ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΧΑΛΗ?

25
ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Γιατί Μιχάλη μας γιατί?... Τί σου φταίξαμε και μας κάνεις κομμάτια την ψυχή?... Γιατί έπρεπε να μας σμπαραλιάσεις την εικόνα του ενός και μόνου επαναστάτη μετά τον Τσε?... Άκου να πεις ότι άλλα σου λέει to στόμα του και άλλα τα γραπτά του?...Είναι δυνατόν?... Δεν δώσαμε τότε σημασία στον Πάγκαλο που μίλησε για ντιντήδες των Βορείων Προαστείων. Είπαμε γαύρος είναι ξεσπά το μένος του στον νεαρό Τσίπρα που είναι βάζελος. Δεν επιμείναμε γιατί στην τελική υποθέσαμε ότι μεγάλος άνθρωπος είναι τον ζηλεύει για τα rockabilly looks του.


Ξέρεις τί είναι να τον έχεις τον άλλο ίνδαλμα, σύμβολο επαναστατικότητας γιατί έτσι τον πλασάρουνε τα ΜΜΕ και γουστάρει την εικόνα του Ξεσηκωμένου Νειάτου?... Πώς να κάνουμε χωρίς τον Θεωρητικό του Μπαχαλισμού, που θα μας έφερνε την Επανάσταση στο σπίτι μαζί με Super McDonald χάμπουργκερ και fries?... Ποιός θα ψάχνει για μας κορμοράνους στον Βοτανικό?... Βιότοπο, υπό ένταξη στο Natura 2000, στον Ελαιώνα και Αη-Γιάννη Ρέντη?... Να κάνει Birdwatching στις πολυκατοικίες της Ιεράς Οδού?...


Θα μας πεις ενδείξεις είχαμε αλλά δεν πονηρευτήκαμε. Ας πούμε τότε που ξεσήκωσε όλο τον κόσμο να πάει στη ............Γένοβα για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο του Ιταλού διαδηλωτή Κάρλο Τζουλιάνι αλλά έκανε πίσω και δεν πήγε. Και που όλως ατυχώς είχαν συλληφθεί και Έλληνες από τις Ιταλικές αρχές. Τυχερό παιδί- είπαμε- που έχει πολιτικό ένστικτο και μύτη και μυρίστηκε τη δουλειά. Ή ας πούμε αυτά το πήγαινε – έλα με τους βάζελους που άλλα τους έλεγε και άλλα τους έκανε.


Πόσο μας πλήγωσες Μιχάλη μου για το χάλι του, που Αλλού Τρώει και Πίνει και Αλλού Πάει και Δίνει τους Κουκουλάτους συντρόφους του. Αλλά βέβαια έτσι δεν είναι από την Κατοχή η κουκούλα?... Να κρύβει το πραγματικό της πρόσωπο που είναι αυτό του καταδότη. Τί άσχημη προσγείωση για όλους εκείνους που τον πίστεψαν και έκαψαν τις περιουσίες των φτωχών μικρομεσαίων. Κρίμα για την Αριστερά και για τους αγώνες της. Στράφι πήγαν τελικά.

Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια
  1. ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ...ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΗΔΙΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ Ν' ΑΦΗΣΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ(ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ, ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ, ΠΑΣΟΚΟΥΣ)ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ OIΚΟΓΕΝΕΙΕΣ;Ν΄ΑΤΙΜΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ Μ'ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ;-ΗΜΙΜΑΘΗ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΕ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΨΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΚΗΔΕΨΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ.

    ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΧΛΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΝΗΣΙΜΑΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ, ΜΗΛΟΠΕTΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΥΛΟ ΜΑΣ, Η 6ΧΡΟΜΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑ;ΑΙΣΧΟΣ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ-ΟΣΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΩΝ;ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ.
    ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΒΑΡΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ.

    ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12.18 +ΤΣΟΥΠΡΙΤΣΑ ΤΣΙΠΡΙΤΣΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6.13 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΩΣΤΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ;. Ο ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΣ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡΑΚΙΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΗΛΙΘΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6.13 ΠΟΥΡΟΛΑΙΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΩΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 3000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ!ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΤΑ 14ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΩΝ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6.13 ΠΟΙΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΑΣ? ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ? ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΡΕ ΧΑΧΟΛΕ ΨΥΧΑΚΙΑ? ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7:42 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7:42 Ο 6.13 ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΤΣΙΠΡΑ(ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΧΥΔΑΙΑ ΚΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΚΟΚΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ-"ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΔΡΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ..

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΔ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΜΙΤΑΣΙΟΝ.. ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΕΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Χουντοχοιδης μιλώντας στο Πρετεντέρη είπε οτι έδωσε διορία στον κόσμο που ήταν μέσα στο εμπ, να βγει μέσα σε μισή ώρα, αλλιώς θα έμπαινε μέσα.
    Ο κόσμος όντως βγήκε, με πορεία και κατευθύνθηκε Ομόνοια όπου και διαλύθηκε.
    Είπε και άλλα πολύ όμορφα, αντίστοιχα του χουντομυαλού του, οτι είναι 2000 άτομα ναζιστές (!) και οτι εν ολίγοις θα μας χώσει όλους μέσα...
    Μέχρι και ο Βελόπουλος που ήταν εκεί είπε οτι δεν του άρεσε το ύφος του...για να δείτε σε τι επίπεδα έχει φτάσει ο γελοίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς το κκ ΧΟΥΝΤΟχοίδη. Φασίστες της Χρυσης Αυγής υπό την προστασία των ΜΑΤ επιτίθενται σε φωτορεπόρτερ δημοσιογράφους και φοιτητές.

    Θέλει να μαζέψει τα φασισταριά… και τα χρυσαυγοπουλα? Εύκολο, όπως εύκολο να μαζέψει πρώτα από όλους αυτούς των Ματ που τους υπερπροστατευουν

    Μπροστά στα προπύλαια οπου ΜΑΤ και αλλα του είδους είχαν αποκλείσει το πανεπιστήμιο , μια μικρή ομαδουλα από 5-7 φασίστες της χρυσής αυγής (μετά το καταλάβαμε γιατί μας το είπαν ! στην αρχή φαινόντουσαν για μαθητές που συμμετείχαν στην πορεία και είχαν κάτσει στην είσοδο του Μετρό όπου είχαν παραταχθεί μαζί με τα Ματ στα προπύλαια.

    Οι μπάτσοι δεν άφηναν τον κόσμο να περάσει από τον πεζόδρομο προς την Ακαδημίας. Σπρώχνουν βρίζουν και διώχνουν 3 γυναίκες. Την μια από αυτές την στριμώχνουν με τις ασπίδες.

    Όταν φοτορεπορτερ και ρεπόρτερ κατέγραψε την σκηνή οι πιτσιρικάδες επενέβησαν και άρχισαν να βρίζουν τον ρεπόρτερ ρουφιάνο κλπ κλπ.

    Του δίνονται οι ανάλογες εξηγήσεις ότι δεν τραβούν φοτο τον συγκεκριμένο τσογλάνι αλλά τη γυναίκα… ωστόσο ο μικρός επιμένει να βρίζει και να τσαμπουκαλευεται.

    Ακολούθησε διαπληκτισμός και απειλές από τα φασίστρια… επενέβησαν και άλλοι σ. όπου σε κάποια στιγμή όταν ο τσακωμός χόντρυνε με το ρεπόρτερ και έναν άλλο φοιτητή που τους απειλούσε ο μικρός Χίτλερ (Φώτο σε κύκλο) ρωτήθηκε τι είναι και γιατί ενοχλείται επειδή καταγράφονται οι ασχήμιες και οι κτηνωδίες των μπάτσων.

    Στο δεύτερο εκ νέου ερώτημα τι είναι αυτός ο τύπος? απάντησε με επιθετικό ύφος και γεμάτος καμάρι «είμαι φασίστας»… και θα σας γαμήσουμε…

    Έγινε το αντίθετο γιατί του άστραψε μια κεραυνοβολιά αλλιώτικη κατάμουτρα και δίπλωσε η μούρη του.

    Ακολούθησε συμπλοκή έπεσαν κάτι ωραία χάδια στα χρυσαυγοπουλα που επιτέθηκαν με μπουνιές και κλοτσιές ενώ το υπόλοιπο παρεακι τους έβγαλε και καδρονακια που τα είχαν κρυμμένα πίσω από το τσιμεντένιο τοιχίο του μετρό και ανάμεσα στα ΜΑΤ. Τα χρυσαυγοπουλα λίγο έλειψε να γίνουν αλοιφή στην άσφαλτο και σώθηκαν χάρη στην παρέμβαση των φίλων τους των Ματ και του επικεφαλής της διμοιρίας. Προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν και τελικά τους τράβηξαν πίσω από τα κορδόνια τους και τους έσωσαν από τα χέρια των φοιτητών… με την απόλυτη στοργή που επιδεικνύουν κάθε φορά στα φασίστρια η τιμημένη ελληνική αστυνομία προστάτη του πολίτη του κ ΧΟΥΝΤΟχοϊδη .
    (κάνετε διπλό κλικ στις φοτο για μεγέθυνση)

    Να τους χαίρεστε όπως και τη δημοκρατία σας αααα μη ξεχάσουμε, να χαίρεστε και το σοσιαλισμό σας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αναρχικοι του κωλου τελικα φετος αποδειχτηκε μια για παντα ποσο για τον πουτσο ειστε.

    οταν θελουν,μπορουν ανετα..
    σας μαντρωσαν σε μια μερα ολους και τους παρακαλουσατε κιολας να σας δειξουν ελεος και ανθρωπια (σαν ατρομητοι αγωνιστες που ολοι ξερουν οτι ειστε.)

    εισασταν πιο λιγοι και απο συγκεντρωση καπη ή απολυμενων βιοτεχνιας.

    και τελος η οριστικη πια απορριψη σας απο τον λαο, τους πολιτες, τους φοιτητες και τους αριστερους αγωνιστες ηταν η ταφοπλακα σας.
    μεχρι και ο συριζα πια σας καταδικασε!!

    αντε γεια σας.
    ειστε πια μονο ενα μονοημερο show για να γεμισουν τα καναλια που δεν βαζουν ταινιες ή σειρες, τα αδεια προγραμματα τους.
    μεχρι και αυτα ομως απογοητευτηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΟΥΣΤΑ ΕΣΥ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΠΑΜ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑΣΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΩΛΟΣΤΟΜΑΤΕ 9:32 ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ;Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΛΗΤΕΣ:ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ-ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΧ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΝΑ ΜΕ ΠΗΔΑΕΙ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΠΜΑΧΑΛΑΚΙΔΩΝ ΤΕΡΜΑ Η ΑΣΥΛΙΑ. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε τόσα χρόνια εγώ και αυτοί εδώ μέσα ψηφίζαμε το ίδιο κόμμα; ΠΑΣΟΚ;

    ή μαλάκας είμαι εγώ ή μαλάκες είναι αυτοί ή το ΠΑΣΟΚ επανιδρύθηκε απο το ΛΑΟΣ!!!!

    Να το χαίρεστε ρε κρεττίνοι αλλά το ζαίρομαι κι εγώ που μου κάνατε τον τον καραδεξιό Παυλόπουλο να μοιάζει με αρσακειάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΧΩ ΞΕΡΑΘΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!
    ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ.
    ΚΑΦΕΤΖΗ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.ΘΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όταν δεν υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση ,

    άσυλο και ελεύθεροι κοινωνικοί χώροι καταργούνται.



    Όταν διδάσκουν την αστυνομία να βλέπει την κοινωνία ως εχθρό

    τότε στους δρόμους επικρατεί τάξη , ησυχία και πολλή ασφάλεια.



    Όταν οικυβερνήσεις βαφτίζουν την εργασία απασχόληση,

    την παιδεία δια βίου μάθηση

    και την δημόσια τάξη προστασία του πολίτη

    απλά κάνουν δημόσιες σχέσεις.



    Όταν ηκοινωνία αρχίζει να φοβάται τα παιδιά της

    και επιτρέπει να προσάγονται , να δέρνονται και να φυλακίζονται

    η δημοκρατία αργοπεθαίνει

    και η ίδια η κοινωνία μάλλον δεν έχει πολλή ζωή ακόμη..



    πρωτοβουλία για την αυτοοργάνωση στην εκπαίδευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. πρωτα πρωτα διαβασα ολα τα σχολια και επειτα αποφασισα να γραψω δυο λογια.......καταλαβαινω καλα απο τα γραφομενα σας 'φιλοι μου' ποσο εχετε μπερδευτει, ποσο δεν ξερετε τι θελετε και γιατι, ποσο εγκλοβισμενοι ειστε στα στενα ανηλιαγα στενα των πολεων σας,ποσο κακομοιρικα και μιζερα αντιμετοπιζετε το διαφορετικο, ποσο φθηνα χρησιμοποιειτε τη σκεψη και κυριως τις λεξεις, ποσο ειστε εξω απο αυτα που γινονται για σας χωρις εσας και ειναι επιλογη σας, ποσο κακογουστια εχουν οι φωτοκολαζ σας, και ποση αλλη η κενου περιεχομενου σκεψη σας.....σας διαβασα ολους για να εχω αποψη για ολα οσα γραφετε.....και ποσο λυπαμαι που θα ειστε παντα εξω απο οτι καλο γινεται γιατι απλα δε θα συμφωνειτε μ αυτο.....και ο λογος γιατι απλα τα πραγματα ,τα δρωμενα, και οι πραξεις που τα ακολουθουν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ,....
    αλλα θα τελειωσω με μια παρημια. 'οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου