Ο σύμβουλος της κας Μπιρμπίλη, οι υπέρογκες αυξήσεις τιμολογίων ΑΠΕ και γιατί τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη χώρα!

63

Ο κύριος με το μουστάκι που κάθεται δίπλα στην Τίνα Μπιρμπίλη είναι ο σύμβουλός της για τις ΑΠΕ (Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας), κος ΝΒ.
Ο κος αυτός εμφανίζεται με διάφορες ιδιότητες μέλους συλλόγων & συνδέσμων αλλά στην πραγματικότητα: Είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας συμβούλων NETWORK CONSULTING GROUP ΕΠΕ (http://www.networkcons.gr/Greek/default.htm). Εάν δείτε τα έργα που έχει αναλάβει, ελληνικά & διεθνή, την περίοδο 1994-2004, θα διαπιστώσετε πως πρόκειται για κρατικοδίαιτο σύμβουλο, στον οποίο γίνονταν ασταμάτητα αναθέσεις μελετών από τα Υπουργεία Ανάπτυξης & ΥΠΕΧΩΔΕ και τις εποπτευόμενες κρατικές εταιρείες των Υπουργείων αυτών και ετσι εισέπρατε επί 10ετία ελληνικό και κοινοτικό δημόσιο χρήμα. Μετά το 2004 οι αναθέσεις ξαφνικά σταματούν (...ΝΔ). Τι έκανε τότε ο Σύμβουλος? Παρείχε υπηρεσίες στον κο Περιστέρη της ΤΕΡΝΑ. Όλες οι επιστολές κου Περιστέρη για τις ΑΠΕ (βλέπε φώτο δίπλα η αίτηση αύξησης τιμολογίων 10.07.07) γράφονταν από τον κο ΝΒ , του οποίου τα αρχικά ΝΒ βρίσκονται σε όλους τους αριθμούς πρωτοκόλλου των επιστολών κου Περιστέρη (όλες στη διάθεσή μας). Και μην μας πείτε πως πρόκειται απλώς για σύλλογο ΑΠΕ. Η Δ/νση επικοινωνίας είναι....η Δ/νση της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ!
Ο σύμβουλος κος Νίκος Βασιλάκος λοιπόν μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου επανήλθε να παράσχει ξανά υπηρεσίες στο Ελληνικό Δημόσιο (φυσικά η Τίνα τον βάζει σε όλες τις επιτροπές). Γι' αυτό και ο Κος Περιστέρης είναι περιχαρής (και για τις προτεινόμενες από την Τίνα, αυξήσεις τιμολογίων ΑΠΕ . Διάβασε εδώ), όπως δείχνει και το μελιστάλαχτο χαμογελό του προς τον Κο Παπανδρέου, στην ίδια φωτογραφία!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
1: Κε Παπανδρέου, επειδή έχετε ήδη τη "σκιά" της Γενικής Γραμματέως ΥΠΕΚΑ, κας Καλτσά που ήταν υπάλληλος της ΤΕΡΝΑ μέχρι την 1η Ιουνίου 2009, ίσως θα ήταν και ένδειξη ήθους να τραβήξετε το αυτί της Τίνας να περιορίσει τις σχέσεις του ΥΠΕΚΑ με αυτή την εταιρεία και τους συμβούλους της, μια που τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό στην εποχή της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας και η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να δηλώνει ότι είναι τίμια πρέπει και να το δείχνει!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2:
Κε Παπανδρέου αφήστε τις μειώσεις μισθών των υπαλλήλων και περιορίστε τις αναθέσεις μελετών από Υπουργεία και εποπτευόμενους φορείς προς Συμβούλους.
Εκεί είναι η μεγάλη σπατάλη του δημοσίου χρήματος
Περιμένουμε την απάντηση του Υπουργείο Περιβάλλοντος και όποια άλλη άποψη

Δημοσίευση σχολίου

63Σχόλια
  1. Αυτή η διακυβέρνηση Γιωργάκη τύπου θέλουμε τους άριστους και όχι τους αρεστούς, που ο κοσμάκης πιστεύει.
    Είναι επαγγελματίες οι πασόκοι σοσιαλΗστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχει παρατραβήξει η Τίνα. Είναι το δεύτερο κρούσμα, μετά το πρώτο με το σύμβουλό της κύριο Χλύκα που είναι επίσης εργολάβος δημόσιων μελετών.
    Η Τίνα πλασσάρεται σαν την αδιάφθορη οικολόγα, αλλά έχει ανοίξει φάμπρικα μάσας στο ΥΠΕΚΑ. Νύχτα θα φύγει...

    http://www.eksegersi.gr/keimena12/580/giati.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Poia Tina 11.36? Its big business me egrolavous.O Jeffry einai o egkefalos. Ayti einai aplo organo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το άθλιο κόλπο με τους συλλόγους θυμίζει κομπίνες δεκαετίας '80.
    Μπαινουν στα Υπουργεία σύμβουλοι ως δήθεν εκπρόσωποι φορέων & συλλόγων του κλάδου. Φυσικά τα μέλη τους (παρεούλα) δεν τα ρωτούν, ούτε τα ενημερώνουν, γιατί έχουν λευκές-γενικές εξουσιοδοτήσεις.
    Αν εξαιρέσεις ΣΕΒ, ΕΒΕΑ, ΤΕΕ κλπ που έχουν πραγματικά θεσμικό λόγο, οι υπόλοιποι σύλλογοι είναι οχήματα για να διπλαρώνουν τους υπουργούς οι επιτήδιοι και να κάνουν τις δουλειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδιά, γιατί σκοτώνεστε τσάμπα;, οι γνωστές οικολογικές οργανώσεις(ΜΚΟ υποτίθεται) WWF,Αρκτούρος και Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία πάλι θα πάρουν τα εκατομυριά τους άμεσα αλλά και έμεσα μέσω μελετών μαίμού όπου εαν τις δείτε είναι για φυλακή οι άνθρωποι και απατεώνες, αλλά είπαμε πλερώνουν τα κορόϊδα Έληνες φορολογούμενοι(όσο υπάρχουν βέβαια γιατί μετά την χορήγηση εύκολης ιθαγένειας και κατέπλευσης μερικών εκατομυρρίων λαθρομεταναστών ακόμα που θα γίνουν νόμιμοι αλλά και μόνιμοι τελείωσε το παραμύρι που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΕΡΑ

    5.000.000eur υποσχέθηκαν στην εκπαίδευση αντί των αποζημιώσεων που θα ελάμβαναν οι Ελληνες πολίτες για την απόσυρση των παλαιών αυτοκινήτων τους.

    Αντ' αυτού βλέπουμε 80% μείωση δαπανών για την παιδεία.Περικόπτονται δαπάνες
    * 70% για επίδομα υπηρεσίας στην αλλοδαπή, ύδρευσης, φωτισμού, καυσίμων, κοινοχρήστων, καθώς και επιχορηγήσεων ΑΕΙ, ΤΕΙ, ελληνικών σχολείων αλλοδαπής, σχολικού αθλητισμού, δαπάνες φοιτητικής μέριμνας κ.λπ., καθώς και νομαρχιών για δαπάνες μεταφοράς μαθητών.
    *50% περιφερειακών υπηρεσιών για ύδρευση, φωτισμό, σχολικό αθλητισμό. "

    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ!
    *******************
    Παρ΄όλα αυτά έχουμε 96.000eur για το εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΡΓΟ!!!

    Υπουργείο Παιδείας: Επί πληρωμή το νομοσχέδιο για την Κατάρτιση Σχεδίου Δράσης για το σύστημα επιλογής του εκπαιδευτικού δυναμικού και των στελεχών της Εκπαίδευσης.

    Το σχέδιο θα περιλαμβάνει:
    (α) πρόταση σεναρίων για πλαίσιο διορισμών, μεταθέσεων και αποσπάσεων των εκπαιδευτικών και επιλογής στελεχών της Εκπαίδευσης, βάσει κριτικής αποτίμησης της λειτουργίας του υφιστάμενου συστήματος, συγκριτικών δεδομένων από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και των πορισμάτων από επεξεργασία των προτάσεων που θα έχουν κατατεθεί κατά την πρώτη διαβούλευση της σχετικής αρχικής νομοθετικής πρότασης του Υπουργείου Παιδείας καθώς και

    (β) Πρόταση για το νέο σύστημα διοικητικών διαδικασιών, υποδομών και εργαλείων για την υλοποίηση του νέου προτεινόμενου πλαισίου, με αξιοποίηση των πορισμάτων της διοικητικής επιστήμης και των νέων επιστημονικών και τεχνολογικών εργαλείων.

    ****************
    Μας είχαν υποσχεθεί περιβαλλοντική πολιτική & πράσινη ανάπτυξη.

    Περιβαλλοντική η κα Μπιρμπίλη δεν θεώρησε την απόρυρση των ρυπογόνων αυτοκινήτων αλλά έσπευσε να αυξήσει με δυσβάσταχτες αυξήσεις τα τέλη κυκλοφορίας τους.

    Άμα δεν είναι ρυπογόνα & δεν θεωρείται πρόσφορη την απόσυρσή τους γιατί τώρα μας χρεώνετε?

    Τελικά κατάφερε η νέα μας κυβέρνηση όχι μόνο να "αποσύρει" τα παλαιά αυτοκίνητα αλλά να έχει και γενναίες εισφορές.

    Εμ μας χρωστάγανε , εμ μας πήραν και το βόδι.
    ******************
    Επερωτήσεις επί επερωτήσεων η κα Διαμαντοπούλου όταν ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση περί εργασιακής ομηρίας ωρομισθίων κλπ. http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/4cf615c1-ea9f-4b56-b8a2-2729d7c40c61

    Σπεύδει ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ, 2 ΜΗΝΕΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.

    Με αυτή την πολιτική εξασφαλίζει τα δικαιώματα & τους υφιστάμενούς της ?
    http://www.alfavita.gr/ank_b/ank28_12_0656.php
    **********************
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ...ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΟΚΙΜΑ & ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ ΩΣ ΜΕΤΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό με τους συμβούλους είναι αισχρό. Τί πληρώνουν τόσους υπαλλήλους τα Υπουργεία; Για να κάνουν το πρωτόκολλο;
    Αφήστε που οι σύμβουλοι εόναι παντελώς άσχετοι, γιατί δεν έχουν ιδέα ούτε πώς λειτουργεί το σύστημα, ούτε σχέση με τα αντικείεμενα που κάνουν τα πάντα για να αναλάβουν και να χρησοπληρωθούν. Οι μελέτες τους είναι κάτι ακροβοπληρωμένες γενικούρες πρώτης τάξης. Να τους κόψουν τελείως τους άχρηστους. Βαρεθήκαμε να πληρώνουμε τεμπελόσκυλα και βδέλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι χάλια είναι αυτά Τίνα μου, που σε συμπαθούσα γιατί δεν ήσουν σαν τους καθωσπρέπει πολιτικάντηδες.
    Τα ξερες αυτά για τους συμβούλους σου ή βγάζεις από τις μελέτες και σύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θελω να ξαναδω τα έργα στο site αυτού του λαμόγιου που οι μελέτες σταματούν το 2004, πως θα 'ναι το 2014...μου αρέσει που λέγεται και GROUP ενώ είναι Ε.Π.Ε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή βίωσα τη λέλαπα του πασοκ στο πετσί μου τη περίοδο 1981-1989 σας πληροφορώ οτι αυτοί σήμερα είναι εκτός απο ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εγω σας πληροφορώ οτι αυτος ο κύριος Ν. Βασιλάκος ήταν Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Βιομηχανίας το 1986-87 επί ΠΑΣΟΚ. Μετά έγινε κρατικοδίαιτος σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά η Μπιρμπίλη είναι Υπουργός ή ο Περιστέρης; Γιατί όπως φαίνεται μάλλον ο Περιστερης. Ας βάλουν και το Βαρδινογιάννη Υπουργό Πολιτισμού να ησυχάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. όχι πως είναι εσφαλμένα τα όσα αναφέρετε αλλά μην λησμονείτε και τους μπλε με τις φοβερά αμειβόμενες επιτροπές τους.. νάστε καλά να τους ψηφίζετε και μετά να βγαίνετε με μάσκες στα μπλοκς να κλαψουρίζετε..

    κοψοχέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αι σιχτιρ πια όλοι σας και οι πολιτικοί και τα κόμματα και οι διαπλεκόμενοι και οι κρατικοδίαιτοι και τα φακελάκια σας.Δεν υπάρχουν τίμιοι άνθρωποι σ' αυτή χώρα επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτή η διαπλοκή των ΑΠΕ δεν είναι τίποτα μπροστά στο πάρτυ διαπλοκής που γίνεται με τις αναθέσεις μελετών Δημοσίων Έργων. Θα δείτε που θα σφαχτούν η Μπιρμπίλη με το Ρέππα στο τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @1:50
    και το Βωβό..... Υπουργό Αθλητισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν πουν οτι ο αυτός ο κυριος ΝΒ δεν είναι σύμβουλος αλλά δήθεν εκπροσωπεί σύλλογο παραγωγών ΑΠΕ, τότε κάποιος πρέπει να τους τρίψει τη φωτογραφία στα μούτρα και να τους απαντήσει: Γιατί τότε βρε λαμόγια κάθεται δίπλα στη Μπιρμπίλη και στην πολιτική ηγεσία και όχι απέναντί της;;;;

    Το λεω γιατί αυτοί οι σοσιαλ-μαφιόζοι θεωρούν πως δεν ξέρουμε από πρωτόκολλο δημόσιας διοικησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιο είναι το σκάνδαλο; Οτι είναι σύμβουλος της Μπιρμπίλη; Οτι είναι συμβούλος επιχειρήσεων; Οτι έχει πελατη τον Περιστέρη; Δε βλέπω καμιά παρανομία. Αντιθέτως βλέπω ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ που θέλουν να χτυπήσουν τη Μπιρμπίλη γιατί τους έβγαλε το δάχτυλο μέσα από το βάζο με το μέλι. Το Μπόμπολα και τον Εμφιετζόγλου εννοω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμη μοσχαροκεφαλή 4:20, τώρα πες μας και οτι δεν παίρνεις ληγμένα. Αφού ληγμένα παίρνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία.

    Οι Έλληνες είναι υπό συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα τους.
    Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά.

    Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

    Ναι αξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλα και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
    Και εμείς από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό ,αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.

    Χρειάζεται ένας νέος ανένδοτος με σύνθημα το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος των Ελλήνων φωνάζοντας ρυθμικά “εκατό και είκοσι” (120) αλλά αυτή τη φορά όχι με ένα Γεώργιο Παπανδρέου δίπλα μας αλλά με ένα Γιώργο-Τζέφρυ Παπανδρέου απέναντι από τον Ελληνικό Λαό για τις προδοσίες που έχει κάνει σε αυτό τον τόπο. Αυτός και οι όμοιοι του.

    Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.


    Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί!!!!!

    Ο λαός δεν ξεχνά οργανώνεται νικά και αυτή τη φορά και τιμωρεί.

    Είναι Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

    Δ Ε Ν Π Α Ε Ι Α Λ Λ Ο !!!!!!!!!

    Etherovamon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γαμιέται στους φόρους ο κοσμάκης για να τρώει η παρέα της Τίνας;
    Καλά η ΝΔουλα είναι νεκρή για να κάνει αντιπολίτευση. Οι Σύντροφοι και ο Αδωνις τι κάνουν;

    http://ixnos.blogspot.com/2009/12/blog-post_2646.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟς ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΉ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ.
    ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΒΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΡΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΤΕΛΗ.
    ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είναι ντροπή μας αν περάσει το νομοσχέδιο γιά τους μετανάστες.
    Παραδίδουμε την πατρίδα μας στα Ασιατικά στίφη χωρίς μάχη.
    Εγώ ΠΑΣΟΚ ψήφισα, αλλά τα ψιλά γράμματα του προγράμματος δεν τα διάβασα ούτε κουβεντιάστηκαν προεκλογικά.
    Και στην τελική .
    Είμαι κουτσή (από σκλήρυνση κατά πλάκας) και έχω να κατεβώ σε διαδήλωση από το 1985.

    Γι΄αυτό το θέμα θα κατεβώ στους δρόμους με τον άντρα μου και το παιδί μου.

    Ας κόψει όσο θέλει απ΄τους μισθούς, θα τα ξαναπάρουμε τα λεφτά.
    Αν όλοι αυτοί γίνουν Ελληνες δεν θα μπορέσουμε ποτέ να ξαναβρούμε την πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι αυτή η κοπέλα είναι λαμόγιο.
    Αλλα αμα έχει κοντά της ανθρωπο του Περιστέρη, του διαπλεκομενου μεγαλοεργολάβου που έβαλε την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ στα 11 ευρω!!!!!! ο αθεόφοβος στο χρηματηστήριο τι να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Βασιλάκος είναι γνωστός εγκάθετος του Περιστέρη στις ΑΠΕ. Πέρσυ τον ειχαν πετάξει έξω από το ΥΑΑΤ με τις κλωτσιές για υπόθεση του Περιστέρη.
    Η Μπιρμπίλη τώρα αυξάνει τα τιμολόγια των θαλάσσιων αιολικών παρκων από 100 σε 150 ευρώ την κιλοβατώρα. Πριν δυο μήνες σε εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Περιστέρης μίλαγε για το θαλάσσιο αιολικό του παρκο στον κόλπο του Μαραθώνα.
    Είναι για φτύσιμο όλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η πράσινη απάτη έχει βρεί γόνιμο έδαφος στην χώρα μας. Θέλει εγρήγορση, γιατί δεν είναι μόνο η υποσχεθείσα αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Είναι και η καταστροφή του τοπίου που ακούγεται μεν σαν ψιλά γράμματα, αλλά αυτό είναι η Ελλάδα, αυτό πουλάμε στους τουρίστες. Εκτός αν πηγαίνουμε στο Σούνιο για ρομαντζάδα, να βλέπουμε τις Α/Γ στον Αϊ Γιώργη.

    Οι πραγματικοί οικολόγοι (όχι οι πληρωμένοι-πουλημένοι) είναι κατά των ΑΠΕ. Υπέρ είναι η Τερνα, η Ζήμενς, η Βεόλια, η Ιμπερντρόλα, αυτοί.

    Πολύ καλή η ανάρτησή σας, την αντέγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Περιστέρης τους έχει όλους στο payroll και τη ΡΑΕ και το Υπουργειο και άκρη δε βρίσκει ούτε εισαγγελέας. Εχει την κόρη του συνεταιρου του του Γουρτζή νομικό σύμβουλο για τις ΑΠΕ στη ΡΑΕ. Ανεξάρτητες Αρχές και πράσινα άλογα. Θα καταστρέψουν τα βουνά με σιδερενιους πύργους για να εισπράτουν και θα λενε για κλιματικές αλλαγές οι αληταράδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μήπως κάποιοι υπερβάλουν στα σχόλια τους για τις ΑΠΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ...Η Σουηδία, η Δανία, η Γερμανία, η Φιλανδία, η Ισπανία, ακόμα και οι...ΗΠΑ είναι "γεμάτες" με αιολικά και φ/β πάρκα. Λαμόγια είναι κι' αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ακόμα ένα σχόλιο...
    Μη πειράζετε την suave, μεταμοντέρνα, metrosexual, politically correct συμεπριφορά του ...Αντρίκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μήπως κάποιοι λένε λίγα... στη χώρα που ο κάθε υπαλληλίσκος κρατικοδίαιτου εργολάβου προσφάτως αποκτήσαντα οικολογική συνείδηση και ενδιαφέρον για τις κλιματικές αλλαγές αναιδώς μιλά ως μέλος πράσινου φορέα για τις ανύπαρκτες πρασινες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα;

    Μήπως κάποιοι λένε λίγα...στη χώρα που ο κάθε που ο κάθε κρατικοδίαιατος επιχειρηματίας, ονειρευόμενος να αποκτήσει portοfolio (!) αδειών για να τις πουλήσει ως καλός εμποράκος σε πολυεθνική, ισοπεδώνει μέσω των δωροδοκούμενων στη ΡΑΕ, κάθε πρωτοβουλία τοπικού μικροεπενδυτή;

    Μήπως κάποιοι λένε λίγα...στη χώρα που ο κάθε που ο κάθε κρατικοδίαιατος επιχειρηματίας, εκμεταλευόμενος τις δωρεάν δημόσιες δασικές εκτάσεις, όπου "πήγε πρώτος" κατά τη ΡΑΕ, προσπαθεί να βγάλει υπανάπτυκτους αυτούς που δεν επιθυμούν αλλοίωση τοπίου στη Μονεμβασιά και στη Μάνη;

    Η μόνη υπερβολή Κε Καβαθά είναι η εντύπωση των εμπλεκομένων οτι θα γίνει μαζική ανάπτυξη ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ, με τροποποιήσεις θεσμικού πλαισίου. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , γιατί είναι ΑΕΡΙΤΖΗΔΙΚΟΣ αυτός ο ΚΛΑΔΟΣ. Και οι αερίτζήδες κάνουν μόνο αρπαχτές και ποτέ υποδομές ή σοβαρά έργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @12;56
    Συμφωνώ οτι τα αιολικά πάρκα δεν θα προχωρήσουν. Μεγαλεπίβολα σχέδια, διαφθορά και μοιρασμα της πίτας σε ολίγους τύπου Περιστέρη που εξαγοράζουν συνειδήσεις έως και Υπουργών, αλλά... δεν μπορούν να εξαγοράσουν τις συνειδήσεις ολόκληρων τοπικών κοινωνιών!

    Τα φωτοβολταικά θα προχωρήσουν γιατί ξεκίνησαν σωστά: Μικρά έργα για πολλούς τοπικούς μικροεπιχειρηματίες. Γι' αυτό και δεν έχουν αντιδράσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/563150/Article.aspx

    Όλο το ηλεκτρικό δίκτυο είναι κορεσμένο από τις χιλιάδες άδειες ΑΠΕ που έχει δώσει το πελατιακό κράτος.
    Κατά τα λοιπά τους φταίει η γραφειοκρατία. Ουστ λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εξαιρετικός ο τίτλος του άρθρου σας: Τίποτε δεν είναι τυχαίο! Δειτε το λινκ και θα καταλάβετε:

    http://www.euro2day.gr/news/market/123/articles/563545/Article.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Κωστάκης "σεμνά και ταπεινα", ο Γιωργάκης "άριστους και όχι αρεστούς" και ο ελληνικός λαός "μια ζωή το θύμα"

    Πάντως πολύ γρήγορα άρχισε τις κομπίνες η Κυβέρνηση και δεν τους βλέπω καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @11:53

    Πολύ σωστό το ποστάρισμα. Έτσι για να ανοίγουν τα μάτια σε κάποιους αφελείς που πιστεύουν οτι η πρασινη ανάπτυξη θα μας βγαλει από την κρίση.
    Οργανωμένο σχέδιο αρπαχτής μεγαλοεργολάβων, με μαέστρο τον ΓΑΠ και πρώτο βιολί τον Περιστερη είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Επαναλαμβάνω κάτι που, μάλλον, πέρασε απαρατήρητο. Η οικονομία της Γερμανίας είναι η πρώτη στο κόσμο σε επενδύσεις στις ΑΠΕ. Η παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από ΑΠΕ αυθήθηκε από 6.3% το 2000 σε 15% το 2008 και προβλέπεται να ξεπεράσει το 15 μέχρι το 2015.
    Κοντά είναι και οι επιδόσεις άλλων ευρωπαϊκών χωρών.
    Τι σημαίνει αυτό; Ότι όλοι κάνουν λάθος και μόνο εμείς είδαμε το φως το αληθινό; Όλοι θέλουν να καταστρέψουν το ...περιβάλλον και μόνο εμείς το προσταεύουμε (με τις 3.500 ανεξέλεγκτες χωματερές;)
    Φαντάζομαι ή μάλλον είμαι βέβαιος (γιατί έκανα την έρευνα μου), πως και στη Σουηδία, στη Νορβηγία, στην Ιασπανία και στη Γερμανία υπάρχει Πεφταστέρης, Τόμπολας, Μπαμπαλούζος, Καββαθάκος, ΣΜΕΡΝΑ, Μίζενς, ΠΕΟΡΙΑ κλπ.
    Όμως, πιστεύω πως "εκεί" λειτουργούν οι δομές του Κράτους και τα σχέδια για τόσο μεγάλα και σοβαρά έργα δεν αλλάζουν κάθε που αλλάζει η "κυβέρνηση".
    Ακόμα πιστεύω ότι, μία σωστή Διοίκηση δεν αφήνει τις "τοπικές κοινωνίες" να εκβιάζουν τους μικρούς και μεγάλους επενδυτές με τις προσυγές τους στο ΣτΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Και εγώ σας λέω επώνυμα (Στράτος Ίσσαρης) κε Καββαθά οτι:
    1. Οι χώρες που αναφέρετε έχουν φτιάξει εγχώρια βιομηχανία εξοπλισμού ΑΠΕ, δηλαδή έχουν δημιουργήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    2. Αν έχουμε στοιχειώδη κοινή λογική και θέλουμε μεγάλα έργα ΑΠΕ, ας κάνουμε ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ με έκπτωση στην τιμή κιλοβατώρας, να δούμε πόσα απίδια χωρά ο σακος του κάθε ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Στράτο σιγά μη θέλουν διαγωνισμούς τα λαμόγια που έχουν μπουκλωσει με αιτήσεις και άδειες κάθε κορφή, νησί και βραχονησίδα, χωρίς να έχουν πληρώσει ούτε 1 euro για τη γη!
    Το στόρυ είναι αρπαχτή:
    Βγάζουν τσάμπα άδειες του κώλου για 100αδες ανεμογεννήτριες όπου να ' ναι, για να τις πουλήσουν σε ξένους που θα φάνε μετά το ξύλο από τους ντόπιους. Και το ξύλο κυρίως πέφτει γιατί λένε οτι είναι δήθεν δημόσιες εκτάσεις ενώ είναι ιδιωτικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κύριε Καββαθά είστε πολύ διάσημος για να συμμετέχετε σε μπλογκς του απλού πολίτη. Το οτι συμμετέχετε σας τιμά-δεν σας υποβιβάζει.
    Ξέρουμε πως δραστηριοποιήστε στις ΑΠΕ αφού έχετε θεαθεί σε σχετικές ημερίδες. Δεν ξέρουμε ποια είναι τα συμφέροντα σας και σε ποια επιχειρηματικά σχήματα συμμετεχετε, αλλά είναι βέβαιο πως μια μέρα θα μάθουμε.

    Μια που μας τιμάτε με την παρουσία σας, σας παρακαλώ μεταφέρετε στους ισχυρούς φίλους σας (που άλλοι αποκαλούν κρατικοδίαιτους εργολάβους) το εξης:
    Το ΠΑΣΟΚ γράφει στο πρόγραμμά του (www.pasok.gr) "50% ελληνική συμμετοχή στον εξοπλισμό κάθε έργου ΑΠΕ έως το 2020".
    Είδατε πουθενά στο νομοσχέδιο που είναι σε διαβούλευση κάτι τέτοιο; Εγώ οχι.
    Δεν είναι ντροπή για τη χώρα, να χαρίζουμε άδειες σε Ισπανούς και Γερμανούς, να μην προμηθεύονται τίποτε από την ελληνική αγορά, να εισπράττουν υψηλότατη τιμή για 25χρόνια και ένας Έλληνας να μην μπορεί να στήσει μια ανεμογεννήτρια των 600KW, στο δικό του οικόπεδο, διότι οι υπαλληλοι της ΡΑΕ είναι..."έμμισθοι" ;

    Εν κατακλείδι:
    1. Ελληνική προστιθέμενη αξία, 2. Να επιτραπεί ελεγχόμενα και στους μικρομεσαίους να συμμετάσχουν στην πράσινη ανάπτυξη

    Μεταφέρετε το μήνυμα σας παρακαλώ. Δεν τρεφω ελπίδες, αλλά εσάς θα σας ακούσουν τουλάχιστον με προσοχή. Εμένα δεν καταδέχτηκε καν να μου μιλήσει ο κυριος Βασιλάκος, γιατί έκανε το λομπυ-ινγκ του ισχυρού αφεντικού του στο πρόσφατο συνέδριο ΙΕΝΕ.

    ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συμφωνώ 1000%. Τόσο που, το ...1992, στα υπόγεια των γραφείων των Τεχνικών Εκδόσεων στη οδό Πραξιτέλους (δίπλα στο Πράκτικερ) σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε την πρώτη ανεμογενητρια στην Ελλάδα!
    Τότε είχα κάνει το λάθος να παραχωρήσω 300μ2 στην "Ελληνική Τεχνολογία", μία ΕΠΕ ιδιοκτησίας του, μετά από δεκαετίες γνωστού από την υπόθεση Ζίμενς, Δ. Δενδρινού
    Οι"Τεχνικές Εκδόσεις Α.Ε" δεν είχε καμία μετοχική σχέση αλλά, ως γνήσιος αιθεροβάμων, ο γράφων "φίλαγε κατουρημένες ποδιές" για να την προωθήσει στα Υπουργεία πιστεύοντας πως "κάτι πρέπει να κάνουμε και στην Ελλάδα"
    Η μηχανή φτάχτηκε και τοποθετήθηκε, αν θυμάμαι, στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ(;) στη Πάτρα -και δεν αποκλείεται να λειτουργεί ακόμα.
    Όπως βλέπετε είμαι όχι μόνο της ίδιας άποψης αλλά, έχω "φάει στα μούτρα" την αιθεροβαμοσύνη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν χρειάζεται να "μάθετε εν καιρώ". Θα σας πω εγώ. Εδώ και 5 χρόνια συμμετέχω με ποσοστό (πρόσφατα) 50% στην "ΟΡΦΕΑΣ ΑΠΕ ΑΕ), με τον κ. Γιώργο Ανεμοδουρά, εκδότη (Μικρός Ήρωας), φίλο παλαιό, και μπροστάρη στη προσπάθεια να "γίνει κάτι" στις ΑΠΕ.
    Τα τελευταία 6 χρόνια φιλάμε "κατουρημένες ποδιές" για να πάρουμε τις άδειες εγκατάστασης και λειτουργίας αλλά, δεν νομίζω ότι θα ξω για να δω την "επένδυση" μας να ολοκληρώνεται
    Με αυτή την ανάρτηση, και την προηγούμενη με την χαριτωμένη ιστορία της ανεμογεννήτριας που είμαι σίγουρος πως δεν γνωρίζατε, σας αφήνω.
    Με περιμένει ο Σάντσο Πάντσο για να πολεμήσουμε νέους ...ανεμόμυλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κύριε Καββαθά μπράβο σας, αλλά δεν έχω πια στα 50 μου προσδοκία να δω ολόκληρη ελληνική ανεμογεννήτρια! Μπορούμε όμως άνετα τις σχάρες καλωδίων, τις γειώσεις, τα αλεξικέραυνα, τους πίνακες χαμηλής/μεσης τάσης...πράγματα που κατασκευάζονται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα και τα εμπιστεύεται η ίδια η ΔΕΗ.
    Πως γίνεται αυτοί οι Ισπανοί Iberdrola/Gamesa να τα εισάγουν όλα από Ισπανία και να τους χαιδεύει το Ελληνικό κράτος; Και πως γίνεται τον Έλληνα της μιας ανεμογεννήτριας με 20% ελληνική συμμετοχή στα Η/Μ να τον απορρίπτει το ίδιο του το κράτος;

    Σας εμπιστεύομαι γιατί σας διαβάζω χρόνια και ξέρω πως αν αρχίσετε να φωνάζετε σας ακούν οι διοικούντες.
    Αρκετά σας κούρασα και κλείνω λέγοντας: χωρίς τους Έλληνες , πρασινη αναπτυξη εντός της Ελλάδας δεν στέκει, θα είναι στρεβλή.

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Φίλε τα παράπονα σου για την ελληνική ανεμογενήτρια τα γράφεις σε ένα μπλογκ που χτυπάει μια ελληνιδα υπουργό και ένα ελληνα κατασκευαστή!
    Δείχνει πόσο δε ξερεται τι σας γίνεται οι δεξιοί υποκριτες που τα χετε χάσει μετά την π#υτσ@ που φάγατε στις εκλογές που θέλετε να ρίξετε το Γιώργο με τα μπλογκς.
    κούνια που σας κούναγε, εσείς είστε τα λαμόγια με τα βατοπέδια και τους βουλγαράκηδες και μην κάνεται τις συμπτώσεις λάστιχο για να βρείτε σκάνδαλα.
    Ο Γιώργος δεν χρωστάει σε κανέναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕ ΓΥΦΤΕ 4:39. Η' ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΓΚΙΟΡΓΚΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑ;

    ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΣΑΙ, ΤΡΕΙΣ (3) ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν είναι πράσινη ανάπτυξη , είναι πράσινη κτηνωδία!!!
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΩΝ ΠΥΡΓΩΝ

    http://www.stopaiolika.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
    θα σκέφτηκαν οι σοφοί σύμβουλοι: Άσε μην απαντήσουμε. Να τους αγνοήσουμε για να τους απαξιώσουμε. Ψωρομπλόγκς είναι που τα διαβάζει μόνο νεολαία.
    Η θείτσα και ο μακακας που είναι εκλογική βάση δεν έχουν internet--μόνο TV βλέπουν--τα πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα κουτσομπολίστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλά, μην είστε αφελείς και πιστεύετε πως η ΤΕΡΝΑ είναι εταιρεία της πράσινης ανάπτυξης που νοιάζεται για το περιβάλλον.

    Εχει κάνει αιτήσεις στη ΡΑΕ για θερμοηλεκτρικό με λιθάνθρακα στο πευκοδάσος της Μονής Γαλατάκη στο Μαντούδι Ευβοίας και για θερμοηλεκτρικό με φυσικό αέριο στην παραλία/αμμουδιά Βάτικα Λακωνίας απέναντι από την Ελαφόνησο!!! Οι ντόπιοι έχουν βγει στους δρόμους όπως αντιλαμβάνεστε και δεν τους αφήνουν να πλησιάσουν στο χιλιόμετρο, όσο κι αν τους προωθεί η ΡΑΕ!

    Αδίστακτοι επενδυτές είναι και όχι οικολόγοι αγωνιστές των ΑΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ειμαι απο Βατικα και η ιστορια ειναι οτι η Τερνα δεν το βαζει κατω. Αγορασε τελικα τις εκτασεις απεναντι απο την Ελαφονησο παει να πνιξει την ερευνα για το Παυλοπετρι που στεκεται εμποδια στα σχεδια της και θελει να γεμισει παρθενα μερη(Παρνωνας)με τεραστια αιολικα παρκα.Η φερουσα ικανοτητα του Δημου Βοιων συμφωνα με το ειδικο χωροταξικο ειναι 296 α/γ. Δεν θα μεινει τιποτε ορθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να συγκαλεί ο Γιώργος ΣΥμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και να επιτρέπει να χώνονται σε υπουργικά περιβάλλοντα και να τοποθετούνται Γενικοί Γραμματείς στελέχη από μεγάλες εταιρείες.

    Κρίμα γιατί έχει πιστέψει και έχει αποθεσει ελπίδες στο Γιώργο ο λαός. Κυρίως σε αυτό που έλεγε για τη διαπλοκή: Δεν χρωστώ σε κανένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Θα συμβούλευα τον κ Καββαθά να γράφει για πράγματα που ξέρει. Οι χώρες που αναφέρει κατασκευάζουν και εξάγουν Α/Γ. Ρεύμα εισάγουν από την Γαλλία και την Πολωνία. Να βάλει μια Α/Γ σε ένα αυτοκίνητο να δει ποόσ γρήγορα γυρίζει.

    Επιδοτούν την βιομηχανία ΤΟΥΣ. Και εμείς επιδοτούμε την βιομηχανία τους. Με την Ευβοια και την Λακωνία και την Κρήτη. Επιδοτούμε και την ΕΛΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αντιγράφω εξαιρετικό σχόλιο από το opengov.gr:

    από Σωτηριανου Μαγδα - — 7 Ιανουαρίου 2010 @ 22:55


    Λυπαμαι πραγματικα που προωθειται με αυτο τον τροπο η πρασινη αναπτυξη. Κατ’αρχην ΑΠΕ δεν θα επρεπε να ειναι μονο οι ανεμογεννητριες. Μαλιστα σε πολλες χωρες σταματησαν οι επιδοτησεις χερσαιων αιολικων παρκων. Πρεπει να προωθησετε και τις αλλες μορφες ανανεωσιμων πηγων.Οταν υπαρχει αντιδραση απο τις τοπικες κοινωνιες π.χ. στα αιολικα παρκα να προωθουνται εναλλακτικες λυσεις οπως π.χ. τα φωτοβολταικα. Για να πετυχετε τον στοχο σας και να σταματησουν οι προσφυγες των κατοικων στο ΣτΕ καλο θα ειναι στο ονομα ενος υποτιθεμενου ωφελους να μην προωθουνται τα τεραστια αιολικα παρκα που ανηκουν σε συγκεκριμενες εταιρειες, αλλα μικροτερα εργα που θα τα αποδεχτει ευκολα η τοπικη κοινωνια και δεν θα επιβαρυνουν τοσο το φυσικο περιβαλλον. Σιγουρα ευκολες λυσεις δεν υπαρχουν. Λαβετε ομως υποψην και τους πολιτες για να μην ακουγεται σαν ψεμα αυτο που ειπε ο Πρωθυπουργος » Πρωτα ο πολιτης »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Οι νεοΠΑΣΟΚΟΙ είναι και πολύ επαγγελματίες στη διαφθορά. Τρίζουν τα κοκαλα του Κουτσόγιωργα. Που να είχε σκεφτεί πρασινη ανάπτυξη τότε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. GINETE XAMOS STO :
    http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_7460.html

    DEITE OLA TA SXOLIA !!!
    OI PRASINOKARXARIES ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο κ. Ν.Βασιλάκος νέο μέλος της Ολομέλειας της ΡΑΕ

    http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/570340/Article.aspx

    Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο διορισμός του Νίκου Βασιλάκου ως νέο μέλος της Ολομέλειας της ΡΑΕ, σε αντικατάσταση του Σίμου Σιμόπουλου, η θητεία του οποίου ολοκληρώθηκε στις 4 Φεβρουαρίου.

    Ο κ. Βασιλάκος προαλείφεται για τη θέση του προέδρου της ΡΑΕ, αν και ο διορισμός του θα πρέπει να περάσει πρώτα από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Είναι ο ίδιος της Διεύθυνσης Εξοπλισμών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Καλά δεν ντρέπονται λίγο?
    Βάζουν το τσιράκι τπυ Περιστέρη Προεδρο στη ΡΑΕ? Για να γ... τα φωτοβολταικα και τους μικρούς και να μην τους βγάζει άδειες?
    Αντιπολίτευση δεν υπάρχει σ' αυτή τη χώρα?
    Ουστ ρε σιχαμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλά δεν ντρέπονται λίγο?
    Βάζουν το τσιράκι τπυ Περιστέρη Προεδρο στη ΡΑΕ? Για να γ... τα φωτοβολταικα και τους μικρούς και να μην τους βγάζει άδειες?
    Αντιπολίτευση δεν υπάρχει σ' αυτή τη χώρα?
    Ουστ ρε σιχαμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ποιός είναι τσιράκι ρε σπέρμα;Κάτσε διάβασε να δείς τι είναι αυτός ο άνθρωπος και τι έχει κάνει στην ζωή του σαπιοκέφαλε.Σκατοκέφαλα όντα έχετε φέρει την χώρα εδώ που είναι,που σας δίνουν και δικαίωμα ψήφου αποτυχίες με πόδια.Σας εδωσε το ιντερνετ ανώνυμη μιλία ιντερνετικοι μούλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Συγχαρητηρια Κυρια Τίνα για την επιλογή του κ.Βασιλάκου για τη θέση του πρόεδρου της ΡΑΕ!

    ΒΟΑ ο τόπος για τη σχέση του κ.Βασιλάκου με τον κ. Περιστέρη της ΤΕΡΝΑ.

    Αλήθεια, πόσα χρήματα εισέπραξε ο κ.Βασιλάκος από τον κ.Περιστέρη όταν του παραχώρησε την εκμετάλλευση της πατέντας του (Δοκτορ γαρ) για τα ΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ??

    Τί? Ούτε αυτό το ξέρατε Κυρία Τίνα??

    Για ψάξτε λίγο προς ΟΒΙ(Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας)μεριά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. http://www.energia.gr/article.asp?art_id=34937.Read,comprehend,profit.Ap thn stigmh pou katakrinete ton ko Vasilakos be my guest kai protinete kapoion kalutero gia th thesh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αρκετά με αυτό το δήθεν αδιάφθορο, νευρωτικό και αντισυμβατικό κοριτσάκι.

    Ντροπή να πληρώνουμε ως έλληνες πολίτες τέτοια πρόσωπα.

    Ας πάει σπιτάκι της τώρα. Στο δικό της όμως..... όχι στων αλλονών τα σπίτια (!!!!)
    που θέλει να μπουκάρει και να τα κλείσει ,εεε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Οι ΜΚΟ κάνουν φορολογική δήλωση ενώ διακινούνται εκατομμύρια χωρίς κανένα έλεγχο και γαμάνε τον κάθε μικροεπαγγελματία στην φορολογία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου