝΤ δινει εντολες
    μετα εικοσι χρονια ισως μιλησουν οι Ελληνες ου καβαλησαν το καλαμι ολοι του νεοπλουτισμου και δεν υπηρχε σεβασμος ουτε για το εαυτο μας τους γονεις τα παιδια
    χρημα χρημα οπως ναναι απο οπου ναναι
    τωρα τερμα λεμε η δεν λεμε τιποτα
    νασοβαρευτουμε δουλειες να βρουμε
    μπορουμε να κανουμε εξαγωγη ..ριγανης οχι εισαγωγη....
    χαλια...τι κανουν στα χωρια....
    μαρμελαδες κεντηματα
    οχι μοντελες τραγουδιστριες ....αηδιες
    ομως να θελουμε να ζησουμε μπορουμε οχι απαισιοδοξια
    θα αλλαξουν θελουμε η οχι εκτος και καποιοι θελουν να κοιμουντε καλλιτερα στα παγκακια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πιστοφίδης αυτή την εποχή είναι στα φόρτε του.

    Για το Βατοπαίδι, το χρηματιστήριο, τις μίζες, το κομματικό κράτος - και το συνεπαγόμενο πολιτικό κόστος -, την πελατοκρατία, την έλλειψη παραγωγής και δικαιοσύνης, την αναρχία και την καταβαράθρωση των αξιών φταίει ............. ο Σόϊμπλε ( το γένος gοHring και της μα@@@κίας που μας δέρνει ).

    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    INTERNATIONAL MONETARY FUND CORPORATION.
    ALL RIGHTS RESERVED.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης, κ. Πιστοφίδη μου, όταν πολλοί από εμάς γίναμε έξαλλοι με τις χυδαιότητες του FOCUS και λοιπών γερμανικών εντύπων, μας κατακρίνατε ως λαϊκιστές και αν θυμάμαι καλά και περίπου ρατσιστές (εναντίον του αθώου γερμανικού λαού). Αποδείχθηκε ότι κανένα δημοσίευμα δεν ήταν ούτε τυχαίο ούτε αθώο. Άλλωστε παληός γάιδαρος, καινούργια περπατησιά, γίνεται; δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ;
    (Επίσημα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας)
    Μπουρλότο στον οικογενειακό νοικοκυριό βάζει το εκρηκτικό μείγμα ύφεσης, φόρων και ακρίβειας, με τον πληθωρισμό να κινείται σχεδόν 30% υψηλότερα σε σχέση με πέρυσι!
    Τον Μάρτιο οι αυξήσεις των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης στα καύσιμα εκτίναξαν τον τιμάριθμο στο 3,9% από 2,8% τον Φεβρουάριο.
    Ωστόσο ιλιγγιώδεις είναι οι ανατιμήσεις που πλήττουν ευθέως το λαϊκό εισόδημα με αυξήσεις 50,9% στη βενζίνη, 39,2% στο πετρέλαιο θέρμανσης, 36,6% στα εισιτήρια των υπεραστικών τρένων, 28,6% στα κόμιστρα των ταξί, 28,4% στα τέλη κυκλοφορίας – διόδια, 18% στα ασφάλιστρα μεταφορών, 9,2% στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, 5% στα τσιγάρα και 3% στα δίδακτρα.Επιπλέο, αυξήσεις 7% καταγράφονται σε τσιγάρα και ποτά, καθώς και στα διόδια, ανταλλακτικά αυτοκινήτων και στις υπηρεσίες μεταφορών κατά 15,5% σε σχέση με τον Μάρτιο πέρυσι.
    Τα στοιχεία της ελληνικής Στατιστικής Αρχής δείχνουν αύξηση κατά 3,5% στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών ενώ μείωση 1,6% σημείωσε μόνο ο δείκτης της ομάδας διατροφή και μη αλκοολούχα ποτά.
    ΑΜΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νεότερες δηλώσεις του Dominic Stross Can:

    '' Απαιτώ ευρύτατες συμμαχίες στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος για να έχουν νομιμοποίηση τα μέτρα που θα σας προτείνω. Θα σας δανείζουμε μόνο και εφόσον εκτελείτε τα συμφωνηθέντα, αλλιώς να πάτε να @@@@θείτε. Άλλωστε απο εδώ και πέρα θα υπάρχετε όσο και άν εμείς θέλουμε.

    Συνδικαλιστές, βολεμένοι, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες του πισινού και λοιποί λακέδες ή θα συνεργαστούν μαζί μου ή θα σταλούν στα 'ευαγή' και πρόσφατα ανακαινισθέντα ιδρύματα του Άουσβιτς και του Νταχάου.

    Οι Γερμανοί ήταν, είναι και θα είναι φίλοι μου ( όπερ μεθερμεινευόμενον και ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ φίλοι ).


    INTERNATIONAL MONETARY FUND CORPORATION.
    ALL RIGHTS RESERVED.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ελλάδα οδηγείται στο ΔΝΤ – πλήρης η αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής

    Καλά… ο ΓΑΠ πως το ήξερε ότι θα συμβεί μόλις βγήκε;
    Μάγος ήταν;

    Όλους αυτούς τους μήνες τρομοκρατούσαν ασύστολα και τώρα κύρηξαν σιωπητήριο.

    Τώρα ανησυχώ…περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Αρχίζει να θυμίζει πλέον ο κ. Παπανδρέου έναν άνθρωπο που παίζει λαϊκό λαχείο κι ύστερα κοιτάζει την κλήρωση του εθνικού» (Ναυτίλος από την Ελευθεροτυπία)

    Ο Γιώργος μας ενημέρωσε ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει πλέον με το ευρώ. Γιατί εμείς αυτό κάναμε. Πετούσαμε όλη μέρα δίευρα ο ένας στον άλλο.

    Και τι θα πετάμε τώρα πρόεδρε; Θα ξαναρθεί η δραχμούλα; Κι αν έρθει θα θέλει να παίξει μαζί μας ή θα παρεξηγηθεί όπως της φερθήκαμε;

    Να βοηθήσει, λέει, τους Έλληνες, θέλει το Υπουργείο Οικονομικών.
    Θα προσφέρει απλόχερα, κατανόηση και συμπάθεια.

    Από τα έργα του μετρό πλημμύρισε η Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς γιατί φοβήθηκα ότι ανακάλυψαν τη σήραγγα που σκάβει ο Παπαθεμελής για να αιφνιδιάσει τους Σκοπιανούς.

    Έχει γλιτώσει ο Γιώργος κόσμο και κοσμάκη απ’ τη δυσκοιλιότητα. Σου ρίχνει είδηση για το ασφαλιστικό και πας τουαλέτα άμεσα
    Αφού μια θεία μου δεν λέει βάλε να δούμε Αυτιά.
    Βάλε το γιατρό, λέει.
    Είδε την υγειά της η γυναίκα ?????

    ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ
    ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσένα παιδί μου 3:56 μ.μ. δεν σου είπα να πάρεις τα χάπια σου; ΄Ασε το κουβαδάκι που παίζεις με το Γιωργάκη και γραμμή για ύπνο. Είναι αργά.
    Τι εννοείς Πιστοφίδη; ΄Οτι ο περί ού ο λόγος, είναι συγγενής του Γκαίρινγκ του κολλητού του Χίτλερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μήπως ο Ελληνικός Λαός την αποφράδα εκείνη ημέρα της 7-10-2009 έκανε την πιο σπουδαία και κρίσιμη ΛΑΘΟΣ επιλογή από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους ;

    Ένας γιωργάκης που δυστυχώς έμεινε γιωργάκης “ποδοπατώντας” τα όνειρα που οι αφελής συμπατριώτες μας πίστεψαν και ως γνήσιο αμερικανάκι τα έκανε……..

    Δεν μπορούμε να πούμε πια πως “η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει”, γιατί από τα χέρια και την ανικανότητα του ξενόφερτου και αμερικανοτραφή κ. Πρωθυπουργού μας καταλάβαμε τι εστί Σοσιαλισμός του ΔΝΤ, και φιλολαικές πολιτικές της μείωσης των μισθών. (Που ο ίδιος τα αποκύρρησε μετα βδελιγμίας προεκλογικά).

    Ζήτω ο Μαυρογιαλούρος του 1950.
    2010!!!!!!!!!!!!!!

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΑΛΗΤ ΠΑΣΟΚ.
    που θα μας γυρίσει πάλι στο 1950.
    __________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ε αφου μόνοι μας δέν βρίσκουμε ποτέ τί ή ποιός φταίει, ας μας εξηγήσει ο
    κ.Schauble τί τιμωρία εννοεί, να το καταλάβουμε. Και επι τη ευκαιρεία τί διασυνδέσεις με εμπόρους όπλων είχε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 4:52,

    Ξαναδιάβασε προσεκτικά το άρθρο μου για το Focus, συγκεκριμένα για τον έναν από τους συντάκτες του τον Klaus Boetig, και θα δεις ότι δεν κατηγόρησα κανέναν για λαϊκισμό. Εγραψα απλώς ότι δεν το θεωρώ σοβαρό περιοδικό και δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του. Την ίδια χρονική στιγμή υπήρξαν πολλά άλλα άρθρα σοβαρών γερμανικών εφημερίδων που επέκριναν το Focus και έδειξαν κατανόηση στο πρόβλημά μας. Οσον αφορά τώρα στις μπούρδες μου, δυστυχώς, όποιος έχει διαβάσει τα άρθρα μου στην Metro και τα τελευταία δύο χρόνια στο ελληνικό καφενείο, θα δει ότι δικαιώνομαι, δυστυχώς. Πριν πέντε χρόνια έγραφα στην Metro, ότι "είμαστε στη μέση του δρόμου συζητώντας, μια νταλίκα με σπασμένα φρένα έρχεται επάνω μας, έχουμε γυρισμένη την πλάτη μας, οι πολιτικοί μας βλέπουν την νταλίκα και αντί να μας προειδοποιήσουν σφυρίζουν αμέριμνα". Αυτά και πολλά άλλα τα έγραφα πριν 5 και 6 χρόνια.

    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχω τις παρακάτω απορίες:

    Απορία πρώτη: Αφού το «πιστόλι ήταν γεμάτο και πάνω στο τραπέζι», τότε γιατί οι αγορές δεν μας έπαιρναν στα σοβαρά; Μήπως το πιστόλι τελικά ήταν …νεροπίστολο;

    Απορία δεύτερη: Αφού ο μηχανισμός ήταν …στημένος και …άμεσα διαθέσιμος , τότε γιατί τα spreads για μέρες κατασκήνωσαν πέριξ των 400 μονάδων; Μήπως ο μηχανισμός ούτε …στημένος ήταν ..ούτε άμεσα διαθέσιμος και όλα αυτά δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια ..επικοινωνιακή πομφόλυγα για να ..τσιμπήσουν οι αγορές, οι οποίες μόλις το πήραν χαμπάρι, συνέχισαν το έργο τους.

    Απορία τρίτη: Αφού ο μηχανισμός ήταν …στημένος και …άμεσα διαθέσιμος, γιατί η κυβέρνηση δεν ζήτησε την άμεση ενεργοποίησή του, την επομένη κιόλας μέρα, για να διαπιστώσουμε όλοι, και κυρίως οι αγορές, πόσο άμεσος και πόσο στημένος ήταν; Γιατί περίμενε μέχρι σήμερα;

    Απορία τέταρτη: Μήπως η κυβέρνηση δεν ζήτησε την άμεση ενεργοποίηση του μηχανισμού, επειδή ο μηχανισμός προϋποθέτει τη λήψη νέων πλέον επώδυνων μέτρων; Τι διαβουλευτούμε; Τα νέα μέτρα;

    Απορία πέμπτη: Μήπως η κυβέρνηση, για μια ακόμα φορά έπεσε έξω με τις εκτιμήσεις της για τον τρόπο αντίδρασης των αγορών και πληρώνουμε όλοι τα σπασμένα;

    Απορία έκτη και τελευταία: Μήπως απ’ όλη αυτή τη διαδικασία και την κυβερνητική αδράνεια, «τα οικονομάνε» και τίποτα «ντόπια» τσακάλια; Ερωτώ, μήπως:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. INTERNATIONAL MONETARY FUND CORPORATION.
    ALL RIGHTS RESERVED.

    αντε μωρε παλικαρια
    ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΊΣΟΥΜΕ

    ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΣΗΣ
    [ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ]

    Η ελλαδιτσα η μικρή
    να λόγια με ουσία
    κατάντησε περίγελο
    απ την διπλόθεσια

    να μη στρεφόμαστε μας λεν
    κατά τον δημόσιον
    όταν κι μέσα κρύβονται
    τον αποχορτιριον

    αν θες να κάνης το καλό
    έλα στα συνγκαλα σου
    με φόρους να μην τρέφετε
    το κάθε ομιομασου

    λαϊκισμός και μπλα μπλα μπλα
    κι αυτό είναι ουσία
    χαράξανε και φέρανε
    ετούτη την ποριά

    όχι δεν είναι προσωπικό
    στάσου σε τούτο το γραφτό
    και ας σταθούνε κιάλα
    λαμογια πιο μεγάλα

    το ψαρή λεν πολύ σωστά
    βρομά απ΄΄ το κεφαλή
    μα ελίσσετε με την ουρά
    που κατοικούν οι άλλοι

    όση λιπών στα κόμματα
    βρίσκουνε την μαγκιά τους
    γίνονται και το ξέρουνε
    η παχυλή ουρά τους...

    Πάψετε πια να βρίζεται
    Αυτούς που εσείς ψηφίζεται
    Κατάντησαν όμηροι δική σας
    Από την μεγάλη παρακμή σας

    Αν δεν γούσταρε πάλη
    Συνεχίστε το γνωστό τροπάρι
    Εκείνη διάβολου ταχα αναθήματα
    Και τα κλεφτόπουλα τα.. θύματα


    Βρίσε και μένα αν τα πάρεις
    Έτσι λιγάκι για να γουστάρεις
    Κάντε απεργία η δύναμη σας
    Στην ανεγκέφαλη την παρακμή σας

    Και άντε διαλύστε τα όλα κορόιδα
    να καταλήξουμε επιτέλους στον μπόγια
    να σας πηδήξουν και σας για να δείτε
    μήπως και την σακουλευτείτε

    ΠΟΣ τόσα χρόνια για τα λεφτά σας
    Εμάς πηδούσαν τα αφεντικά σας
    Κι όσο η [εργάτες ΔΥ] απεργούσαν
    Τα αφεντικά σας ξανά μας πηδούσαν

    Μέσα σε τούτη την παραζάλη
    Κάποιοι [ ΔΥ] γιναν λύκοι μεγάλη
    Βγαίνανε απ την μάντρα και μας πηδούσαν
    στα αφεντικά τους δεν τα ακουμπούσαν..

    Το παραμύθι τέλειωσε σκάψατε μόνη λάκκο
    Κι λάκκος μάγκες έβγαλε ένα μεγάλο δράκο
    Το [Δ.Ν.Τ] είναι η θεια δική
    Ελευθέρια πια για μας Για σας μια καταδίκη

    ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
    [ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΝ ΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ]
    ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ+ AGRAMATOS Ε.Π.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. INTERNATIONAL MONETARY FUND CORPORATION.
    ALL RIGHTS RESERVED.

    αντε μωρε παλικαρια
    ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΊΣΟΥΜΕ

    ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΣΗΣ
    [ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ]

    Η ελλαδιτσα η μικρή
    να λόγια με ουσία
    κατάντησε περίγελο
    απ την διπλόθεσια

    να μη στρεφόμαστε μας λεν
    κατά τον δημόσιον
    όταν κι μέσα κρύβονται
    τον αποχορτιριον

    αν θες να κάνης το καλό
    έλα στα συνγκαλα σου
    με φόρους να μην τρέφετε
    το κάθε ομιομασου

    λαϊκισμός και μπλα μπλα μπλα
    κι αυτό είναι ουσία
    χαράξανε και φέρανε
    ετούτη την ποριά

    όχι δεν είναι προσωπικό
    στάσου σε τούτο το γραφτό
    και ας σταθούνε κιάλα
    λαμογια πιο μεγάλα

    το ψαρή λεν πολύ σωστά
    βρομά απ΄΄ το κεφαλή
    μα ελίσσετε με την ουρά
    που κατοικούν οι άλλοι

    όση λιπών στα κόμματα
    βρίσκουνε την μαγκιά τους
    γίνονται και το ξέρουνε
    η παχυλή ουρά τους...

    Πάψετε πια να βρίζεται
    Αυτούς που εσείς ψηφίζεται
    Κατάντησαν όμηροι δική σας
    Από την μεγάλη παρακμή σας

    Αν δεν γούσταρε πάλη
    Συνεχίστε το γνωστό τροπάρι
    Εκείνη διάβολου ταχα αναθήματα
    Και τα κλεφτόπουλα τα.. θύματα


    Βρίσε και μένα αν τα πάρεις
    Έτσι λιγάκι για να γουστάρεις
    Κάντε απεργία η δύναμη σας
    Στην ανεγκέφαλη την παρακμή σας

    Και άντε διαλύστε τα όλα κορόιδα
    να καταλήξουμε επιτέλους στον μπόγια
    να σας πηδήξουν και σας για να δείτε
    μήπως και την σακουλευτείτε

    ΠΟΣ τόσα χρόνια για τα λεφτά σας
    Εμάς πηδούσαν τα αφεντικά σας
    Κι όσο η [εργάτες ΔΥ] απεργούσαν
    Τα αφεντικά σας ξανά μας πηδούσαν

    Μέσα σε τούτη την παραζάλη
    Κάποιοι [ ΔΥ] γιναν λύκοι μεγάλη
    Βγαίνανε απ την μάντρα και μας πηδούσαν
    στα αφεντικά τους δεν τα ακουμπούσαν..

    Το παραμύθι τέλειωσε σκάψατε μόνη λάκκο
    Κι λάκκος μάγκες έβγαλε ένα μεγάλο δράκο
    Το [Δ.Ν.Τ] είναι η θεια δική
    Ελευθέρια πια για μας Για σας μια καταδίκη

    ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
    [ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΝ ΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ]
    ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ+ AGRAMATOS Ε.Π.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου