Το πόκερ έληξε με συμβιβασμό στην Ευρωζώνη

8
Η Μέρκελ επέβαλε το Ultima ratio (Έσχατη λύση) για να πάρουμε τη βοήθεια και ο Σαρκοζί κατάφερε να είναι μικρότερη η συμμετοχή του Δ.Ν.Τ.
Να δούμε αν θα ανασάνουμε......

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια
  1. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΧΥΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΩΠΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΟΙ ΔΕ 2.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣOYN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 818 σωστος. μαζι σου φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτος ακριβως ειναι ο λογος που τα ταμεια χρεοκωπουν. αυτος και κανενας αλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ^ Είδε τον Τιτανικό να βουλιάζει και έσπευσε να τον σώσει.
    Έχει μυαλό επειτα ;

    ^ Γνώση, Γιώργο, σημαίνει να ξέρεις, τι είναι αυτό το πράγμα.

    * Ικανότητα σημαίνει να ξέρεις τι να κάνεις με αυτό το πράγμα.
    ΚΑΙ Σοφία είναι να μην κάνεις αυτό το πράγμα.....

    ΚΑΙ καλά...Αυτός είναι Βλάκας.
    245 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙ...
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΤΙΔΑ._______________________

    -OXI!
    AΠΛΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά… θα μας δανείσουν οι Ευρωπαϊκές χώρες (με 6 ή 16%) αλλά με τους όρους και διαρθρωτικές αλλαγές που θα πει το ΔΝΤ.
    Έτσι θα φταίει το ΔΝΤ.
    Καλό.
    Ούτε στο Πασόκ δεν θα το είχαν σκεφτεί τόσο σοφά.

    Γάτες οι Ευρωπαίοι...
    ...ΑΡΟΥΡΗ των υπονόμων του ΔΝΤ της
    Αμέρικα, Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ότι δεν μας είπαν να πάμε να απαυτωθούμε κάτι είναι.

    ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ωστόσο,
    αυτό πού πήραμε αξίζει μόνο στο ότι δεν θα πηγαίνει το spread στα 400 ή παραπάνω κάθε φορά που θα πηγαίνουμε να δανειστούμε. Τουλάχιστον όχι την επόμενη φορά… Κάτι είναι και αυτό

    Η ύπαρξη 20 δις για “εσχατη ανάγκη” δεν είναι ωστόσο λύση. Ακόμα κι αν μας τα χαρίζανε δεν θε έλυνε το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι χρωστάμε πολλά για το ΑΕΠ μας που ΥΠΟΓΡΑΦΩ θα μειώνεται στο ορατό μέλλον, ότι, όλο και περισσότερο οι φόροι θα μας ρίχνουν σε πρόθυρα κοινωνικής κρίσης, και, δυστυχώς, δεν θα καταλάβουν τα παιδιά η “διαρθρωτική αλλαγή” δεν είναι η φορολόγηση των εχόντων, είτε είναι οι “πλούσιοι” είτε η Εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μαυρίλα μαυρίλα μαυρίλα....
    Τι έπρεπε δηλαδή να κάνουν για να είστε ευχαριστημένοι ορισμένοι? Να πούνε '' κ ΓΑΠ πάρε τα κλειδιά των θησαυροφυλακίων μας, πάρε όσα σου λείπουν και κλείδωσε καλά όταν φεύγεις''?
    Δυστυχώς μόνοι μας φτάσαμε τα πράγματα εκεί και θα εξαρτώμαστε αιωνίως από τις ''Μεγάλες Δυνάμεις''. Μας φταίει κανένας? Δεν νομίζω...
    Σήμερα η Ευρώπη κυρίως μέσω του Τρισέ μας έδωσε μία κατα τη γνώμη μου ιστορική πίστωση χρόνου για να σοβαρευτούμε. Φυσικά δεν θέλουν να χάσουν και τα δανεικά τους. Είναι παράλογο αυτό?
    Στην ουσία μας λένε ότι δεν θα χρεοκοπήσουμε τουλάχιστον άμεσα
    Ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε τα λεφτά μας μασούρι κάτω από το μαξιλάρι
    Ότι θα πέσει και κανένα ευρώ στην αγορά από τις τράπεζες
    Πίστωση χρόνου δίνουν κύριοι που είναι ανάσα για την αγορά και την κάθε επιχείρηση (μέσω κατανάλωσης). Και θα την πληρώσουμε φυσικά με ''ξεσκόνισμα'' στα οικονομικά μας και ... ελπίζω... με διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημά μας. Αλλά όπως και να χει το κοινωνικό και οικονομικό κόστος και μόνο της λέξης ''χρεοκοπία'' είναι μεγάλο και καλό θα είναι όσοι την ευαγγελίζονται να φέρουν τους εαυτούς τους στη θέση όλων αυτών που θα μείνουν στον άσσο χωρίς να φταίνε.

    Η κατασταση δυστυχώς είναι αυτή και αντί να λέμε αερολογίες (έχοντας και καμιά 300αρία χιλιάρικα στον τόκο) να κάνουμε καμιά δουλειά να ξελασπώσουμε.

    Δουλειά κυριοι... το τζάμπα πέθανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εσυ 11:49μμ απο καπου τα αρπαζεις 1000%.ή αν δεν τα αρπαζεις σιγουρα εισαι αθεραπευτος newpasokos. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.Μη παπαγαλιζετε κ δω μεσα τις γνωστες κατευθυνομενες αηδιες των νταβατζηδων των μμε..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. τα λεφτα τα εφαγαν τα λαμογια οι πολιτικοι ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΛΥΣΗ.ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΙ. ο λαος ΔΕΝ φταιει σε τιποτα. ΤΕΛΟΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου