ICTY: Πλυντήριο Νατοϊκών εγκλημάτων

9
Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Ιδού οι πατριώτες. Λόγω και έργω. «Θα υπερασπιστώ το έθνος και την υπόθεσή του γιατί είναι δίκαιη και ιερή» δήλωσε ενώπιον των «ιεροεξεταστών» του ο Ράντοβαν Κάραζίτς πρώην ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας. Οι εναντίον του κατηγορίες βαρύτατες. Γενοκτονία, εγκλήματα πολέμου αλλά και κατά της ανθρωπότητας. Διατυπώθηκαν κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο για να τύχουν πηχιαίων τίτλων από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Και να καταδικαστεί στις συνειδήσεις μας πριν καν δικαστεί. Έτσι ώστε ο απόηχος της απαγγελίας της προειλημμένης ποινής του να βρει ευήκοα ώτα για να εφαρμοστεί. Μόνο που αποφάσισε να μιλήσει και τους χάλασε την σούπα. «Οι Σέρβοι στην Βοσνία τόνισε, το μόνο που οφείλαμε εκ του συντάγματος μας να πράξουμε, ήταν να αμυνθούμε εναντίον των εθνοκεντρικών στόχων των Φράνιο Τούστμαν και Αλίγια Ιζεμπέκοβιτς σκοπός των οποίων ήταν η φυσική εξόντωση των Σέρβων για την δημιουργία ενός κράτους δικού τους. Απόδειξη πως αρνήθηκαν κατηγορηματικά την συνδιοίκηση που τους είχαμε προτείνει και πήραν τα όπλα διατάσσοντας πρώτοι εκείνοι το .......
πυρ, πρόσθεσε σε ώτα μη ακουόντων. Όσο για τους 8000 νεκρούς της Σρεμπρένιτσα πρόκειται για μια Νατοϊκή επινόηση αφού συμπεριελήφθησαν σε αυτούς στρατιώτες αλλά και άμαχοι που έπεσαν από φίλια πυρά!»

Επικάλυψαν οι Νατοϊκοί (του Σημιτιστάν μη εξαιρουμένου) την αυτοάμυνα ενός λαού με τόνους προπαγανδιστικής λάσπης μόνο και μόνο για να σύρουν σιδηροδέσμιο στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον 64χρονο πια ήρωά του, προς επίδειξη ισχύος και παραδειγματισμού! Ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Η ιστορία ουδέν τους έχει διδάξει. Συσσωρεύουν στα Βαλκάνια μίσος, σμιλεύοντας ωστόσο έναν ακόμη μάρτυρα που αν όχι αυτοί, οι απόγονοί τους θα τον βρουν εμπρός τους ως εξ ουρανού τιμωρό. Επειδή το μίσος είναι σαν την σπλήνα. Αν και όποτε τρυπηθεί ρέει το αίμα σαν καταρράκτης. Πως το επιτυγχάνουν; Με ό,τι διαδραματίζεται σήμερα στο ICTY (Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης) και περικλείεται στην εξής φράση. «Στο πρόσωπο του Κάραζιτς επιχειρούν οι Νατοϊκοί να ξεπλύνουν τα κατά των Σέρβων στυγερά εγκλήματά τους.» Κι αντί να έχουν επικηρυχτεί αυτοί καταδιωκόταν επί μια δεκαετία ένας θρύλος. Να γιατί αδυνατούσαν να τον συλλάβουν τόσα χρόνια. Κι ας είχαν στην διάθεσή τους τα πάντα. Τεχνολογία και εξωμότες. Γιατί οι θρύλοι δεν συλλαμβάνονται. Μα ούτε και φυλακίζονται. Στέκουν καλά προφυλαγμένοι στους ανθρώπινες νόες και αναπαράγονται. Δεν είναι «υπολογιστικοί» ιοί για να εξαχθούν ή να σβηστούν. Φωλιάζουν στο μητρώο των λαών ως σύμφυσή του. Ας μην διαμαρτύρονται λοιπόν που από την εκκλησία ως τις μυστικές υπηρεσίες είχε υψωθεί ένα τείχος προστασίας γύρω του.

Και το αποδεικτικό επιμύθιο. Αυτοδιαψεύδονται τώρα πανικόβλητοι εμπρός στην γενική κατακραυγή οι Αμερικανοί. Οι προχθεσινοί New York Times επιβεβαιώνουν πλήρως τους ισχυρισμούς του Κάραζιτς σε σχέση με τις ανακολουθίες του Χόλμπρουκ απέναντι στην κατά το 1997 υπόσχεσή του, ότι αν αποσυρόταν της πολιτικής θα τύχαινε αμνηστίας. Το δηλώνουν όχι ένας αλλά τρεις πανεπιστημιακοί ιστορικοί μεταξύ των οποίων και ο Charles W. Ingrao. Για να εισπράξει ο Κάραζιτς τον εξής ιμπεριαλιστικό κυνισμό. «Πως ακόμη κι αν έτσι έχουν τα πράγματα συμφωνίες αυτού του τύπου δεν είναι έγκυρες ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης!» και να αποκαλυφθεί η πραγματική αιτία της παραπομπής του που δεν είναι άλλη από την δομική ταύτισή του με τον λαό του σε συνδυασμό με την εναντίωσή του απέναντι στα θέλω τους!!! Κάτι σαν το χουντικό-δικό μας. Δεν συνεμορφώθη προς τα υποδείξεις! Γεράκια!!!

Ευγένιος Ανδρικόπουλος

eandrik@otenet.gr

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια
  1. Δυστυχώς πάντα αυτή ήταν η μοίρα όλων των λαϊκών ηγετών της ιστορίας.

    Στα δικά μας χρόνια τους αποκάλεσαν τυρράνους( πεισίστρατος πολυκράτης) στα μεσαιωνικά ανατροπείς για να τους σουβλίζουν ή να τους καίνε (ρήγας φεραίος μπροούνο αστρονόμος)
    και στα σύγχρονα τους μεταφέρουν σιδηροδέσμιους όπως γράφεις στο ICSY.(μιλόσοβιτς κάραζιτς)

    κι εμείς από τον καναπέ ευγνωμονούμε την θεά τύχη που δεν έχουμε την τύχη την ίδια στιγμή που περιμένουμε να μας λυτρώσουν.

    άξιοι της μοίρας μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9.51
    ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΞΕΧΝΑΣ. ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ. ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΠΟΥ ΤΥΦΛΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΪΚΕΥΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εύγε! επιτέλους και ένας να γράψει για αυτό το τραγικό θράσος των νατοικών!

    να σημειώσω μόνο ότι ο σύγχρονος όμηρος επέλεξε να υπερασπίσει μόνος τον εαυτό του. άνθρωποι με @@, όχι σαν κάτι ανδρείκελα που περιφέρονται άσκοπα στον ελλαδικό χώρο.

    ΕΥΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΓΕΝΙΕ ΜΕΜΝΗΣΟ ΤΩΝ ΑΝ-OΣΙΩΝ.ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΩΣ ...ΣΥΝ-ΕΔΡΟ ΤΟΥ AΪΝΣΤΑΪΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ MENSA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν απατώμαι ο κ. Ανδρικόπουλος από την σύσταση των ψηφοδελτίων-πολύ πριν της εκλογής του Νεοπασοκ όπως γράφει στην κυβέρνηση και φυσικά πολύ πριν των μέτρων- είχε επιτεθεί με δριμύτητα κατά των κυβερνώντων για να του επιτεθούν με την ίδια δριμύτητα αρκετοί εδώ οι οποίοι τώρα έχουν εξαϋλωθεί γενικώς..

    άλλωστε αρκετοί εκ των υστέρων του έχουν ζητήσει συγνώμη προς τιμήν τους. Γιατί είναι σοφό να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας..

    διαχρονικός θαμώνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένιωσα την ανάγκη να.. εισβάλω στα σχόλια της ανάρτησής μου για δύο λόγους.

    Ο πρώτος αφορά την ποσότητα και όχι την ποιότητα που κατά την ταπεινή μου γνώμη κατά κανόνα είναι εξαιρετικά εύστοχα. Δεν διέκρινα πολυπληθείς τοποθετήσεις απέναντι σε αυτό το τεράστιο θέμα κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό ότι λίαν συντόμως και με υψηλά ποσοστά πιθανοτήτων μπορει να βρεθούμε κι εμείς στην επαχθή θέση των Σέρβων. Και οι λόγοι είναι πολύ περισσότεροι του ενός...

    Δεύτερον προς τους ανόσιους με το "δηκτικό" ταυτοχρόνως και "δεικτικό" χιούμορ. Θα θυμάστε τι υπέστην σχολιογραφικά όταν πρώτος και μόνος προεκτείνοντας το μέρος σε κυβερνητικό όλον προαννήγγειλα τεκμηριωμένα το χρονικό του αναπόφευκτου οικονομικού μας θανάτου και βεβαίως το ότι θα σύρονταν επιπλέον τα πτώματά μας στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να καταδικαστούν ως υπεύθυνα του .. αυτοχειριασμού τους. Όπως επισης θα θυμάστε για την πληκτική επανάληψή μου ως προς κυβερνητική επιλογή του κοινωνικού αυτοματισμού. (η μετατόπιση των ευθυνών στο κοινωνικό σύνολο προκειμένου ο ένας να στραφεί κατά του άλλου και όχι κατά φωλιάς των λύκων.)

    Έτσι δεν διερωτώμαι που είναι όλοι αυτοί σήμερα ούτε εγώ γιατί εξακολουθών να βρίσκομαι εκεί που ήμουν χθες, αλλά που θα βρισκόμαστε όλοι μας αύριο. Γι αυτό ανάρτησα το συγκεκριμένο άρθρο.

    καλημέρα σε όλους..
    ευγ.ανδρικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απλα θυμαμαι τα φτιαγμενα ρεπορταζ με ανθρωπινο προσωπο για να δικαιολογηθουν τα αισχη του ΝΑΤΟ στο κορμι της Σερβίας.

    Αληθεια τους δικους μας στην Κυπρο πως τους χαρακτήριζαν οι Αγγλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατι το Πασοκ παραπίσω πάει
    με τον Καστανίδη ?

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Χαρίζουν ποινές!

    "Αγαπητοί φίλοι αν θέλετε αναδημοσιεύσετε το σχετικό απίστευτο δημοσίευμα της εφημερίδας της Κυβερνήσεως ως την εκ μέρους σας πολεμική ενέργεια κατά της διαφθοράς που βασανίζει την χώρα μας.
    Όταν έλαβα με email το σχετικό δημοσίευμα και νόμισα ότι ήταν κακόγουστη φάρσα.

    Το έψαξα μέσω...του επισήμου κόμβου του Εθνικού Τυπογραφείου και διαπίστωσα την απίστευτη σκληρή πραγματικότητα.
    Διαβάστε το Προεδρικό Διάταγμα του "Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρ...ωπίνων Δικαιωμάτων" και διαπιστώσετε ιδίοις όμμασιν να χαρίζονται ποινές επι βαρυτάτων κακουργημάτων προκειμένου να διοριστούν οι παραβάτες στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και όχι μόνον.
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    http://www.et.gr/ticket_download/?2010/3/100/pdf/1/0/__ac/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Ράντοβαν Κάραζιτς, ο πολεμιστής o ηγέτης (και όχι πρώην, όπως γράφουν κάποιοι, λες και οι λαοί διοικούνται και εμπνέονται από ΔΣ με συγκεκριμένη θητεία) των Σέρβων της Βοσνίας, κατέθεσε για πρώτη φορά προχθες, στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία.

    Τον κυνηγούν οι απόγονοι τον Δολοφονών όσων δεν δίκασαν κανέναν για τη Χιροσίμα, για το Ναγκασάκι και για τη Δρέσδη για το βιετναμ το αβγανησταν το Ιρακ.

    Ευρώπη και ΝΑΤΟ Δολοφονών Συνδικάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου