Εναλλακτικές αγροτικές κινητοποιήσεις

Γράφει Ένας άνθρωπος της πόλης

Αν θέλουν οι συμπαθείς φίλοι που αχολούνται πραγματικά με την αγροτική παραγωγή να βραχυκυκλώσουν τους ανίδεους εξουσιάζοντες (λέμε τώρα... ποιός δεν έχει αντιληφθεί αλήθεια ότι περισσότερο για εντεταλμένους διεκπεραιωτές πρόκειται ?), ξεμπροστιάζοντας ταυτόχρονα όλους τους υποτελείς κρατικοδίαιτους δημοσιοκάφρους και διαμορφωτές γενικότερα της κοινής γνώμης, αντί να επιτρέπουν με τη στάση τους να παίζεται εις βάρος τους το έργο της ευθείας αντιπαράθεσης με τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες, δεν έχουν παρά να κάνουν το εξής:

Ας ξεκινήσουν να διαθέτουν στα μπλόκα σε όλους τους πολίτες τα προϊόντα τους σε τιμές ίσες με αυτές που ζητούν για τον παραγωγό, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες κάθε είδους.

Σκεφθείτε έξυπνα και εναλλακτικά και κερδίστε την υποστήριξη του κόσμου για να φανεί ποιοι χαϊδολογούνται κάθε φορά στην ποδιά της εξουσίας...

Πάρτε τον κόσμο με το μέρος σας!

Ούτε χρειάζεται να παραμένουν κλειστοί οι δρόμοι. Μπορεί να διακόπτεται σποραδικά η κυκλοφορία προκειμένου να ............
γίνεται ενημέρωση για τα αιτήματα και ταυτόχρονα να παροτρύνεται ο κόσμος που επιθυμεί να προμηθευτεί τα προϊόντα που θα διατίθενται με αυτόν τον τρόπο.
Να δείτε πως θα βρίσκεται ο λαός στο πλευρό σας και θα έρχονται οι πολίτες από μόνοι τους στα "μπλόκα". Όλοι ωφελημένοι και οι κάθε λογής αεριτζήδες, μεσάζοντες απομονωμένοι και γκρουπόσκυλα κάθε λογής εξουσίας ξεμπροστιασμένα.

Χρειάζονται έξυπνες κινήσεις που να μην είναι αναμενόμενες και άρα διαχειρίσιμες από τους εκάστοτε υποτελείς των Βρυξελών.
ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

Και καλή τύχη στον δίκαιο αγώνα σας.

Με ειλικρίνια, "Ένας άνθρωπος της πόλης - δίχως παρωπίδες θέλω να πιστεύω, όχι σκόπιμα τουλάχιστον"